Mr_Wolf 3221 Napisano Januar 2, 2023 (promenjeno) Drug član, 1038 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Ništa ne može da bude, ali nemam nikakvu želju da promovišem brzu vožnju. Ovako sam mogao da idem 60, mogao sam da idem 90, a svako neka tumači kako želi. A bio sam u ovoj temi već napadan za prekoračenje od 10-15km/h, pa nema potrebe ni da iritiram nikoga. Promenio Januar 2, 2023 član Mr_Wolf 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1369 Napisano Januar 2, 2023 Zainteresovan, 524 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim dok god se vidi prekoracena brzina, ili je neko zamagli, sta god sa se desi, uvek ce neko da iskomentarise "e da nisi isao preko ogranicenja..." i time skrenuti paznju sa onoga koji ustvari pravi moguci incident. Zato je mozda i najbolje da se "cajger" i ne vidi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12547 Napisano Januar 2, 2023 Ne silazi, 2954 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Nije sve za javnost.Volimo svi da vidimo gde je "daska" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 9910 Napisano Januar 2, 2023 Drug član, 3342 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija, Stromčina - Šarac Prijavi odgovor kao problematičan 7 hours ago, Mr_Wolf said: Ovaj momak je usporavao u krivinama do te mere da je delovalo da bukvalno nema predstavu šta radi. Dakle stigao sam ga - pošao sam u preticanje, a on kreće da ubrzava. Veruj mi, i nema predstavu. Ogroman broj motorista vozi pun gas na pravcu, a u krivini samo što ne siđu da guraju motor. puno njih u krivinama lelujaju kao list na košavi. Pritom su često nadobudni, puni sebe, misle da su face jer zavrću na pravcu. Nemaju tehniku, iskustvo a ni petlju da nešto nauče. Prosto me je sramota što neko može da me strpa u isti koš sa njima kad me vide na drumu. 5 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12547 Napisano Januar 3, 2023 Ne silazi, 2954 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Nisu svi najbolji vozaci,ima i slabijih.Isto je i sa automobilima,gledam da ne ugrozavam druge i vozim za svoju dusu.Poneki propis se prekrsi,uglavnom brzina. Svejedno mi je sto me poistovecuju sa ostalim vozacima istog vozila. I ne zameram kolegi sto je udario po gasu,samo naglasavam bez dokaza. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2679 Napisano Januar 3, 2023 Drug član, 1637 postova Motocikl: SUZUKI (V-Strom 650, Address 125) Prijavi odgovor kao problematičan Pre 20 sati, misa-pei je napisao: Veruj mi, i nema predstavu. Ogroman broj motorista vozi pun gas na pravcu, a u krivini samo što ne siđu da guraju motor. puno njih u krivinama lelujaju kao list na košavi. Pritom su često nadobudni, puni sebe, misle da su face jer zavrću na pravcu. Nemaju tehniku, iskustvo a ni petlju da nešto nauče. Prosto me je sramota što neko može da me strpa u isti koš sa njima kad me vide na drumu. Plus na sve to što imaju jake komplekse u vezi kubikaže i priznaju samo 'iljadu+ kuba... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12547 Napisano Januar 9, 2023 Ne silazi, 2954 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan https://www.instagram.com/reel/CnH2Ve9ouPj/?utm_source=ig_web_button_share_sheet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 9682 Napisano Januar 9, 2023 Drug član, 1957 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer, Kawasaki Versys 1000 SE GT Prijavi odgovor kao problematičan Što se kaže: svašta p...a rodi, voz povuče i vojska obuče! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 12435 Napisano Januar 10, 2023 4_tocka_i_karoserija, 2368 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 19 sati, cezarpa je napisao: https://www.instagram.com/reel/CnH2Ve9ouPj/?utm_source=ig_web_button_share_sheet Ali komentar... Mislim, molim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 6253 Napisano Januar 10, 2023 Drug član, 570 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan pre 18 minuta, zaludan je napisao: Ali komentar... Mislim, molim? Ne, ovom komentatoru , pobeda stize otpozadi. Nabijem ih na racku sa ovakvim "mindhead" nicko-vima(iliti nadimcima) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 10573 Napisano Januar 16, 2023 Drug član, 1055 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Morao sam ugasiti ton zbog svog razgovora u kolima, ali obojica su najahali na sirenu i ozbiljno kočili. Batica na uslovno zeleno ulazi, zatvara obe trake, bez pardona... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4900 Napisano Januar 16, 2023 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Što me nervira kako ovi dashcam snimci ni blizu ne dočaravaju koliko je nešto bilo kritično, svaki snimak deluje dosta banalnije nego što je u stvarnosti... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1369 Napisano Januar 16, 2023 (promenjeno) Zainteresovan, 524 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan Mene nervira sto u ovim situacijama kocim i propustam kretena. Posle se uvek pitam sto ga nisam zakucao i lepo mu napakovao krivicnu prijavu i sve ostalo sto sledi. Al jbg, instiktivno kocis i na to je ovaj debil navikao pa se zato ovako i ponasa. Nemoguce je da je ovo losa procena Promenio Januar 16, 2023 član ske 7 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 9682 Napisano Januar 16, 2023 Drug član, 1957 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer, Kawasaki Versys 1000 SE GT Prijavi odgovor kao problematičan Tu se, obično, javi ona fantazija o Hammer-u sa bulbarom... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 9910 Napisano Januar 16, 2023 Drug član, 3342 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija, Stromčina - Šarac Prijavi odgovor kao problematičan Volga s mečkinim dizelom 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 9682 Napisano Januar 16, 2023 Drug član, 1957 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer, Kawasaki Versys 1000 SE GT Prijavi odgovor kao problematičan Može i tako, realnije za naš standard. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bor-i-slave 8006 Napisano Januar 16, 2023 Drug član, 1610 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, ske said: Mene nervira sto u ovim situacijama kocim i propustam kretena. Posle se uvek pitam sto ga nisam zakucao i lepo mu napakovao krivicnu prijavu i sve ostalo sto sledi. Al jbg, instiktivno kocis i na to je ovaj debil navikao pa se zato ovako i ponasa. Nemoguce je da je ovo losa procena Pa, dobra je procena. Dobro je procenio da ce ovi iza da prikoce na vreme 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 9668 Napisano Januar 16, 2023 Ne silazi, 2416 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan pre 34 minuta, slave74 je napisao: Pa, dobra je procena. Dobro je procenio da ce ovi iza da prikoce na vreme Pa sad procena?Da je propišao krv da ga kupi,pazio bi da ni vrabac ne pišne na njega,jer mu treba za posao a i nije ga otplatioOvako,nije njegovo,samo udri po gasu a ovi drugi nemaju mnogo izbora,ili koči,ili udri,pa šta se kome isplati. 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ddimic 195 Napisano Januar 16, 2023 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Beograd Motocikl: SUZUKI V Strom 650 abs Prijavi odgovor kao problematičan Лепо сам написао овде на форуму пре годину две да условну зелену стрелицу треба укинути , као и трепћуће зелено светло. Управо због оваквих критичних ситуација . 90 % возача мисли да имају предност а остали су силеџије из руског рулета . А трепћуће зелено ... пола коче пола додају гас ко луди не зна се ко пије ко плаћа . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12547 Napisano Januar 16, 2023 Ne silazi, 2954 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Trepcuce zeleno ako ukinemo,onda treba ukinuti kamere za crveno svetlo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 10573 Napisano Januar 16, 2023 Drug član, 1055 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Ne opravdavam to i nisam dugo to uradio, ali imao sam u par navrata izlive besa za takva ponašanja i bezobrazluke, nakupi mi se... Preteknem morona, pa na nekom daljem razmaku svirnem kočnicu, i tako dalje... kao misliš opametiće se... glupost. Ne ponosim se time, al prekipi nekad. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8663 Napisano Januar 16, 2023 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Ne moras kocnicu,ja upalim maglenke,on pomisli ovaj koci i nestaje polako a ja ne smanjujem brzinu:)To z aove sto vole da se lepe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nele11 2466 Napisano Januar 16, 2023 (promenjeno) Šta reći?, 400 postova Lokacija: Branicevski okrug Prijavi odgovor kao problematičan Koliko se secam,negde sam procitao da hoce da ukinu trepcuce zeleno zbog kontra efekta,umesto da vozaci uspore velika vecina da gas da prodje Promenio Januar 16, 2023 član Nele11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 3221 Napisano Januar 16, 2023 Drug član, 1038 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Pisali i u ovoj temi već o tome. U Beogradu je uglavnom ukinuto trepćuće zeleno, ima više od godinu dana Ukida se trepćuće zeleno svetlo na semaforima u Beogradu NOVA.RS Da li ukinuti trepćuće zeleno svetlo na semaforima? Komitet za bezbednost saobraćaja najavio je da će trepćuće zeleno svetlo biti ukinuto, a semafori koji su u nadležnosti Grada Beograda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoMoto 855 Napisano Januar 16, 2023 Zainteresovan, 512 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, cezarpa je napisao: Trepcuce zeleno ako ukinemo,onda treba ukinuti kamere za crveno svetlo. Ne, iako zuto po zakonu jeste kaznjivo(ukoliko se dokaze da si mogao bezbedno da se zaustavis) kamere se kalibrisu tako da okidaju samo crveno, i to ni njega instant vec sekundu kasnije. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...