Jump to content

Moto Zajednica

Robin Hood

BJB Vitez
 • Broj tema i poruka

  2305
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

3872 Excelent

O članu Robin Hood

 • Rank
  Princ Sherwood-a
 • Rođendan 24.01.1981.

Profile Information

 • Pol
  Muškarac
 • Lokacija
  Blokovi
 • Interests
  Totalno nezainteresovan
 • Motocikl
  Đoka!

Poslednji posetioci profila

19355 profile views
 1. Robin Hood

  Moto sport vesti za 2019

  Ne ugrožava ga. Sada. Ali priseti se prošle sezone da je u par trka od fenjeraša došao do pobednika i onda je pobedio na tri trke. Na tri trke se ne pobeđuje slučajno. Od onog Hereza gde je porušio Pedrosu i Dovija, bio je konkurentan do kraja njegove sezone, tj. do pada u Aragonu što mislim da je definitivno bilo Markezovo čišćenje konkurencije. Ok, ne mislim da je hteo da ga povredi ali je onoliko širokim ulazom u prvu krivinu definitivno išao na to da ga izbaci iz trke. Zna Markez da mu Lorenco jeste konkurencija. E sad, žao mi je mnogo prošle trke ali mi ono definitivno miriše na Lorencovo buđenje. Neće mu još dugo trebati, boriće se za pobede. Živi bili pa videli.
 2. Robin Hood

  Moto sport vesti za 2019

  Pa videlo se to na prošloj trci. Samo nisu ni ovi iz Honde sišli sa grane, nisu angažovali Lorenca jer je lep i lepo svira flautu.
 3. Robin Hood

  7. Moto GP, Catalunya, Spanija 2019

  NIje, Lorenco je kriv. Doviciozo ima na sebi odgovornost samo u vezi toga što zabada kočnicu k'o magarac da bi sebi izgradio poziciju ignorišući činjenicu da oko sebe ima još 4 vozača i svi su manje više točak na točak. Sve u svemu, trkački incident. Jbg.
 4. Robin Hood

  7. Moto GP, Catalunya, Spanija 2019

  A zašto da ne? Ne bih ja to nazvao panika, nego nije hteo da poruši čoveka ispred. Na kraju ga je ipak porušio, ali je dao sve od sebe da do toga ne dođe, tj. kočio je koliko je god mogao makar i sebe sjebao. Doviciozo je trebao da ostane na spoljnoj strani Markeza. Vrh prednjeg točka mu je bio u visini Markezovog fuzastera. Bože moj, ostaneš na spoljnoj strani, pokušaš u nekoj sledećoj krivini. Ali ne, on nabada kočnicu jer po svaku cenu hoće da hvata unutrašnju stranu krivine skroz do ivice asfalta. Da nije to uradio, Lorenco ga ne bi ni pogodio. Mislim da je JLo na to i računao.
 5. Robin Hood

  7. Moto GP, Catalunya, Spanija 2019

  Naravno da mi je jasno I da, vidiš da ih ima nekoliko.
 6. Robin Hood

  7. Moto GP, Catalunya, Spanija 2019

  Aha...
 7. Robin Hood

  7. Moto GP, Catalunya, Spanija 2019

  Ma jasno mi je sve to. Ispao je kreten, posle dužeg vremena je krenuo da vozi konkurentno i poleteo previše. Ali nema govora o bilo kakvom namernom rušenju. Čak ako se dobro pogleda snimak incidenta, veće šanse da bude oboren je imao Markez nego Rosi.
 8. Robin Hood

  7. Moto GP, Catalunya, Spanija 2019

  Baš šteta za sve. Sad sam uhvatio da pogledam trku kad ono... Naravno, izlišno je kriviti bilo koga osim Lorenca za ovaj incident ali pažljivo sam odgledao više puta snimak udesa i čini mi se da se Doviciozo prekočio i da ga Lorenco nije očekivao da će toliko da uspori. Krenuo je Vinjalesa da obilazi i da su samo njih dvojica bili, bilo bi čisto obilaženje. Ali u tom trenutku se ispred Lorencovog prednjeg pojavljuje Dovijev zadnji točak i ovaj stiska prednju 100% koja pušta i to je to. p.s. Jel' vi koji to pišete stvarno verujete da je ovo Lorenco izveo namerno?
 9. Robin Hood

  7. Moto GP, Catalunya, Spanija 2019

  Ali kako sere ovaj Erceg!!! Zaista je mučenje slušati ga!
 10. Robin Hood

  7. Moto GP, Catalunya, Spanija 2019

  Ja sam za moto guci!
 11. Robin Hood

  7. Moto GP, Catalunya, Spanija 2019

  Verujem da konkurenski timovi sasvim dobro pregledaju tako da tehnička komisija zaista može da ostane na administrativnom nivou Ako bi nešto moglo biti van propisa ili dati neku prednost, konkurencija bi se istog trenutka pobunila.
 12. Robin Hood

  7. Moto GP, Catalunya, Spanija 2019

  Ma daj, kakva aerodinamička prepravka. Krajnje je očigledno da je u pitanju "stopper" za kolena, da može da ih zaglavi. Na kraju krajeva, oklop tu ne dozvoljava nikakav ozbiljan protok vazduha. Inače, Lorenco definitivno vozi test a ne FP1.
 13. Robin Hood

  Moto sport vesti za 2019

  Pa nije ovaj zaboravio da vozi, već je sporiji za npr. sekundu. E tu sekundu upravo daju te sitne stvari.
 14. Robin Hood

  MotoGP Mugello 2019

  Lorenco je počeo ozbiljno da ugrožava Markeza na Dukatiju koji ga se odrekao tako da je glupa priča da ga je Honda uzela zbog toga jer je Lorenco prvo izgubio mesto u Dukatiju pa tek onda napravio dogovor sa hondom a ne obrnuto. Verujem da ga je Honda uzela jer je odličan vozač a i vrhunski razvojni vozač koji je svaku mašinu koju je vozio podigao na viši nivo. Ne treba direktno porediti Hondu i Markeza, nije Honda toliko dobra koliko Markez uspeva da anulira sve njene nedostatke.
 15. Robin Hood

  MotoGP Mugello 2019

  ...ali da popuniš kalendar trkama bi mogao
×

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja