živke 5294 Napisano Maj 29, 2023 Drug član, 1896 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, interesuju me iskustva sa za ove dve brusilice, razmišljam da uzmem. Jel uzimao neko ? Jedna je valjda trenutno dostupna, a aku je u najavi: Precizna bušilicabrusilica PFBS 160 B2 - u Lidl Srbija WWW.LIDL.RS Precizna bušilicabrusilica PFBS 160 B2 - Za bušenje, glodanje, graviranje, poliranje, čišćenje, brušenje ili rezanje Snažan motor sa Aku ugaona brusilica PWSA 20-Li C3 - u Lidl Srbija WWW.LIDL.RS Aku ugaona brusilica PWSA 20-Li C3 - Za rezanje i obrađivanje metala, betona ili pločica Varijabilno podešavanje broja obrtaja 2 u 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6324 Napisano Maj 29, 2023 Enduraš, 6368 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Brusilica je ok za sitnice, imaj u vidu čim se optereti malo tj pritisne na materijal koji se seče, odmah se gasi, ja nisam zadovoljan, jednostavno slaba je. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7643 Napisano Maj 29, 2023 Drug član, 2922 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam otisao da je kupim i na oko mi se nije svidjela tako da sam odustao.Nekako je presirokog hvata, nije nikako lezala u ruci.Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5294 Napisano Maj 29, 2023 Drug član, 1896 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan @Bigor @aca-pn o kojoj pričate ? Aku ili ova kao dremel ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2558 Napisano Maj 29, 2023 Drug član, 1503 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 24 minuta, aca-pn je napisao: Brusilica je ok za sitnice, imaj u vidu čim se optereti malo tj pritisne na materijal koji se seče, odmah se gasi, ja nisam zadovoljan, jednostavno slaba je. Koju bateriju imas? Od 2ah ili 4ah? Ja imam obe. Tacnije imam skoro sve njihove aku alate i vise baterija. Sa 2ah hoce da stane pri opterecenju, a sa bat od 4ah ne. Do duse, ja to koristim krajnje amaterski. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kavke 302 Napisano Maj 29, 2023 Svrati ponekad, 167 postova Motocikl: Suzuki Bandit 1250 Prijavi odgovor kao problematičan Ova kao precizna što je zovu, trebala mi da nesto sitno ispoliram. Zapalila mi se u ruci posle 2min. Ja bacio racun jos na kasi, tako da je i ona odletela u kantuSent from my PPA-LX2 using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5294 Napisano Maj 29, 2023 Drug član, 1896 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 14 minutes ago, MaxiS said: Koju bateriju imas? Od 2ah ili 4ah? Ja imam obe. Tacnije imam skoro sve njihove aku alate i vise baterija. Sa 2ah hoce da stane pri opterecenju, a sa bat od 4ah ne. Do duse, ja to koristim krajnje amaterski. Takođe imam 4AH i punjač već. Gledam obična kopija makite, koja mi se dobro pokazala, ja je pre 2 god platio 3000, sad je 4500. Pa se zato mislim da uzmem ovu aku - ista cena maltene, a 3 god garancije. Da li imaš predstavu koliko može da traje baterija od 4AH na njoj ? Jel se ne prazni suviše brzo ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2558 Napisano Maj 29, 2023 Drug član, 1503 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan @antir3ality Pazi, napomenuo sam da sam jaki amater, ali nije mnogo slaba baterija. Ja ih reeetko punim, i iz kutije (znaci ne taze napunjene), mi zavrse posao. Imam 2 od 4ah, i msm 3 od 2ah, tako da i ne vodim racuna. Nisam ti ja merodavan za to Pitaj nekog malo boljeg amatera, ili laganog profija, znace tacnije da odgovore Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7643 Napisano Maj 29, 2023 Drug član, 2922 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan @Bigor @aca-pn o kojoj pričate ? Aku ili ova kao dremel ?AkuПослато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6324 Napisano Maj 29, 2023 Enduraš, 6368 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, MaxiS je napisao: Koju bateriju imas? Od 2ah ili 4ah? Ja imam obe. Tacnije imam skoro sve njihove aku alate i vise baterija. Sa 2ah hoce da stane pri opterecenju, a sa bat od 4ah ne. Do duse, ja to koristim krajnje amaterski. Ne sećam se, to sam pozajmio od brata trebao da isečem pocinkovanu cev 3/4 u šahti, sekao sam je 5 minuta, čini mi se brže bi je isekao bonsekom. Definitivno meni ne završava posao takav alat. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12525 Napisano Maj 29, 2023 Ne silazi, 7320 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Kavke said: Ova kao precizna što je zovu, trebala mi da nesto sitno ispoliram. Zapalila mi se u ruci posle 2min. Ja bacio racun jos na kasi, tako da je i ona odletela u kantu Sent from my PPA-LX2 using Tapatalk Ako si skenirao aplikaciju imaš digitalni račun koji je validan. Brusilica, gledao sam tu i jednu još manju. Jbg, za neku lajsnu, neka glava šrafa da se obrusi i sl. Bar brusilice nisu skupe, ako se ne varam ja sam na sniženju nešto tipa za oko 50ak evra kupio Milwaukee. Strašna mašina. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kavke 302 Napisano Maj 29, 2023 Svrati ponekad, 167 postova Motocikl: Suzuki Bandit 1250 Prijavi odgovor kao problematičan Ma gde sam skenirao, kad me mrzi i racun da uzmem. Nego, kad sam usao u woby house vidim marku Womax, to je bukvalno isto sto i parkside, čak su i cene iste.Tako da ne mora se cekati da izleti nesto u lidlu. Jedino u lindi sto garanciju odmah rešiš na kasi, za ove ne znam.. Sent from my PPA-LX2 using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 9530 Napisano Maj 29, 2023 Drug član, 1010 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Onu "preciznu" kao dremel imam (dobio sam) i realno slaba je. Brušenje i sečenje metala zaboravi. Ja je koristim povremeno da obrusim boju ili koroziju gde sa normalnom brusilicom nema pristupa. Probao recimo da presečem šraf 4mm i odustao. Burgije koje sam dobio u kompletu nisam ni probao,to možda i radi li ne verujem da buši gvožđe jedino nešto mekše kao aluminium ili plastika.Sent from my M2006C3MII using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8435 Napisano Maj 30, 2023 4_tocka_i_karoserija, 1873 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 18 sati, Kavke je napisao: Jedino u lindi sto garanciju odmah rešiš na kasi, za ove ne znam.. I da i ne Elem, ja sam prošle godine kupio običnu ugaonu brusilicu, manju (125mm). Nije mnogo korišćena, i pre jedno dva meseca mi zatrebalo nešto, neće da upali - mrtva. Račun sam sačuvao, i kad mi je bilo usput, svratim do Lidla, oni ispune neki svoj papir, brusilica i račun ostaju kod mene (!!!!???) i kažu "javićemo vam se". Iskreno, malo se iznervirah, jer sam mislio da ću morati da je nosim negde, ali, bože moj, šta da radim...ovaj dečak mi pomoći ne može - on samo radi kako mu je rečeno. Posle 5-6 dana zovu, kažu prihvaćena reklamacija, poslaćemo vam novu brusilicu. Iju!!! A šta ja da radim sa ovom? Šta god hoćete. Hmmm...sumnjivo, sačekam da mi stigne nova, stigla, nova, nikad korišćena, upalim, radi... Otvorim staru, i vidim da je samo pukao plastiči deo prekidača za paljenje koji unutra pritisne metalni deo koji daje kontakt/pali brusilicu. Super, sad imam jednu 100% ispravnu, i drugu, 99%, za delove 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kavke 302 Napisano Maj 30, 2023 Svrati ponekad, 167 postova Motocikl: Suzuki Bandit 1250 Prijavi odgovor kao problematičan Meni crkne rotaciona smirgla, ja odneo racun na kasu i nju spakovao u kutiju. Zena me samo pitala jel hocu drugu ili pare nazad.. Posto druga nije bila, prosla akcija, vratili mi pare, samo sam trebao da se potpisem na racun. Neki lik u isto vreme na kasi pored vracao grejalicu, isto mu odmah vratili pare.. Ne znam od cega zavisi kad to nose na proveru? Sent from my PPA-LX2 using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2459 Napisano Maj 30, 2023 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sinoć kasno skinuh lidlovu ceradu, stavih lidlove rukavice i napravih krug 50ak km, svemu ladnjikavo ali prstići topli :-)Sent from my 2107113SG using Tapatalk 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6026 Napisano Maj 30, 2023 Drug član, 3010 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan @Kavke @zaludan Pisao sam nekoliko postova ranije, ista stvar je bila sa bušilicom. Jedino što je staroj izgoreo stator, pa nemam dve @Interceptor BP Taj mali dremel je zapravo modelarska bušilica/brusilica. Nije predviđena za neke tvrđe materijale. Balzu, plastiku, tanji aluminijum, mekše drvo može da obrađuje. Za obradu metala je dobar velika čeona brusilica, veličine one manje ugaone. Postoji gabaritno mala čeona brusilica, ali je pneumatska. Prema potrebama i alat. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5294 Napisano Jun 9, 2023 Drug član, 1896 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan On 5/29/2023 at 12:54 PM, antir3ality said: Aku ugaona brusilica PWSA 20-Li C3 - u Lidl Srbija WWW.LIDL.RS Aku ugaona brusilica PWSA 20-Li C3 - Za rezanje i obrađivanje metala, betona ili pločica Varijabilno podešavanje broja obrtaja 2 u 1 Ja zaboravio kad je ova brusilica trebalo da postane dostupna - odem juče, kaže nema, rasprodata. Ako slučajno neko iz LE, PK, Bora, Pirota ide u Lidl uskoro, bacite pogled ima li je. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11019 Napisano Jun 9, 2023 Ne silazi, 2191 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Ovu brusilicu 125mm na baterije posedujem skoro dve godine,kupljena je jos u prvoj akciji kad je bila 4,5k.Povremeno amatersko koriscenje sa baterijom 4 A sve je za pohvalu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4011 Napisano Jul 3, 2023 Nemanja Stojanović, 1366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Naleteo sada na neki multitul za 800 rsd. Imam dva leathermana, i minimum jedan je uz mene stalno, al nisam mogao da odolim da ne uzmem pa da ostavim u kolima ili tako negde. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6026 Napisano Jul 3, 2023 Drug član, 3010 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Ako volite (a volite, inače ne bi čitali ovu temu ) da čačkate oko automobila, prava su stvar ovi plastični pajseri koji se koriste kod skidanja tapacirunga ili nečeg osetljivijeg... Ima i u Woby house ali je ovo veći set i cena mu je veoma povoljna - bar se meni čini. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Jul 3, 2023 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Češki Lidl. Lepo sortirano, slaže se 10 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5294 Napisano Jul 8, 2023 (promenjeno) Drug član, 1896 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Društvo, ja nikako da naučim da za dobre stvari mora rano da se ode. Akcija četvrtak, ja otišao u petak uveče, i nema. Ako neko vidi ove oštrače noževa nek uzme u obe granulacije. Novac uplacujem odmah na račun, a za preuzimanje se dogovaramo. Ja sam u Nišu a sledeći vikend dolazim za Bg. Bio bih jako zahvalan! Kamen za oštrenje noževa 2 u 1 - u Lidl Srbija WWW.LIDL.RS Kamen za oštrenje noževa 2 u 1 - Baza od bambusa za sigurnost prilikom oštrenja Ukupna veličina: cca 21 x 9 x... Promenio Jul 8, 2023 član antir3ality Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale970 108 Napisano Jul 9, 2023 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Hornet 600, TRK 251 Prijavi odgovor kao problematičan On 8. 7. 2023. at 10:24, antir3ality je napisao: Društvo, ja nikako da naučim da za dobre stvari mora rano da se ode. Akcija četvrtak, ja otišao u petak uveče, i nema. Ako neko vidi ove oštrače noževa nek uzme u obe granulacije. Novac uplacujem odmah na račun, a za preuzimanje se dogovaramo. Ja sam u Nišu a sledeći vikend dolazim za Bg. Bio bih jako zahvalan! Kamen za oštrenje noževa 2 u 1 - u Lidl Srbija WWW.LIDL.RS Kamen za oštrenje noževa 2 u 1 - Baza od bambusa za sigurnost prilikom oštrenja Ukupna veličina: cca 21 x 9 x... Pogledaću ja sutra pa javljam. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7643 Napisano Jul 9, 2023 Drug član, 2922 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Društvo, ja nikako da naučim da za dobre stvari mora rano da se ode. Akcija četvrtak, ja otišao u petak uveče, i nema. Ako neko vidi ove oštrače noževa nek uzme u obe granulacije. Novac uplacujem odmah na račun, a za preuzimanje se dogovaramo. Ja sam u Nišu a sledeći vikend dolazim za Bg. Bio bih jako zahvalan! Kamen za oštrenje noževa 2 u 1 - u Lidl Srbija WWW.LIDL.RS Kamen za oštrenje noževa 2 u 1 - Baza od bambusa za sigurnost prilikom oštrenja Ukupna veličina: cca 21 x 9 x... Takav kamen imas po pijacama samo sto je u sivim bojama, meni Deki dao, a posle vidim da ima uzeti i na pijacamaПослато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...