zaludan 12471 Napisano Maj 22, 2025 4_tocka_i_karoserija, 2370 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Po suvom putu se slažem, ali po kiši ubijaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 22855 Napisano Maj 22, 2025 Integrisan, 7280 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Vozači bicikala pravili više prekršaja od motociklista N1INFO.RS Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, kontrolisali... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 2542 Napisano Maj 22, 2025 Drug član, 471 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan 46 minutes ago, Motorcyclist said: Vozači bicikala pravili više prekršaja od motociklista N1INFO.RS Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, kontrolisali... Statistika je kriminalna. 11 vozača bez kategorije... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Efendija Skalin 815 Napisano Maj 22, 2025 Zainteresovan, 373 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan prije 2-3 godine kada je kolega stradao negdje kod hipodroma u sudaru sa automobilom su takodje radili par dana slicnu akciju i kontrole. broj onih u alkoholisanom stanju i bez kategorije je bio zapanjujuci 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tloken 70 Napisano Maj 22, 2025 U prolazu, 75 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 625DSX Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, Luka9905 je napisao: Statistika je kriminalna. 11 vozača bez kategorije... Kod mene u selu bar 10-15 klinaca svaki dan ide u osnovnu skolu zoljicom ili apencom bez kacige naravno. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 22855 Napisano Maj 22, 2025 Integrisan, 7280 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Kad se nadju dvoje. 𝐒 𝐄 𝐙 𝐄 𝐑 (@sezerrx) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 1M likes, 6,193 comments - sezerrx on May 17, 2025: "Az daha kda 1 ekleniyordu sizin yerinize... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 6256 Napisano Maj 22, 2025 Drug član, 570 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, tloken je napisao: Kod mene u selu bar 10-15 klinaca svaki dan ide u osnovnu skolu zoljicom ili apencom bez kacige naravno. Elem i ja se zaprepastim kad vidim decu od 15-16 da puse. Onda uzdahnem i setim se da sam iste poceo da kupujem sa 14, i posle 37 i dalje. Vozio apn, bt i mz bez dozvole i jacige od 14. Vise od deset godina tako, zato i ne sudim. Savet da, ako ga prihvate odlicno ako ne opet dobro. Deca su to, hormoni, egotripovi tesko je to sve shvatiti. Gori su konji 20+ bez opreme, kategorija, tablica 1 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 2542 Napisano Maj 22, 2025 (promenjeno) Drug član, 471 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, vex said: Elem i ja se zaprepastim kad vidim decu od 15-16 da puse. Onda uzdahnem i setim se da sam iste poceo da kupujem sa 14, i posle 37 i dalje. Vozio apn, bt i mz bez dozvole i jacige od 14. Vise od deset godina tako, zato i ne sudim. Savet da, ako ga prihvate odlicno ako ne opet dobro. Deca su to, hormoni, egotripovi tesko je to sve shvatiti. Gori su konji 20+ bez opreme, kategorija, tablica Ja baš mislim da se ovde radi o tim konjima od 20+ godina, i da je to svih 11. Skoro upoznah dvojicu 30+ godina, bez kategorije, voze hiljadarke. Ako su panduri dotakli nivo da klincu od 14, 15, godina, pišu kaznu zato što vozi APN, onda smo stvarno otišli u tri lepe... Promenio Maj 22, 2025 član Luka9905 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 10650 Napisano Maj 22, 2025 nekrunisani kralj moto cigana, 3321 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, vex je napisao: Elem i ja se zaprepastim kad vidim decu od 15-16 da puse. Onda uzdahnem i setim se da sam iste poceo da kupujem sa 14, i posle 37 i dalje. Vozio apn, bt i mz bez dozvole i jacige od 14. Vise od deset godina tako, zato i ne sudim. Savet da, ako ga prihvate odlicno ako ne opet dobro. Deca su to, hormoni, egotripovi tesko je to sve shvatiti. Gori su konji 20+ bez opreme, kategorija, tablica Sve isto, samo nisam pušio, ali se setim da je kum došao kod nas u razred u osmom i da je bilo da li da ovog novog vodimo sa nama. Mi smo još u sedmom razredu išli vikendom u neku rupu piceriju Kapri kod pijace na Brdu na pileću džigericu u lepinji i kriglu piva!?! Kad sam završio osmi, upisao Teslu, kupio sam svoj motor Tomos 14. Automatika sam od trećeg vozio u Vraniću, nije bio moj već dve godine mlađeg brata koji ga je dobio kad je završio prvi razred. Sad gledam ove moje klipane 15 i 12 godina... Divna su to deca. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 10650 Napisano Maj 22, 2025 nekrunisani kralj moto cigana, 3321 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Čekam ovog starijeg u bloku 45 ispred škole, parkiran. I kreće lik da se uparkirava iza mene i tras, udari me. Sedim sa mlađim u kolima, komentarišem i nailazi stariji. Kažem mu da pogleda, kaže nema ništa. Čekam ovog da izađe, izlazi i prolazi, ni pogled, ni izvini... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tloken 70 Napisano Maj 22, 2025 U prolazu, 75 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 625DSX Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Luka9905 je napisao: Ako su panduri dotakli nivo da klincu od 14, 15, godina, pišu kaznu zato što vozi APN, onda smo stvarno otišli u tri lepe... Ovima kod mene i da hoce ne mogu, sve su deca osnovna skola, manje od 14 godina ne podlezu krivicnoj odgovornosti. Jedino mozda roditeljima nesto da pisu, mada ne diraju ih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6915 Napisano Maj 23, 2025 Ne silazi, 3123 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je ono sto sam pisao i sto mene nervira, 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 12471 Napisano Maj 23, 2025 4_tocka_i_karoserija, 2370 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Klasika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6915 Napisano Maj 23, 2025 Ne silazi, 3123 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ne moze ovo biti klasika, Na moto forumu smo. Sta da je bio motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_87 848 Napisano Maj 23, 2025 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: Šabac Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Na žalost ovo jeste klasika.Zato i moramo da gledamo da li ima nekoga ko će nam oduzeti prednost.U ovakvim situacijama je lako, problem je oduzimanje prednosti na nepreglednim mestima, posebno na pravinama.Ovo negde može i da se očekuje, na snimku se vidi da lik neće stati. Ali kad neko krene da menja traku bez da te vidi, e to ne možeš da provališ.Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 3529 Napisano Maj 23, 2025 ODUSTO OD DIJETE, 2994 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: TRACER 9 GT & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan To se meni desilo prošle godine na Niškom AP, devojka iz desne prelazi u levo. Zadnja vrata se približavaju mom prednjem točku, sviram-ne čuje ili ne kapira šta se dešava. Bežim u zaustavnu i puštam je da se ubaci, bez migavca naravno. Obilazim je i vidim P, samo joj kratko svirnem i pokažem rukom šta je uradila. Vidim da se pogubila kad je ukapirala šta je uradila. Nadam se da će sledeći put bolje gledati. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4901 Napisano Maj 23, 2025 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Neće, kupiće veći automobil i biće još bezobzirnija, kao većina domaćih vozača... 6 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 14834 Napisano Maj 23, 2025 Ne silazi, 3221 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Mene sad izgurao pančevac sa Puntom kod beograđanke. Iz srednje se prestrojio desno, bez migavca, mene ne konstatuje. Džaba sviram, ne vidi, ne čuje, ne ferma... Nizbrdo je, uvek sam na oprezu, prikočio na vreme. Bar da je digo ruku, ono, izvini. Ma ništa... Nemam snage da se svađam, teraj dalje... 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 3529 Napisano Maj 23, 2025 ODUSTO OD DIJETE, 2994 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: TRACER 9 GT & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja imao sličnu situaciju oko 14h. Bulevar Zorana Đinđića smer ka Beogradu kod arene. Lik drži telefon u ruci i ulazi u moju traku bez migavca, malo oštrije. Ja na skuteru koči i sirena, jedva se zaustavio da ja prođem. Da nije udario bih ga jer nisam imao gde da bežim u levo više. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 14834 Napisano Maj 23, 2025 Ne silazi, 3221 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan E, dok sam vozio bager po Bgd-u, meni su se sklanjali ! Sad ćutim, i trpim ... 1 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4901 Napisano Maj 26, 2025 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Jutros idem na posao, nisam najlaganiji na gasu, kada se pojavljuju odnekud MP3 i kolega sa "SRBI" natpisom na leđima, da li je neki MK, osetio sam se kao pešak pored njih... Nigde gužve, a njih dvojica kod TC Ušće, gde nas je dočekalo crveno svetlo sa po 5-6 auta u trakama ispred - MP3 se penje na trotoar i tu zaobilazi sve, dok kolega "SRBI" počinje da se provlači sa turiranjem, pa kuca ljudima na prozor da se pomere, pa opet turira da se pomera... Ne znam čemu sve to bahaćenje, pa još u rano jutro bez ikakve gužve... Bukvalno me sramota zbog njih uhvatila. 1 2 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12561 Napisano Maj 26, 2025 Ne silazi, 2957 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Posle ce Srbe da gledaju popreko. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
electronizer 28 Napisano Maj 26, 2025 U prolazu, 10 postova Lokacija: BG Motocikl: F 800 GS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan On 23. 5. 2025. at 7:21, RankoBg87 je napisao: Ovo je ono sto sam pisao i sto mene nervira, na zalost redovna pojava, kao i pravljenje 2 trake na istom tom potezu od mostara ka AP. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6915 Napisano Maj 26, 2025 Ne silazi, 3123 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, electronizer je napisao: na zalost redovna pojava, kao i pravljenje 2 trake na istom tom potezu od mostara ka AP. Uf to me bas nervira, to mi ono bas dira zivac, kad je tako zauzmem svoj polozaj ne nema sta da trazis pored. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1374 Napisano Maj 26, 2025 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan @RankoBg87A zasto te nervira kad prave drugu kolonu? ima dovoljnu sirinu za dve kolone Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...