markommarko 520 Napisano Jul 3 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, WebDev je napisao: nego to mora da bude raskalašno, da svi vide i pocrkaju Ovo je dobro rečeno. Kada ovo imaš u vidu bude ti jasnije ponašanje na poslu, u društvu, javnosti... pa i na društvenim mrežama u krajnjem slučaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 5432 Napisano Jul 3 Drug član, 551 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan Vidi, svoje sam krvavo zaradio i volem da imam. Palanka puna X 3.4.5.6 750... Svi na Bg table, investitori u apartmane i zgrade. Kupio jedan, sad svi ili BMW ili smrt. Pa ne bi ga uzeo ni da imam psare 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3479 Napisano Jul 3 Drug član, 1722 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo o agresivnosti učesnika saobraćaja u Beogradu me baš zveknulo u glavu kad sam se vratio iz Crne Gore. Jebote, Kotor, Tivat, radovi, gužve, kolone, domaći, stani, baja na trotinetu cepa po magistrali, svega ima, al nema agresije. ŠKK? Prvi radni dan po povratku, šok u prva 3 kilometra. Sve na rk, krk, mmm, aaa, grrr... Je bo teSent from my SM-S911B using Tapatalk 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3446 Napisano Jul 4 Drug član, 1442 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan Земунски збор/Zemunski zbor (@zemunski_zbor) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 1,504 likes, 77 comments - zemunski_zbor on July 4, 2025: "Kidnapovanje motora u toku. Ugao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 11318 Napisano Jul 4 Drug član, 2097 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Ne verujem baš u sve što pročitam na ovim stranicama, bilo bi dobro da neko stvarno napise sta je razlog .. A ako je stvarno neko "šiljenje kurca" daj da se organizujemo odmah... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WebDev 31 Napisano Jul 5 U prolazu, 17 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: QJ ATR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Bajkerima iz Zrenjanina oduzeti motori tokom policijske provere - Autonomija AUTONOMIJA.INFO "To je čista represija prema nama bajkerima jer smo javno uz studente" "Policija naprasno želi da uradi proveru mog motora, iako je kupljen pre tri dana i prošao tehnički": Nemanji službenici MUP oduzeli vozilo jer je na blokadi na Novom Beogradu NOVA.RS Nemanji Pejiću policija je danas oduzela motor na blokadi na Novom Beogradu, a kako ovaj Beograđanin... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 520 Napisano Jul 14 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam u koju rubriku da stavim ovaj tekst, pa mi je "bahati mamlazi" delovalo kao odgovarajuće: Mladi Srbin na motociklu pozirao s tri prsta. Bit će protjeran iz Hrvatske WWW.INDEX.HR HVARSKA policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjim državljaninom Srbije. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 14760 Napisano Jul 14 Integrisan, 7932 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ovo neka zajebancija ala njuz net? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 520 Napisano Jul 14 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ne verujem. Indeks je njihov tabloid koji prilično dugo postoji, a i kažnjavanje za takve stvari nije ništa novo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11829 Napisano Jul 15 Ne silazi, 2714 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Sta je trazio tamo?Kad su takvi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5316 Napisano Jul 15 Drug član, 1922 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ma to je naleteo na neke pijane budale Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 12998 Napisano Jul 15 Ne silazi, 2971 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Treba pročitati komentare, kojih ima baš, baš... svakakvih, različitih. U startu je napravio grešku, kriv je. Nekome ko ga je video, to se nije svidelo, i izašla vest. Mislite da nema još ovakvih usijanih glava, i tamo i ovde, možda i navijačkih, ali nisu viđeni pa ih nema u vestima... Najteže je biti normalan. A to što su mu napakovali i za motor, a šta naši nama rade ? Uhh...rano je, dobro jutro ! 6 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3468 Napisano Jul 15 Drug član, 1639 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Te vesti su podmetnute da se ne priča o našim problemima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 14391 Napisano Jul 15 Drug član, 1414 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Pa kako covek da naruči 3 piva, kako da pokaze konobaru, ja sam u sred Jatrebarskog naručio 6 komada sa obe ruke, smejali se i konobari i gosti i jos sam im oteo i tamburase pride Po slici se vidi da Afrikanci prave tenzije , to se gej esovcima ne bi nikad desilo, njihove masine su uvek tehnički ispravne 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 20077 Napisano Jul 15 Integrisan, 6264 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Ima i tamo debila nazalost, i krkana od policije do sabora... Ali sta ocekivati nego reciprocitet? Ono sta mi prvo pada napamet od pocetka protesta: - Severina namerno zadrzana na granici i onemogucen ulazak u Srbiju. Posle nije zelela da nastavi put. Razlog, zato sto prica protiv Vucica. - Hrvatska drzavljanka Arien, koja zivi u Srbiji sa porodicom vec 10 godina skoro proterana iz Srbije zbog podrske studentima. Na svu srecu, sud je ipak uvazio zalbu i presudio u njenu korist. -Grupa studenata iz Zagreba koja je krenula u Novi Sad na proslavu rođendana, vraćena je sa granice. Oni su, kako se navodi, rekli da su ih posle četiri sata čekanja na granici vratili, i to bez jasnog obrazloženja. Jedan od studenata iz