Due 20918 Napisano Avgust 2, 2025 Ne silazi, 1327 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, vasa.93 je napisao: pa se vratila i…uključila sva 4… Jer u Sorabiji kad uključiš sva 4 vozilo postaje nematerijalno. Nikom ne smeta dok vlasnik nešto ne završi. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 12487 Napisano Avgust 2, 2025 (promenjeno) 4_tocka_i_karoserija, 2373 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Na parkingu Lidla pre par dana, stojimo u hladu ćerka i ja, parking je ceo na suncu. Dve žene u kolima prilaze, staju tu "na ulici" u hladu, izlaze, i starija kaže mlađoj "dobro, nisi na pešačkom". Ja kažem "ma da, bez veze je parkirati na praznom parkingu". Ona se okrenu i maltene viknu na mene "nemoj da mi staješ na muku čoveče" i ode prema ulazu. Ma sve OK rekoh onako, u prazno, za njima... Možda Japanci poštuju pravila jer im je to duboko ukorenjeno u društvo, ali kod nas će i govnjivom motkom trebati decenije. Promenio Avgust 2, 2025 član zaludan 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12569 Napisano Avgust 2, 2025 Ne silazi, 2958 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Alekre said: Jedna zanimljivost: Helsinki, tačno 12 meseci bez da je iko smrtno stradao u saobraćaju. Bice,ako dodje par nasih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 4169 Napisano Avgust 2, 2025 Drug član, 1122 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan pre 38 minuta, zaludan je napisao: ali kod nas će i govnjivom motkom trebati decenije. Samo dobar udar po džepu, ali svima i najviše pola godine će biti dovoljno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 943 Napisano Avgust 2, 2025 Zainteresovan, 388 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih umesto novca ono što je Alekre napisao - društveno koristan rad. Ljudi će dati pare, ispizdeti, pa prežaliti. Ali ako ti svaki dan, naredna tri meseca moraš da ideš po nekoliko sati da pomažeš osobama sa invaliditetom, ili (ako parkiraš na zelenu površinu) okopavaš cveće i sadiš drveće, ili (ako voziš brže od dozvoljenog) skupljaš pikavce, farbaš ograde i bandere, pereš semafore, nikada ti više neće pasti na pamet da se zajebavaš. Međutim, to je kod nas nemoguće jer decenijama ovde ljudi ne poštuju zakone, gledaju kako da izvrdaju, misle samo na svoje dupe i nemaju širu silku 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 22874 Napisano Avgust 2, 2025 Integrisan, 7294 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Teška nezgoda u Podunavcima kod Vrnjačke Banje. Vozač pod dejstvom alkohola isekao put motociklisti koji je teško povređen. Uviđaj je u toku. Na terenu su hitna pomoć i policija. Stvaraju se zastoji 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 4150 Napisano Avgust 3, 2025 Malinar u pokusaju, 1838 postova Lokacija: Kg Motocikl: piaggio x9 amalfi, triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan On 31. 7. 2025. at 15:29, cezarpa je napisao: Leva traka je uvek manje pohabana.Ravnija. Desnu unište šleperi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 8895 Napisano Avgust 3, 2025 -, 1905 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Retke su sad deonice gde ima vagasa zbog slepera... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 8895 Napisano Avgust 3, 2025 -, 1905 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan 9 hours ago, markommarko said: Ja bih umesto novca ono što je Alekre napisao - društveno koristan rad. Ljudi će dati pare, ispizdeti, pa prežaliti. Ali ako ti svaki dan, naredna tri meseca moraš da ideš po nekoliko sati da pomažeš osobama sa invaliditetom, ili (ako parkiraš na zelenu površinu) okopavaš cveće i sadiš drveće, ili (ako voziš brže od dozvoljenog) skupljaš pikavce, farbaš ograde i bandere, pereš semafore, nikada ti više neće pasti na pamet da se zajebavaš. Međutim, to je kod nas nemoguće jer decenijama ovde ljudi ne poštuju zakone, gledaju kako da izvrdaju, misle samo na svoje dupe i nemaju širu silku Kao u Engleskoj. Imas nadzornika koji prati grupu ceo dan i nema vrdanja i krivinarenja. Na kraju smene ti upise satnicu i tako u krug Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 16306 Napisano Avgust 3, 2025 Integrisan, 8368 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan @ser Kako ih je beše ona baba dovela u red što se fudbala tiče? Idioti boli žilete u jabuke i gađali se. Sad ne sme da se ustane sa stolice. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 22874 Napisano Avgust 13, 2025 Integrisan, 7294 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Global Reporter (@globalreporter.vesti) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 1,779 likes, 335 comments - globalreporter.vesti on August 12, 2025: "Za vreme treninga... Koji k je ovo? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 17629 Napisano Avgust 13, 2025 Integrisan, 9744 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Nadrogirana budalčina kojoj treba ......nastaviti po želji 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 22874 Napisano Avgust 13, 2025 Integrisan, 7294 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Sad videh, sin nekog pandura... Jesam rekao da su goovna. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 17418 Napisano Avgust 15, 2025 Ne silazi, 1471 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Obesiti odma, bez sudjenja, bez ičega. Skuter je policijski. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 8895 Napisano Avgust 15, 2025 -, 1905 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Ne verujem da je njihov, to sad malo lupetaju. Verovatno su ga oduzeli, zato stoji kod njih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12569 Napisano Avgust 15, 2025 Ne silazi, 2958 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Trenutno stoji 3-4 kom.Pre par godina je bilo 7-8 pored gradskog katamarana,dok se ovaj vez nije napravio. Nisu pandurski,ali ko zna ciji su. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 17418 Napisano Avgust 16, 2025 Ne silazi, 1471 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, ser je napisao: Ne verujem da je njihov, to sad malo lupetaju. Verovatno su ga oduzeli, zato stoji kod njih njihov ili oduzet isto je. Mozemo li ti i ja da uzmemo neki motor i da se vozamo iz njihovog oduzetog skladista? Samo oras i jak kanap. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 16306 Napisano Avgust 16, 2025 Integrisan, 8368 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ovi bi vladali 500 godina kao turci da nisu na lokalnom nivou postavili najgore ljude koje su mogli da nađu. Svako ko može on zajebava običnog čoveka. Od medicinske sestre do predsednika opštine. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 8895 Napisano Avgust 16, 2025 -, 1905 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, piki said: njihov ili oduzet isto je. Mozemo li ti i ja da uzmemo neki motor i da se vozamo iz njihovog oduzetog skladista? Samo oras i jak kanap. Ne, ne. Hteo sam da kazem da je oduzet posle incidenta, al je pustena prica da je njihov. Ne verujem da je uzet iz skladista za krug dva. Vidi se na klipu da taj mentol zna da vozi, znaci aka ga duze vreme. Lokalni nauticari koji su stalno tamo sigurno znaju ko sta i kako, al je njihova greska sto ga odmah nisu lincovali. Taj je sigurno i ranije leteo tuda, al mu niko nikad nista nije rekao sve dok nije naisao na ovog trenera. Dodji kod mene u selo da radis tako nesto pored plaze ili keja... Za mnogo bezazlenije stvari su se potapali camci! 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 2419 Napisano Avgust 28, 2025 Drug član, 1648 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Samo jedan od mnogih komentara na videu gde je oboren motociklista. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 16306 Napisano Avgust 28, 2025 Integrisan, 8368 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Meni muka što sam pročitao šta je napisao a kako li je tek njemu kad tu svoju glavu nosi 24 sata. Nego nije svestan da mu je teško a jeste sigurno. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 4169 Napisano Avgust 28, 2025 Drug član, 1122 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan I opet važi ona "Kad umreš nije ti teško, teško je onima oko tebe. Tako je i kad si glup". 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 16306 Napisano Avgust 28, 2025 Integrisan, 8368 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ima u Smederevu jedna raskrsnica na obilaznici i poznata je po udesima. Po nekoliko puta mesečno. Velika raskrnica bez semafora, samo znakovi. Tu sad postoje dve vrste ljudi po komentarima na internetu: Jedni kritkuju raskrnicu i traže ležeće policajce, semafore ali ponajviše kružni tok. Drugi kritikuju te ljude jer postoje znakovi ali ljudi tu ne staju na znak stop, gledaju u telefon, itd. Večeras pročitam komentar jednog čoveka koji kaže nešto ovako otp: Kilometar dalje na drugoj raskrnici na tom putu je takođe bilo isto. Pa kad su napravili kružni tok ljudi su ga par meseci bukvalno prelatali kolima Onda se zamislim, čovek pravo zbori. Čudimo se što ljudi ne gledaju znakove ali ne vide ni kružni tok. Ko zna pored kakvih ljudi mi vozimo motore. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6930 Napisano Avgust 28, 2025 Ne silazi, 3125 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Put Sabac, Loznica, imaju kružni tokovi, otvorili put, nema dana da neko ne proleti krizni, nikako da prodjem da vidim i reko sta je to toliko komplikovano kad ne vide kruzni. Idem za Bosnu i reko top, taman nov put milina, Ogranicenje 80, ja do 120 a mozda i malo preko, dolazi deonica sa kruznim, kod prvog znaka pustam gas, auto sam usporava do nekih 40-50 i lagano prolazim. Mislim se onda koliko ti ljudi ne obraćaju paznju kad ne vide 100 metara pre znakove, one izbocine na putu, treptace, sve super obeleženo. 2 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLAD81 2340 Napisano Avgust 29, 2025 Drug član, 554 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan @RankoBg87 ograničenje je tu 100. Isto sam to radio što i ti i isti zaključak sam doneo. Ili su slepi ili glupi, ili voze 250, a možda i sve zajedno 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...