drmilan_ 5990 Napisano Jul 12 Drug član, 2553 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ima zovite me na broj 0658296050 čisto da potvrdite i kupite mi, puštam pare na račun odma. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5990 Napisano Jul 12 Drug član, 2553 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan 10 minutes ago, Džim Džarmuš said: Nema nigde od ovih vecih gradova UE-NI-NS-BG .. Lazarevac,Mladenovac,Smederevo @drmilan_ Divno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 20299 Napisano Jul 16 Integrisan, 6336 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Novi set gedora i racve 1499din, od ponedeljka. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 14870 Napisano Jul 16 Integrisan, 7965 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam svakako bio taj dan i nije bilo ničega. Znam inače da je kad nešto dobro, to već od otvaranja prodavnice uveliko krenu da nose. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boky327 534 Napisano Jul 22 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Bandit 600S, Transalp 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko iskustva sa ovom polirkom? Uređaj za poliranje PPM 800 A1 | LIDL WWW.LIDL.RS Uređaj za poliranje PPM 800 A1 - Za praktično poliranje i selektivnu pripremu laka na motornim vozilima... Bavim se hobi poliranjem za svoje i potrebe drustva. Imam ekscentricnu polirku, ali je skoro pa neupotrebljiva za farove i neke prelome na branicima. Koristio bih je uglavnom za farove. Zanima me vrijedi li ovo icemu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 9280 Napisano Petak u 19:11 nekrunisani kralj moto cigana, 3268 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Sada sam u Grčkoj Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 9280 Napisano Petak u 19:14 nekrunisani kralj moto cigana, 3268 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Εργαλεία & Είδη Κήπου https://share.google/0Nkh0JgjHA8FiEY4r Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1661 Napisano pre 5 sati Drug član, 1722 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kako komentarisete ovaj aparat za zavarivanje sa punjenom zicom? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 13114 Napisano pre 4 sati Ne silazi, 2990 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam pitao par drugara autolimara, svi su rekli da zaobiđem... Aparatu sa punjenom žicom ne treba boca CO2, ali isto tako se ne preporučuje koristiti u zatvorenom, slabo provetrenom prostoru. Bolje je klasika, aparat + boca. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
House 888 Napisano pre 3 sati Zainteresovan, 314 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Gas Gas ES 700 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Biker Q said: Kako komentarisete ovaj aparat za zavarivanje sa punjenom zicom? Odličan. Nisam profesionalac, tako da mi profesionalni aparat ne treba. Koristim ga par puta godišnje i svaki put je odradio posao kako treba. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 13114 Napisano pre 2 sati Ne silazi, 2990 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je pravi odgovor, iz prve ruke. A ne ko meni, rekla-kazala... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kvaicnenad 355 Napisano pre 2 sati Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Futog Motocikl: SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, Biker Q said: Kako komentarisete ovaj aparat za zavarivanje sa punjenom zicom? Ja ga imam oko 3 godine, potrosio sam 3-4 kotura zice, meni kao amateru je extra, sve sto sam uzeo da zavarim je bilo dobro. Pravio sam neke stolove od cevi za radionicu, terasu, pravio stelaze, vario kosacicu, vario kapiju... Boga oca sta nisam pravio i zajebavao se. Jedina mana je sto prska zica kad se vari pa ostaju tackice po metalu, ali se lako obruse, cak i zicanom cetkom skinu. Imam i klasican lucni sa elektrodama, ne pamitim kad sam ga upalo, stalno ovaj korisitim. Moj odgovor uzeti sa rezervom jer nisam profesionalac, nego amater koji popravlja po kuci i pravi sta mi treba za kucu. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 2015 Napisano pre 1 sat Drug član, 1272 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan On 12. 7. 2025. at 18:28, Blaza je napisao: Jedina razlika kod Parksajda je boja / kvalitet. Zeleni alat je standardan, a crni je "performance", tj. malo bolji... Identične bušilice, jedna crna druga zelena, tu se oseti razlika. Kina vs Kina luxe Blazo razlika je sto zelene imaju cetkice a crne su bez. Kod aku busilice zelene hoce cesto da strada glava, a kod crne ne. I ono sto je najbitnike za crni alat je bolje imati jacu bateriju. Meni je prva aku busilica trajala 4 god. Radila je i na minus i na plus 40. Iskreno preporuke za lidl alat, odrade sav posao. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6837 Napisano pre 1 sat Ne silazi, 6596 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Ima li negde baKterija 20V i punjač? KupujemPREprodajem me ne zanima (još uvek) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 14870 Napisano pre 1 sat Integrisan, 7965 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Video sam pre nego što sam otišao na odmor da su bile neke neprodate baterije kod nas u Smederevu. Svratiću sutra posle posla da proverim jel ima. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1661 Napisano pre 1 sat Drug član, 1722 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, kvaicnenad je napisao: Ja ga imam oko 3 godine, potrosio sam 3-4 kotura zice, meni kao amateru je extra, sve sto sam uzeo da zavarim je bilo dobro. Pravio sam neke stolove od cevi za radionicu, terasu, pravio stelaze, vario kosacicu, vario kapiju... Boga oca sta nisam pravio i zajebavao se. Jedina mana je sto prska zica kad se vari pa ostaju tackice po metalu, ali se lako obruse, cak i zicanom cetkom skinu. Imam i klasican lucni sa elektrodama, ne pamitim kad sam ga upalo, stalno ovaj korisitim. Moj odgovor uzeti sa rezervom jer nisam profesionalac, nego amater koji popravlja po kuci i pravi sta mi treba za kucu. Hvala. A gde kupujes zicu i po kojoj ceni? Koju? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kvaicnenad 355 Napisano pre 43 minuta Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Futog Motocikl: SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Isto u Lindi, 500 dinara ti je kotur, imas 3 debljine. Ja sam koristio srednju i deblju, tanju nisam kupovao. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...