gixxer750/94 726 Napisano Septembar 26, 2022 Zainteresovan, 338 postova Lokacija: PK Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Problem je sto su i ova novija kola kao bunkeri, puno mrtvih uglova, super zvucno izolavana , stvarno cesto mi se desi da kada sam u autu koliko god se cimam ne vidim motor iza ali ga cujem, pogotovo kad se ukljucujem na autoput. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ddimic 194 Napisano Septembar 26, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600 Prijavi odgovor kao problematičan Данас су стварно претерали достављачи глова на ел. бициклима . Булевар скретање ка Књегиње Зорке пали се зелено испред мене трицикл Јамаха ја иза . Пали се зелено после 3 метра јамаха нагло кочи ја набо предњу дупе скочи на резервоар ноге у вис ..... 1 цм ме дели од удара у јамаха трицикл кад гле чуда Мамлаз , Дебил , Будала глово плава кутија на леђима на ЦРВЕНО ладно ка Вуковом споменику . Пазите се у задњих месец - два пар пута што на мотору што у ауту ме само чудо спасило од пада ил удара аутом у Дегенерике који без пардона иду на ЦРВЕНО и у контра смеру поготово ноћу .Појаве се у секунди ниодкуда без светала укључених и кроз црвена пролазе плус брзо иду ти електрични бицикли који нит имају осигурање нит добро коче . Не до бог да их омандаш како да наплатиш штету ил не дај боже неког да одвалиш о хаубу браник или се ти са њим изломиш на моторциклу . Данас сам буквално омашио и трицикл и достављача за који цм а мого сам да се изломим због јеб....доставе ко да неко умире од глади ако не добије доставу за минут а овај КАМИКАЗА бакшиш . Надам се да ће неко у саобраћајној полицији коначно кренути да их санкционише макар за црвено и контра смер и немање осветљења ноћу . Promenio Septembar 26, 2022 član ddimic 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Korto Malteze 214 Napisano Septembar 26, 2022 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: SYM CRUiSYM α 300 Prijavi odgovor kao problematičan Meni samo nije jasno kako ne ginu s obzirom kako voze. Hvala Bogu pa ih ne vidjam po crnim hronikama, ali se ne bi ni zacudio. Inace, na isoj toj raskrsnici je jedan takav mamlaz prosle sedmice prosao na crveno elektricnim biciklom i samo cudo ga je spasilo da ga ne pokupi turisticki autobus koji je skretao iz Bulevara. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1452 Napisano Septembar 26, 2022 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, vasa.93 je napisao: Gotovo sam siguran da oni voze kako voze sa istim ubeđenjem, tako da... Čim se stvari svedu na lični, subjektivni nivo, sva pravila padaju u vodu. Opet cu ponoviti,idem zaustavnom ako kolona stoji ili se pomera mic po mic. Idem drugom,svaler gas,tek da ne stojim jer me to dovodi do ludila. Ako se vozila krecu,skoro nikada se ne provlacim ,cak i kada mi se auto poneri u stranu. Blicnem ili dignem ruku u znak zahvalnisti i lagano sacekam da izadjem iz grada. Nisam cvecka,obilazim na punoj,vozim preko ogranicenja,prolazim na crveno svetlo gde su radovi...ali po gradu,gazeli....vozim mirno u zelji da sacuvam zivot 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja Petrovic 323 Napisano Septembar 26, 2022 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vatrena Ostrica Prijavi odgovor kao problematičan Ja volim da kopiram Japance i zato se drzim svoje trake. Tako ti i brza voznja mnogo sigurnija. Ima i onih koji nemaju dovoljno vestina da se drze svoje trake, mada vecina smatra da je to normalno ako vidis da ispred sebe nema nikog. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drinkero 726 Napisano Septembar 28, 2022 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Downtown LA Motocikl: Tomos APN6 Grasshopper Benelli BN 125 ex-Red Baroness Honda VFR 800 VTEC Maleficent Ducati Multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan I opet svi su svetice i časne sestre, samo mi nije jasno ako svi poštuju pravila ko će onda da prozuji, dok on jaše razdelnu liniju?