Blackened 583 Napisano Novembar 2 (promenjeno) Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Beograd - Koh Phangan Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan A i mene za punu zaustavili, prvi put da su me zaustavili na motoru. Izlazim iz kruznog toka, kamion ispred mene ubrzava kao puz naravno, sve maks pregledno, prestignem ga. Medjutim posle 5 min iza mene policajac na motoru sustize me i zaustavlja me. Ja i zaboravio za to "obilazenje". Kaze "sto namerno prestizes kada si me video iza". Mislio je da namerno teram inat ali stvarno nisam ga video, tako da sam u startu znao da nece bas da me kazni - pa sam lepo rekao, kako i zasto sam obisao, da sam sve video ispred, spor kamion, bezbedno je itd.... I oprostio mi, 5K kazna. Te pune linije cesto nemaju smisla, niti je opasno prestici motorom pazljivo. Obicno su zbog nekog poprecnog ukljucenja itd, ali ako vidis sve lepo, normalno brzinom perstignes, ne vidim problem. To je vise obilazenje nego prestizanje kada kamion ide 20kmh Promenio Novembar 2 član Blackened Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8344 Napisano Novembar 2 (promenjeno) Drug član, 1855 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Aj kao skup alkosa da priznam i ja nešto.. Pre par nedelja, zaglibio na poslu, krenem kući i kroz Višnjicku ga opalim, izleti mi neki idiot sa polom, ja cim na desno, gas iiiii ... Policajac: Dobro veče, 87kmh, da li znate koje je ograničenje ovde? Glupi Stefica : Naravno, znam i da ste svaki dan ovde, pišite moronu, nek nauči. Policajac: Dajte dokumenta. Moron:(Pruža dokumenta) Policajac: Odakle si, iz Leskovca ? Moron: Tako je Policajac: Pa zar ja komšija iz susednog sela da ti uzimam dozvolu u BG ? Moron: ( gleda trepće) Policajac: Sačekaj.. Imaš sreće, kocio si kod ovog auta, imamo te na 70 i nešto. Evo ti kazna na 10000, plati odmah 5000, nema sudije i poena. Moron: Hvala lepo, zaista. Policajac: i bez jurnjave sledeći put.. Moron: Promenio Novembar 2 član ProMaster 3 1 13 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8384 Napisano Novembar 2 4_tocka_i_karoserija, 1867 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Blackened je napisao: ...oprostio mi, 5K kazna Kakvih 5,000 za preticanje na punoj?? Ide dozvola barem 30 dana i jedno 20,000. P.S. "obilaženje" je oko nekog/nečeg što se ne pomera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8455 Napisano Novembar 3 nekrunisani kralj moto cigana, 3184 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam u poslednje vreme više za drugu temu, bahato parkiranje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8344 Napisano Novembar 3 Drug član, 1855 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Evo himne, ove teme: 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8653 Napisano Novembar 3 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Jel beše sme traktor da se pretekne na punoj,recimo pravac pregledno,i lagano? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9440 Napisano Novembar 3 Drug član, 1455 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Sme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8344 Napisano Novembar 3 Drug član, 1855 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, Bojan82 je napisao: Jel beše sme traktor da se pretekne na punoj,recimo pravac pregledno,i lagano? Da, da, nakon što se uveris da je bezbedno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 15413 Napisano Novembar 3 Drug član, 1771 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan "Vozačima je dozvoljeno da pretiču ili obilaze preko neisprekidane uzdužne linije, pod uslovom da ne ometaju normalno kretanje vozila iz suprotnog smera i da na putu ima dovoljno prostora za bezbedno izvođenje tih radnji. Takođe, preticanje ili obilaženje su dozvoljeni kada je potrebno zaobići bicikliste, radne mašine, traktore, motokultivatore odnosno zaprežna vozila, laka električna vozila pod uslovom da vozač time ne ometa normalno kretanje vozila koja dolaze iz suprotnog smera." Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8653 Napisano Novembar 3 (promenjeno) Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan To zato što su ta vozila spora.Ja sam obišao kolonu od tri vozila sa 40-45 kmh kao da stoje,pošto gnjave maks 30. Eto,nisam kriv Promenio Novembar 3 član Bojan82 Idu kao traktor 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8344 Napisano Novembar 3 Drug član, 1855 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Bojan82 je napisao: To zato što su ta vozila spora.Ja sam obišao kolonu od tri vozila sa 40-45 kmh kao da stoje,pošto gnjave maks 30. Eto,nisam kriv Bravooo, biće bahati od tebe.. Samo drugi put ne pitaš za pravila, nego ih sam postavljaš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8653 Napisano Novembar 3 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Ne,Znam pravilo,pitao sam da izvučem paralelu,pošto meni nema logike da ne smem da preteknem auto ako vozi 20 al smem traktor koji ide 30,ispade da nije bitna suština nego forma al ajd da ne filozofiram bzv,nebitno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 583 Napisano Novembar 3 (promenjeno) Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Beograd - Koh Phangan Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan 14 hours ago, zaludan said: Kakvih 5,000 za preticanje na punoj?? Ide dozvola barem 30 dana i jedno 20,000. P.S. "obilaženje" je oko nekog/nečeg što se ne pomera Da da, pisao je kaznu od 5K, mislim i to je previse ali 'ajde. Vecina motorista non stop pretice preko pune linije. Ja bas ne volim, ali cesto je bas pregledno i ima mesta koliko hoces, a neko bas davi. Preticanje kamiona koji ide 25kmh, je skoro oblizanje, kao da se ne pomera. Promenio Novembar 3 član Blackened Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8653 Napisano Novembar 3 (promenjeno) Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Meni pisao i manju, mislim da je za sijalicu. 