RankoBg87 8032 Napisano pre 6 sati Ne silazi, 3514 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Petak, dan je tek poceo Obisao je lika koji je stajao na semaforu a on prosao na crveno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 17431 Napisano pre 5 sati Integrisan, 8659 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Evo me u Beogradu... Šta je sa ovim zaletanjem i preticanjem kroz zaustavnu traku i traku za isključivanje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 8032 Napisano pre 5 sati Ne silazi, 3514 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Znaju da sad jeftino pa koriste da sto pre stignu, sad je moto put i nema istu vaznost pa svi koriste. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 5097 Napisano pre 4 sati Drug član, 1095 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Alekre je napisao: Evo me u Beogradu... Šta je sa ovim zaletanjem i preticanjem kroz zaustavnu traku i traku za isključivanje? Mora da se održava nivo ludila... Kada se vraćam za BG "sa juga" od Malog Požarevca kreće neko totalno ludilo u sabroaćaju, svi se nabijaju jedni drugima, voze zaustavnom oko Ikee... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 17431 Napisano pre 2 sati Integrisan, 8659 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Isključujem se za Veliki Mokri Lug, dajem migavac, pratim horizantalnu signalizaciju. Gledam retrovizor, zaleteo se neko i koči ko sumanut i pobeže nekako levo. Ja sad očekujem da se i on isključuje tu pa se zaleteo pre mene kad đoka čovek ode pravo. On je imao nameru da me pretiče sa desne strane i koristi prostor za gde se razdvajaju trake jbt da bi otišao pravo. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 8032 Napisano pre 2 sati Ne silazi, 3514 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan To redovno rade, bas gledam kad se uključujem ili isključujem, sto najgore nema pravila koja klasa auta, od Yuga do s klase. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 9442 Napisano pre 2 sati -, 1959 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Au bre... Pa kome treba zaustavna kroz Beograd? 1 hour ago, QmBGD said: voze zaustavnom oko Ikee... Tu jeste problem i ja vozim tuda zaustavnom kad se vracam iz Ikee. Nije lepo odradjeno ukljucenje na autoput, a opterecena deonica, plus svi uspore zbog one racve za Bgd i obilaznicu. I onda moras zaustavnom. Isto i ka Vrcinu, ukljucenje ostro, moras polako i onda nemas dovoljno mesta da se zaletis, pa opet hvatas zalet zaustavnom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VPetar 418 Napisano pre 2 sati Zainteresovan, 435 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: V-Strom DLA 650 Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno i ja kad idem na posao vozim zaustavnom, dođe mu kao put sa 3 trake. Naravno, vodim računa o kolima koji se isključuju i uključuju. Isto i kad se vraćam, deo kod Arene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 9442 Napisano pre 1 sat -, 1959 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Isto. Od Plavog mosta, pa do studenjaka, isto i za nazad. Ta zaustavna vec 15god nema nikakvu svrhu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1501 Napisano pre 1 sat Drug član, 556 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne mogu da verujem sta sam sad procitao... Pa ja sam mislio da na forumu zive samo vozaci koji voze ikljucivo po propisima, po ogranicenju, nista puna linija, nista parkiranje, nista preticanje kolone... a tek zaustavna traka, ... sokiran sam 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1320 Napisano pre 1 sat Drug član, 944 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Svaki dan Mirijevo-NBG-Mirijevo autoputem pretezno. koristim zaustavne ili kako se vec sad zovu naravno. Malo zaustavna, malo izmedju kolona, obavezno kurac ovima na nadvoznjaku sto cuvaju za pare transparente... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 8032 Napisano pre 25 minuta Ne silazi, 3514 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Aaaaa ček, da ne bude zabune, priča što je Alekre rekao je za auto tako da ovi što kažu da voze zaustavnom jel motor ili auto.? S motorom je neka druga priča, ne treba ni to al nije isto ko sa autom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...