to crank 5342 Napisano Novembar 3, 2019 Integrisan, 13031 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan 27 minutes ago, Alekre said: Nema šanse da Quartarar dotakne Marqueza sledeće godine. Mislim da će Vinales biti jednaka ili još veća pretnja. Na nekim stazama više od pretnje! Quartararo lako može da bude one summer wander. Morao je ovde da pobedi danas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12732 Napisano Novembar 3, 2019 Ne silazi, 7372 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Slažem se To Crank. Moram da priznam da sam se upecao na marketing Quartarara i da mi je ova trka skroz "otvorila" oči. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosducati 167 Napisano Novembar 3, 2019 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: SUZUKI GSXR 750 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Jaooo, idemo ponovo. Jel Vinjales osvaja sledece godine, cim odvozi par trka solidno vec je sledece godine sampion. Nikakav marketing ne vidim kod Quartarara, decko vozi odlicno kao i Morbideli, jos malo da se dotera i Markezic ce imati priliku da bude iza cesce. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2415 Napisano Novembar 3, 2019 Andragog, 4986 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Uzeće Honda Quarta da ga sabotira heheheheh Markez je fenomen. Posle onolikih udaraca tokom pada, on je vozio odlično. Da je startovao sa 3-4 pozicije verovatno Vinjales ne bi pobedio !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mc SREMac 1142 Napisano Novembar 3, 2019 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: MS 1000DS, Apeninac Prijavi odgovor kao problematičan Markez se dugo već bavi Vinjalesom...samo je ove godine malo uleteo i Fabio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2415 Napisano Novembar 3, 2019 Andragog, 4986 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha se bavila Vinjalesom sa lošim motorom više nego MM. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosducati 167 Napisano Novembar 3, 2019 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: SUZUKI GSXR 750 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Da Rossi 2010e nije slomio nogu imao bi tituli vise, da mu nije prso motor pre neku sezonu i da nije startovao sa zacelja posle takodje bi imao titulu, da je Lorenzo na Ducatiju sta bi bilo kad bi bilo. Markes da je mogao da bude prvi bio bi, jedini koji je mogao da bude prvi je Vinjales. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sponja 330 Napisano Novembar 3, 2019 Zainteresovan, 517 postova Lokacija: Novi Sad - Zrenjanin Motocikl: KTM 1290 Super Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Slažem se To Crank. Moram da priznam da sam se upecao na marketing Quartarara i da mi je ova trka skroz "otvorila" oči.Ajde nemojte otpisivati dečka odmah, loše je startovao i zaglavio u grupi. Mislim da nije do njega. Očigledno da Yamaha ima problem u trci, da nema ništa od pravljenja vremena ako ne izbiju na čelo, gde mogu da voze “čiste” krugove. Ovako u grupi ostali vozaci im prave problem. Rosi danas nije mogao da obidje Doviziosa, Doviju je bilo dovoljno da se na kocenju i prolasku kroz krivinu da kažem “postavi na putanju” Rosiju i to je to, ništa od corner speed. Yamaha nema šta da traži naredne dve-tri krivine dok Rosi ne stigne da “pripremi teren” za obilazenje. Po pravilu se tu nadje poneki pravac i ćao zdravo, nema više o čemu da pricaju.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5342 Napisano Novembar 3, 2019 Integrisan, 13031 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, obuzdajte se, napisao sam A. Viňales......... NA NEKIM STAZAMA. B. Quartararo.... MOŽDA... one summer... A što se tiče, šta na Yamahama može a šta ne... Pa jel njihovi stručnjaci i vozači nisu do sad shvatili da u trkama učestvuju i drugi i da ne mogu da se voze "čisti krugovi" i da je priroda većine staza u prvenstvu "stop & go" i da svojim "tečnim" stilom mogu dupe da obrišu?! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2415 Napisano Novembar 3, 2019 Andragog, 4986 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Honda je skoro stigla Ducati po snazi, Suzuki je napravio agregat sa osetno više snage za 2020, videćemo šta će Yamaha izbaciti ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Novembar 3, 2019 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan pre 33 minuta, srbac je napisao: videćemo šta će Yamaha izbaciti ! Ako izbace menadzment,mozda i masina proradi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano Novembar 3, 2019 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Quarta verovatno pogrešan odabir gume ili nešto sa motorom, ko zna. Nije ličio sebe sa treninga, mada opet trka je nešto drugo. Što se tiče sezone - možda ljudi već sada previše očekuju. Imao je sasvim sasvim dobru sezonu, par gafova, jednu ne baš bezazlenu povredu. Vinjales deluje kao jedini koji je na nekim vikendima imao onaj Lorenzov ubitačan tempo od početka do kraja. U prvom delu je to slabije dolazilo na naplatu zbog loših kvalifikacija, krajem sezone bolje deluje jer startuje napred. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10276 Napisano Novembar 3, 2019 Drug član, 3380 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Vinjalesu svaka čast, vidi se da cedi "slabašnu" Jamahu do granice, titula je daleko, ukoliko nešto ne naprave... Fabio odličan vozač, imaće pobeda ali ako hoće biti šampion mora biti "namazan" svim bojama kao i MM... Dovi... je Dovi Zamenio bi Lorenca i Petrućija ako je ikako moguće, a možda se i Lorenco kovarne mada će biti posle konkurencija MM-u što, naravno, neće dozvoliti... Ne kapiram šta je i mislio kad je dolazio u Hondu... Uglavnom se šampion sam nameće... Navijam da pogrešim!