Jump to content

Moto Zajednica

Zmajče

Članovi
  • Broj tema i poruka

    40
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

1 Pratilac

O članu Zmajče

  • Rođendan 25.01.1998.

Profile Information

  • Pol
    Žena
  • Lokacija
    Šabac
  • Interests
    Čedina "jača" polovina. Predsednik ogranka Ladies Šabac.
  • Motocikl
    Sprint princ 125

Poslednji posetioci profila

2023 profile views

Zmajče's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

93

Reputacija u zajednici

  1. Pa vidimo se, kao i svake godine! ljubi vas ja!
  2. Bio regler, zamenjen regler, palio lepo, ostala bez goriva, sipala goriva, neće da upali. Vegrla ali ništa. Volim ga ali ovo je već sado mazo ljubav.
  3. Spremam se za sezonu, sredim motor full sem akumulatora i na polumrtvom akumulatoru do kuće (15 km od majstora) vozila dok molim boga da se ne ugasim. Negde na 4. Km od majstora ja gubim svetlo, gubim komplet struju na motoru. Gasim prekidač za svetlo, radi sve. Wtf. Sad zamenila akumulator, pali lepo (konačno) radi sve i sirena i žmigavci kad ono prc, palim prekidač za svetlo, smanjuje se broj obrtaja na leru odjednom, i žmigavci ne reaguju. (svetlo i dalje ne radi) šta mi je činiti? Baca varnicu ok, radi sve dokle god ne pipnem prekidač za svetlo.
  4. Nije regler nego mi je ostala pozicija.. a problem su kablovi, narucila sam nove svakako
  5. E prc otišao ili alternator ili akumulator. Gde ima da se nabavi alternator i pošto je? Nema snage ni da vergla, juče upalio na kabal i to bukvalno od Šapca do sela (15 km) najnormalnije upalio i išao i samo na centru sela nije hteo da upali.. danas neće ni da zavergla. Edit postoji mogućnost da nemam alternator pa taj neki k od struje mi otišao pošto sumnjam da je akumulator
  6. Hahahaha volimo i mi tebe hahaha
  7. Ćuti, dobro je što je u toj priči lasta ptica, da je lasta autobus bilo bi zajebano.
  8. Moj kum ubio fazana u vožnji, zabo mu se izmedju točka i plastike, kažu bila dobra čorba.. Ja slučajno ubila vevericu 40 na sat, neka suicidna bila, još sam i kočila ali veverka je rešila da izgine..Krenula da pretrčava, vratila se, pa opet krenula da pretrčava i izginu... Očigledno namerno, ali to nije sprečilo da je oplačem, bilo mi žao..
  9. Meni krenula ruka da otiče, jezik otekao i krenulo gušenje. Sreća brat reagovao i doleteo iz Bogatić sa sa pressingom inače ko zna šta bi bilo... Sad me baš strah, "tose nisam nado" fazon.. A nije me ujela 10 godina i ne pijem presing eto toliko.. i sad... U pm. Ali dobro je, dobro sam sad.
  10. A idi begaj.. U nogavicu?! Užas, mislim da bih umrla.
  11. Danas vozim najnormalnije, lagano 60 kroz Mačvu.. Negde kod Glušaca mi uleti osa u desni rukav od jakne i 4 puta me izujeda po laktu. Ovo je prvi put da mi se desi takva glupost. Drugar jurio iz Bogatića sa presingom jer je neko zaboravio da je alergičan. Hoćete li me utešiti da nisam jedini baksuz kojeg je osa ujela na takav način?
  12. Evo ako ima neko da oće, meni je višak. Odličan za potrete, kao nov. Sa oba poklopca. Cena 80e nije fiksna samo da ga skinem s k.. 063614606 poziv, viber vacap šta god
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja