VLAD81 1569 Napisano Novembar 25, 2023 Zainteresovan, 427 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Stručnjak 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11015 Napisano Novembar 25, 2023 Ne silazi, 2191 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Jadan covek ,mozda mu se slosilo ,pa je udario u bankinu.Ostetio je auto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLAD81 1569 Napisano Novembar 25, 2023 Zainteresovan, 427 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Očigledno je produžio pravo preko ostrva. Vidim da je u kolima bio neko, pokrio se i spava, kad sam se vraćao probudio se. Šta se desilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2982 Napisano Novembar 25, 2023 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Parkirao se kulturno, sklonio se sa kolovoza...Sent from my Pixel 6 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7675 Napisano Novembar 25, 2023 -, 1746 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno je imao par promila, pa je mislio da je stigao kuci i legao u krevet... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvele 1389 953 Napisano Novembar 25, 2023 Bad Boy, 169 postova Lokacija: Banat :) Motocikl: Zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Mamlaz je mala rec za ove sto voze neosvetljeni,ovaj kreten sa kamioncetom vozi tako vec par meseci,slikan je pre 2-3 meseca,sreo sam ga opet pre neko vece i dalje od osvetljenja ima samo tu reflektujucu traku i to u nekom losem stanju..nisu mi jasni nikako,svesno rizikujes neciji zivot za 2-3hiljade dinara.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2723 Napisano Novembar 25, 2023 Drug član, 1628 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Razumem da su to radne masine i da se ostete al sto kazes za par hiljada dinara ugrozavaju sebe i druge a kad mu kazes ljuti se. Najgore od svega sto ima i auta sa problemom da se skoro pa i ne vide. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9606 Napisano Novembar 25, 2023 Ne silazi, 2264 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Kamion pun zemlje, danas posle 13 h, od mostarske petlje preko sajma do tempa na adi, strogo leva traka, i pun gas ! Stignem ga na č. padini (sreća, crveno ), lik nema ni tablice... A i šta će mu, kad ima "zaleđinu", pa može mu se... A, da, i ostavlja "mrvice" zemlje za sobom, valjda da ne zaluta... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2723 Napisano Novembar 25, 2023 Drug član, 1628 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Kako vidim svi kamioni koji nesto rade po Bg-u mogu da rade sta god hoce, kako znam kamionima je zabranjen ulaz u grad pre 7 sati a oni vec u 6:20 uveliko krecu, neka firma parkira u makisu kod Mike Alasa, put je pun blata. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 601 Napisano Novembar 25, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Beograd - Koh Phangan Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan Fruska gora (od Rakovca, Brankovac, Beocin), cesto vecina puteva bude od sitnog kamenja, i to najvise po krivinama jer pretovare i tu ispada. Kao da prave zamku za motore. Promenio Novembar 25, 2023 član Blackened 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kimi94 28 Napisano Novembar 26, 2023 U prolazu, 45 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: FZS 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, Blaza je napisao: Kamion pun zemlje, danas posle 13 h, od mostarske petlje preko sajma do tempa na adi, strogo leva traka, i pun gas ! Stignem ga na č. padini (sreća, crveno ), lik nema ni tablice... A i šta će mu, kad ima "zaleđinu", pa može mu se... A, da, i ostavlja "mrvice" zemlje za sobom, valjda da ne zaluta... Pre koji mesec imao sam situaciju gde je sličan kamion natovaren šljunkom i sitnim kamenjem (tucanik),ispada mu kamenje na sve strane i meni direkt na šoferku. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15789 Napisano Novembar 26, 2023 Integrisan, 9286 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Sta u tom slučaju raditi, kako štetu nadoknaditi? Prvo bi zaustavio vozača kamiona da vidi sta se desilo (za šta će njega realno boleti uvo). Sta dalje, evropski pisati ili ići u preduzeće oklen je kamion ili nešto treće? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kimi94 28 Napisano Novembar 26, 2023 U prolazu, 45 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: FZS 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Satelis je napisao: Prvo bi zaustavio vozača kamiona da vidi sta se desilo (za šta će njega realno boleti uvo) U mom slučaju vozač kamiona je išao u suprotnom pravcu i bio je miljama daleko dok sam ja skontao šta se uopšte desilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15789 Napisano Novembar 26, 2023 Integrisan, 9286 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Tu se jedino moglo desiti da je iz kamiona ispao kamen u trenutku mimoilaženja, odskočio i bam na soferku....bedak. Bez obzira, kako god bilo iz kamiona ne bi smelo nista da ispadne tako da ....sta dalje? Slično sam imao kad sam se mimoilazio sa automobilom. Digao je kamen i direkt spicio levu deklu agregata. Čuo sam udarac, pogledao, ništa pametno nisam video i nastavio da vozim. Kad sam stao videh ostecenje na dekli tj farbi....teraj dalje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3469 Napisano Novembar 26, 2023 Drug član, 1102 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan Obicno i udara pri mimoilazenju ili ako ispadne iz gume(krampona) a redje udara ako curi izmedju stranice ili preko jer u tom slucaji "trči"za kamionom. Naravno odstojanje treba drzati jer po evropi cete videti na zadnjoj stranici kamiona koji vozi rastresit materijal nalepnicu sa obavestenjem da osiguranje vozila ne pokriva stetu nastalu na vetrobranskom staklu i da je sami pokrivate. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15789 Napisano Novembar 26, 2023 Integrisan, 9286 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Kolima sam pak digao gamen i ispalio ga direkt komsiji u metalni deo kapije.... puklo je samo tako, ulubio gotovo sigurno. Motorem sam imao situaciju na Dunavskoj magistrali kad smo se vraćali iz RO. Treći sam bio u koloni, przimo fino, sa leve strane kreće manji odron i direkt pred točak nacrta mi se kamen velicine ženine pesnice. Nisam stigao ništa da uradim. Ljudi moji koju je brzinu dobio kamen kad sam ga u naletu piknuo točkom. Sreća nikog nije pogodio, roknuo je o stenu pred tunel....ukenjao sam se u momentu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6025 Napisano Novembar 26, 2023 Ne silazi, 1799 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Vampa je napisao: po evropi cete videti na zadnjoj stranici kamiona koji vozi rastresit materijal nalepnicu sa obavestenjem da osiguranje vozila ne pokriva stetu nastalu na vetrobranskom staklu i da je sami pokrivate. Cek malo,hoces da kazes da u evropi, sa evropskih kamiona, po evropskim putevima, ispada rastresit materijal i razbija ljudima soferke i nikom nista? Jes ti siguran u to sto pricas. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Novembar 26, 2023 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad naši voze, naši rade na gradilištu... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3469 Napisano Novembar 26, 2023 Drug član, 1102 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan Nismo se razumeli,ne sme da ispada i tesko ces videti da ispada nekom nesto. Tabla te opominje da drzis rastojanje jer iz gume moze kamencic da izleti a to osiguranje kamiona ne pokriva vec moras preko svog da naplatis stetu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6025 Napisano Novembar 26, 2023 Ne silazi, 1799 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Vampa je napisao: jer iz gume moze kamencic da izleti Otkud kamencic na putu da ga guma izbaci? I to mi neka evropa 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3469 Napisano Novembar 26, 2023 Drug član, 1102 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan Sta ces bahate se Srbi pa bacaju 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15789 Napisano Novembar 26, 2023 Integrisan, 9286 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ne bi se smelo ni to desiti jer kamiJon(i) bi trebali imati duge gumene gaće odma iza zadnjih točkova.... daklem. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 16908 Napisano Novembar 26, 2023 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3626 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, Satelis je napisao: Ne bi se smelo ni to desiti jer kamiJon(i) bi trebali imati duge gumene gaće odma iza zadnjih točkova.... daklem. Može da bude, ali ne mora da znači. Pre četrdesetak godina sam dobio kamen (veličine loptice za tenis), u levu stranu kacige (iznad slepoočnice), u momentu kada mi je kamion ("tamić") dolazio u susret (iz njegove desne krivine). Kamen je izleteo između njegovih zadnjih točkova u momentu kada je kamionče prelazilo preko nekog plitkog kanala (zbog koga sam ja morao da usporim). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feniks 1880 Napisano Novembar 27, 2023 Zainteresovan, 738 postova Lokacija: Srbija i okolina Motocikl: Tomos 14 M 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Iz Zakona o bezbednosti saobraćaja je, 2018. godine, izbrisana odredba po kojoj "teret u rasutom stanju mora biti pokriven zaštitnom ceradom." Umesto toga na snazi je, labaviji, propis da kamioni i šleperi sa kadom, koji prevoze rasuti teret, ne moraju imati ceradu "ako se teret ne rasipa." Najveći broj policijskih kontrola se obavlja "u mestu", kada kamion stoji. Ako se utvrdi da rasuti teret prelazi ivice tovarnog prostora kamiona ili šlepera tada se konstatuje da je u pitanju "pretovar" vozila. Jer je u pitanju prekoračenje fabrički propisanog maksimuma... Sve se rešava na "prijateljski" način jer se ovde već radi o privrednom prestupu. Prava kontrola i realan uvid u sranja koja prave, bi se, jedino, mogao obaviti u pokretu (patrola u vozilu ili presretači). Ali, ko još mari za to. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 5841 Napisano Novembar 27, 2023 Drug član, 1370 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Okace crvene tablice na kiper i pretovaruju, dozvoljeno je. Obicno pretovaruju za drzavne poslove ili kad im kontrolisu tovar. Kad prevoznici voze privatno nit blok racuna, a ako uspes da zaviris u prikolicu videces coskove prazne. Meni je skoro dovezao postenjacina 10m3 sljunka, a u stvari je merenjem bilo 7,5m3. A provereno je tako sto je na tovar odozgo prikacio i narucene armaturne mreze, tako da sam pri odvezivanju istih otkrio prevaru. I jos kaze , meni to nikad ranije nije radio. Pa ne bih ni ja da si debelu trbusinu mrdnuo i sam odvezao mreze. Kad se istovari , kasno je meriti na gomili. Bi kriv onaj sto cu, ne onaj sto prde. Nadam se da nisam izvan teme, jer i ovaj je bahati mamlaz na putu. Sto se tice kamencica u soferku pri mimolazenju ili voznji iza, ne znam da li je moguce traziti obestecenje od firme koja odrzava put na kome se dogodio incident.Nije mesto rizli na putu, pogotovo posle topljena snega. Verovatno bi kamera i snimak mogli sluziti kao dokaz. Ili se varam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...