kockica55 272 Napisano Jun 17, 2022 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Drag Star XVS250 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci glavu na panj mogu da stavim da je ovaj isti smeker danas obisao celu kolonu u Maksima Gorkog od Kalenica u suprotnom smeru i stao prvi na semafor da skrene u juzni bul . Ali je bitno da nesto objasnjava devojcici u kolima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1372 Napisano Jun 17, 2022 (promenjeno) Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Dakle mislim da sam 5 minuta psovao sve po spisku vozaču Toyote Yaris kod kružnog toga na NBG (od kružnog toka ka Ušću, pa 2. semafor). Sa 80 na sat na trepćuće zeleno koči U MESTU, jedva sam stigao da ukočim. Obiđem auto da stanem prvi na semafor, kad ono... bakuta neka, nabila facu u volan. Šta uopšte da kažem... nije ni da je bahata vožnja, više je bezobzirna. Promenio Jun 17, 2022 član blackmore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7656 Napisano Jun 17, 2022 -, 1744 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, kockica55 je napisao: Znaci glavu na panj mogu da stavim da je ovaj isti smeker danas obisao celu kolonu u Maksima Gorkog od Kalenica u suprotnom smeru i stao prvi na semafor da skrene u juzni bul . Ali je bitno da nesto objasnjava devojcici u kolima Pa evo i ovde na kraju snimka se vidi da krece u preticanje auta koji je ispred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvele 1389 953 Napisano Jun 18, 2022 Bad Boy, 169 postova Lokacija: Banat :) Motocikl: Zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Danas drugar i ja isli do Bele Crkve na skup,u povratku ja vozio prvi stizemo do mesta Crvena Crkva na nekoj od raskrsnici sa moje leve strane izlece auto u punom gasu,ne stize da ispravi automobil u svoju traku vec prelazi u moju...Ja mahinalno zabadam na prednju i telom vec pocnem da obaram motor na desnu stranu,tocak poceo da kliza u trenutku pustam kocnicu i ispravljam motor,kako sam izbegao da ga ne udarim ne znam ni sam...sam bog me spasao..mislim da sam ga promasio za 15-20cm.on kako je namotao u desno da ne udari u mene izleti sa puta bocno na njegovu desnu stranu i prodje bukvalno metar od devojcice koja se slucajno zatekla tu...u autu dva pripadnika romske nacionalnosti,naravno bez tablica na autu...posle par metara sam zaustavio motor i samo sisao sa njega skinuo kacigu noge mi se odsekle ,do kuce sam jos dva puta stao po 15-20min da dodjem sebi. 1 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7676 Napisano Jun 18, 2022 Drug član, 798 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Namlatiti ih ko volove u kupusu. Bez skidanja moto rukavica, i bez obzira na boju kože. 1 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8313 Napisano Jun 19, 2022 4_tocka_i_karoserija, 1853 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne znam kako vi gledate na to, ali za mene je koren svega nerad saobraćajne policije. Umesto da rade na edukaciji i prevenciji, oni samo gledaju da ispune svoje norme, uzmu neki dinar, i živo ih zabole za sve drugo. Juče u Rakovici, idem od opštine prema T raskrsnici na Rakovicki put(ko poznaje kraj zna tačno o čemu pričam). Semafor, crveno, ja sam prvi, gužva je neka. Semafor se menja u zeleno, i iskreno ne znam kako, ali dok ja krećem, i hoću da skrenem levo, s desne strane lagano se pojavljuje taksista koji opušteno prolazi kroz svoje crveno, ide njegovo levo, maše rukom, i svesno me tera da kočim - da ja nisam stao, udario bih ga. Taman toliko sam u šoku da nisam ni lego na sirenu, nisam ga ni opsovao...samo lagano krećem i onda ugledam marsovca odmah tu, sa moje sad desne strane, stoji uz semafor, prekrstio ruke, zamišljen gleda za taksistom, i pravi se da me ne vidi... U deliću sekunde pomislim kako bi sad on trebao da skoči na motor i pojuri za taksistom kao u onim "instant karma" klipovima, ali realnost me brzo podseti da je on srpski saobraćajac, i da ga živo zabole. 1 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Jun 19, 2022 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, zaludan je napisao: U deliću sekunde pomislim kako bi sad on trebao da skoči na motor i pojuri za taksistom kao u onim "instant karma" klipovima, ali realnost me brzo podseti da je on srpski saobraćajac, i da ga živo zabole. Juce im izgleda bio radar po dnevnoj zapovesti, sigurno sam 10ak patrola video u akciji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1006 Napisano Jun 19, 2022 Zainteresovan, 415 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da ko ceka da ga saobracajna policija edukuje da je taj sa edukacijom mnooogo zakasnio. Edukacija treba da pocne prvo iz kuce, od mame i tate, pa u osnovnoj skoli, pa srednjoj i da se kompletira u auto skoli. U saobracaj, na ulicu izlazis potpuno edukovan a ne poluedukovan, jer onda policija edukuje sankcijom. Najskuplja ali i najbrza skola. Da vidis kako odma sve naucis kad te rebne po dzepu. 2 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8313 Napisano Jun 19, 2022 4_tocka_i_karoserija, 1853 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan pre 54 minuta, ske je napisao: Da vidis kako odma sve naucis kad te rebne po dzepu. I jeste problem u tome što je kod nas i to "po džepu" proizvoljno. Ako je pandur ispunio normu, i nema direktnu naredbu da "danas" ispiše x kazni, zabole ga što neko "na njegove oči" prolazi kroz crveno. Šta vredi što se oni nameste sa radarom kod Orlovače na ulazu u BG gde je put fizički autoput, ali table 60 ostale od pre par godina kad je tu bilo suženje, a NIKAD ih nema par kilometara dalje na drugu stranu, gde je 120-150 uobičajena brzina raznim užurbanim herojima? A u Engleskoj su pre par godina, da bi smanjili noćna divljanja, panduri organizovali 402m trke, i trkali se koristeći vozila zaplenjena od heroja koji su u javnom saobraćaju divljali. To je edukacija. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Jun 19, 2022 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, ske je napisao: Edukacija treba da pocne prvo iz kuce, od mame i tate, pa u osnovnoj skoli, pa srednjoj i da se kompletira u auto skoli Eh ... deca krenu u prvi razred osnovne skole a roditelji ih nisu naucili da napisu slovo A ... To je ono najcrnje a saobracajna nekultura je samo nastavak kucnog nevaspitanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9486 Napisano Jun 19, 2022 Ne silazi, 2247 postova Lokacija: Beograd. Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Kako sam na odmoru, bar 10 dana nisam ušao u Beograd. Ne računam juče ujutro, nema gužve, i samo sam prošao kroz grad, do pančevca. Sinoć se vraćam, pola 9, 9 uveče. 29. Novembra (bivša), Takovska, Kneza Miloša, haos...kao u najvećem špicu radnim danom. Do kuće, preko Ade, jedva sam čekao da stignem. Više sam se umorio (i stresirao ) kroz grad, nego 200 km vožnje van grada... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8313 Napisano Jun 19, 2022 4_tocka_i_karoserija, 1853 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan pre 14 minuta, Blaza je napisao: Više sam se umorio (i stresirao ) kroz grad, nego 200 km vožnje van grada... Ja sam, nažalost, zbog toga prestao da se vidjam s ljudima. I imam utisak da ljudi koji žive u Bg sad već misle da je svuda u Srbiji slično - preko nedelje užas na sve strane, za vikend i ako krenu negde opet gužva. Kad kreneš na put od 100km, ili više, malo gušći saobraćaj stvara isti utisak kao svakodnevna gužva u Beogradu. I isto imaš manijake, bahate, bezobzirne, pogubljene, ćorave... A u zavisnosti od odredišta, možda je i parking problem. Bukvalno me podseća na vreme kad sam bio klinac - izlazio sam svako veče, i mrzeo subotu - gde god kreneš gužva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 10943 Napisano Jun 19, 2022 Ne silazi, 2181 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan https://www.instagram.com/reel/Ce_wQBXgXWW/?utm_source=ig_web_copy_link Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Jun 19, 2022 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Ako je pandur ispunio normu, i nema direktnu naredbu da "danas" ispiše x kazni, zabole ga što neko "na njegove oči" prolazi kroz crveno.Nema policija nikada običaj da rešava te iznenadne prekršaje. Mogu da stoje i čekaju levo skretanje, alkohol ili tako nešto tipski na određenom mestu gde stoje jer zna da piše samo jedan član za taj jedan prekršaj koji danas radi i to je sve. Učinak 0. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Patriota 629 Napisano Jun 19, 2022 Zainteresovan, 433 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan 11 hours ago, zaludan said: I jeste problem u tome što je kod nas i to "po džepu" proizvoljno. Ako je pandur ispunio normu, i nema direktnu naredbu da "danas" ispiše x kazni, zabole ga što neko "na njegove oči" prolazi kroz crveno. Uzasno gresis,ko je probao ikad nesto da dokaze na sudu bice mu jasno zasto policija u glavnom ne radi te prekrsaje koje po vozacima treba da radi.Muka je dokazivanje i ono sto se dokumentuje, a da ne pricam o onom sto video -napisao.Ima ovde advokata pa nek pojasne kako i koliko tesko obaraju prekrsajne naloge i prijave.Ko je to iskusio vodi se logikom kome da radim i cemu.Tuzno ali je tako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Patriota 629 Napisano Jun 19, 2022 Zainteresovan, 433 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Just now, Jupiter said: I složićemo se na kraju da policija zapravo ništa i ne radi, te da je skoro pa komično komentarisati kontrolu motociklista. I da je opravdana instalacija kamera. Znam za slučaj da je još pre 10 i više godina u Parizu stigla čestitka na kućnu adresu, zbog prestrojavanja u susednu traku bez pokazivača pravca. Kamera ga snimila. Samo što smo mi pre Zimbabve nego Francuska. Pa ja se necu sloziti,zato sto se radi i previse,verovao ili ne.Ali smo mi i dalje polu komunisticki sistem gde depesa vazi vise nego zakon,pa onda radis neke gluposti i idiotizme da te Bog sacuva,pa kad dodjes do svog posla onda ti je pun k... svega. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8313 Napisano Jun 20, 2022 4_tocka_i_karoserija, 1853 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, Patriota je napisao: Uzasno gresis... I po tvom daljem pisanju stoji da ne grešim Ti si samo dao objašnjenje zašto je to tako, i potvrdio da jeste tako, a ne da ja grešim A, recimo i da si u pravu oko težine dokazivanja - s obzirom na broj kamera u BG, prekršaji bi mogli biti svedeni na zanemarivu količinu, da ima volje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3817 Napisano Jun 20, 2022 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Juče, Užice - Požega, pretičem auto, isprekidana linija, pretekao jedan auto sredinom leve trake, dolazim do drugog, bilo 15 metara recimo razmaka, pomakao se 5 cm ka desno da pogledam lepo pravac (toliko je dovoljno, baš blaga "krivina"). Neću reći kolega, jer je to idiot na 2 točka, beli bmw, šabačke table, omašio me za tih 5 cm što sam se pomerio bio, a razlika u brzini... pa ako nije išao 150-160, nije išao uopšte. IDIOT, srećom nisam ga posle usput video da je stao negde, pojeo bi motor šraf po šraf, a kardan bi mu na suprotnu stranu proterao. Odmah da se ogradim, ništa protiv bmw i slično, samo protiv i direktno protiv ovog primerka homosapijensa. 7 dana po Bosni, nijedna situacija, vratim se u Srbiju i... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Patriota 629 Napisano Jun 20, 2022 Zainteresovan, 433 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, zaludan said: I po tvom daljem pisanju stoji da ne grešim Ti si samo dao objašnjenje zašto je to tako, i potvrdio da jeste tako, a ne da ja grešim A, recimo i da si u pravu oko težine dokazivanja - s obzirom na broj kamera u BG, prekršaji bi mogli biti svedeni na zanemarivu količinu, da ima volje Pa u sustini si u pravu,kad sam napisao da gresis mislio sam na deo gde nema volje da se radi. Ima ali kad neko gleda da ti oteza na svakom koraku jednoatavno izgubis volju. Veruj mi i ka se jezim na iste stvari u saobracaju kap i ti,ali u glavnom ne vredi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
estel 633 Napisano Jun 20, 2022 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan A cekaj, kako je funkcionisalo dokazivanje da je neko napravio prekrsaj kada nije bilo kamera? Ocevidac neki nesto? Rec policajca? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3253 Napisano Jun 20, 2022 Drug član, 1005 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dva svedoka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1006 Napisano Jun 20, 2022 Zainteresovan, 415 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan Dal su bahati ii ne znam sta su, al da su mamlazi sigurno jesu. Juce, od Dejton pumpe ka Brankovom mostu trojica kolega, na skuterima, izlaze iz kolone i voze po trotoaru i bici stazi. Ja na bajsu, zaustavljam ih i pitam sto su kupili skuter kad idu trotoarom a jedan mi rece da se ne nerviram, drugi me napusio a treci da nikom ne smeta. Znam da je vrucina i da je guzva al jbg, ne ide da guras pesake i bicikliste jer ti tesko da se provlacis izmedju automobila... Po mom misljenju to je vrhunac seljacizma. Mozda bi bilo ok negde gde nema pesaka ali ovde uvek ima. Ostavlja los utisak na ostale ucesnike u saobracaju 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1372 Napisano Jun 21, 2022 Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan To nisu naše kolege, to su imbecili sa ispodprosečnim IQ-om i nepostojećom kulturom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6082 Napisano Jun 21, 2022 Drug član, 1748 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Ako su skuteri do 50ccm po zakonu im je dozvoljeno da voze po trotoaru i bici stazi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ji 4Tze 80 Napisano Jun 21, 2022 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda SH350i Prijavi odgovor kao problematičan Po biciklističkoj traci, ne po stazi.Biciklistička staza je put namenjen isključivo za kretanje bicikala. Njom se ne smeju kretati motorna vozila i pešaci. Ako na kolovozu postoji obeležena traka za bicikle ili pored kolovoza postoji biciklistička staza, biciklista je dužan da ih koristi 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...