Motorcyclist 16706 Napisano Octobar 12, 2020 Integrisan, 4974 postova Prijavi odgovor kao problematičan Snimaju, ga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3227 Napisano Octobar 12, 2020 Drug član, 791 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Da malo operem moje Valjevce, da kazem da je ovo neki Goran iz Tolića, kod Mionice. Po tablici bih rekao da je registrovan u poslednja 2 meseca, tako da verovatno jos uvek ispituje dokle moze sa njim. Toliko sam uspeo da saznam o doticnom. A ako imate neke prijatelje u Mionici iskoristite ovaj snimak i posaljite im. Neka vide kakvog idiota imaju u svom kraju. Mozda stigne i do njega, mada kako rece Blaza, njemu bi ovo verovatno dobro doslo da ima cime da se pohvali. 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6080 Napisano Octobar 12, 2020 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Blaza je napisao: .fauwe je to, bato ... Dizel,bato,dizel (ne preskaci) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1372 Napisano Octobar 13, 2020 Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Ali sa kojim ponosom izlazi lik iz auta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor86 357 Napisano Octobar 13, 2020 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Beograd - Dorcol Motocikl: Yamaha Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Jedan pametan covek je lepo rekao-odsutnost stida je znak gluposti. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6029 Napisano Octobar 13, 2020 Drug član, 4135 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Zahvaljujući njemu postaviće rampu na skretanju prema vrhu.Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11331 Napisano Octobar 14, 2020 Drug član, 1280 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, Igor86 je napisao: Jedan pametan covek je lepo rekao-odsutnost stida je znak gluposti. Dok pametni cute i pustaju glupi i bahati osvojise svet. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 5902 Napisano Octobar 14, 2020 Drug član, 1376 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Nije to bas tako. Ima i druga poslovica: um caruje, snaga klade valja. Ovde ti je prost opstanak. Fizicki jaci dominiraju. Priroda ih podarila snagom, nije da su glupi, al ne moraju biti kulturni, civilizovani i postovati propise. Tako su vaspitavani, a i da bi zaplasili ove druge, sto su drukciji od njih. Cesto su pripadnici vladajuce partije i njeni poslusnici za prljave poslove. Sto su bahatiji to je bolji ucinak opstanka. Jer na taj nacin funkcionise drustvo kod nas. A zacas bi ti jaci postali slabiji i finiji da institucije ove zemlje pocnu neselektivno i po zakonu vrse svoje radne zadatke. Eto primera odozgo. Na Kablaru je bilo par muskaraca, koji su mogli da nauce pameti onog bahatog vozaca ili da mu polupaju ono g od auta. Ali se plase posledica, i to je normalno, jer bi drzavni organi trebali vrsiti svoj posao, a nece daa ga vrse. Suprotan primer je da civilizovan muskarac ode na zurku bahatih i iskljuci im muziku. Dok drzave nema, ovako ce biti, verovatno jos gore. Jer u evropsku uniju necemo skoro. Ne zato sto nas oni nece, vec zato sto vlasti odgovara ovakvo stanje za licnu korist i vladanje. 1 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7659 Napisano Octobar 14, 2020 Drug član, 2934 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan EU = sarena lazaПослато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7704 Napisano Octobar 14, 2020 -, 1747 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan pre 35 minuta, slave74 je napisao: Dok drzave nema, ovako ce biti, verovatno jos gore. Jer u evropsku uniju necemo skoro. Ne zato sto nas oni nece, vec zato sto vlasti odgovara ovakvo stanje za licnu korist i vladanje A i nece nas ni oni ovakve, sjebali se sa Bugarima, a nisu glupi da ponove istu gresku. Isto kao i sa KiM, mnogo je interesnih grupa tamo, i sa nase i njihove strane, kojima odgovara trenutni status, tako da se obicni gradjani ne mogu nadati otcepljenju, odustajanju od toga, podeli, dogovoru... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4769 Napisano Octobar 14, 2020 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Izgelda da ima bahatih i na 2 točka. Garant ga digli sa zelene površine. 20201014-120250 IBB.CO Image 20201014-120250 in Markone88's images album Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1372 Napisano Octobar 14, 2020 Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Prvi put u životu vidim da pauk odnosi motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor86 357 Napisano Octobar 16, 2020 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Beograd - Dorcol Motocikl: Yamaha Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Meri li se prosecna brzina na autoputu i dalje, zna li ko? Izvinjavam se za off Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1372 Napisano Octobar 16, 2020 Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Igor86 je napisao: Meri li se prosecna brzina na autoputu i dalje, zna li ko? Izvinjavam se za off Ovo pitanje i mene zanima, mada koga god sam pitao, svi kažu "pa valjda da", međutim ne videh da je nekome stigla kazna, a znam mnoge koji ne voze baš 130km/h po autoputu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Octobar 16, 2020 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Meni jednom kasirka na naplatnoj rampi na Bubanj-Potoku rece da ukljucuju samo kad je policija prisutna i naredi im da ukljuce. Ne znam da li je istina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Patriota 652 Napisano Octobar 16, 2020 