Jump to content

Moto Zajednica

Bahati mamlazi

Recommended Posts

• 4_tocka_i_karoserija, 2380 postova
  • Motocikl: -

Ja se iskreno čudim kako oni ne ginu svaki dan.

Čak mi je palo napamet da možda plaćaju da se ne objavljuju vesti o nesrećama u kojima su učestvovali njihovi dostavljači.

• Sviđa mi se 3

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 2578 postova
  • Motocikl: Africa RD07
On 5/3/2024 at 9:08 PM, VLAD81 said:

Danas, granični prelaz Zupci(CG-BiH). Čekalo se skoro sat ali brate mili, bilo je šume koliko hoćeš al baja sačekao da dođe do samog prelaza

IMG-20240503-205926.jpg

i potego ga. Prolaze deca, žene, idu da vide što je zastoj, nebitno. Još koji minut i prolazi i on. Još me više iznenadilo što su NS table, mada ni to ništa ne znači više. 

Ma kad pritera jebi ga. Isao ja za Ajdovscinu (Slovenija) u martu, i negde oko Ljubljane radovi na putu i iskljucuje se ceo autoput kroz sela pa ga vraca. Kad meni se pripisa, al iznenada i nenormalno, ja stiskam reko sad ce kolona sad ce, a mi milimo autoputem u dve trake, razmisljam da stanem izmedju kamiona desno da pisam pa cu njima malo da "zaustavim" saobracaj, al reko aj izdrzacu do izlaza vidim na mapi tu je, 800m. Ma jedva sam izdrzao do samog skretanja, i tu kod one bove na samom izlazu stanem tako da ne smetam nikom i pisam, sviraju iza smeju se, ma vidi, ne zanima me, da je potrajalo minut upisao bih se sto posto :D  

Al to je sve trajalo jedno 1h otprilike

Promenio član drmilan_
  • Sviđa mi se 3
  • Haha 2

• U prolazu, 63 postova
  • Motocikl: SV650

Vozio sad iz BG prema PA i na ukljucenju na pancevacki most lik pokusava da me pretekne Pezoom 307 u krivini, a vozio sam sigurno blizu 60 i skoro sredinom ukljucenja.

Nije mi jasno sta ti ljudi uopste pokusavaju da urade.

S druge strane, jedan car u Corsi na semaforu spustio prozor, udarili se pesnicama i rece mi "svaka cast bato" - lose iskustvo od pre toga anulirano. :D

Promenio član solidSnejk

• Никад не једи жути снег!, 933 postova
  • Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300)
On 4/29/2024 at 2:31 PM, Satelis said:

Lebe mekani, vozio traktor sa "priključnim oruđem" ....pa otkad je to oruđe?

Koliko znam to se zove priključna masina :lol3:

Сетвоспремач ;)

• Sviđa mi se 1

• Ne silazi, 2964 postova
  • Motocikl: Connect gy6 125

WWW.INSTAGRAM.COM

1,741 likes, 134 comments - nsuzivo.rs on May 7, 2024: "📌 Sremska Kamenica Tuča u saobraćaju. Rešavanje saobraćajnog konflikta uz pomoć pesnica.".

`prepoznaje li se neko?

• Drug član, 654 postova
  • Motocikl: Nmax 155

Ne može se suditi na osnovu snimka, ne znamo ko je potegao ovaj gumeni kjurac, da ne kažem dildo, vidimo samo otimanje kroz prozor.

Opet kažem da su najveći pacovi ovi snimači, ako nećeš da pomogneš ne odmaži. Na Vaskrs neka ženka špijunka koja redovno kači na stranicu "moj Beograd" je okačila snimak nekog saobraćajnog konflikta na raskrsnici kod francuske ambasade i kao eto šta rade ljudi na praznik. Ja joj privatno napišem poruku šaljivog karaktera kako i tabadžije i snimači nemaju bogougodno ponašanje, kad eto ti odgovor otera me u majčinu itd.

