cezarpa 12378 Napisano Sreda u 18:14 (promenjeno) Ne silazi, 2915 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Sta ces veci tenk od Aleka? Samo topovska cev ti fali. Promenio Sreda u 18:14 član cezarpa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drazenye 458 Napisano Sreda u 19:14 Zainteresovan, 374 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Bmw R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Ima i to al u garazi, nije stigao da montira. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6556 Napisano Petak u 18:13 Drug član, 2988 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Danas me udari gospođa na semaforu od pozadi, bukvalno gledam u retrovizor i vidim kako se priblizava, njih dve u kolima pricaju, udari me i vraca se u rikverc, izlazim a ona, pa jesam li ja to udarila Spala malo farba i ostalo se cini ok, uzeo sam 100e a ona ima fino stete, c3 ili c2 sta ce ima manje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mihajlovic11 92 Napisano Petak u 18:45 Svrati ponekad, 90 postova Lokacija: beograd Motocikl: liberty 125, beverly 250....... Prijavi odgovor kao problematičan Na žalost, ništa novo....Gleda se telefon, šalju se poruke...Bez ikakvog kočenja Poslato sa PGT-N19 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigibau 54 Napisano Petak u 19:14 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NC750X 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Moram definitivno da nabavim ove kamerice. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1303 Napisano Petak u 19:15 Zainteresovan, 511 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan Pre dva dana stanem na trotoar da iskucam poruku, da ne stojim na ulici, da me neko ne zabode. Posle minut me curka udara u zadnji deo. Malo, nije strasno. Strasno je sto ona nije svesna da me je udarila. Ja izaso, stojim pored njenih vrata i cekam da izadje. Ona me gleda i pita dal ja nju cekam, da hocu nesto da joj kazem?! Kazem: udarila si u moj auto. Ona izgubljena pita jel stvarno. Nema pojma . Debil. Nudi mi 20e. Samo sam se okrenuo i otisao, da joj ne bih lupio samar. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mihajlovic11 92 Napisano Petak u 19:21 Svrati ponekad, 90 postova Lokacija: beograd Motocikl: liberty 125, beverly 250....... Prijavi odgovor kao problematičan Moram definitivno da nabavim ove kamerice.U ovoj džungli od saobraćaja i nekulture, kamere su obavezni deo opreme.Sada više nisu ni toliko nedostupne po ceni, ovakva kao moja je sada na KP oko 120€Poslato sa PGT-N19 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6556 Napisano Petak u 19:52 Drug član, 2988 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan pre 36 minuta, ske je napisao: Pre dva dana stanem na trotoar da iskucam poruku, da ne stojim na ulici, da me neko ne zabode. Posle minut me curka udara u zadnji deo. Malo, nije strasno. Strasno je sto ona nije svesna da me je udarila. Ja izaso, stojim pored njenih vrata i cekam da izadje. Ona me gleda i pita dal ja nju cekam, da hocu nesto da joj kazem?! Kazem: udarila si u moj auto. Ona izgubljena pita jel stvarno. Nema pojma . Debil. Nudi mi 20e. Samo sam se okrenuo i otisao, da joj ne bih lupio samar. Isto ko i ova danas, jesam li ja to udarila? Definitivno cu menjam i da uzmem sa zadnjom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1303 Napisano Petak u 21:47 Zainteresovan, 511 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan Posle ovog mog slucaja sam pomislio da montiram kuku. Meni ona ne sluzi nicemu jer nikad ne vucem prikolicu, ali u ovoj situaciji bi me spasla 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...