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponoćni jahač 1912 Napisano Novembar 3, 2019 Drug član, 981 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se jamana malko popravi, eto Rosija opet na podijumu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 15790 Napisano Novembar 3, 2019 Ne silazi, 1173 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Jedino je sigurno da rekord u broju provedenih sezona u GP neće niko juriti. Ne verujem da će neko biti toliko lud. A kako mi se čini da će podijum biti jednak pobedi. Ovi mladi momci neće sedeti skrštenih ruku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1035 Napisano Novembar 3, 2019 Ne silazi, 5471 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan 37 minutes ago, shoyyka said: Ne kapiram šta je i mislio kad je dolazio u Hondu... Uglavnom se šampion sam nameće... Navijam da pogrešim!!! Misli su mu išle u dva pravca, da batali GP ili da sjede na fabričku Hondu. To mu je bio izbor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5542 Napisano Novembar 3, 2019 Drug član, 797 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Mene ovo jako podseća na onu Bajaginu "Verujem..... ne verujem..." Ja sam juče bio usamljen u verovanju da če Vinjales odneti pobedu, kao što sam izgleda usamljen u mišljenju da će sledeće i narednih godina FQ biti veliki konkurent MM-u (ne sporim naravno ni Vinjalesa). Današnji njegov slab rezultat je verovatno posledica lošeg izbora guma i pitanje je ko je za to glavni krivac. On ima samo 20 godina, izuzetan je borac, brzo uči i siguran sam da će najviše i najbrže napredovati sledećih godina. A i njegove reakcije su sasvim normalne za njegovu mladost. Sigurno ste primetili da i većina golmana čim primi gol odmah psuje i ebe mater svojim odbrambenim igračima ne bi li nekako krivicu svalio na njih. Mislim da će u prvom delu sezone za njega biti malo problema zbog navikavanja na nove uslove i motor, ali kad ga "krene karta" biće jako veselo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano Novembar 3, 2019 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Reče li Zarco nešto lepo sočno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5423 Napisano Novembar 3, 2019 Ne silazi, 4819 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Većina vozača u Moto3, Moto2 i MotoGP je izjavila da je danas grip na stazi bio najlošiji ako uzmemom u obzir ceo trkački vikend. Loš grip prouzrokovan je time što je danas staza bila najtoplija. Mislim da je to promešalo karte malo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3869 Napisano Novembar 3, 2019 Ne silazi, 5013 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 56 minutes ago, easy naked said: Reče li Zarco nešto lepo sočno? Mir: Penalty for Zarco fall 'unfair', 'because I'm a rookie' WWW.CRASH.NET Joan Mir felt his Long Lap penalty, imposed by the FIM Stewards for a clash with Johann Zarco during Sunday's... Mir slames MotoGP race direction for Sepang Zarco clash penalty WWW.AUTOSPORT.COM Suzuki rider Joan Mir criticised MotoGP race direction for penalising him for his Malaysian Grand Prix clash with Johann... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5342 Napisano Novembar 3, 2019 Integrisan, 13031 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Da. U prenosu se videlo samo iz jednog ugla. Sa Miller-ovog motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3317 Napisano Novembar 3, 2019 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5454 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da će jamaha morati da pravi motor za kasnije kočenje i da gubi na krivinarenju i onda će nastati problemi za ove vozače koji su se navikli ...... Mislim karakterom da su lorenco, rins, janone, zarko ti koji mogu da se nose sa markezom a ovi ostali su premekani... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Novembar 3, 2019 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, Alekre je napisao: Moram da priznam da sam se upecao na marketing Quartarara i da mi je ova trka skroz "otvorila" oči. Nisam znao da marketing tim vozi motor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13829 Napisano Novembar 3, 2019 Ne silazi, 6033 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, ZoraNS je napisao: Mene ovo jako podseća na onu Bajaginu "Verujem..... ne verujem..." Ja sam juče bio usamljen u verovanju da če Vinjales odneti pobedu, kao što sam izgleda usamljen u mišljenju da će sledeće i narednih godina FQ biti veliki konkurent MM-u (ne sporim naravno ni Vinjalesa). Današnji njegov slab rezultat je verovatno posledica lošeg izbora guma i pitanje je ko je za to glavni krivac. On ima samo 20 godina, izuzetan je borac, brzo uči i siguran sam da će najviše i najbrže napredovati sledećih godina. A i njegove reakcije su sasvim normalne za njegovu mladost. Sigurno ste primetili da i većina golmana čim primi gol odmah psuje i ebe mater svojim odbrambenim igračima ne bi li nekako krivicu svalio na njih. Mislim da će u prvom delu sezone za njega biti malo problema zbog navikavanja na nove uslove i motor, ali kad ga "krene karta" biće jako veselo... Mislim da si zaboravio jednu vaznu stvar a to je da je Kvartararo vec jednom bio bez rezultata dignut u zvezde (cak i menjano pravilo zbog njega) i da nije opravdao to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2415 Napisano Novembar 3, 2019 Andragog, 4986 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Od kada je Michelin stigao Yamaha nema leba.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...