Jump to content

Moto Zajednica

Robin Hood

BJB Vitez
 • Broj tema i poruka

  2443
 • Pridružio se

Reputacija u zajednici

3960 Excelent

1 Pratilac

O članu Robin Hood

 • Rank
  Princ Sherwood-a
 • Rođendan 24.01.1981.

Profile Information

 • Pol
  Muškarac
 • Lokacija
  Blokovi
 • Interests
  Totalno nezainteresovan
 • Motocikl
  Đoka!

Poslednji posetioci profila

21023 profile views
 1. Ja mislim da su se obrukali što su kaznili Zarka, osim što su nas time počastili onim potezom u "dugom krugu" Bez zezanja, kapiram šta @dvlns potencira ali ipak je Zarko tu bio na idealnoj putanji. Vozio svoju trku, nije menjao pravac. Mislim da Espargaro nema zašta da se ljuti.
 2. Ne mislim da je Markezova povreda toliko strašna. Nerv nije stradao, zglob nije stradao. Sigurno su mu stavili armaturu da je ta ruka sada jača nego što je bila. Teret vožnje uglavnom trpe noge, ne ruke. Ne leči se on na "Banjici", sigurno je to neki tretman nedostupan za obične smrtnike.
 3. Kako god da okrenete, pola onih batica sa grida treba da potraže neki kancelarijski posao. Da se ne sramote za džabe.
 4. Pozdrav Razmatram da pazarim Beverlija da imam za komjuting. Jedan 250ie 2008. i jedan 300ie 2010. su mi zapali za oko. Ima li neke bitne razlike u njima? Takođe, vidim da su 500cc dosta povoljni pa da pitam u čemu je fora?
 5. Pa na motoru ima toliko rotirajućih delova koji mogu automatski da "namotaju šta treba da se namota" da stvarno ne vidim problem da se to uradi mehanički, a ne elektronski. Nego, šta se uopšte dobija tim "namotavanjem toga što treba da se namota", tim holeshot-om?
 6. A šta su rešili sa vozačima? Sve je isto kao i prošle godine.
 7. Ma smeta meni ali jbg. Zimu preživiš.
 8. Zato što je zima. A zimi se svašta piše.
 9. Ma meni je potpuno neverovatno da ih pre nekoliko godina "provale", i oni sad ponovo dopinguju kompletni sportski kadar! Mislim stvarno...
 10. I ja cenim da mu se namešta mesto u fabričkoj ekipi pa da ovu godinu iskoristi za trening na Dukatiju.
 11. To je ono što je i mene interesovalo. Na kom je kanalu me baš zabole.
 12. Dobro de, nije na odmet da se pita. Nego, vidim da United media reklamira Nova Sport kanal i da na flajeru dole stoji logo i MotoGP-a. Zna li neko nešto više?
 13. Kao što već rekoh (a odnosi se na otkaz Abrahamu), ovaj MotoGP cirkus mi se sve više gadi.
×

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja