Bane je 1514 Napisano Jul 17, 2022 Zainteresovan, 286 postova Lokacija: Boka Kotorska-Boogie street Motocikl: Kawasaki ZZR 600 E Prijavi odgovor kao problematičan Prekršajna prijava protiv 21-godišnjaka: Na auto-putu vozio 168 km/h? WWW.VIJESTI.ME Grupa policije za bezbjednost saobraćaja je na auto-putu zaustavila mladog vozača K.A... Passatom na auto put vozio 160kmh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 948 Napisano Jul 18, 2022 Drug član, 901 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FZS 600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan On 17.7.2022. at 12:49, Alekre je napisao: Ja nisam smeo ni da pomislim da uzmem ćaletov auto. Veruj mi, bolje bi mi bilo da sam odem u policiju da se prijavim nego kući da se vratim. Kakve sam batine par puta dobio danas bi me socijalno oduzelo sigurno. Burazer od ujaka i ja, u uzrastu 14-15 godina, ukrademo kljuceve od ujakove Lade Samare i izguramo je iz dvorista dok su matorci igrali remi(vikend rutina decenijama za nase dve porodice). Cim smo odmakli par kuca, kljuc u bravu i gas. Samo nas je bog dragi sacuvao kakva je to voznja bila. U nekom trenutku nas matorci provale, ujna se sakrije iza zive ograde dok smo Ladu uguravali nazad u dvoriste... Kako smo zatvorili kapiju, tako ona izlece sa drvenom klompom i krece mahnito da nas udara, na smenu, direktno i ciljano samo u glavu. Pamtimo i dan danas, posle evo 20 godina te batine. Ujna Zeljana, od toga dana zvana Tajson u retkim trenucima kada smo bili sigurni da nas ne cuje. 1 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12512 Napisano Jul 18, 2022 Ne silazi, 2949 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan https://www.instagram.com/reel/CgJ85-2AzcC/?utm_source=ig_web_button_share_sheet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1446 Napisano Jul 21, 2022 Drug član, 919 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan On 4.7.2022. at 8:19, Mr_Wolf je napisao: Iznenadio bi se. U ove dve ulice (Evropska i Japanska) je večita borba bahatosti i retardiranosti i ne zna se ko pobeđuje, pogotovo kod ovih supermarketa i u drugom bloku kod Immo centra. Šta više i za ovog sa BMW-om me ne bi čudilo da je samo retardiran pošto bukvalno ne dobija ništa kršenjem propisa. Potvrđujem, a pritom na svakom koraku su ležeći policajci, što im uopšte izgleda ne predstavlja nikakvu prepreku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer750/94 800 Napisano Jul 21, 2022 Zainteresovan, 354 postova Lokacija: PK Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan On 17.7.2022. at 12:49, Alekre je napisao: Ja nisam smeo ni da pomislim da uzmem ćaletov auto. Veruj mi, bolje bi mi bilo da sam odem u policiju da se prijavim nego kući da se vratim. Kakve sam batine par puta dobio danas bi me socijalno oduzelo sigurno. Uh kad setim pokojne babe, hercegovka, do 80 god niko ruku nije mogao da joj obori, ubijala je nas unuke od batina, a mene najvise. Imao sam 5,6 god, uzmem telefon pozovem 92 i plačnim glasom prijavim babu kako me bije svaki dan, policajci ili tada milicajci su se iskidali od smeha. Iskren da budem tek kasnije sam shvatio da je žena bila u pravu-izreka joj je bila bolje ti da plačeš nego ja da kukam. 1 4 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 2174 Napisano Jul 26, 2022 Drug član, 638 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nmax 155 Prijavi odgovor kao problematičan Posebna sorta bahatosti su kavezari koji špricaju tečnost za brisače ne razmišljajući da neko stoji iza... Momak danas upalio prskalicu, ova baca 2 metra iza auta kao fontana. Trubim, on ništa, 20 metara naniže hvata nas drugi semafor, priđem do prozora, on ne kapira šta je uradio. 20ak sekundi objašnjavanja da bi se nevoljno izvinio. Posle toga kod Troje na Konjarniku klasično oduzimanje prednosti, ja ka Slap pumpi, batica ka autobanu, trubim, on mi sve po spisku. Nisam imao vremena da jurim budalu, prva bandera je njegova sa takvim stavom. Razumem vrućina udarila u glavu, ali da je lakše nekome opsovati majku nego reći izvini je veća bahatost od svakog propusta u saobraćaju. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1446 Napisano Jul 26, 2022 Drug član, 919 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Tako me je lik okupao jednom, jedva sam skapirao šta je dok nisam osetio miris tečnosti za stakla. Mislim da kavezari ni ne razmišljaju da im tečnost prska preko krova, ne verujem da rade namerno, mada opet, ima debila koliko hoćeš... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 2265 Napisano Jul 26, 2022 Drug član, 1414 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1, Kawasaki Versys 650, Suzuki gn 250, MZ 175ES/1, tomos t12 colibri Prijavi odgovor kao problematičan Vozim motor Kikinda Basaid, farmer je montirao tifon i zaliva macan i svoj auto a i ceo put i to onako momacki, okupao me je na motoru. Jos on siri ruke sto ja prolazim magistralnim putem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 6189 Napisano Jul 27, 2022 Drug član, 1248 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Au bre al' ste kao od svile. Pa neće vam ništa biti od tečnosti za brisače. Šalim se. Mislim da 99% njih ne radi to namerno da bi eto poprskala motoristu. Duuva vetar, auto u pokretu, nosi na sve strane. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer750/94 800 Napisano Jul 27, 2022 Zainteresovan, 354 postova Lokacija: PK Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, blackmore je napisao: Tako me je lik okupao jednom, jedva sam skapirao šta je dok nisam osetio miris tečnosti za stakla. Mislim da kavezari ni ne razmišljaju da im tečnost prska preko krova, ne verujem da rade namerno, mada opet, ima debila koliko hoćeš... Stara seljačka fora, iglicom ili nekim sličnim predmetom na starijim automobilima okrenu prskalice u desno, tako da kada uključi dugme za pranje prozora ustvari prska ljude na trotoaru 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bor-i-slave 7993 Napisano Jul 27, 2022 Drug član, 1609 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan 10 minutes ago, gixxer750/94 said: Stara seljačka fora, iglicom ili nekim sličnim predmetom na starijim automobilima okrenu prskalice u desno, tako da kada uključi dugme za pranje prozora ustvari prska ljude na trotoaru I vi ste to radili ko klinci 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer750/94 800 Napisano Jul 27, 2022 Zainteresovan, 354 postova Lokacija: PK Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Jesu dosta mojih poznanika, meni lično je to bilo bezveze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1446 Napisano Jul 27, 2022 Drug član, 919 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Prvi put čujem za to, ne bih se setio toga nikada 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Jul 27, 2022 Prijavi odgovor kao problematičan To drndaju nas solo vozace, bahate se. Da vidis kad je 10+ motora ili manje svi obelezeni u bojama kluba, kako su mirni ti mangupi na 4 tocka. Klasicna psihologija straha. Isto u mom kraju komsije se svadjaju jedan sa drugim, oce da se pobiju zbog glasnije muzike, al vide 10 navijaca drogiranih pijanih, pevaju celu noc pred tekmu, samo tisina. Ne daj Boze da je neko izasao kroz prozor i rekao alo bre tise malo. Ljudi su pi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 1126 Napisano Jul 27, 2022 Ol' dirty bastard, 659 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan 16 hours ago, blackmore said: ...ne verujem da rade namerno, mada opet, ima debila koliko hoćeš... evo ja sam prvi debil, oprostite ali ponekad to uradim namerno. Pucaj> 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bor-i-slave 7993 Napisano Jul 27, 2022 Drug član, 1609 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Meni na autu postoje mlaznice za pranje farova. Iz desne mlaznice su ispala ona okca sa malim rupicama i pogadjate. Izbaci litar vode odjednom. Sad cekam kolegu Pingvina da naidje i da ga okupam 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1446 Napisano Jul 27, 2022 Drug član, 919 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, Djokic je napisao: evo ja sam prvi debil, oprostite ali ponekad to uradim namerno. Pucaj> I koja je poenta toga? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 1126 Napisano Jul 27, 2022 Ol' dirty bastard, 659 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan ...mmmhm, operem sajbnu u nepodesnom trenutku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1446 Napisano Jul 27, 2022 Drug član, 919 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam pitao koja je poenta da namerno isprskaš nekoga na motoru time, ne da li ćeš oprati šajbu "u nepodesnom trenutku" ili ne. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bor-i-slave 7993 Napisano Jul 27, 2022 Drug član, 1609 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan 7 minutes ago, blackmore said: Ja sam pitao koja je poenta da namerno isprskaš nekoga na motoru time, ne da li ćeš oprati šajbu "u nepodesnom trenutku" ili ne. Ja verujem da je to nerazmisljanje i da je slucajno. Ne verujem da to neko radi namerno i trazi probleme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Jul 27, 2022 Prijavi odgovor kao problematičan 45 minutes ago, slave74 said: Meni na autu postoje mlaznice za pranje farova. Iz desne mlaznice su ispala ona okca sa malim rupicama i pogadjate. Izbaci litar vode odjednom. Sad cekam kolegu Pingvina da naidje i da ga okupam Onda ti stvarno ni jedan lekar ne bi pomogao Cak ni onaj koji posteno radi svoj posao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1446 Napisano Jul 27, 2022 Drug član, 919 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan pre 34 minuta, slave74 je napisao: Ja verujem da je to nerazmisljanje i da je slucajno. Ne verujem da to neko radi namerno i trazi probleme. pre 56 minuta, Djokic je napisao: evo ja sam prvi debil, oprostite ali ponekad to uradim namerno. Pucaj> Zbog ovoga sam pitao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoMoto 854 Napisano Jul 27, 2022 Zainteresovan, 512 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 45 minuta, blackmore je napisao: Ja sam pitao koja je poenta da namerno isprskaš nekoga na motoru time, ne da li ćeš oprati šajbu "u nepodesnom trenutku" ili ne. A poenta je nikakva, covek se zajebavao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bor-i-slave 7993 Napisano Jul 27, 2022 Drug član, 1609 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan 7 minutes ago, Pingvin37 said: Onda ti stvarno ni jedan lekar ne bi pomogao Cak ni onaj koji posteno radi svoj posao. Nema meni smrti bez sekire. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bor-i-slave 7993 Napisano Jul 27, 2022 Drug član, 1609 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Poenta namestanja desne mlaznice da prska na trotoar, je da kad smo bili glupi klinci, na taj nacin smo pokusavali da upoznamo devojke. Malo spric spric i ondak izvinite i bla bla. Sada kada smo pametniji radimo to iskljucivo zbog kolega motorista, kad im je vruce da ih rashladimo. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...