lalajko 2020 Napisano Novembar 18, 2019 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Emmet: If Alex Marquez isn't on a Honda in MotoGP in 2020, Marc Marquez won't be on a Honda in MotoGP in 2021. So a reliable source says Alex Marquez tests the LCR bike, but races with Repsol Honda for 2020. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3869 Napisano Novembar 18, 2019 Ne silazi, 5013 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Svim snagama protiv Marka... The "Rossa" needs rude riders WWW.GPONE.COM The "cute and cuddly" team didn't work. All you have to do is ask for a fast bike, as if the opponents had perfect ones... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5345 Napisano Novembar 18, 2019 Integrisan, 13034 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, MOTOM said: David Emmett @motomatters This is interesting. Catalan journalists reporting that Alex Marquez will do the test on Tuesday and Wednesday with the LCR Honda team, on Taka Nakagami's bike. One way of keeping Alex off the 2019 machine, which shows you what Marc thinks of it. Da, da... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3869 Napisano Novembar 18, 2019 Ne silazi, 5013 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Novembar 18, 2019 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Zarco bi bio bolji izbor........... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5345 Napisano Novembar 18, 2019 Integrisan, 13034 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Na jednu godinu! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5345 Napisano Novembar 18, 2019 Integrisan, 13034 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan 5 minutes ago, Marko011 said: Zarco bi bio bolji izbor........... Kako znaš? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Novembar 18, 2019 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam, imam osečaj da će da useru, kao što su sa Lorenzom..........samo na godinu dana ugovor............trebao je da sačeka sezonu 2021.......... Ne volim kada utiče neko na odluku..............daleko da nije dobar, ali Zarko je, makar po mom mišljenju, bio bolji izbor............. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10512 Napisano Novembar 18, 2019 Hronični Motociklopata, 7329 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10277 Napisano Novembar 18, 2019 Drug član, 3382 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, stilgar je napisao: Mada mi je Lorenco sumnjiv, mozda je otiso u penziju da se ratosilja ugovora sa hondom pa ce da osvane u petronasu il dukatiju... Eto probo da peca, nista ne grize pa mu brzo dosadilo Ih kako bi to vol'o da se desi... ima Ducati sve što treba sem vozača!!! Sve i nekako ali ne mogu da ukapiram potez sa Petrućijem, šta će on tu... po kojim kriterijumima... dobar čovek, jedino to ali... možda daju Banjaji??? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10512 Napisano Novembar 18, 2019 Hronični Motociklopata, 7329 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Pa i Banjaja se nije bas pokazao ove godine, al ajd, mlad je...moto2 sampion Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10277 Napisano Novembar 18, 2019 Drug član, 3382 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan A zašto ne bi bila opcija da su Lorencu tutnuli ogromne pare da se, kao povuče, da bi Alex doš'o... jer dogodine nema šanse da bude šampion... namirisali decenijsku priliku da udje medj' velike, a? A posle se kao Lorenco pojavi npr. u Dukatiju??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10512 Napisano Novembar 18, 2019 Hronični Motociklopata, 7329 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Mozda i hoce, al ne 2020 godine, mora prvo covek da se izleci, dusu je izlomio u zadnjih godinu i po... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Novembar 18, 2019 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Meni je dolazak Aleksa Markeza u Hondu možda i poslednji ekser u kovčeg ozbiljnog trkanja i pravljenje Markez rijalitija sa sve gleda vas tata iz boksa! Što se mene tiče, dovođenje osrednjeg vozača (jeste, osvojio je moto2 titulu ali je morao da sačeka da svi koji su bolji odu iz kategorije) u HRC takvim otvorenim nepotizmom je potpuni bljak. 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10512 Napisano Novembar 18, 2019 Hronični Motociklopata, 7329 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Sad Markez da napravi stranku i da osvoji svet 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3869 Napisano Novembar 18, 2019 Ne silazi, 5013 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan A Rosi dovodi Luku... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaske4s 1778 Napisano Novembar 18, 2019 Drug član, 836 postova Lokacija: Novi Beograd,Blok 63 Motocikl: Honda Hornet S,Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je dolazak Aleksa Markeza u Hondu možda i poslednji ekser u kovčeg ozbiljnog trkanja i pravljenja Markez rijalitija sa sve gleda vas tata iz boksa! Što se mene tiče, dovođenje osrednjeg vozača (jeste, osvojio je moto2 titulu ali je morao da sačeka da svi koji su bolji odu iz kategorije) u HRC takvim otvorenim nepotizmom je potpuni bljak.Slazem se...ovakva odluka nema nikakve veze sa samim trkanjem...iskljucivo ekonomsko-finansijsko-cirkuski potez...Ali bar imam (mada nije da mi je trebala) dodatnu motivaciju da Binder sa ovim raspalim KTM napravi dobar rezultat i osvoji vise bodova od mladjanog...nemam nista licno protiv njega, ali zbog Honda Repsol Markez ekipe,navijacu protiv njih...Sent from my JSN-L21 using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10277 Napisano Novembar 18, 2019 Drug član, 3382 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan pre 16 minuta, Robin Hood je napisao: Meni je dolazak Aleksa Markeza u Hondu možda i poslednji ekser u kovčeg ozbiljnog trkanja i pravljenja Markez rijalitija sa sve gleda vas tata iz boksa! Što se mene tiče, dovođenje osrednjeg vozača (jeste, osvojio je moto2 titulu ali je morao da sačeka da svi koji su bolji odu iz kategorije) u HRC takvim otvorenim nepotizmom je potpuni bljak. Upravo to i napisa gore... to je ta šansa, dogodine nema... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gargi 1229 Napisano Novembar 18, 2019 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: Sankt Kanzian Motocikl: Ktm 990 Superduke R Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro... Ionako smo navikli na špance u hondi. Ta i repsol mora da ima svoj interes jelte. Nego mi žao za dukati što ostade sa ona dva kljakava, Dovi se ugnezdio do penzije a ovj drugi... Ne znam, nekako nije za ovaj cirkus. Kao da dolazi na posao u državnu firmu. Daj da ubijem vreme, uzmem kintu i onda da se izvalim i drndam jaja. Voleo bih da ovaj tatatatira odvoza koji krug na dukatiju. Ono čisto da se vidne šta mož duradi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13948 Napisano Novembar 18, 2019 Ne silazi, 6038 postova Prijavi odgovor kao problematičan Do pre par meseci sam i za Kvartarara mislio manje vise sto i za Alexa Markeza. Malo me demantovao mozda ce i ovaj ali ono sto rece @Robin Hood nikako ne moze da se ispere. Tata sa dva supka ko u onom vicu o psu i dva pandura Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 15869 Napisano Novembar 18, 2019 Ne silazi, 1174 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je srce veliko ko Rusija, zbog Hulijana... Sad će samo jednu trku da drži fige. Idu godine, artritis... Kakva španska serija? Stari otac u garaži, a dva brata rođena na postolju. Dok svira španska himna. Evo suza mi je kanula u krilo. Ne mogu da dočekam sledeću sezonu... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6004 Napisano Novembar 18, 2019 Drug član, 2777 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ajd da malo sasecem. Pitam ovde posto je tema ziva. Jel na nekom SK bila dodela i ostalo? Pisalo je da ce biti u 17h posle motoE, ali sad kad trazim, ne nadjem ni na jednom SK kanalu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3869 Napisano Novembar 18, 2019 Ne silazi, 5013 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6004 Napisano Novembar 18, 2019 Drug član, 2777 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala!!! Samo jos da smislim kako da prebacim ovo na TV da se nauzivam pred spavanje. Nemam onaj smart box. Zato reko da vidim da li mogu da motam. Ali radice i ovo posao. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16900 Napisano Novembar 18, 2019 Integrisan, 5008 postova Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, MOTOM said: Dobra odluka. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...