Zainteresovan, 436 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Igor86 said: Meri li se prosecna brzina na autoputu i dalje, zna li ko? Izvinjavam se za off Meri se non stop 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15842 Napisano Octobar 16, 2020 Integrisan, 9290 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Nedelja koja je iza nas, iskoristih sa drugarom za kraci djir do Loznice. Dzada VA -LO je svima poznata, sretoh jedno 10-ak kolega i to nije nista iznenadjujuce. Iznenadjujuce je sto sam pratio coveka koji je ne bahato, ne bezobrazno vec extremno nasilnicki vozio, sto ce te videti na kraju posta al prvo krenimo od bahatih..... na sitno vise ne obracam toliku paznju al opet, nisam siguran deluje pregledno dal ce malo ili malo vise il koliko vise zagaziti u drugu traku on ne pretice, samo tako vozi kako bi lakse savladao krivin(e)u cvrsto drzeci volan, cvrstog uverenja da iza njega nema nikog ispred ovog deckonje koji je u pogresnoj traci sledi desna krivina, blaga leva pa opet desna nicim izazvanim al bas nicim samo predje u drugu traku i tako vozi pridjem, svirnem kratko, dajem mu do znanja da sam tu, da ne seta ma jook ne jebe zivu silu decko vozi svoju voznju dal impresionira curcu koja cuka mobitel....ko ce ga znati Na ranijim stranicama ove teme, bejah isprozivan od strane Popovica i jos par kolega kako ne treba gledati svaki cm puta, kako nije strasno sto se malo zagazilo u suprotnu traku, kako ima mesta za bezbedan prolaz, kako slobodna procena dozvoljava "mali prekrsaj" zarad lakseg savladavanje krivine (od strane kavezara) i td. Moje pitanje je dal je zaista tako i dal zaista se moze proceniti sta ce vozac u vozilu ispred uraditi? Koliko ce preci u suprotnu, malo ili malo vise ili puno vise..... zajbata rabota cak i kad mislis da mozes bezbedno uraditi preticanje. Nasilnik s'nasilnicku voznju tek sledi, ovo su male mace za njega. Radi se o coveku sede kose, po slobodnoj proceni ne ispod 60 godina..... ozbiljne godine za ozbiljnu budalu, cuvajte se! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Octobar 16, 2020 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Da malo operem moje Valjevce, da kazem da je ovo neki Goran iz Tolića, kod Mionice. Po tablici bih rekao da je registrovan u poslednja 2 meseca, tako da verovatno jos uvek ispituje dokle moze sa njim. Toliko sam uspeo da saznam o doticnom. A ako imate neke prijatelje u Mionici iskoristite ovaj snimak i posaljite im. Neka vide kakvog idiota imaju u svom kraju. Mozda stigne i do njega, mada kako rece Blaza, njemu bi ovo verovatno dobro doslo da ima cime da se pohvali.Sto bi rek’o otac sinu kad ga je sin branio... nemoj sine više, dosta je bilo Edit: a sad sam skužio. Ti branis Valjevce a ovaj nije iz Valjeva već pored Valjeva. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14227 Napisano Octobar 16, 2020 moto merkat °°, 4892 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Igor86 je napisao: Meri li se prosecna brzina na autoputu i dalje, zna li ko? Izvinjavam se za off Meri, nama, strancima ne, sranje je ako se prvi put ne odazoves automatski kazna min. 100000 din. potpis da si primio nije potreban, samo se moliti da ti pijani Dzeri ne nosi postu. Rece mi sudija za prekrsaje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojanko 106 Napisano Octobar 16, 2020 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750xa Prijavi odgovor kao problematičan On 10/14/2020 at 4:11 PM, blackmore said: Prvi put u životu vidim da pauk odnosi motor Kod mene u kraju neki skuter stoji mesecima na zelenoj povrsini i nikom nista... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor86 357 Napisano Octobar 16, 2020 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Beograd - Dorcol Motocikl: Yamaha Fazer Prijavi odgovor kao problematičan pre 53 minuta, bdada je napisao: Meri, nama, strancima ne, sranje je ako se prvi put ne odazoves automatski kazna min. 100000 din. potpis da si primio nije potreban, samo se moliti da ti pijani Dzeri ne nosi postu. Rece mi sudija za prekrsaje. Strancima, koji idu od 150 pa na vise, ne? Pa u stvari, sta se cudim vise... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 553 Napisano Octobar 16, 2020 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno se meri i njima ali im ne šalju kazne jer nemaju podatke o vlasnicima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3227 Napisano Octobar 16, 2020 Drug član, 791 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Cenim da je slicna stvar i sa korisnicima taga za ENP jer on nije vezan tablicu. A i nije ni meni stiglo nista do sada, pu, pu, pu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 553 Napisano Octobar 16, 2020 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan pre 17 minuta, grafigo je napisao: Cenim da je slicna stvar i sa korisnicima taga za ENP jer on nije vezan tablicu. A i nije ni meni stiglo nista do sada, pu, pu, pu... ENP nema veze sa merenjem prosečne brzine. Snima se reg.oznaka na vozilu i na nju ide kazna bez obzira koja je tablica prijavljena na aparatu. p.s. provereno u firmi gde dolaze kazne zbog "prosečne brzine" a aparati se prebacuju iz kola u kola, po potrebi... bitno je da ga koristi ista klasa vozila kao ona na koju je podešen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7704 Napisano Octobar 16, 2020 -, 1747 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Kamera koja ocitava tablicu zbog prosecne brzine se nalazi na samom ulazu u rampu (ona plava sto stoji nisko). Ima je na svakom ostrvu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...