Blackened 602 Napisano Jun 19 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Beograd - Koh Phangan Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, zaludan said: Kolika je kazna? Što kaže ovaj moj matori vršnjak, nije to mržnja, nego zavist. Zato što provlačenje motora doživljavaju kao ulazak preko reda kod doktora, u pošti... Da, to je uglavnom ili namerno ne drze odstojanje, nego voze jako blizu. Ns/Bg svakodnevno ima takvih, ali ima i bas korektnih vozaca koji propustaju, paze. Sta je prosek, tesko reci, dosta na jednu budalu naici dnevno. A normalno je da na semaforu svi motori idu napred u mnogim drzava. I ja kada sam u kolima uvek imam obzira za motor, ostavim mesto da prodju, stanu ispred/pored. Motori uglavnom ubrzavaju tok saobracaj. 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6033 Napisano Jun 19 (promenjeno) Ne silazi, 1807 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, MatorKonj je napisao: zavist Apsolutno cista zavist,malo mi to ruzno zvuci,al je tako.Ovcar banja,vozim od splava ka banji,uzan put,ide auto ka meni (z 101) i bas izbeceno gleda u mene,morao sam ja da sidjem sa asvalta na rizlu,nije hteo da se pomeri ni milimetar. Vidis mu po pogledu zavist. Promenio Jun 19 član ivica744 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1219 Napisano Jun 19 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Desilo mi se bas jednom da na semaforu stanem prvi, malo pored prvog auta, passat b3, liku proradio ego ili sta vec, odma se izbacio ispred mene i raspalio po gasu cim se zeleno upalilo, skontao sam sirovinu za volanom pa sam iskulirao i pustio ga... Ugrozena smo vrsta definitvno. Nekad voznja koja bi trebala da sluzi za uzivanje predje u borbu za prezivljavanje... Najbolje neki lagani cross/enduro i priroda I sprej za bahate medvede 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 602 Napisano Jun 19 (promenjeno) Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Beograd - Koh Phangan Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan Nije sad bas tako strasno, svakodnevno vozim i po gradu. Uzivanje je svakako , ali ima tih gluposti. Promenio Jun 19 član Blackened 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11174 Napisano Jun 19 Drug član, 1278 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, zaludan je napisao: Kolika je kazna? auh brate mislim da je bilo 5000 u roku od onih ne znam koliko dana,jebem li ga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8440 Napisano Jun 19 4_tocka_i_karoserija, 1876 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, piki je napisao: auh brate mislim da je bilo 5000 u roku od onih ne znam koliko dana,jebem li ga A to je onda poodavno bilo? Verovatno kad je bila neka promocija novih kazni? Ja pomislio da su opet krenuli, pošto se sad i začudim ako ne vidim nikog da drnda telefon... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11174 Napisano Jun 19 Drug član, 1278 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, zaludan je napisao: A to je onda poodavno bilo? Verovatno kad je bila neka promocija novih kazni? Ja pomislio da su opet krenuli, pošto se sad i začudim ako ne vidim nikog da drnda telefon... ima godinu mozda i jace ,pamtim do juče ,stari hard nema vise mesta Ma treba seći ruke svima koji voze i drndaju telefone na čelu samnom, to je bolest. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Jun 19 (promenjeno) Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, piki je napisao: ima godinu mozda i jace ,pamtim do juče ,stari hard nema vise mesta Ma treba seći ruke svima koji voze i drndaju telefone na čelu samnom, to je bolest. Hteo si reci ti ces da predvodis secu ruku Promenio Jun 19 član Pingvin37 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11174 Napisano Jun 19 Drug član, 1278 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, Pingvin37 je napisao: Hteo si reci ti ces da predvodis secu ruku da nisi citirao ne bih video i da sam nepismen-na čelu sa mnom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 3990 Napisano Jun 19 Drug član, 909 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ja redovno viđam od aerodroma do Gazele, kada je gužva, motorizovanog OSL kako ide zaustavnom trakom i gleda ko nije vezan, drnda telefon i sl., sa sve rukom na boku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8399 Napisano Jun 19 Drug član, 1860 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan pre 15 minuta, QmBGD je napisao: Ja redovno viđam od aerodroma do Gazele, kada je gužva, motorizovanog OSL kako ide zaustavnom trakom i gleda ko nije vezan, drnda telefon i sl., sa sve rukom na boku. Zvuči kao poremećaj... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1219 Napisano Jun 20 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, Blackened je napisao: Nije sad bas tako strasno, svakodnevno vozim i po gradu. Uzivanje je svakako , ali ima tih gluposti. Vi iz grada ste navikli na taj stres, mi iz provincije smo u soku svaki put kad promolimo glavu u grad. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2732 Napisano Jun 20 Drug član, 1633 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Sta bi vi rekli za vozaca golfa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8440 Napisano Jun 20 4_tocka_i_karoserija, 1876 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Tipičan debil u našem saobraćaju. Garant se iz sporedne ulice uključuje u glavnu tako što prisiljava druge da koče. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2153 Napisano Jun 20 Drug član, 970 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Sta bi vi rekli za vozaca golfa? Rekao bi da je pacijent nekulturni i nevaspitani.Desi mi se često tako nešto, pa zavisi kakvog sam raspoloženja tako i reagujem. Kad mi dosadno vraćam istom merom, preletim sa desne strane pa malo jebuckam. Ako je gužva iskuliram da ne ispašta još 200 ljudi iza u brzoj zbog nas dva...Svakako, klasično nevaspitanje što se nosi iz kuće. Ne znam odakle ti ideja da je tvoj auto put, ne znam odakle ti ideja da nemaš obavezu da voziš srednjom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2732 Napisano Jun 20 Drug član, 1633 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Inace covek 50+ god. Bio je blago teleći pogled kad sam prolazio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peppermint 425 Napisano Jun 20 Svrati ponekad, 69 postova Lokacija: Beograd, Voždovac Motocikl: Honda Pantheon 150, CFMoto 300NK Prijavi odgovor kao problematičan Kako mene to nervira da čovek ne poveruje. Imam koleginicu u firmi, zajaše škodom levu traku u Bulevaru oslobodjenja (Beograd) i lagano 40km/h od Autokomande do Trošarine (oko 4,5 km). I džabe joj svi pričamo da leva traka nije za vozikanje, ona ne odustaje od stava da je u delovima ulice ograničenje zbog škola toliko i da i tako niko ne sme da vozi brže. Trajalo je to godinama dok joj jednom s ledja nije naišao saobraćajac na motoru. Ijao, postao je u trenu moj idol Sad se ona duri ali vozi desnom trakom i dalje tvrdeći da je ona u pravu Sent from my iPhone using Tapatalk 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8440 Napisano Jun 20 4_tocka_i_karoserija, 1876 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, RankoBg87 je napisao: Inace covek 50+ god. Bio je blago teleći pogled kad sam prolazio. Ovo za godine neka diskriminacija? A da, taj teleći pogled je čudo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2732 Napisano Jun 20 Drug član, 1633 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan pre 24 minuta, zaludan je napisao: Ovo za godine neka diskriminacija? A da, taj teleći pogled je čudo. Ne nego ako se do sad nije naucio nece nikad i kako tako neki ljudi stignu negde dalje. Dodje mi da napravim drugi kanal samo za klipove al nekad mi pukne zivac da i sam napravim prekraj da bi sto dalje otisao od tako nekog, s moje strane ovo nije pravilno al stvarno nemam zivaca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Jun 20 Prijavi odgovor kao problematičan Kad sam motorom (autom manje), 50% vozaca automobila nece da mi se skloni iz brze trake na autoputu. Sto znaci da sam bar u 50% slucajeva morao da preticem sa desne strane. Minimum. Necu da se kockam sa pizdama pa da mi naglo zakoci tj uspori namerno jer ga lupa kompleks, pa da mu se nabijem u gepek. Ne treba mi taj luksuz. Samo zaobidjem bolida... Inace svima se sklanjam iz brze trake ne samo autom nego i kad sam motorom ako je brzi i zuri mu se neka ide... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 16912 Napisano Jun 20 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3626 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, RankoBg87 said: Ne nego ako se do sad nije naucio nece nikad i kako tako neki ljudi stignu negde dalje. Dodje mi da napravim drugi kanal samo za klipove al nekad mi pukne zivac da i sam napravim prekraj da bi sto dalje otisao od tako nekog, s moje strane ovo nije pravilno al stvarno nemam zivaca. Do pre par decenija važilo je pravilo da se i u gradu vozi desnom saobraćajnom trakom, a da je leva za preticanje (osim kada su obe saobraćajne trake zauzete kolonama, u kom slučaju se brže kretanje jedne kolone u odnosu na drugu nije smatralo preticanjem). Sada ne postoji obaveza kretanja desnom trakom, pa debili zajašu levu traku, a desna često zvrji prazna. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2596 Napisano Jun 20 Drug član, 1290 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Nekad je to neophodno. Npr. u Knjaževačkoj u Nišu, svako malo je neko zaustavljen u desnoj. Ili kad je desna i kanalizacioni vod, ne dao Bog da je šahta u nivou… I u svakom slučaju se uvek nađe neki specijalac… 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3363 Napisano Jun 20 Drug član, 1363 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, Peppermint said: Kako mene to nervira da čovek ne poveruje. Imam koleginicu u firmi, zajaše škodom levu traku u Bulevaru oslobodjenja (Beograd) i lagano 40km/h od Autokomande do Trošarine (oko 4,5 km). I džabe joj svi pričamo da leva traka nije za vozikanje, ona ne odustaje od stava da je u delovima ulice ograničenje zbog škola toliko i da i tako niko ne sme da vozi brže. Trajalo je to godinama dok joj jednom s ledja nije naišao saobraćajac na motoru. Ijao, postao je u trenu moj idol Sad se ona duri ali vozi desnom trakom i dalje tvrdeći da je ona u pravu Sent from my iPhone using Tapatalk Koleginica je u pravu 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2732 Napisano Jun 20 Drug član, 1633 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, zika56 je napisao: Do pre par decenija važilo je pravilo da se i u gradu vozi desnom saobraćajnom trakom, a da je leva za preticanje (osim kada su obe saobraćajne trake zauzete kolonama, u kom slučaju se brže kretanje jedne kolone u odnosu na drugu nije smatralo preticanjem). Sada ne postoji obaveza kretanja desnom trakom, pa debili zajašu levu traku, a desna često zvrji prazna. 2005 sam polagao za auto i aj to su neka pravila bila, receno mi i tada da se vozi desnom osim u slučaju kao sto ste rekli, 2011 za kamion, bukvalno prvi cas instruktor mi rekao za tebe leva trka ne postoji, vozis desnom, mozes preteknes gde dozvoljeno za teretna a za ostalo spremi zivce. Niko od nas nije ćvećka sto se tice voznje al neki ga bas preteravaju, Ne znam sto ali od npr 20 vozila jedno ne, sklone mi se iz desne kad sam s motorom, maglenke, prsluk, to bukvalno bezi iz trake Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11029 Napisano Jun 20 Ne silazi, 2196 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Misle da si pandur. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...