HadžiA 16 Napisano Septembar 21, 2023 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Još nemam Prijavi odgovor kao problematičan pre 15 minuta, boki.64 je napisao: Знам за такав случај, мом колеги наплатили казну због тога. Укључење на АП код Генекса у смеру ка аеродрому. У то време зауставна је била зауставна, а он је због немогућности да се укључи „загазио" не више од десетак метара. Није било скоро, можда пре двадесетак година, али десило се. Falilo im za normu taj dan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2682 Napisano Septembar 21, 2023 Drug član, 1625 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Skoro je drugar popio kaznu kod Zmaja prema aerodromu, da li je sa pumpe ili sledece ne znam al znam samo da je vozio nekih 10 metara zaustavnom, nije mogao da se ukljuci a saobracajci bi iza njega, kaze to nisi smeo da radis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MatorKonj 1500 Napisano Septembar 21, 2023 (promenjeno) Zainteresovan, 334 postova Lokacija: Mali Pozarevac,Sopot Motocikl: Suzuki GS 500 Prijavi odgovor kao problematičan pre 46 minuta, Sharky - Alex je napisao: Do pre par godina redovno su stizale kazne za zutu traku ako se ukljucite kod autokomande ka nbg-u i nastavite zutom, kazna 120 000din, znam par ljudi koji su dobili kaznu. tretiralo se kao nasilnicka voznja,moj kolega pre par godina iskukao kaznu 80000,al 14 kaznenih i 8 meseci zabrana upravljanja,negde u tom potezu su ga i zaustavili Promenio Septembar 21, 2023 član MatorKonj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6002 Napisano Septembar 21, 2023 Ne silazi, 1798 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, RankoBg87 je napisao: Skoro je drugar popio kaznu kod Zmaja prema aerodromu, da li je sa pumpe ili sledece ne znam al znam samo da je vozio nekih 10 metara zaustavnom, nije mogao da se ukljuci a saobracajci bi iza njega, kaze to nisi smeo da radis. A sta je trebao da radi,da se zaustavi dok se ne steknu uslivi da se ukljuci?A svi znamo koliko je opasno zaustavljanje bilo gde na AP.Pitam.sta raditi u takvoj situaciji? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2682 Napisano Septembar 21, 2023 Drug član, 1625 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Pa kreteni, ja ne stajem, procenim da li da malo prikocim i ubacim se iza ili ispred a da ne ugrozim nikog 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6002 Napisano Septembar 21, 2023 Ne silazi, 1798 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan pre 36 minuta, RankoBg87 je napisao: Pa kreteni, ja ne stajem, procenim da li da malo prikocim i ubacim se iza ili ispred a da ne ugrozim nikog Da,ali uvek postoji mogucnost da naletis na dugacku kolonu pa ipak moras malo i zaustavnom.da vozis.Sa danasnjom gustinom saobracaja nije nemoguca takva situacija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8653 Napisano Septembar 21, 2023 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Nista,onda stanes u zaustavnu,obuces prsluk i stavis nazad trougao.Kad se rascisti,spakujes sve nazad i ukljucis se 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2682 Napisano Septembar 21, 2023 Drug član, 1625 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan pre 27 minuta, ivica744 je napisao: Da,ali uvek postoji mogucnost da naletis na dugacku kolonu pa ipak moras malo i zaustavnom.da vozis.Sa danasnjom gustinom saobracaja nije nemoguca takva situacija. Nije bas tako strasno, uvek se nadje neko da prikoci i vidi situaciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1025 Napisano Septembar 21, 2023 Zainteresovan, 421 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan @BigorJa pricam o sadasnjoj situaciji, i u poslednjih nekoliko godina, otkad je dozvoljeno kretanje tom desnom trakom a koja je nekad bila zaustavna. Mozes da se iskljucis ali moras da propustis ove koji se vec krecu tom trakom. Logicno @ZEMZEMPisao si u sadasnjem vremenu, obozavam da... nisi napisao obozavao sam da.... pa sam zakljucio da to sada radis kada je dozvoljeno tom trakom. Ranije dok je bila zaustavna retko ko se i kretao tom trakom. Nesporazum 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2513 Napisano Septembar 21, 2023 ODUSTO OD DIJETE, 2620 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Stanujem u blizini te petlje i često je koristim, dok je bila zaustavna bilo je dosta njih koji su je koristili. Pa po sećanju od 10 isključenja jedno 6-7 puta je bilo tih situacija. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7640 Napisano Septembar 21, 2023 Drug član, 2918 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan @BigorJa pricam o sadasnjoj situaciji, i u poslednjih nekoliko godina, otkad je dozvoljeno kretanje tom desnom trakom a koja je nekad bila zaustavna. Mozes da se iskljucis ali moras da propustis ove koji se vec krecu tom trakom. Logicno @ZEMZEMPisao si u sadasnjem vremenu, obozavam da... nisi napisao obozavao sam da.... pa sam zakljucio da to sada radis kada je dozvoljeno tom trakom. Ranije dok je bila zaustavna retko ko se i kretao tom trakom. NesporazumDobro, mozda je nesporazum i ja sam shvatio kako kolega kaze da je napisao, tj prije par godinaПослато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Koprian 405 Napisano Septembar 22, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Beverly 500ie Cruiser Prijavi odgovor kao problematičan Prenosim tekst koji je drugar pisao jutros posle pracenja sina u skolu "Petar Petrovic Njegos". "Ispratismo malopre Adama u školu, gledamo sa terase kako odmiče, a sa druge strane ulice, trotoarom po kom reka dece u 7:50 žuri na prvi čas - voze se dvoje na motoru, setili se da izbegnu gužvu valjda. I kako ispred njih sredinom uskog trotoara ide devojka puštene kose (moguće da ima slušalice u ušima) motorista turira i lagano gubi strpljenje jer tamo gde ima mesta da pretekne, neko naiđe u susret ili izađe iz pekare - saobraćajnim žargonom rečeno uključi se na glavni put u suprotni smer. Posle par neuspešnih pokušaja motorista pukne, pretekne devojku na milimetar takoreći u raskrsnici (proširenje zbog garažnih vrata) i odjuri niz trotoar dodajući gas, baš onako kako nas i uče instruktori na časovima vožnje - kad završiš preticanje nemoj da gnjaviš. Kad! (i tu priča dobija tvist) pali se štop svetlo na motoru i čovek staje ispred ulaza u školu! Sa zadnjeg sedišta silazi učenik, odlaže kacigu u kofer iz kog vadi ranac, pozdravi se sa tatom i ode na prvi čas. Poenta priče: decu treba učiti da ne sme da se kasni u školu!" Redovno srecem motoriste koji stede sekunde voznjom po trotoaru, ali ispred skole je vec posebna vrsta idiotizma, jos sa detetom iza. Promenio Septembar 22, 2023 član Koprian 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7671 Napisano Septembar 22, 2023 -, 1745 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan A motor je Xmax 1000% 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Koprian 405 Napisano Septembar 22, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Beverly 500ie Cruiser Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, ser said: A motor je Xmax 1000% I mene interesuje sta je u pitanju, drugar rece da ce pogledati, deo svakodnevnice je. Mada "turiranje" mozda upucuje da je ipak nesto sa kvacilom. Doduse i moj Bev "puca" na auspuh, mimo zelje i ocekivanja (morace da se proveri) Promenio Septembar 22, 2023 član Koprian Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6002 Napisano Septembar 22, 2023 Ne silazi, 1798 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Valjda u ovu temu.Juce popodne,ulazak u Koceljevu,odnosno silazak nizbrdo iz pravca Valjeva,jedna traka nizbrdo,dve uzbrdo,sa 3-4 krivine,sustizem dva auta i napred dva kamiona natovarena rizlom ili tucanikom (kazu da je za nasipanje novog puta Sabac-Ruma),iza mene jos bar dva auta i spustamo se polako nizbrdo,mozda nekih 40-45 km/h.Odjednom.se u srednjoj traci (levoj za kontra smer) pojavljuje sleper IC tablice sa crvenom ciradom i sve nas pretice na punoj liniji.Bahatost?Debilizam?Ne znam sta bih rekao al ovaj kod mene vise nikad u zivotu ne bi seo za volan. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hansol 28 Napisano Septembar 29, 2023 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Beograd Motocikl: none Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kimi94 28 Napisano Septembar 29, 2023 U prolazu, 45 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: FZS 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo pametno preticanje sa desne strane,nema šta 10/10. Svaka čast. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8407 Napisano Septembar 29, 2023 4_tocka_i_karoserija, 1868 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam prošle nedelje u Košutnjaku, u "mic po mic" koloni, zamalo oborio skuteraša s desne strane, jer sam se pomerao daljem skuterašu koji je išao s leve... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4566 Napisano Septembar 29, 2023 Drug član, 1171 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan I mene skoro obiđe skuter sa desne strane, a stala sam da propustim ženu i dete na pešačkom, ja motorom. O čemu li razmišlja, možda sam ja tu parkirala jer volim da razgledam prelaze... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 1908 Napisano Septembar 29, 2023 Drug član, 790 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Vole ljudi, valjda im je to jeftini adrenalin. Dok ne dođe jednom na naplatu. Evo i ovde sličnog, verovatno na najgorem mogućem mestu. I to sve da bi zajedno stali na crveno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8351 Napisano Septembar 30, 2023 (promenjeno) Drug član, 1857 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Već dugo pričam da ovo što se namnožilo motora nije zdravo.. Ljudi su iz želje da prebrode što lakše gradsku gužvu seli na motor, a da im osećaj za vožnju i dalje ostao u GSP-u. Prekjuče na Rakovačkom, smer ka Rakovici, mesto gde se dve trake spajaju u jednu, sporo idem iza devojke neke u Cliu i kad me videla krenula da bezi desno i pusti me, ja taman krenuo, medjutim kreten na skuteru se provlači desno, svira joj i ona refleksno vraća auto na mene, puka slučajnost da ovaj iz kontra smera isto pobegao desno i napravio mesta, inače bi me bacila na njega. Na sledećem semaforu nas uhvatilo zeleno, on ode levo za Miljakovac, inače bi bilo batina, jer definitivno ne možeš više sa bagrom. To stalno rade na Gazeli, umesto da svi idemo jedan iza drugog praveći filter, jeste sporije, ali mnogo sigurnije, svi se provlače gde stignu, a nije realno da ocekuješ od onog iz auta da isprati sve.. Promenio Septembar 30, 2023 član ProMaster 12 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaM0104 2 Napisano Octobar 1, 2023 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XJ 600 S 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo ljudi sedne na skuter,motor, a da nemaju dovoljno predznanja i svest da je mnogo drugačije nego u autu . Padaju ti ljudi na glupost ... loš ulazak u krivinu,loš položaj tela na samom motociklu, ne prilagođen stil vožnje u datim uslovima na datom motociklu,ne gledaju podlogu gde se kreću,rupe,šljunak itd... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3354 Napisano Octobar 2, 2023 Drug član, 1361 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan https://x.com/alphafox78/status/1708905552913256661?s=46&t=m3TDPwnsJ2Y4uQI2X6yblQ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3354 Napisano Octobar 2, 2023 Drug član, 1361 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha Mt09? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja1971 195 Napisano Octobar 5, 2023 U prolazu, 73 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Не знам јел ово права тема за информацију, али јесте бахато - добар део прилаза Пупиновом мосту из правца аутопута према некадашњој лакат-кривини и даље ка мосту поред Галенике, посут је шљунком. Ко туда вози, осим на ненормалне гужве, нека припази више него иначе и на пут, опасно је у пм. Нико не чисти, а камиони разбацују као за опкладу... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...