Mr_Wolf 1920 Napisano Avgust 6 (promenjeno) Drug član, 790 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Možda nije za ovu temu, ali, kad me ne ubiše policajci sada. Ulazim na parking Lidla kod kružnog toka u Vojvođanskoj. Kako sam ušao u garažu vidim džip interventne i čoveka u civilu koji priča sa policajcem u džipu. Parkiram ja motor, odem gore, završim šta imam. Vraćam se, sedam na motor i krećem. Pre izlaza iz zgrade vidim onog istog čoveka u civilu kako viri iza zida i nešto govori preko motorole. Oho, reko' ovde se nešto dešava. Izađem ja iz garaže, obiđem rampu, pogledam levo ko ide - vidim crni mercedes sa leve strane kako stoji. Pogledam ga da ne krene na mene i pritom vidim još dva čoveka u civilu koji trče prema njemu. Vidim da ovaj sa mercedesom stoji, krećem lagano kad sa desne strane sa prolaza za istovar kamiona izleće džip interventne direktno u mene. Uspemo nekako da se izbegnemo, on blokira put mercedesu, istrčavaju iz džipa i kreću da lupaju po prozorima. Ništa, idem dalje, taman da krenem kad izleće drugi džip iz istog prolaza. Opet se jedva mimoiđošmo... (sve se ovo dešava u roku od par sekundi) Potpuna ironija bi bila da su me panduri pregazili džipom, a da sam im usput sjebao akciju. Verovatno bi me dotukli cokulama, a meni ni kamera nije bila upaljena da snimi. Crni meredes je na slici obeležen crnom bojom. Dva crno-siva kruga su civili koji su trčali ka njemu. Ja sam zelen a interventne plave. Promenio Avgust 6 član Mr_Wolf 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7748 Napisano Avgust 6 Drug član, 808 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan @Mr_Wolf Mercedes crn, ok. Interi plavi, ok. Ovi u kožnim mantilima crno sivi. Ali što si ti zelen? Šala. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6032 Napisano Avgust 6 Drug član, 3010 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Ekolog 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 1920 Napisano Avgust 6 Drug član, 790 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, the_doctor je napisao: @Mr_Wolf Mercedes crn, ok. Interi plavi, ok. Ovi u kožnim mantilima crno sivi. Ali što si ti zelen? Šala. Crni mercedes je bitniji za priču od mene koji sam isto crn, pa sam mu dodelio boju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11174 Napisano Avgust 8 Drug član, 1278 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan On 6. 8. 2024. at 15:28, misa-pei je napisao: Ekolog i to lazni 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16540 Napisano Avgust 9 Integrisan, 4951 postova Prijavi odgovor kao problematičan Za manje od 10 minuta u Novom Sadu oboreno dvoje motociklista | Novosadski informativni portal 021 WWW.021.RS Dvoje motociklista oboreno je u saobraćajnim nezgodama koje su se juče poslepodne dogodile u... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hansol 28 Napisano Avgust 10 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Beograd Motocikl: none Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljivi su komentari: "Muškarac 37 će biti dobro, ugruvan je, povredio je vrat, kičmu. Dok su stojali na semaforu, vozaču auta iza je skliznula noga sa kvačila i nabio se na njega. Policajci koji su vršili uviđaj su ga vređali, da simulira povrede. To ih nije sprečilo da, kao i meni uvek, uzmu njegov broj telefona da ga bombarduju ponude advokata. " Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 3989 Napisano Avgust 10 Drug član, 909 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Komentar ispod: "Za manje od 10 minuta u Novom Sadu oboreno dvoje" KAKO VEĆINA MOTOCIKLISTA VOZE, OVA CIFRA JE MALA. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4825 Napisano Avgust 10 Drug član, 1871 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo jednog pacijenta Ne znam stvarno kakav fetiš imaju da parkiraju na ova mesta. Još je ovaj zauzeo ili baš otežao izlazak nekom kome to baš treba. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11028 Napisano Avgust 11 Ne silazi, 2195 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Meni deluje da je parkirao izmedju dva mesta,na nicijioj zemlji. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2596 Napisano Avgust 11 Drug član, 1290 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Osim što ovo šrafirano ostrvo između dva parking mesta u ovom slučaju ima određenu funkciju, koju je on poništio. Mada verujem da je komentar bio ironičan. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
astmario 54 Napisano Avgust 11 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Visa Prijavi odgovor kao problematičan Nije ničija, ostavljena namerno široka da ljudi koji se otežano kreću imaju prostor da izađu iz vozila, prinesu se kolica i slično, ovime su blokirani. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4825 Napisano Avgust 11 Drug član, 1871 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pa naravno da ima svoju funkciju Čoveku koji je u kolicima treba mnogo više mesta da uđe u auto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11028 Napisano Avgust 11 Ne silazi, 2195 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da je ironicno,od toliko mesta bas tu.Inace on je motoras,nas.Neki ovde prave razliku izmedju 2 i 4 tocka ,bez obzira o cemu se radi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
solidSnejk 100 Napisano Avgust 12 U prolazu, 40 postova Motocikl: SV650 Prijavi odgovor kao problematičan Bio do Tare ovog vikenda, ne mogu da nabrojim koliko automobila prelazi preko linije u krivinama, ne zbog bahatosti, nego su ljudi jednostavno smotani. S druge strane, stigao u BG, prosao ispred busa na semaforu, lik krenuo da mi prilazi ka zadnjem tocku polako, ja se pomerim malo napred, on opet. Pokazem mu rukom da iskulira, on krene da mase nesto neartikulisano. Verovatno mu masina ubrzava do stotke za dve sekunde, pa se smorio sto ga usporava moj mali Suzuki. A jutros neki Pezo obilazi autobus, dolazi mi u susret, ulece u makazice, ja vozim normalno, a on mi jos pokazuje rukom da sam lud. To je to za kraj prosle i pocetak ove nedelje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15797 Napisano Avgust 12 Integrisan, 9288 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Naiđe tako ludački dan il dani. Samo kulijana budala, bez nervoze. Kad idem u tazbinu, Zaklopača preko Vrčina, redovno su u mojoj traci (pred desnu krivinu ili u njoj) njegov levi točak, retrovizor, krilo. Čim vidim magarca momentalno i ja postanem isti, te sve to, za isto toliko gurnem u njegovu traku, ranije sam se sklanjao. Da vidiš kako se magarci vraćaju u svoju brzinom svetlosti, vratim se i ja. Mene bole patka i da se izlupamo, avto je star skoro 20 leta, nego mi je da raspizdim bahatog mamlaza 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feniks 1889 Napisano Avgust 12 Zainteresovan, 740 postova Lokacija: Srbija i okolina Motocikl: Tomos 14 M 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Satelis je napisao: Čim vidim magarca momentalno i ja postanem isti Ja to radim na motociklu. Prilazim do razdelne linije, nacentriram levu čizmu sa usmerenim đonom na njegov retrovizor. Sa kombistima je malo drugačije. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 3851 Napisano Avgust 12 Drug član, 462 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, feniks je napisao: Ja to radim na motociklu. Prilazim do razdelne linije, nacentriram levu čizmu sa usmerenim đonom na njegov retrovizor. Sa kombistima je malo drugačije. Ako je ovo istina, bolje da ne kazem sta si ti . A sleperi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8475 Napisano Avgust 12 nekrunisani kralj moto cigana, 3185 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan U tri dana, 13 poginulih. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feniks 1889 Napisano Avgust 12 (promenjeno) Zainteresovan, 740 postova Lokacija: Srbija i okolina Motocikl: Tomos 14 M 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, vex je napisao: Ako je ovo istina, bolje da ne kazem sta si ti . A sleperi? Ŝta traži u mojoj traci? Ja sam, jedan, miroljubiv čovek. Ŝto rek'o Meŝa Selimović: "Boj se ovna, boj se govna, a kada ću živeti." Svi smo mi drugovi na drumu. Ljudski je greŝiti. Božanski je praŝtati. Drugarski je ukazati na greŝku. Promenio Avgust 12 član feniks Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 3851 Napisano Avgust 12 Drug član, 462 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, feniks je napisao: Ŝta traži u mojoj traci? Ja sam, jedan, miroljubiv čovek. Ŝto rek'o Meŝa Selimović: "Boj se ovna, boj se govna, a kada ću živeti." Svi smo mi drugovi na drumu. Ljudski je greŝiti. Božanski je praŝtati. Drugarski je ukazati na greŝku. Ostadoh bez teksta, fizika, Marfi... Rekao bih mnogo stosta al ne vredi. E sad zamisli istu takvu .... , mozda i vecu na suprotnoj strani. Evo prekidam moje seruckanje na ovu tvoju mentalnu gimnastiku, nije vredna truda. Ostaj mi ziv i zdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21656 Napisano Avgust 12 Integrisan, 9445 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Dok se psujemo u prolazu sve je ok, ako vidim stopaljke u retrovizorima to je vec problem! Nasilje sledi Sent from my M2003J15SC using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2732 Napisano Avgust 12 Drug član, 1632 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Nisam stigao da slikam, Zamislite ulicu sa dve trake bukvalno sirine dva auta normalno da prodju jedan pored drugog, u jednoj traci putari krpe rupu, matori kreten se pasatom b6 karavanom, odvrnuta muzika, stao covek pored radova i dosao na kiosk, znaci blokirao skroz prolaz, vidim ide auto, reko pomerite smetate, pogledao me telecim pogledom i nista, zavrsio sta ima i krenuo a saobraćaj je cekao da se on pomeri. Izgoreo sam u sekundi, dok je takvih i takvog ponašanja bolje nam biti nece. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8654 Napisano Avgust 12 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko kako da se normalan čovek ne iznervira na to? Ja ću da obolim,pa ja pešak gledam nekog lika dao gaščinu s nekim kršom,i svira svima,leži na sireni,ljudi normalno voze,da bi pajser posle 100m skrenuo u prodavnicu. Takve treba ukloniti neškodljivo, samo baciti negde da ne smrdi ostalima i ništa više 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2732 Napisano Avgust 12 Drug član, 1632 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Puko narod nacisto, gleda samo svoje da zavrsi i bole ga za druge, to je isto sto po gradu ostave auto na sinama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...