the_doctor 10597 Napisano Jul 30, 2022 (promenjeno) Drug član, 1057 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Kolega, čitaš li? Da' Bog da ti gaćni lastiš puko... Promenio Jul 30, 2022 član the_doctor 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 9677 Napisano Jul 30, 2022 (promenjeno) Ne silazi, 2418 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo,kolega ne mož da bude. Promenio Jul 30, 2022 član gebee&co 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 3299 Napisano Jul 30, 2022 Drug član, 1051 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1300 RS Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, the_doctor je napisao: Kolega, čitaš li? Da' Bog da ti gaćni lastiš puko... BMW prijatelju, on je mislio da mu sviraš da se zahvališ što je dao migavac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 10597 Napisano Jul 30, 2022 Drug član, 1057 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Ide gas dalje.... Bio je u desnoj, pa iza mene u srednjoj, nabio mi se na branik, kad sam krenuo u kočenje zbog pešačkog, pobegao u levu i dalje se vidi.... ...da je ova ženica bila malo brža i neobazrivija.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17700 Napisano Jul 30, 2022 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ово је проблем и регулације саобраћаја. По мени је недопустиво да пешачки прелаз где треба да се прођу три возне траке да би се стигло до пешачког острва није регулисан семафором. Сувише опасно за пешаке, у сваком случају, без обзира на овог мамлаза што је пролетео. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 8919 Napisano Jul 30, 2022 -, 1908 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Kolko sam tu puta svirkao pesacima i mahao rukom, posto u retrovizoru vidim da nemaju nameru da se zaustave... Jebote, ne kapiram te njuske, vidis da svi ispred tebe koce, a vidis i da je pesacki i cim staju, znaci neko prelazi! Nego, mnogo je brza Oml. brigada (a i promenta), ne znam zasto nikad nisu tu izvarili neku pasarelu, to nije nikakva investicija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 2221 Napisano Jul 30, 2022 Drug član, 654 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nmax 155 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 22 sati, cikamike je napisao: Upravo ta... Ona dodje paralelno sa Dudlaš Miška... Na uglu sa Svite Calipr Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4920 Napisano Jul 30, 2022 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Odrastite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KoleD 525 Napisano Jul 31, 2022 Svrati ponekad, 340 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzuki Bandit GSF 650; BMW F800 GT Prijavi odgovor kao problematičan Око 00.20 часова у Добановцима, на ауто-путу, заустављен је 22-годишњи возач „пасата” који је возио брзином од 252,3 километра на час, иако је ограничење 130.Алкотестирањем је утврђено да је имао 1,76 промила алкохола у организму, као и да је управљао са пробном возачком дозволом у време кад му то није дозвољено, док је снага мотора возила била већа од прописане.Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 16390 Napisano Jul 31, 2022 Integrisan, 8387 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Doživotna zabrana upravljanja vozilom, Passata oduzeti, prodati na licitaciji ili ga ispresovati istopiti u železari Smederevo. 2 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Jul 31, 2022 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan I proterati ga u Sibir na prinudni rad... Isto tako su mogli da ga ne uhvate kao što mnogo i ne uhvate. Ne znam gde žive ove forumske moralne vertikale. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 16390 Napisano Jul 31, 2022 Integrisan, 8387 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Gde žive? U kaubojštini ala Darko Lazić i takvima kao ti što su to prihvatili kao normalno. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feniks 2467 Napisano Jul 31, 2022 Zainteresovan, 858 postova Lokacija: Srbija i okolina Motocikl: Tomos 14 M 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Njih 12 kroz Beograd vozili pijani, na kokainu i kanabisu, jedan imao 3,37 promila alkohola u krvi | Novosadski informativni portal 021 WWW.021.RS Beogradska saobraćajna policija je sinoć zaustavila i iz saobraćaja isključila devet vozača koji su upravljali vozilima pod dejstvom droga, kao i još trojicu zbog nasilničke vožnje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petarjebivetar 1213 Napisano Jul 31, 2022 Zainteresovan, 287 postova Lokacija: Beogard Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Ma nismo mi ništa gori od bilo kog drugog "civilizovanog" naroda. Samo nema zakona i njihove primene,a dodaš na to selektivnu pravdu i eto... Svi bi bili goveda kao neki kod nas, da im se može. Mali je za psihijatra, zajedno sa onim ko mu je dao auto. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KoleD 525 Napisano Jul 31, 2022 Svrati ponekad, 340 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzuki Bandit GSF 650; BMW F800 GT Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je baš ekstreman primer.. Nenormalnost do krajnjih granica. Tako da, Vračareviću, mislim da ovde nema mesta ironiji.. Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 8919 Napisano Jul 31, 2022 -, 1908 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Alekre je napisao: ili ga ispresovati istopiti u železari Smederevo. Zelezara jos radi? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Jul 31, 2022 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Ma nismo mi ništa gori od bilo kog drugog "civilizovanog" naroda. Samo nema zakona i njihove primene,a dodaš na to selektivnu Opet mali Perica zamišlja da sve može i da je sve vrlo lako i jednostavno. Zašto onda nema zakona ako je logično da bolje bude da ima zakona? Zelezara jos radi?Radi kada treba neki tenk ili pasat da se pretopi po narudžbi... Tako da, Vračareviću, mislim da ovde nema mesta ironiji.. Najviše bi lično ja voleo da si sve u pravu ali plašim se da ne razumemo dubinu problema. Gde žive? U kaubojštini ala Darko Lazić i takvima kao ti što su to prihvatili kao normalno. Nisam ja ništa prihvatio ali je problem delom i političke prirode što se zanemaruje i ovde potcenjuje. Još generacijama to neće moći da se popravi, kao što je i generacijama u nazad sve isto ovako. Bukvalno još 100 godina možete svi da se "iznenađujete" 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeronimo 553 Napisano Jul 31, 2022 Svrati ponekad, 320 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1100XX Prijavi odgovor kao problematičan Mene iznenadilo da pasat moze da ide 250 po radaru (ne po cajgeru) 3 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 8919 Napisano Jul 31, 2022 -, 1908 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan To su ga garant navukli panduri da ga natera do blokade Verovatno ih je pretekao negde u nekom trenutku sa oko 200, ovi za njim, stigli ga i krenuli da snimaju, a on se paljevina primio i gas da im pokaze sta je vagen Pustili ga da udje u zonu za nasilnicku i blik! 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 10597 Napisano Jul 31, 2022 Drug član, 1057 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan @ser Vozih ja onomad "besnu" Hondu Civic, prošao Gazelom sa stotinak, i proletim pored njih, išli su tipa upola sporije. Odma oni po gasu za mnom, ja ih provalio, bacim se u desnu, 60. On me je tovario u branik, pa šarao levo desno da me isprovocira. Prolete u tom trenutku stranac sa Merdžom pored nas, oni odma rotaljke i za njim. Da, provociraju, da izvuku više. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12590 Napisano Jul 31, 2022 Ne silazi, 2964 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pokvarene ..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feniks 2467 Napisano Jul 31, 2022 Zainteresovan, 858 postova Lokacija: Srbija i okolina Motocikl: Tomos 14 M 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim stvarno... Nateraše čoveka, sa dozvolom za koju važi nulta tolerancija na prisustvo alkohola, da se, u stepenu veoma teške alkoholisanosti, kreće brzinom od 70 m/s. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 17597 Napisano Jul 31, 2022 Drug član, 1919 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, the_doctor je napisao: Da, provociraju, da izvuku više. Ne samo da izvuku više... Tada sam bio u svojoj Kupri o kojoj sam već pisao OVDE. Najnormalnije sam vozio ali su me gospoda prepoznala kao potencijalnu paljevinu i počeli su da me lože još od brankovog mosta. Prilaze na branik, dodaju gas u mom mrtvom uglu... Pogledam, crni Micubiši Lanser Evo X, zatamnjen totalno, SU tablice (na fotografiji ispod), pa gde mene nađoste? I baba Kurana bi ih izvalila odmah! Par puta potopih gas na sekund čisto da se Supersprint oglasi i da pomisle da sam se primio. Stadosmo jedan pored drugog na semaforu, na pravcu kod palate Srbija. Spustim ja prozor, gledam u njih i gestikuliram da spuste prozor i oni. Kad, spuštaju totalno zatamnjeni prozor i oni, upitno gledaju... - Aj pogasite kamere pa da se probamo? (rekoh uz osmeh) - Misliš da si brži? - Ne mislim nego znam. Definitivno nisu očekivali ovakav predlog. Razmenismo uz osmehe još po koju rečenicu i raziđosmo se. Ja dadoh gas i odoh dok oni ostadoše da krstare iza... 3 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17700 Napisano Jul 31, 2022 (promenjeno) Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan Не могу да верујем. Да те провоцирају да направиш прекршај тако што сами праве прекршај у саобраћају набијањем на браник. Срамота. То што си описао је стварно дегутантно. Promenio Jul 31, 2022 član Forum arhiva 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ddimic 195 Napisano Jul 31, 2022 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Beograd Motocikl: SUZUKI V Strom 650 abs Prijavi odgovor kao problematičan Црни Мицубиши са белом штрафтом преко целог аута , хауба кров до гепека тамна стакла IN table мада се оне мењају често. Унутра кожна седишта .Често патролира од Београда ка Новом Саду и даље . Навлаче (по неки ) тако што те обиђу па испред тебе успоре без кочења и тако пар пута да се изнервираш и додаш гас .То раде кад нема ко да дивља ауто путем кад нема странаца. А стално патролирају од плавог моста (медаковић) до аеродрома са супербом или бмв -ом . Кад видиш добар моћан ауто тотално чист а да вози испод ограничења ПАЗИ СЕ то је милицајац Драган Којић Кеба што кажњава и вреба..... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...