Blackened 1153 Napisano Jul 27 (promenjeno) Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Beograd - Koh Phangan Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan On 7/23/2025 at 10:15 AM, Due said: Ja bežim od bicikliste na široko. Čuvajte se najčešće su pijani (ne mislim na sportske bicikliste) baš zato što policija ne haje za njih. Kad ga srušite vi ćete biti taj bahati mamlaz bez obzira na okolnosti, jer vas tako ostali učesnici u saobraćaju gledaju. Zanimljivost, u Nemackoj postoji relativna i apsolutna granica za alkohol pri voznji bicikla. Ako vozis normalno, bez prekrsaja, dozvoljeno je do cak 1.6 promila, haha. Preko toga kazna i automatski gubis dozvolu za auto/motor. Inace ako napravis neki prekrsaj ili nesrecu sa biciklom, a imas od 0.3-1.6 to je ta relativna, a takodje mozes izgubiti vozacku dozvolu, u zavisnosti sta si uradio. Skroz posteno Inace, kada god pogledam biciklistu (pogotovo te sportske), uvek im je smesna faca, nijedan ne uziva, svi kao na nekim teskim mukama, da li od uskog sica ili napora. Promenio Jul 27 član Blackened Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 18406 Napisano Jul 27 Ne silazi, 1306 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Blackened je napisao: do cak 1.6 promila Vrlo hrabro od strane zakonodavca. Ne reaguje svako na alkohol podjednako a sa 1,6 može ozbiljno čudo da se napravi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 1153 Napisano Jul 27 (promenjeno) Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Beograd - Koh Phangan Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan Pa da haha, kada Nemci piju dosta piva, pa su malo pomerili. Ne znam kako su to ocenili za biciklo. Vise je sistem ako ne naradis nista, ne diraju. Zavisi od osobe, ali za 1.6 se moze popiti jako puno piva, tesko je to dobaciti i da hoces Promenio Jul 27 član Blackened 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2766 Napisano Jul 27 Drug član, 1138 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Parkirao čovek, da mu se čestita.Bilo mi žao da zovem pauka pa sam zvao na firmu da im kažem da im je kolega em glup em bahat. I naravno da pomeri auto.Kaže gospođa, pa imao je hutnu intervenciju tako nešto. Gospođo draga, hitno je od juče ujutru (a verovatno je od petka uveče tu nmg da tvrdim nisam video) ,pa sve do danas? A realno sam fin i trudim se da vam kao firmi ne izbijem 200€ iz džepa. Posle me zvala da mi kaže da će doći da pomeri za sat vremena... Koji car lik. Koja bolekurcija... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 5059 Napisano Jul 27 Drug član, 2550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Juce sam isao prema Jugu, ono kako stranci voze dobro su i zivi. Svi voze levom, nemaju nameru da se sklone, idemo u Begaljicko brdo, zensko vozi kombi D table, leva traka 90, x slicajeva iz put da voze levom i ako je desna prazna, pomere se pa se vrate opet. Kad sam se vraćao milina, sve normalno funkcioniše. Najgore od svega sto misle da hoces da se trkas, druze pusti me da vozim svoju voznju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 13154 Napisano Jul 27 Ne silazi, 2994 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan To je sve do Niša, pa dalje prema Bugarskoj. Kao da im je tata kupio levu traku... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11959 Napisano Jul 31 Ne silazi, 2782 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Leva traka je uvek manje pohabana.Ravnija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2927 Napisano Avgust 2 Drug član, 1346 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Gospođa pravo na mesto za invalide, iako ja i još jedno vozilo pored stojimo i ne parkiramo se tu. Još sam je upozorio i dobio “Nema veze, samo ću kratko”. Rekoh joj “ako smatrate da ste invalid, onda ok”. Ne beše joj pravo, pa se vratila i…uključila sva 4… 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 14931 Napisano Avgust 2 Integrisan, 7983 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih za to raspisao 100 000 kaznu ili mesec dana rada u nekom udruženju invalida. 1 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11959 Napisano Avgust 2 Ne silazi, 2782 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ubice ne sede u corci,a ovakvi hoce? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 14931 Napisano Avgust 2 Integrisan, 7983 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Jedna zanimljivost: Helsinki, tačno 12 meseci bez da je iko smrtno stradao u saobraćaju. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 18406 Napisano Avgust 2 Ne silazi, 1306 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, vasa.93 je napisao: pa se vratila i…uključila sva 4… Jer u Sorabiji kad uključiš sva 4 vozilo postaje nematerijalno. Nikom ne smeta dok vlasnik nešto ne završi. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 11025 Napisano Avgust 2 (promenjeno) 4_tocka_i_karoserija, 2223 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Na parkingu Lidla pre par dana, stojimo u hladu ćerka i ja, parking je ceo na suncu. Dve žene u kolima prilaze, staju tu "na ulici" u hladu, izlaze, i starija kaže mlađoj "dobro, nisi na pešačkom". Ja kažem "ma da, bez veze je parkirati na praznom parkingu". Ona se okrenu i maltene viknu na mene "nemoj da mi staješ na muku čoveče" i ode prema ulazu. Ma sve OK rekoh onako, u prazno, za njima... Možda Japanci poštuju pravila jer im je to duboko ukorenjeno u društvo, ali kod nas će i govnjivom motkom trebati decenije. Promenio Avgust 2 član zaludan 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11959 Napisano Avgust 2 Ne silazi, 2782 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Alekre said: Jedna zanimljivost: Helsinki, tačno 12 meseci bez da je iko smrtno stradao u saobraćaju. Bice,ako dodje par nasih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 3071 Napisano Avgust 2 Drug član, 983 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan pre 38 minuta, zaludan je napisao: ali kod nas će i govnjivom motkom trebati decenije. Samo dobar udar po džepu, ali svima i najviše pola godine će biti dovoljno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 589 Napisano Avgust 2 Svrati ponekad, 285 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih umesto novca ono što je Alekre napisao - društveno koristan rad. Ljudi će dati pare, ispizdeti, pa prežaliti. Ali ako ti svaki dan, naredna tri meseca moraš da ideš po nekoliko sati da pomažeš osobama sa invaliditetom, ili (ako parkiraš na zelenu površinu) okopavaš cveće i sadiš drveće, ili (ako voziš brže od dozvoljenog) skupljaš pikavce, farbaš ograde i bandere, pereš semafore, nikada ti više neće pasti na pamet da se zajebavaš. Međutim, to je kod nas nemoguće jer decenijama ovde ljudi ne poštuju zakone, gledaju kako da izvrdaju, misle samo na svoje dupe i nemaju širu silku 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 20413 Napisano Avgust 2 Integrisan, 6347 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Teška nezgoda u Podunavcima kod Vrnjačke Banje. Vozač pod dejstvom alkohola isekao put motociklisti koji je teško povređen. Uviđaj je u toku. Na terenu su hitna pomoć i policija. Stvaraju se zastoji 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3922 Napisano Avgust 3 Malinar u pokusaju, 1807 postova Lokacija: Kg Motocikl: piaggio x9 amalfi, triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan On 31. 7. 2025. at 15:29, cezarpa je napisao: Leva traka je uvek manje pohabana.Ravnija. Desnu unište šleperi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 8323 Napisano Avgust 3 -, 1851 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Retke su sad deonice gde ima vagasa zbog slepera... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 8323 Napisano Avgust 3 -, 1851 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan 9 hours ago, markommarko said: Ja bih umesto novca ono što je Alekre napisao - društveno koristan rad. Ljudi će dati pare, ispizdeti, pa prežaliti. Ali ako ti svaki dan, naredna tri meseca moraš da ideš po nekoliko sati da pomažeš osobama sa invaliditetom, ili (ako parkiraš na zelenu površinu) okopavaš cveće i sadiš drveće, ili (ako voziš brže od dozvoljenog) skupljaš pikavce, farbaš ograde i bandere, pereš semafore, nikada ti više neće pasti na pamet da se zajebavaš. Međutim, to je kod nas nemoguće jer decenijama ovde ljudi ne poštuju zakone, gledaju kako da izvrdaju, misle samo na svoje dupe i nemaju širu silku Kao u Engleskoj. Imas nadzornika koji prati grupu ceo dan i nema vrdanja i krivinarenja. Na kraju smene ti upise satnicu i tako u krug Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 14931 Napisano Avgust 3 Integrisan, 7983 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan @ser Kako ih je beše ona baba dovela u red što se fudbala tiče? Idioti boli žilete u jabuke i gađali se. Sad ne sme da se ustane sa stolice. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 20413 Napisano Avgust 13 Integrisan, 6347 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Global Reporter (@globalreporter.vesti) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 1,779 likes, 335 comments - globalreporter.vesti on August 12, 2025: "Za vreme treninga... Koji k je ovo? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16941 Napisano Avgust 13 Integrisan, 9573 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Nadrogirana budalčina kojoj treba ......nastaviti po želji 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 20413 Napisano Avgust 13 Integrisan, 6347 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Sad videh, sin nekog pandura... Jesam rekao da su goovna. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 14852 Napisano Avgust 15 Drug član, 1427 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Obesiti odma, bez sudjenja, bez ičega. Skuter je policijski. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...