shomsi 146 Napisano Mart 15, 2025 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Transalp XL700 Prijavi odgovor kao problematičan pre 47 minuta, RankoBg87 je napisao: Sad sam vozio Obilaznicom od bubnja do Orlovače, 120-130, nista, duva ubi al ni da mrdne, preko vijadukta u Zelezniku uvek duva i tu sve ok, duvao je bocno. mene na tom potezu obicno hoce da pogura bocni vetar na tim brzinama, ali je izrazenije zimi, i kao sto rekoste, udar je opasniji od konstantnog vetra mada su mi i gume iz 21, 22 god, nazad pireli scorpion a napred mitas terraforce 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6853 Napisano Mart 15, 2025 Drug član, 3091 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Bas sam obratio pažnju i kod preticanja kamiona, nije bilo onog da te iscima. Treba se paziti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 789 Napisano Mart 15, 2025 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan Provozaj se od Bele Crkve do Vršca kad krene košava baćo moj,nema veze kakav je motor ,baci te u suprotnu traku u trenutku,makar gume nove juče stavio Obicno tad pokusavam da ne vozim motor,umori me i psihicki i fizicki Pogotovo ako ima oklop ko ovo moje sokoćalo,kad je bocni vetar ponaša se ko jedro,nema šanse brze od 60 km/h ići inace te oduva u stranu A moras gledati zavetrine jer ako si mnogo nagnut mozes pasti. Jebeno,mlogo jebeno... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12516 Napisano Mart 15, 2025 Ne silazi, 2949 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Tacno ,samo da dodam skuter sa vizirom je jos osetljiviji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tumbe 5413 Napisano Mart 16, 2025 Drug član, 528 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KTM 690 enduro, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan On 14. 3. 2025. at 11:44, Gajo Sevojno je napisao: Ma gde znaju da voze Slažem se apsolutno. Inače sam u nekim drugim vremenima "učio da vozim" s' ove a i sa druge strane Rudnika prema Ljigu. Ovi momci samo voze siledžijski. Ni znanja ni mozga. Shvatam da mlađe kolege gledaju snimak iz drugog ugla, ali verujte da i mi stariji znamo šta kažemo i zašto to kažemo. Ko želi ovako da vozi i voli to, treba da one na stazu. Nije to skupo, jer na ulici je ovo previše rizično. 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sole92 219 Napisano Mart 16, 2025 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Ruma Motocikl: BMW K1200 GT Prijavi odgovor kao problematičan Ja kad god gledam ovakav neki snimak naježim se. Da su ovako vozili na nekoj zatvorenoj trasi bez saobraćaja ili stazi, rekao bih svaka čast majstori... Ali kroz saobraćaj... Samo zamislim sebe još nedovoljno iskusnog i priviklog na motocikl koji vozim kako dolazim sa druge strane dok oni seku trake, obilaze u krivinama itd...Prosto me ovakvi snimci podsete da kući imam porodicu i da treba da se vratim čitav. Ali isto znam da sam ovo gledao kao klinac, radilo bi me skroz kontra. Pamet u glavu ljudi, može fino da se slažu krivine i bez jurnjave. Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3551 Napisano Mart 16, 2025 Drug član, 1492 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan A kako je zaboravio da stavi katanac preko tablice? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 4108 Napisano Mart 16, 2025 Drug član, 2014 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: ̶K̶a̶w̶a̶s̶a̶k̶i̶ ̶E̶R̶-̶5̶, ̶H̶o̶n̶d̶a̶ ̶C̶B̶F̶ ̶1̶0̶0̶0̶, Peda Sniper, Voge SR3, Yamaha FZ6 Fazer S2 Prijavi odgovor kao problematičan A kako je zaboravio da stavi katanac preko tablice?Eno mu u Lidlu, 799 :-)Sent from my SM-S911B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 9875 Napisano Mart 16, 2025 Drug član, 3339 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija, Stromčina - Šarac Prijavi odgovor kao problematičan Kratak 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12516 Napisano Mart 16, 2025 Ne silazi, 2949 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Lanac preko tablice je stvar policije,to me ne brine.Brine me sto zakon nije jednak za sve.Neko radi sta hoce,a neko nadrlja za isti prekrsaj. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 4108 Napisano Mart 16, 2025 Drug član, 2014 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: ̶K̶a̶w̶a̶s̶a̶k̶i̶ ̶E̶R̶-̶5̶, ̶H̶o̶n̶d̶a̶ ̶C̶B̶F̶ ̶1̶0̶0̶0̶, Peda Sniper, Voge SR3, Yamaha FZ6 Fazer S2 Prijavi odgovor kao problematičan Kratak Hm, baš ću da ga probam, ne deluje kratak, ima u kartonu deo koji je pa možda deluje na slici. U svakom slučaju samo treba oko tablice da ide, ionako ne služi ni za šta drugo :-DMislim, ja sam ga kupio za bicikl, ali ovde ne pričamo o meni, a ni o biciklima.Sent from my 2107113SG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 9875 Napisano Mart 16, 2025 Drug član, 3339 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija, Stromčina - Šarac Prijavi odgovor kao problematičan 12 minutes ago, Gordak985 said: Hm, baš ću da ga probam, ne deluje kratak, ima u kartonu deo koji je pa možda deluje na slici. U svakom slučaju samo treba oko tablice da ide, ionako ne služi ni za šta drugo Mislim, ja sam ga kupio za bicikl, ali ovde ne pričamo o meni, a ni o biciklima. Sent from my 2107113SG using Tapatalk Sad vidim... Ovaj je drugačiji od mog. Ovaj ima platnenu zaštitu, a moj plastičnu, gumenu. Možda je ovaj duži, treba premeriti. Na mom piše 50 cm, kratko, razbio bi mi štopaljku. Sve vreme pišem o lancu , bezobraznici jedni ako ste na nešto drugo pomislili 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 4108 Napisano Mart 16, 2025 Drug član, 2014 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: ̶K̶a̶w̶a̶s̶a̶k̶i̶ ̶E̶R̶-̶5̶, ̶H̶o̶n̶d̶a̶ ̶C̶B̶F̶ ̶1̶0̶0̶0̶, Peda Sniper, Voge SR3, Yamaha FZ6 Fazer S2 Prijavi odgovor kao problematičan Bogme solidan lančić... 125cm s kraja na kraj.Sent from my 2107113SG using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 22763 Napisano Mart 21, 2025 Integrisan, 7214 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Kolege iz Vojvodine, cuvajte se traktora i ostale mehanizacije. Izmileli su napolje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12516 Napisano Mart 21, 2025 Ne silazi, 2949 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Cuvajte se i zena vozaca.Jutros mi jedna na njeno crveno ,proletela ispred nosa.Jos sa leve strane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 12388 Napisano Mart 22, 2025 4_tocka_i_karoserija, 2366 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 16 sati, cezarpa je napisao: Jutros mi jedna na njeno crveno Sinoć, oko ponoći, stojim na semaforu Birčaninova-Kneza Miloša, ispred mene žuta Panda, oboje idemo levo, prema Mostaru. Pali se zeleno, krećemo, sledeća raskrsnica (ne znam kako se zove ulica) nas čeka crveno, kočim, stajem, Panda prolazi kroz crveno bez usporavanja!!!??? Bukvalno otvorenih usta blenem za njom (ženski rod je od Pande, nisam video vozača). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 17566 Napisano Mart 22, 2025 Misbehave Responsibly, 1725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan On 3/14/2025 at 7:39 PM, Satelis said: Jučerašnji dan može se zabeležiti kao drugi rodjendan, za malo da izginem. .... Da, ovo treba s'vremena na vreme zanavljati kao poruku zbog ljudi novih u ovoj pasiji. Hvatao me je i biblijski potop na drumu bar dva puta ali ništa nije tako opasno kao ti iznenadni bočni udari vetra. Čak i natovaren motocikl sa saputnikom vetar u trenu pomeri bočno i za više od pola metra. Nadvožnjaci kroz planinski kraj, useci u reljefu i sl. kao i gola ravnica su najkritičniji. Položaj motocikla u traci u takvim situacijama kao i prilagođena (smanjena) brzina su najvažniji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 9655 Napisano Mart 22, 2025 Ne silazi, 2410 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, zaludan je napisao: Sinoć, oko ponoći, stojim na semaforu Birčaninova-Kneza Miloša, ispred mene žuta Panda, oboje idemo levo, prema Mostaru. Pali se zeleno, krećemo, sledeća raskrsnica (ne znam kako se zove ulica) nas čeka crveno, kočim, stajem, Panda prolazi kroz crveno bez usporavanja!!!??? Bukvalno otvorenih usta blenem za njom (ženski rod je od Pande, nisam video vozača). Odseče me bre..ja juče prošao,pošto sam se muvao po BG-u(žuta Panda)...kad ukapiram da je bilo oko ponoći.Idi bre Zaludan...znam da nigde nije bilo proslaka kroz crveno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 12388 Napisano Mart 22, 2025 4_tocka_i_karoserija, 2366 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan pre 18 minuta, Žaksi je napisao: Odseče me bre..ja juče prošao,pošto sam se muvao po BG-u(žuta Panda)...kad ukapiram da je bilo oko ponoći.Idi bre Zaludan...znam da nigde nije bilo proslaka kroz crveno. Ne znam ja ko je. Ja lepo kažem da nisam video vozača 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12516 Napisano Mart 22, 2025 Ne silazi, 2949 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda postoje cak dve zute Pande? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 4099 Napisano Mart 22, 2025 Drug član, 1119 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo je kume...... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12516 Napisano Mart 22, 2025 Ne silazi, 2949 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Hoces da kazes da Zaksijev auto nije video crveno? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajkokobajko 79 Napisano Mart 25, 2025 U prolazu, 21 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: Sv650 Prijavi odgovor kao problematičan Moje iskustvo sa punjenjem gaća u punoj brzini, verovatno se nikom nikad neće desiti ali voleo bih da ga podelim. Lep letnji dan, pusta magistrala nailazim da preteknem retkog vozača ispred. Medjutim, on se neda. Ne udari mi na ego i ja ga pustim da krči put predamnom. Lepo smo obojica nagazili, da bi u jednom trenutku lik uspeo da kovitlacom vazduha koji se pravi iza njega izvuče iz nekog žbunja onaj heljumski balon u obliku neke životinje koja natrčava ispred mene... U momentu sam se pomirio sa sudbinom i samo pustio gas. Bez kočenja. Udaram pa šta bude. Kakvo olakšanje kad sam video balon iza sebe kako skakuće po putu. Kakva moša. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 6236 Napisano Mart 27, 2025 Drug član, 570 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan E da te upoznam sa jos jacim likom. Vozimo u grupi po kisi, AP , pegla se. Ispred njega drugaru se cepa kisno odelo( nije ga bas zatvorio a i kinesko) i celo na njega. Kao mumija a 180+ brzina. Nije oao al posle ga na trkama u Vrscu spizdio baner u krivini, e tu je platio drumarinu a i lezarinu 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 16190 Napisano April 2, 2025 Integrisan, 8339 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Krenuo uveče da se prošetam sa maleckim. Ajde kao do Lidla da kupimo neke sitnice i da vidmo jel ostao neki suncobran za kolegu koji je pitao u temi. Dok pešačimo učim dete znakovima, iako ima 3 godine. Već zna crveno i zeleno na semaforu i znak stop. Sad ga učim kako izgleda znak za pešački i zebra. Nikad ne prelazim mimo pešačkog, jer on prvo gleda šta ja radim a to što pričam je sekundarno. No mora i jedno i drugo. Šta me ja zaprestilo. Oboje smo ispred pešačkog i ja mu jasno pokazujem rukom da gleda levo, desno. To vide i vozači. NIKO NE STAJE NE JEBE ŽIVU SILU. Ja sam sa motora naučio da gledam u kabine i da im glave. Ma kakvi, to glavu ne okrene ili im svetli telefon. To nije jedan, to je redovno. Udarili bi dete ako ono samo ne pazi. Pa da li je moguće da npr. dete koje ide u školu nosi 100% odgovornosti a neko ko ima položen vozački ispit ne mari uopšte šta je oko njega. Iako je zakonski odgovoran, ali džabe tu ko je kriv posle. 9 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...