Zagreba rekao je da misli da je razlog što ih nisu pustili u Srbiju sutrašnji protest u Beogradu. Od kolovoza prošle godine zabilježeno je približno pedesetak slučajeva u kojima je hrvatskim državljanima bio onemogućen ulazak u Republiku Srbiju, uskraćena dozvola boravka ili su, unatoč tome što su se već nalazili na teritoriju te zemlje, bili protjerani, uz obrazloženje da navodno predstavljaju sigurnosnu prijetnju. Uzimajući u obzir navedene neugodnosti, kao i recentna zbivanja i prosvjede u Republici Srbiji, Ministarstvo vanjskih i europskih poslova Republike Hrvatske (MVEP) izdalo je preporuku hrvatskim državljanima da odgode sva putovanja koja nisu nužna te da, ukoliko ipak odluče putovati, primijene povećan oprez i redovito prate razvoj situacije putem službenih izvora informiranja. Ukoliko je putovanje neodgodivo, preporučuje se pojačan oprez, izbjegavanje većih okupljanja i prosvjednih aktivnosti te stalno praćenje relevantnih informacija i preporuka objavljenih na mrežnim stranicama MVEP-a (rubrika Preporuke za putovanja – Srbija)”, rekli su nam u Ministarstvu vanjskih i europskih poslova. Nije njuz net. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 14760 Napisano Jul 15 Integrisan, 7932 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Svašta se može očekivati od njih. Ipak su to ustaše bile i ostale. Sad možete da me pljujete ali to je činjenica koja se ni meni ne sviđa, ali je činjenica. Ne znam ni kojim rečima da opišem izjavu naše premijerke koja je tompsonov koncert iskritikovala izjavom i podatkom da je u Jasenovcu ubijeno 100.000 ljudi. 5 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5316 Napisano Jul 15 Drug član, 1922 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ma niiiije to tako, to je izuzetak. Samo 14estak % svog stanovništva je bilo na jednom finom događaju. Tu računamo i one koji još nisu prohodali i one koji više ne mogu da hodaju. Koji su pride platili sve to. Čega se pametan stidi 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kkovic 308 Napisano Jul 15 (promenjeno) Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: NBG Motocikl: TBD Prijavi odgovor kao problematičan pre 10 minuta, Skyrunner je napisao: Ma niiiije to tako, to je izuzetak. Samo 14estak % svog stanovništva je bilo na jednom finom događaju. Tu računamo i one koji još nisu prohodali i one koji više ne mogu da hodaju. Koji su pride platili sve to. Tu treba računati i imbecile iz Minhena i Beča koji su došli na koncert. Znam da se računica slabo izučavala ali znaš sigurno u Beču kakvih sve njuški ima. Pre 5 sati, Motorcyclist je napisao: - Hrvatska drzavljanka Arien, koja zivi u Srbiji sa porodicom vec 10 godina skoro proterana iz Srbije zbog podrske studentima. Na svu srecu, sud je ipak uvazio zalbu i presudio u njenu korist. Ženu bukvalno bez ikakvog razloga hoće da deportuju jer im se hoće i prethodno je dobila otkaz bez ikakvog razloga takođe (mislim da nije realizovano i da se žali itd.). To je odličan pokazatelj da bi vrlo rado proterali i sve nas koji im ne odgovaramo politički samo da mogu. Sad druga je stvar što je policija u BG nesposobna da pronađe Albance sa zastavom velike Albanije koji su pokazivali orla. Mada rukama kad pokaže može biti i ovaj i onaj orao. Šta to kome smeta, nije mi jasno. Promenio Jul 15 član Kkovic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 20077 Napisano Jul 15 Integrisan, 6264 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan A pa ne sme dirati frendove svog najboljeg prijatelja Kurtija. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 10734 Napisano Jul 15 4_tocka_i_karoserija, 2179 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Alekre je napisao: Svašta se može očekivati od njih. Da budem iskren, mene više boli šta sve možemo očekivati od nas. Lepo je @Motorcyclist poslagao neke crtice u postu šta se može očekivati od nas. Nama je ovaj na vlasti evo 13-tu godinu, i dan danas je pojedinačno daleko najjači politički činilac, a mi ćemo njima da prigovaramo zbog Tompsona? OK. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 14760 Napisano Jul 15 Integrisan, 7932 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan To je naš interni problem. Ovde u Srbiji može svašta. Da se povraća po srpskoj zastavi i da se potapa u kantu krvi, da se priča svašta o državi... Ja ne znam da li to može bilo gde kao ovde? Reakcija odavde je 0. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 20077 Napisano Jul 15 Integrisan, 6264 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Onda prvo moras da pohapsih par stotina krezavih patriota koji posle mitinga bacaju zastave u kante i na pod. Takodje, takav incident se nedavno desio u Skupštini kada je jedna poslanica brisala vodu sa istom a Ana Brnabic je isto bacila na stolicu. Da ne kacim slike to se izgugla, ko zeli da ne zmuri a snimci iz Skupštine postoje na YouTube. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 14760 Napisano Jul 15 Integrisan, 7932 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da mora. Zna se ko to dozvoljava i od koga počinje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5316 Napisano Jul 15 Drug član, 1922 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ma očigledno je i zig hajl ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 20077 Napisano Jul 15 Integrisan, 6264 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan A u Nisu je takodje nedavno istaknut kukasti krst! U reziji vlasti. Kada su videli da su ispali degenerici onda su istakli istu parolu u Beogradu samo su isti precrtali. Kada su upitali Dacica sto je to istaknuto u centru grada on kaze- PA PRECRTAN JE... A u Nisu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...