RankoBg87 6033 Napisano Novembar 14 Drug član, 2793 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Skoro sam stigao golfa 7, teget, dnevna svetla, jedva da spazio. Ovih dana vozim Fiestu, inace 407, znaci svaki dan neka situacija, guranje ubacivanje, haos, vide te ko slabijeg i samo gazi. Juce curka prodje na stop trepnula nije, sviram je ona mase rukom u fazonu sta sam uradila. Jutros neki kreten preprecio kroz parce jednosmerne, kao da je u kružni usao konta do prvog izlaza, sviram mu mase rukama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 8539 Napisano Novembar 15 -, 1874 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan 15 hours ago, Motorcyclist said: 𝗔𝗨𝗧𝗢 𝗢𝗚𝗟𝗔𝗦𝗜 𝗦𝗥𝗕𝗜𝗝𝗔 (@autooglasi_srb) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM Otkupite Auto ili Vaša vozilo kao najkvalitetniji otkup na @autooglasi_srb. Pripremljite... Meni je ovo nerealno. Nemoguce da farovi auta nisu osvetleli plug. Jedino ako se vozac zagledao u reflektore pa je "oslepeo" u trenutku (sto dosta vozaca radi npr kad im dolazi nesto u susret, gleda u farove)... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 5912 Napisano Ponedeljak u 13:30 Drug član, 568 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan Mama i tata + klince na govnjivom el trotinetu. Ulica stvorena za SUV sa sahtama i zakrpama 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 3165 Napisano Ponedeljak u 13:35 Vozac A kategorije :D, 1042 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, vex je napisao: Mama i tata + klince na govnjivom el trotinetu. Ulica stvorena za SUV sa sahtama i zakrpama За затвора! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 11704 Napisano pre 17 sati 4_tocka_i_karoserija, 2306 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Ja verujem da je ovo i po zakonu ozbiljan prekršaj, a po zdravom razumu je bukvalno van pameti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 21452 Napisano pre 16 sati Integrisan, 6707 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je trenutno genocid na putevima! Masakr! Poubijacemo se medjusobno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...