To je ta fela ljudi koja krije telefon iza volana, iza muškatle na prozoru i snima šta komšija radi. Ako su već toliko željni i hoće da budu "neko" onda pravac Kamenica na skraćenu obuku, pa na ulicu, jer u suprotnom bez značke mogu i oni da nahebu, recimo ista ona muškatla sa sve saksijom im padne na glavu.

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

• -, 1908 postova
  • Motocikl: /

Ja uvek stajem na nasu stranu kad su u pitanju ovakve situacije.

Bilo je tu necega ozbiljnog cim ti kreces u obracun, a vozis se motorom gde ti je svaki sekund do jaja. Cak i kad si naelektrisan prodje te posle 2 min voznje...

Promenio član ser
  • Podržavam 2

• Drug član, 570 postova
  • Motocikl: V2- americki
pre 53 minuta, ser je napisao:

Samo privremeno.

Dok se upravni odbor u mojoj glavi ne odluci koja vrsta motora je sledeca...

Jbt ko da je u pitanju SOUR. 

• Haha 2

• Svrati ponekad, 100 postova
  • Motocikl: Suzuki V Strom 650
On 5/7/2024 at 8:47 PM, cezarpa said:

Koliku bi kaznu dobio mrsavi da ga ubode necim,srafcigerom,recimo?Samo odbrana?

Колико хоћеш, од наношења тешких повреда до покушаја убиства... Напад се одбија истом или мањом силом, а скоро увек нападнути може и да побегне (због чега је код нас малтене немогуће доказати нужну одбрану).

Успут буди речено, срдачан поздрав лику који јутрос на скутеру, без кациге, по насељу вози дете од макс 2 године испред себе. Пролази лагачко раскрсницом која ми је испред зграде, на којој је знак стоп, а на који не стаје бар 50% возача. Ок, он има првенство, али ако неко налети, а дете испред њега... Гледам и не верујем...

• Svrati ponekad, 213 postova
  • Motocikl: SYM CRUiSYM α 300

Vidjao sam takve likove par puta po mom kraju, da teraju klince na motorima, ko da su igracke. Da ne gresim dusu, jednom sam video starije dete kao suvozaca, da kacigom, po psu.

• Podržavam 1

• Svrati ponekad, 363 postova
  • Motocikl: F900 GSA
Pre 2 sati, Motorcyclist je napisao:
WWW.INSTAGRAM.COM

1,767 likes, 73 comments - uzice.online on May 17, 2024: "🚗 Nije to loše #uzice #uziceonline...

Ovo je samo još jedna od potvrda o onom što sam pisao da ne volim put od Užica do Zlatibora.

Ako lekovi i izdrže do Užica, delovanje im definitivno prestaje čim se prođe Užice.

• Drug član, 2286 postova
  • Motocikl: CFmoto 800MT

Necu da pisem pojedinacne detalje od zadnjih par dana, ali stanje u saobracaju u Srbiji je iz dana u dan sve gore, ucesnici u saboracaju su sve bahatiji, a cini mi se da drzava-policija ne radi nista po tom pitanju

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 4

• Drug član, 973 postova
  • Motocikl: Versys vel'ki, zeleni.

Ma rade, ali puca narod u glavi brze nego sto oni stizu da pisu. A i gledamo svaki dan bezakonje i losu primenu zakona pa onda obican covek koji se nekada stideo/plasio da se prosvercuje u gradskom prevozu dobija tu "snagu" da mu sada nece biti nista ni za ozbiljnije prekrsaje.

• Sviđa mi se 2
  • Podržavam 1

• -, 1908 postova
  • Motocikl: /
On 5/8/2024 at 12:04 PM, cezarpa said:

Verovatno tvoj upravni odbor trazi najbolji motor/GS/,a da nekosta nista.

Neki R ili RT/XX ili HD Streetfighter...

Pa ti aj odluci :D

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja