ПИпезос 8228 Napisano Avgust 10 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Од увођења тага за моторе што кажу да им је технички проблем онда је најелегантније решење да моторе ослободе плаћања путарине, само нека одреде последњу рампу у низу да препозна мотор и да аутоматски дигне рампу чим дође мотор у зону наплате. 1 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1268 Napisano Avgust 10 Drug član, 1151 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan 23 minutes ago, ПИпезос said: Од увођења тага за моторе што кажу да им је технички проблем онда је најелегантније решење да моторе ослободе плаћања путарине, само нека одреде последњу рампу у низу да препозна мотор и да аутоматски дигне рампу чим дође мотор у зону наплате. to sami, bez nase POMOCI nece uciniti! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8358 Napisano Avgust 10 Drug član, 1859 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Ili uvedu online vinjetu, koja ce vaziti 1,3,7 dana za motore, pa da budemo ko svet, jebes tagove i ostale gluposti.. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1847 Napisano Avgust 10 Drug član, 2856 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Bez grupnih protesta svi koji idu plaćaju sićom to zauzima više vremena nego grupna vožnja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XRV RD04 34 Napisano Avgust 12 U prolazu, 38 postova Prijavi odgovor kao problematičan Drugar u CG kupio prije neki dan tag za motor.Cesto je na relaciji Bar Kolasin pa mu vazi za diinicu auto puta i tunel Sozina.Tag je 10eura a dopuna koliko zelis.ima 10 posto popust na prolaz.Auto put je za motore 1.5e a Sozina 1e.Objasnili mu da je to tip taga samo za motor.Tako da nema nikakve veze tablica ,ocitavanja kamera,njihove pozicije naprijed nazad... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4009 Napisano Avgust 12 Nemanja Stojanović, 1366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Jel mu radi taj tag i kod nas? da odemo da kupimo 100 kom, prodaće se ovde odma duplo 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4009 Napisano Avgust 12 Nemanja Stojanović, 1366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, zezali se mi ili ne, u teoriji može: Aktivna platforma - Toll For All - Monteput MONTEPUT.ME Toll For All je platforma koja omogućava da se sa jedinstvenim tagom može putovati kroz više... Ko ide prvi u CG? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
admiki 1469 Napisano Avgust 12 Drug član, 569 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Biće tu problema kad se uvežu svi operateri. Na primjer, autoceste FBiH ne poznaju kategoriju IA, nego su motori stavljeni zajedno sa automobilima. ACFBiH su već uvezani sa Hrvatskim autocestama (osim za Istru i prema Macelju), AP RS su već uvezani sa AP Srbije. Navodno bi trebalo da se uvežu sa Hrvatim do 1.4. ili 1.5. sledeće godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1268 Napisano Avgust 27 Drug član, 1151 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Svi junaci nikom ponikoše i u crnu zemlju pogledaše! Simpatičan razvoj događaja na temi!? Svakih osam godina probudi se “zajednica”, ali brzo i lako utihne!? Ovde mi bilo lepo “linkovati” teme: “šta je za vas bajker”, “kako vi vidite bajkera”,… Pesma decenija,.. „ja i dalje držim čas“! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1847 Napisano Avgust 27 Drug član, 2856 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ajde organizuj 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1025 Napisano Avgust 27 Zainteresovan, 421 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo bi lepo da imamo mogucnost za tagove, ali realno, da li su nam i potrebni? Retko ko od nas vozi auto put, a i tad ne cekamo u koloni na naplatnoj rampi. Mislim da je zbog toga i mala zainteresovanost da se neko nesto ozbiljne angazuje oko problematike. U svakom slucaju, ako bude organizovan neki protest ili bilo sta, podrzacu ga svojim prisustvom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleTs 171 Napisano Avgust 27 Svrati ponekad, 167 postova Motocikl: Dl 650/22 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, ske je napisao: Bilo bi lepo da imamo mogucnost za tagove, ali realno, da li su nam i potrebni? Retko ko od nas vozi auto put, a i tad ne cekamo u koloni na naplatnoj rampi. Mislim da je zbog toga i mala zainteresovanost da se neko nesto ozbiljne angazuje oko problematike. U svakom slucaju, ako bude organizovan neki protest ili bilo sta, podrzacu ga svojim prisustvom Osim ako ne treba da ga predje u kratkom vremenu, onda hajde na autoput. Ovde više vredja nezainteresovanost da se nešto sto je moguće i već primenjivo u Crnoj gori uradi i kod nas. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1268 Napisano Avgust 28 Drug član, 1151 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan 23 hours ago, JevtaNS said: Pa ajde organizuj koga? i ti ne kazes +1 nego "čik" mozda je mesto ovoj opaski u drugoj rubrici: Ko je naj veci neprijatelj slobode? (srecni robovi) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1847 Napisano Avgust 28 Drug član, 2856 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo ti imaš opaski. Organizuj pa ćeš videti koliku podršku imaš. Nemoj samo prozivati ostale da ništa ne rade. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1268 Napisano Avgust 29 Drug član, 1151 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan On 8/28/2024 at 9:44 AM, JevtaNS said: Mnogo ti imaš opaski. Organizuj pa ćeš videti koliku podršku imaš. Nemoj samo prozivati ostale da ništa ne rade. koga? i ti ne kazes +1 nego "čik" mozda je mesto ovoj opaski u drugoj rubrici: Ko je naj veci neprijatelj slobode? (srecni robovi) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4688 Napisano Avgust 29 BJB Maxi Scooter Club, 5995 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja se javljam +1 Vrlo sam zainteresovan da se izborimo za TAG za motore Nije tu stvar samo zadržavanja već upravo mogućnost da se svako od nas zapetlja prilikom vadjenja novčanika i dokumenata, može da se desi jak vetar, oluja i nema sile da to pokupiš kad ti se otgrne iz ruku. Takodje može da mi se desi da prilikom ubacivanja kartice u džep ili novčanik istu izgubim pa će da mi naplaćuju deonicu od Gibraltara do Istanbula... TAG za motore postoji a to kako ćemo mi da ga kačimo nije njihova briga. To je u sferi onoga "ko neće - taj nadje izgovor" 4 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleTs 171 Napisano Avgust 29 Svrati ponekad, 167 postova Motocikl: Dl 650/22 Prijavi odgovor kao problematičan I ja +1, putujem motorom i zaobici Cacak je mnogo lakse Milošem velikim, za 30din muke ne vidjene. Ako je nešto moguće desiće se samo ako se skrene pažnja na to. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1268 Napisano Avgust 30 Drug član, 1151 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan 1. 3OPAH 2. alexanto 3. DuleTs 4. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4421 Napisano Avgust 30 Drug član, 1440 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan On 8/28/2024 at 8:51 AM, 3OPAH said: koga? i ti ne kazes +1 nego "čik" mozda je mesto ovoj opaski u drugoj rubrici: Ko je naj veci neprijatelj slobode? (srecni robovi) A sta se desi kad ovde napisemo +1 ? Za sta se tacno prijavljujemo ? 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1268 Napisano Avgust 31 Drug član, 1151 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan On 8/30/2024 at 9:58 AM, Darko Mihajlovic said: A sta se desi kad ovde napisemo +1 ? Za sta se tacno prijavljujemo ? molim te procitaj temu. hvala! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7671 Napisano Avgust 31 -, 1746 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan On 8/30/2024 at 9:58 AM, Darko Mihajlovic said: A sta se desi kad ovde napisemo +1 ? Za sta se tacno prijavljujemo ? Spontano okupljanje ispod lipe kod zgrade puteva u bulevaru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11108 Napisano Septembar 1 (promenjeno) Drug član, 1277 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan On 30. 8. 2024. at 9:58, Darko Mihajlovic je napisao: A sta se desi kad ovde napisemo +1 ? Za sta se tacno prijavljujemo ? ti ko onaj iz ponude za poklon putovanje na more,kako reče ,jel to sigurno ,bitno mi je da ne budem jeban na moru Promenio Septembar 2 član piki 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1226 Napisano Novembar 8 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2-3 nedelje uđem na autoput, prikaže 1920 dinara, i na izlasku neće da pročita tag. Napravimo zapisnik, i danas me zove čovek iz ENP, kaže kako mogu da vratim taj novac, i reče mi pošto koristim auto tag za motor da su spremni i da će uskoro biti tagovi baš za kategoriju motocikla. Primera radi, putarina koju sam ja platio oko 360 za auto , Šimanovci - Kuzmin, bi bila 190 dinara za motocikl. 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vandrokaš 611 Napisano Novembar 8 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: F900 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Možda i nije tema ali radi se o plaćanju putarine. Da vam prenesem šta mi se desilo. Vozio sam motor sa AT menjačem, stao da platim putarinu, naravno da nisam izbacio iz brzine. Daje mi žena priznanicu, meni leva ruka sa rukavicom i ispadne mi papirić sa desne strane motora. I da ne budem još jedna stoka koja svinji i ostavlja svuda đubre za sobom (nikad to ne radim), sagnem se, jel'da, da dohvatim papirić. Levom rukom držim volan, i kako sam bio u jakni koja je, naravno, gabaritnija, ramenom zakačim ručicu gasa i odvrnem je. Sva sreća da mi je leva ruka bila i na kočnici inače bi se prosuo tamo samo tako. Motor je skočio samo malo jer sam zabo zadnju. Naučio školu. Probajte i vi od drugog (mene) da vam se ne desi i samima. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peppermint 425 Napisano Novembar 10 Svrati ponekad, 69 postova Lokacija: Beograd, Voždovac Motocikl: Honda Pantheon 150, CFMoto 300NK Prijavi odgovor kao problematičan Juče na ABM & GRAWE SMART MOTO WORKSHOP-u dobili smo nove informacije - sa Putevima Srbije dogovoreno je da do proleća naprave posebne rampe za motocikle i biće nam omogućeno da ne čekamo u kolonama, za granične prelaze se vode pregovori i nadaju se da će i to biti dogovoreno i sprovedeno u delo do početka nove sezone, kad je u pitanju tag trenutno se razmatraju tehnička rešenja da uredjaj bude vodootporan a čitač na rampi u odgovarajućoj visini da čita tag. Znači, ozbiljno se radi na oba problema i noviteti stižu (bar deo) već na proleće. 13 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...