1500 dinara uplatnica. Stvarno mislim da je ispao korektan,nije sve crno i belo,pa male su to brzine a pravac,ne vozim neku Hondu il šta znam pa da letim. Verujem da je bilo na nekoj magistrali pri brzinama da bi popaso sve samo tako,al tak ne bih ni došao na pomisao da pretičem nekog u ovoj kanti Promenio Novembar 3 član Bojan82 Ja se sav isprepadao,to mi je prvenac 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
madjija 110 Napisano Novembar 3 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Za obilaženje kamiona preko pune linije, koji se nakon krivine kretao 5km/h, sam dobio 20.000rsd, mesec dana oduzimanja kategorije i 6 kaznenih poena. Skupa igranka. U moju odbranu, iz suprotnog smera nigde nikoga, pretekoh ga možda sa 50km/h max. Ni po babu ni po stričevima, čovek milicajac lepo sve zapisao, poželeo srećan put i napomenuo da ima puno kamera i da pazimo kako voizmo a da će mi poziv za dogovor doći kroz mesec dana. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kick88 81 Napisano Novembar 3 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: BG Motocikl: u potrazi Prijavi odgovor kao problematičan On 2. 11. 2024. at 21:58, ProMaster je napisao: Policajac: Pa zar ja komšija iz susednog sela da ti uzimam dozvolu u BG ? Bas sam hteo da pitam da li u beogradskoj policji ima nekoga iz Beograda, posto ja ne znam nikoga... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15672 Napisano Novembar 3 Integrisan, 9284 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da nema, jedni pootvarali kafane, drugi uhapšeni 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11088 Napisano Novembar 5 Drug član, 1277 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan On 3. 11. 2024. at 20:35, madjija je napisao: Za obilaženje kamiona preko pune linije, koji se nakon krivine kretao 5km/h, sam dobio 20.000rsd, mesec dana oduzimanja kategorije i 6 kaznenih poena. Skupa igranka. U moju odbranu, iz suprotnog smera nigde nikoga, pretekoh ga možda sa 50km/h max. Ni po babu ni po stričevima, čovek milicajac lepo sve zapisao, poželeo srećan put i napomenuo da ima puno kamera i da pazimo kako voizmo a da će mi poziv za dogovor doći kroz mesec dana. motorom ili ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3050 Napisano Novembar 5 8-bit, 1873 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Da pitam stručne kolege za bahaćenje , jel na dogovor može u bilo koju policijsku stanicu ili mora u onu iz lične karte? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8344 Napisano Novembar 5 Drug član, 1855 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan pre 32 minuta, mradomir je napisao: Da pitam stručne kolege za bahaćenje , jel na dogovor može u bilo koju policijsku stanicu ili mora u onu iz lične karte? Ne znamo, nikada nismo došli u tu situaciju... U Beogradu je sad to u Savskoj, ne znam kako je van. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
madjija 110 Napisano Novembar 5 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan @piki motorom, i to me jurio onim bmw-om i preteko/iseko me ko u stilu Banjaje i Martina juce. @mradomir Na dogovor ideš u svom gradu, kod mene je to u saobraćajnoj policiji bilo. Kod "oficira za sklapanje sporazuma". Lako prepoznas kancelariju, sede ispred nje kao u ambulanti, svi smušeni 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11088 Napisano Novembar 5 Drug član, 1277 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan pre 14 minuta, madjija je napisao: @piki motorom, i to me jurio onim bmw-om i preteko/iseko me ko u stilu Banjaje i Martina juce. @mradomir Na dogovor ideš u svom gradu, kod mene je to u saobraćajnoj policiji bilo. Kod "oficira za sklapanje sporazuma". Lako prepoznas kancelariju, sede ispred nje kao u ambulanti, svi smušeni au brate Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 2966 Napisano Novembar 5 Drug član, 1169 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, mradomir said: Da pitam stručne kolege za bahaćenje , jel na dogovor može u bilo koju policijsku stanicu ili mora u onu iz lične karte? Ne može u svaku niti u 'onu iz LK' već u stanicu koju su oni odredili. Gde imaju te službenike i kancelarije. Trebalo bi da je to uvek stanica saobraćajne policije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8455 Napisano Novembar 5 nekrunisani kralj moto cigana, 3184 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, mradomir je napisao: Da pitam stručne kolege za bahaćenje , jel na dogovor može u bilo koju policijsku stanicu ili mora u onu iz lične karte? Ne. Ideš tamo gde te pozovu. Mene je sudija poslao (kao i pre) u Rakovicu u Kraljice Marije, Jelene... Brkam, ali znam gde je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2673 Napisano Novembar 6 Drug član, 1622 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Kako bi ga skinuo da sam bio pesak 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...