Robin Hood

BJB Vitez
 • Broj tema i poruka

  2047
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

 • Days Won

  16

Robin Hood last won the day on April 11 2017

Robin Hood had the most liked content!

Reputacija u zajednici

3695 Excelent

O članu Robin Hood

 • Rank
  Princ Sherwood-a
 • Rođendan 24.01.1981.

Profile Information

 • Pol
  Muškarac
 • Lokacija
  Blokovi
 • Interests
  Totalno nezainteresovan
 • Motocikl
  Najlepši na svetu

Poslednji posetioci profila

18591 profile views
 1. I meni ovo deluje najrealnije.
 2. Ja taj monolog ne pamtim ali Hale Beri u tom filmu nikako da zaboravim.
 3. Da si malo duže na forumu znao bi da je kolega pasionirani ljubitelj lika i dela Valentina Rosija i da je njegov post sarkazam. To pod nula da savladaš da bi dalje kvalitetno mogao da pratiš tematiku.
 4. Ne verujem da je zbog TV-a jer ipak MotoGP nije toliki mainstream. Velika većina gledaoca trke prati preko specijalizovanih kanala.
 5. Ili gume ne mogu da izdrže, ili su odvrnuli dizne.
 6. Pa đe ba zapelo onda? Razlika između 10W40 i 15W50 je u tome što je "na hladno" ulje sa 10 tečnije od ovog sa 15 u prvom delu oznake. U drugom delu oznake, na radnoj temperaturi ovo sa 50 je malo gušće od ovog sa 40. To znači da ti motor malo "teže" pomera pokretne delove agregata jer je ulje gušće ali je zato zaštita od habanja bolja. Tebi kao (pretpostavljam) hobi vozaču verovatno nije bitno 1% snage a bolje da ti je agregat zaštićeniji. Ja sam takođe u RN19 vozio Motul 300V 15W50 i bio sam prezadovoljan. Ako ti agregat radi dobro, ako si zadovoljan radom menjača, ne diraj ništa nego teraj i dalje.
 7. Samo da se razumemo, ni malo ne grešiš sa 15W50 uljem. Nemoj da ga menjaš samo zato što "nije po preporuci". Ako si bio zadovoljan do sada, ja bih nastavio sa istim.
 8. To je ono što sam i ja isprva napisao. Posle sam video da ima nekih proizvođača koji imaju grejače baš za određenu dimenziju ali standard je da grejač pokriva više njih.
 9. Koliko znam, ne postoji grejač za 200 gumu. Zadnji je mahom za 180 - 200. Ok, vidim sad da ima. Veći grejač sigurno neće da smeta.
 10. U jbm ti, jel' dobro, šta kažu?
 11. E, zaboravi da sam išta napisao.
 12. Au bre čoveče, pa nije bezbednost eliminacija padova nego eliminacija povreda.
 13. Za Apriliju ne znam ali si u ozbiljnoj zabludi u vezi KTM-a. Ne bi mi začudilo da su i br. 1 u enduro/adv segmentu po prodaji. Imaj u vidu da su svi ti brendovi mnogo agresivniji u marketingu od Kawasakija. Zato im je i stalo do MotoGP-a.
 14. Jeste, sve sardine i foke usput odmah krenu da kupuju kačkete.
 15. Budi siguran da se profit stečen u teškoj industriji neće trošiti na trke. MotoGP je ipak marketing za proizvođače motora. A marketing se plaća isključivo od zarade, u ovom slučaju upravo od prodaje motora.