Jump to content

Moto Zajednica

Robin Hood

BJB Vitez
 • Broj tema i poruka

  2163
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

3780 Excelent

O članu Robin Hood

 • Rank
  Princ Sherwood-a
 • Rođendan 24.01.1981.

Profile Information

 • Pol
  Muškarac
 • Lokacija
  Blokovi
 • Interests
  Totalno nezainteresovan
 • Motocikl
  Najlepši na svetu

Poslednji posetioci profila

18822 profile views
 1. Robin Hood

  11. Moto GP, Spielberg, Austrija 2018

  Vreme je. Pol Espargaro je lik koji se već poduže mota po MotoGP-u a apsolutno ništa nije pokazao.
 2. Robin Hood

  Moto sport vesti za 2018

  E, ali su makar fer pa priznaju da su se zajebali. Ne smišljaju neke glupe izgovore.
 3. Robin Hood

  Moto sport vesti za 2018

  Nemaju problema jer imaju Dunlop
 4. Robin Hood

  Moto sport vesti za 2018

  Šta znam, ja možda i nisam za to. Ja volim da što manje objektivnih varijabli utiče na trku tako da mi se situacija dok je Bridgestone pravio dobre gume mnogo sviđala. Znači, gume su dobre a ti ili ne znaš da voziš ili si magarac pa ih odereš na pola trke. I nije mu kriv ni Mišelin ni bilo ko drugi nego vozač sam sebi.
 5. Robin Hood

  Moto sport vesti za 2018

  Postoji neka anegdota za Bridgestone gume da su bile toliko dobre i toliko konstantne da je bila fora tipa: "Šta je sledeće, Katalunja? -To ti je 3 klika ulevo"
 6. Robin Hood

  11. Moto GP, Spielberg, Austrija 2018

  Ne bih se složio da je maksimalna brzina baš toliki faktor. I Honda je odličan motor. Mada moj komentar se prvenstveno odnosio na to gde je Doviciozo u odnosu na Lorenca. A voze iste motore.
 7. Robin Hood

  Moto sport vesti za 2018

  NIje baš tako prosta računica. Istina je da mekša guma bolje drži a da manje traje (i obrnuto) ali takođe bitne stvari su i podešavanje ogibljenja koje ne mora biti isto ni kod dva vozača koji voze iste motore a kamoli kod drugih motora. Struktura asfalta na stazama nije ista tako da kod onih na kojima je asfalt grublji, mora se ići na tvrđu gumu. takođe i temperatura staze je bitan faktor tako da je odabir guma poprilično složena jednačina. EDIT: Mislim da smo baš ove sezone, pre nekoliko trka imali situaciju da je Markez imao tvrdu gumu i da se žalio što nema još tvrđu opciju a da je Lorenco imao meku i da je hteo još mekšu To je ta razlika u motorima koji ne "tretiraju" gume na isti način.
 8. Robin Hood

  11. Moto GP, Spielberg, Austrija 2018

  Složiću se, danas je JLo pokazao kakav je vozač. Sva trojica su imali odlične motore, niko ne može da se vadi na to. Raspored na podijumu je čist pokazatelj vozačke veštine na stazi.
 9. Robin Hood

  11. Moto GP, Spielberg, Austrija 2018

  Wow, kakvva trka! Samo fali Yamahe baš baš...
 10. Robin Hood

  11. Moto GP, Spielberg, Austrija 2018

  Nema šanse da vozi ovakvu vožnju, videli ste koliko se puta čupao da ne padne. Ovo je bila ona 110% vožnja. Ili će značajno da spusti tempo ili će da zalivadi.
 11. Robin Hood

  Moto sport vesti za 2018

  A 150mph crash and broken collarbone in FP2 looked to have ruled Jorge Lorenzo out of the 2013 #DutchGP, but the reigning champion had different ideas! After flying to Barcelona for surgery on Friday, he returned to race on Saturday, finishing 5TH!!!
 12. Robin Hood

  10. Moto GP, Brno, Češka Republika 2018

  Nema.
 13. Robin Hood

  10. Moto GP, Brno, Češka Republika 2018

  E pa sad dolazimo do suštine! Da li je ovo Markezova 100% vožnja ili je 90% a da li je ono Markezova 110% ili 100% vožnja? Ja mislim da ćemo sve manje gledati "onog" Marka jer je shvatio da su i 20 i 16 bodova (pa na kraju krajeva i samo 1) mnogo bolji od nula. Svi oni mogu još jače od ovoga što sada voze ali onda ulaze u "crvenu zonu" gde se mnogo lako pada i gde se ostaje bez bodova što je pogubno za šampionat. Voleo bih da vidim statistiku koliko je Markez puta pao zbog svoje greške (ne izazvano kvarom ili od strane drugog vozača) a koliko Lorenco, Rosi, Doviciozo...
 14. Robin Hood

  10. Moto GP, Brno, Češka Republika 2018

  Pa ne bih se ja baš složio da Honda "grca". Honda radi vrlo lepo a to što je Dukati brži... pa brži je već godinama, to nije nikakva novost. @dvlns Pa ne mogu baš da se složim sa tobom u vezi nepobedivosti Markeza. Naravno, on tih 49 bodova viška ima potpuno zasluženo ali gledajući rezultate trka on toliku razliku ima prvenstveno zbog gluposti konkurenata. Ako gledamo samo vozače koji su pobeđivali ove sezone (Markez, Lorenco, Doviciozo), Markez jedini sve trke ima završene (dva puta bio fenjer) dok ova dvojica imaju dve, odnosno tri trke koje nisu završili. Još kada sračunamo da je Lorenco počeo ozbiljno da vozi tek pre par trka i da je imao dosta fenjeraških trka dolazimo do zaključka da bi prvenstvo bilo mnogo zanimljivije da je Lorenco proradio ranije a da Doviciozo nije toliko padao. Da su u trkama u kojima su padali bili 'nako, (prvenstveno mislim na Dovija), ne bi Markez bio na skoro 50 bodova. U svakom slučaju ne jednom je Markez pošteno pobeđen i definitivno nije nepobediv. Kao što sam ranije pisao, još dosta bodova je u igri i svašta može da se desi. naravno da je Markez veliki favorit ove sezone ali nije sigurica. A posebno me raduje ono što sam napisao u prethodnoj rešenici, definitivno nije nepobediv što je super za takmičenje.
 15. Robin Hood

  10. Moto GP, Brno, Češka Republika 2018

  Jeste ali je tu Ianone prošao obojicu sa unutrašnje strane, Lorenco je ovde prošao između
×

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja