dvlns 13828 Napisano Avgust 21, 2019 Ne silazi, 6033 postova Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi sraf iz naslova za S1000RR. Mozda pase sa bilo cega drugog ako neko makar zna sa cega ili gde bih mogao da kupim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Avgust 21, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Pa sto ne uzmes u Luisu? Buy Stahlbus Brake Bleeding Skrew With Check-Valve | Louis Motorcycle & Leisure M.LOUIS.EU Stahlbus Brake Bleeding Skrew With Check-Valve at Louis. Secure payment ✓ Free returns ✓ 2-year... Jedino ako je situacija goruca. Kada vam je TD? Stigne ovo brzo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1865 Napisano Avgust 21, 2019 Drug član, 2861 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kako ovo uspe da se pokvari? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13828 Napisano Avgust 21, 2019 Ne silazi, 6033 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 23 minuta, Astral je napisao: Pa sto ne uzmes u Luisu? Buy Stahlbus Brake Bleeding Skrew With Check-Valve | Louis Motorcycle & Leisure M.LOUIS.EU Stahlbus Brake Bleeding Skrew With Check-Valve at Louis. Secure payment ✓ Free returns ✓ 2-year... Jedino ako je situacija goruca. Kada vam je TD? Stigne ovo brzo. 31.08. i 01.09. Tako da jeste hitno ali hvala sad cu da pokusam da nekako organizujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13828 Napisano Avgust 21, 2019 Ne silazi, 6033 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 13 minuta, JevtaNS je napisao: Kako ovo uspe da se pokvari? Pukla jednostavno. Sisica ulazi u holender zapravo je iz dva dela to sto vidis na slici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1865 Napisano Avgust 21, 2019 Drug član, 2861 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan A u BMW u veterniku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13828 Napisano Avgust 21, 2019 Ne silazi, 6033 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pokusacu sutra, pomogao mi je @Astral jer sam upravo video da i GS koristi isto kao i KTM pa mozda uspem da nadjem. Inace za S1000RR bas i ne drze mnogo delova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1865 Napisano Avgust 21, 2019 Drug član, 2861 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja verujem da je to isto za mnoga klešta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13828 Napisano Avgust 21, 2019 Ne silazi, 6033 postova Prijavi odgovor kao problematičan Brembo monoblock da, ima RSV imaju Ducati modeli, KTM ali ne vidim recimo za Suzuki da je isto. Ova je M10x1. 0x14mm vidim da male Aprilie imaju M10x1. 0x16mm. Sutra krecem u poteru nadam se da cu pronaci negde nesto odgovarajuce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanns 193 Napisano Avgust 21, 2019 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw gs1200lc Prijavi odgovor kao problematičan Svaki krsten strugar resi to za sat .Malo skuplje nego u Luisu ali dobijes odma ako bas gori.Ako se odlucis za strugara javi da te uputim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Avgust 21, 2019 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Napravi novu sisicu za 1h?Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13828 Napisano Avgust 21, 2019 Ne silazi, 6033 postova Prijavi odgovor kao problematičan @milanns hvala, javljam sutra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Avgust 21, 2019 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan ima na najlonu strugar iz temerina koji ima svašta nešto što drugi nemaju ,a oće i da napravi.Vido sam dosta sitnica od mesinga,stoji kod auto dela 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13828 Napisano Avgust 21, 2019 Ne silazi, 6033 postova Prijavi odgovor kao problematičan I moram da pohvalim duhovitost kolege @Jovan Ristic koji mi je rekao da zovem Ducati da pitam za sisicu ali da pazim da mi ne uvale Dovicioza 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5423 Napisano Avgust 21, 2019 Ne silazi, 4819 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravio sam da stavim cenzuru na tu foru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13828 Napisano Avgust 21, 2019 Ne silazi, 6033 postova Prijavi odgovor kao problematičan Neka bar si me otreznio da pazim da ni Jamahu ne zovem jer koji ce mi moj Vinjales Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Avgust 21, 2019 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan ...BMW... na njemu se i sraf pokvari 2 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13828 Napisano Avgust 21, 2019 Ne silazi, 6033 postova Prijavi odgovor kao problematičan @milos-v takoe, ja ga toliko pljujem da mi vraca. Jos gora stvar je kombinacija ja i bmw ne znas ko je gori Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5423 Napisano Avgust 21, 2019 Ne silazi, 4819 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Mrzite se obojica, a u stvari se volite u sado-mazo fazonu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4179 Napisano Avgust 22, 2019 Ne silazi, 6543 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan U samim klještima bi trebao da bude konusni sic i mogla bi možda da se ubaci neka sisica adekvatnog prečnika i navoja, s tim da mora da se vodi računa o geometriji zatvaranja jer može doći do oštećenja, zato se i ugrađuju holenderi sa sisicom da nebi stradala klješta. Za prvu pomoć može da se mete slepi holender sa bakarnom podloškom i preko njega ispušta vazduh ko sa sisicom, jedino što kočiona tečnost curi svuda pa mora posle dobro ispiranje. Napraviti unutrašnji konus nožem u malom prečniku bez tačnog glodala, nije uvek sigurno i na vreme može doći do propuštanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13828 Napisano Avgust 22, 2019 Ne silazi, 6033 postova Prijavi odgovor kao problematičan @đunta holender je ok, zalomila se sisica u holenderu. Verovatno bi neko mogao da izvuce zalomljeni deo tako da holender ostane upotrebljiv samo ne znam gde da nadjem samu sisicu. Trenutno je funkcionalno sve ali ja ne zelim da tako ostavim pa sam skinuo ceo holender Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4179 Napisano Avgust 22, 2019 Ne silazi, 6543 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Donji deo sisice je i duži i uži od navoja, tako da može pažljivo bušenjem da se "razvali" ona bez da se išta ošteti, bitno je da vrh burgije ne zakači naležući sic. Sisica ima od automobila raznih, a imaš i u onoj radnji u Yubiznis centru u Beogradu Helova, ali sa njima oprez jer mogu da oštete sic, drugojačije zaptivaju, mada na Brembu bi trebalo da pašu ako se meko pritežu. U krajnjoj liniji uzmeš bilo koju sisicu adekvatnog navoja, a konus se na njoj uradi kod strugara, skineš sa drugih klješta za uzorak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 15788 Napisano Avgust 22, 2019 Ne silazi, 1173 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Zalomljen deo možeš sam da izvadiš bez bušenja. Uzmi neku malu turpiju, skini joj dršku, ispod drške je konusna četvrtka. Pažljivo je nakucaj u rupicu zalomljenog dela i onda za plosnati deo turpije uhvati (najbolje štelujući ključ) i odvrni. Bušenje neka bude poslednja opcija. Jako je lako omanuti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13828 Napisano Avgust 22, 2019 Ne silazi, 6033 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na idejama i pomoci. Sisica resena. Pocelo je pozivanjem BMW gde za divno cudo dobijam odgovor kojem se niko ne bi nadao "nemamo na lageru moze da se poruci i stize za 7-10 dana" U Ducatiju imaju na lageru jedan komad za mene a trenutno sam kupio od VW koja pase ali je malo duza. Sve u svemu cena u BMW oko 1.900 din i ceka se, u Ducati 130 din i imaju a VW 100 din. Moguce je da u BMW ide komplet sa holenderom ali nema veze ja dobio argument da ih pljujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Avgust 22, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 54 minutes ago, dvlns said: Hvala na idejama i pomoci. Sisica resena. Pocelo je pozivanjem BMW gde za divno cudo dobijam odgovor kojem se niko ne bi nadao "nemamo na lageru moze da se poruci i stize za 7-10 dana" U Ducatiju imaju na lageru jedan komad za mene a trenutno sam kupio od VW koja pase ali je malo duza. Sve u svemu cena u BMW oko 1.900 din i ceka se, u Ducati 130 din i imaju a VW 100 din. Moguce je da u BMW ide komplet sa holenderom ali nema veze ja dobio argument da ih pljujem Ti si nikakav BMW vozac. Previse si racionalan. Tu mora Turatech sisica da ide. Kakav crni VW i Ducati. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...