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7767 Napisano Septembar 28, 2022 Drug član, 809 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan @Drinkero Pa kako ko? Bahati mamlaz. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7767 Napisano Septembar 30, 2022 Drug član, 809 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 16949 Napisano Septembar 30, 2022 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3634 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan On 28.9.2022. at 9:55, Drinkero je napisao: I opet svi su svetice i časne sestre, samo mi nije jasno ako svi poštuju pravila ko će onda da prozuji, dok on jaše razdelnu liniju?! A meni i dalje nije jasno zbog čega bi neko "jahao" razdelnu liniju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja Petrovic 323 Napisano Septembar 30, 2022 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vatrena Ostrica Prijavi odgovor kao problematičan On 28.9.2022. at 9:55, Drinkero je napisao: I opet svi su svetice i časne sestre, samo mi nije jasno ako svi poštuju pravila ko će onda da prozuji, dok on jaše razdelnu liniju?! Ja jedino peske postujem ogranicenje ili ako vozim biciklu koja nije trkacka sa onim tankim gumama 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2322 Napisano Octobar 1, 2022 Zainteresovan, 624 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Danas na avalskom putu katastrofa. Vozim kola i ne verujem. Prvo autobus koji je lagano isekao krivinu i tako presao celim vozilom u suprotan smer, drugo neki deda, malo mi ga bi i zao ali brate, ide na stakama po sred trake, bukvalno po sred. I trece, kamion koji nosi sitan pesak koji leti sa njega, a na nekoj neravnini ispada iz njega. Gledam i mislim se, nije me avalski video dugo a kolko vidim tako ce i da ostane... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15819 Napisano Octobar 1, 2022 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, lestra je napisao: drugo neki deda, malo mi ga bi i zao ali brate, ide na stakama po sred trake, bukvalno po sred. I trece, kamion koji nosi sitan pesak koji leti sa njega, a na nekoj neravnini ispada iz njega. Gledam i mislim se, nije me avalski video dugo a kolko vidim tako ce i da ostane... Demencija bate demencija.... takve kad vidis stani, probaj da pomognes .... usmeris van puta il na trotoar ako ga ima. Avalski je postao bas grdan za voznju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 813 Napisano Octobar 2, 2022 Zainteresovan, 682 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Svaku gresku mogu da razumem, ima i neiskusnih vozaca... ima i smotanih, ne osudjujem nikoga Ne mesajte takve sa bahatim. Pre desetak dana od Svilajnca teram lepim ravnim putem, moja traka prazna, brzina 100km/h (u prekrsaju sam, znam) iz suprotnog smera veliki gospodar prstenova pocinje preticanje tacno ispred mene. Ne mogu da verujem sta se desava, mozak pokusava da u delicu sekunde obradi sve podatke i donese odluku sta ciniti... uspem da se sklonim skroz desno a da ne zakacim zemlju pored puta. Bahati mamlaz nije se ni potrudio da mi ostavi vise prostora. Jos da napomenem da iza mene nije bilo vozila pa je mogao da pretice kada ja prodjem. Malo dalje stanem da se saberem i ispraznim i strah i bes kroz razne psovke za koje nisam ni znao da postoje. Zbog takvih mamlaza pozelim da sam neki Sigal ili VanDam, jurio bih ga do kraja sveta. To je vrhunac bahatosti i bezobrazluka i... ne znam... evo opet mi skocio pritisak... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7653 Napisano Octobar 2, 2022 Drug član, 2929 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Redivna pojava na putu koji vodi od aerodroma prema surcinskom putu. Sirok je i svi voze brze, a uvjek ima debila koji vide da im ides u susret i pocnu da preticu, par puta je bilo bas kroz iglene usiПослато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8457 Napisano Octobar 2, 2022 4_tocka_i_karoserija, 1882 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Ja juče umalo ne ubih biciklistu... Kiša, mrak, dva kretena ispred voze 40 na sat na pravcu od min 1 km - vrlo bukvalno. Iz suprotnog pravca vrlo redak saobraćaj. Prestignem jednog, sačekam auto iz suprotnog pravca, krenem da pretičem drugog. Stižem negde mojim prednjih točkom do njegovog zadnjeg, palim duga svetla, i u tom trenutku vidim NEOSVETLJENOG BICIKLISTU IZ SUPROTNOG PRAVCA na nekoliko metara ispred!!! Srećom, shvatio je da ću teško ja njega da promašim, i vidim kako silazi sa asfalta, i spušta noge sa pedala. Mislim da mi je srčka preskočila par otkucaja. Da sam ga ubio, verovatno bi se i o meni pričalo kao o bahatom mamlazu. Ono, preticao i ubio biciklistu. Ne bi me oprali ni Sava ni Dunav. To što debil vozi neosvetljen bicikl po putu, i još po kiši...uff...što reče salem, da sam Sigal ili VanDam, jurio bih ga da ubijem od batina. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3256 Napisano Octobar 2, 2022 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ti misliš da je njemu bilo lepo?! Sam, umoran, možda iz kafane, po kiši biciklom! Namerno si to uradio! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8481 Napisano Octobar 2, 2022 nekrunisani kralj moto cigana, 3189 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Tako moj ortak vozio kroz Vranić u sred noći. Gazio srednju liniju, nigde nikog. I čeoni sudar sa motorom. Klinac vozio klinku od 15 godina, pijan, bez svetla, dozvole, kaciga... Klinac kriv za svoje, a drug za sudar, povrede. Klinki i njenoj kevi 3-4 godine plaćao zimovanja, letovanja, banje... Rehabilitacija, da ga ne tuže još. Mala je onda polomila nogu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7691 Napisano Octobar 2, 2022 -, 1747 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan pre 35 minuta, Jupiter je napisao: Ti misliš da je njemu bilo lepo?! Sam, umoran, možda iz kafane, po kiši biciklom! Namerno si to uradio! Sekao krivinu sto posto 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kawazzr500 222 Napisano Octobar 2, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan On 30.9.2022. at 10:25, zika56 je napisao: A meni i dalje nije jasno zbog čega bi neko "jahao" razdelnu liniju? Ziko56 Pa zanimljiva je ta razdelna linija Produbljuje misao Promenio Octobar 2, 2022 član Kawazzr500 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9662 Napisano Octobar 2, 2022 Drug član, 1464 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan On 30.9.2022. at 10:25, zika56 je napisao: A meni i dalje nije jasno zbog čega bi neko "jahao" razdelnu liniju? Žiko najslađe je "zabranjeno voće". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6059 Napisano Octobar 3, 2022 Ne silazi, 1812 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Kraljevo-Raska,grupa od 10-ak motora,bela linija,leva,desna,nepregledno,preticanje non-stop,nasilna bezobzirna voznja,stvarno me ne iznenadjuje broj nastradalih motorista. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8457 Napisano Octobar 3, 2022 4_tocka_i_karoserija, 1882 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan On 30.9.2022. at 10:25, zika56 je napisao: A meni i dalje nije jasno zbog čega bi neko "jahao" razdelnu liniju? A vidi, na motoru je verovatno doživljaj potpuno drugačiji, ali, kolima, svako zaobilaženje rupa, slivnika, nenormalnih zakrpa... podrazumeva prelaženje razdelne linije. Naravno, ako nema nikog iz suprotnog pravca, i ako niko nije već krenuo u preticanje. S obzirom da živim i vozim u Srbiji 30+ god, to je toliko redovno da ja uopšte ne doživljavam razdelnu liniju kao nešto baš bitno. Ilustracije radi - 3 i po godine sam išao 23km na posao gde na 12 od tih 23 linija nije ni postojala. Doduše, nikad (da, da, NIKAD) ne pretičem na punoj liniji ništa što se ne kreće više od 40km/h, a i to mi se dešava da vežem nekoliko krivina iza traktora, ili šlepera uzbrdo. Isto tako, uvek sam potpuno svestan saobraćaja oko sebe, u svim pravcima. Nikad mi se nije desilo da sam krenuo u preticanje da nisam pogledao u retrovizor, iako svakako stalno pratim da li ima neko iza mene. Da, desi se momenat da čovek odluta, i da, desi se da pilot doleti odpozadi, a može i sa strane ako se ukrštaju putevi, sa 150+ na sat i da ubije i sebe i mene, i ... Ali, ako ću da mislim na to šta MOŽE da se desi, nikad neću izaći iz dvorišta. Vozim 30+ godina. Osim par "nesporazum" situacija na ispod 10km/h u gradskoj gužvi, nikad nisam bi ni blizu situacije da izazovem udes, a kao i svi, milion puta sam je izbegavao. Moje "jahanje bele" sasvim sigurno nikad nije ugrozilo nikog, a za "može da se desi" mogu da kažem da evo za par sati kad krenem, može da se desi da ne vidim nekog na motoru na Ibarskoj ko mi dolazi s leve strane, da ga isečem, i da nastrada. Verovatnoća je ista. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drinkero 726 Napisano Octobar 3, 2022 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Downtown LA Motocikl: Tomos APN6 Grasshopper Benelli BN 125 ex-Red Baroness Honda VFR 800 VTEC Maleficent Ducati Multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan Ae obrati paznju makar na crveni motor na ibarskoj, leba ti 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 16949 Napisano Octobar 3, 2022 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3634 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, zaludan je napisao: A vidi, na motoru je verovatno doživljaj potpuno drugačiji, ali, kolima, svako zaobilaženje rupa, slivnika, nenormalnih zakrpa... podrazumeva prelaženje razdelne linije. Naravno, ako nema nikog iz suprotnog pravca, i ako niko nije već krenuo u preticanje. S obzirom da živim i vozim u Srbiji 30+ god, to je toliko redovno da ja uopšte ne doživljavam razdelnu liniju kao nešto baš bitno. Ilustracije radi - 3 i po godine sam išao 23km na posao gde na 12 od tih 23 linija nije ni postojala. Doduše, nikad (da, da, NIKAD) ne pretičem na punoj liniji ništa što se ne kreće više od 40km/h, a i to mi se dešava da vežem nekoliko krivina iza traktora, ili šlepera uzbrdo. Isto tako, uvek sam potpuno svestan saobraćaja oko sebe, u svim pravcima. Nikad mi se nije desilo da sam krenuo u preticanje da nisam pogledao u retrovizor, iako svakako stalno pratim da li ima neko iza mene. Da, desi se momenat da čovek odluta, i da, desi se da pilot doleti odpozadi, a može i sa strane ako se ukrštaju putevi, sa 150+ na sat i da ubije i sebe i mene, i ... Ali, ako ću da mislim na to šta MOŽE da se desi, nikad neću izaći iz dvorišta. Vozim 30+ godina. Osim par "nesporazum" situacija na ispod 10km/h u gradskoj gužvi, nikad nisam bi ni blizu situacije da izazovem udes, a kao i svi, milion puta sam je izbegavao. Moje "jahanje bele" sasvim sigurno nikad nije ugrozilo nikog, a za "može da se desi" mogu da kažem da evo za par sati kad krenem, može da se desi da ne vidim nekog na motoru na Ibarskoj ko mi dolazi s leve strane, da ga isečem, i da nastrada. Verovatnoća je ista. Nisam uopšte ni mislio na vožnju preko bele u slučaju preticanja, obilaženja i izbegavanje rupa. Pričam o situaciji kada ljudi na otvorenom putu jednostavno idzžu sredinom, ili seku krivine prelaskom u suprotnu traku. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8457 Napisano Octobar 3, 2022 4_tocka_i_karoserija, 1882 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, zika56 je napisao: ili seku krivine prelaskom u suprotnu traku. Ne vozim sredinom na pravcu (ako je normalan put), ali pregledne krivine vrlo često sečem. I dalje stojim iza toga, da, da, znam da kršim zakon, ali isto tako znam da nikog nikad nisam ugrozio ništa više nego svakodnevnim učešćem u saobraćaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...