Nele11 2452 Napisano Mart 31, 2022 Šta reći?, 399 postova Lokacija: Branicevski okrug Prijavi odgovor kao problematičan @Marko05 Ovo Mare? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5553 Napisano Mart 31, 2022 Drug član, 1391 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Nele11 je napisao: @Marko05 Ovo Mare? То брате, узми. Дај рачун да шаљем лову. Ево број 0643664959 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5553 Napisano April 1, 2022 Drug član, 1391 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan @Nele11 И овде још једном хвала. Стигло. Дођем пиво кад се видимо. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nele11 2452 Napisano April 1, 2022 Šta reći?, 399 postova Lokacija: Branicevski okrug Prijavi odgovor kao problematičan Nema na cemu drug,tu smo da se pomazemo A pivo uvek moze 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9644 Napisano April 1, 2022 Ne silazi, 2267 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan A može i rakija ! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5553 Napisano April 1, 2022 Drug član, 1391 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, Blaza je napisao: A može i rakija ! "По једна" пре пива, наравно. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VelikaBeba 488 Napisano Maj 3, 2022 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Bački Jarak Motocikl: Suzuki GSX 750 inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Imate trenutno stendere, kacige, cerade, pojaseve i aktivni veš. Ja se ponovio stenderom. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skiboban 408 Napisano Maj 3, 2022 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha Tracer 900, FJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Ako nekom treba stender iz Lidla (neraspakovan) 4000 din. 063 266 606 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4580 Napisano Maj 3, 2022 Drug član, 1175 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Ja uzela juče potkapu, pojas i ceradu... Deluje ok. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5417 Napisano Maj 3, 2022 Drug član, 2490 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 39 minutes ago, Alexandra995 said: Ja uzela juče potkapu, pojas i ceradu... Deluje ok. Cerada je top, ja je imam, i potkapa je dobra, pojas mi nije nesto jer mi izgleda kao onaj za vezbanje, a i imam dobar pojas. (Ovo sam sve uzeo jos pre dve god) a i aktivni ves je pre dve god bio 1200din po komadu 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3861 Napisano Maj 3, 2022 Ne silazi, 5004 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan https://www.lidl.rs/c/sigurna-avantura-na-dva-tocka/c3280 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2571 Napisano Maj 3, 2022 Drug član, 1511 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Potkapa toliko smrdi, da sam joj tek iz treceg puta oprao "miris" Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12544 Napisano Maj 3, 2022 Ne silazi, 7331 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo sam još jednu potkapu jer ja to često perem i menjam. Odlična je. Konačno sam prelomio i uzeo aktivni veš. Ovako, deluje super i do sada nisam naleteo da je jeftin kao ovaj. Videću kako je u vožnji. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4580 Napisano Maj 3, 2022 Drug član, 1175 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, drmilan_ je napisao: Cerada je top, ja je imam, i potkapa je dobra, pojas mi nije nesto jer mi izgleda kao onaj za vezbanje, a i imam dobar pojas. (Ovo sam sve uzeo jos pre dve god) a i aktivni ves je pre dve god bio 1200din po komadu Imali su i aktivni veš, merkala sam ga, ali neću da uzimam još dok ne krenem da nosim odelo. Pojas će taman da mi čuva bubrege jer mi se jakna u vožnji podiže... I jeste da potkapa ima neki čudan miris, ali nema veze, skinuće se. Sviđa mi se što je duža od one koju trenutno nosim. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale125 680 Napisano Maj 3, 2022 Svrati ponekad, 363 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Varadero XL1000V '09 Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, Skiboban said: Ako nekom treba stender iz Lidla (neraspakovan) 4000 din. 063 266 606 Vrati ako imas racun, to makar kod njih nije problem.. Ja sam uzeo juče potkapu i veš, precenio sam se pa sam isprva uzeo M, a u realnosti je L (zamenio posle sat vremena), a bogme mozda i XL.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8479 Napisano Maj 3, 2022 nekrunisani kralj moto cigana, 3188 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan U Takovskoj ima Cherish, komplet aktivnog veša je oko 2000din. https://www.cherish.rs/shop/muski-aktivni-ves-17533/ 3 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3416 Napisano Maj 3, 2022 Drug član, 949 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Aktivni veš u Lidlu više nije jeftin. Donji delovi Elesse su oko 1600 din u sportskim radnjama. Ispade skuplje u Lidlu i to Crivit. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1139 Napisano Maj 3, 2022 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja uzeo podkapu i aktivni veš, , ali sam se zeznuo, uzeo M veličinu podkape, nije više imalo L, mala mi je. Sent from my SM-A515F using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5369 Napisano Maj 3, 2022 Drug član, 1928 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 10 minutes ago, Atorn said: Aktivni veš u Lidlu više nije jeftin. Donji delovi Elesse su oko 1600 din u sportskim radnjama. Ispade skuplje u Lidlu i to Crivit. Meni se čini da ovo počinje da važi generalno, ne samo za aktivni veš. Naravno uzimam u obzir da je sve poskupelo. Ranije sam imao neki utisak da ako u Lidlu vidim nešto što mi treba - nema potrebe da tražim dalje - znam da neću naći povoljnije. Sada već više nije tako izgleda. Konkretno - mislim recimo na akumulatorske alate i tome slično , između ostalog. 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8479 Napisano Maj 3, 2022 nekrunisani kralj moto cigana, 3188 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, antir3ality je napisao: Meni se čini da ovo počinje da važi generalno, ne samo za aktivni veš. Naravno uzimam u obzir da je sve poskupelo. Ranije sam imao neki utisak da ako u Lidlu vidim nešto što mi treba - nema potrebe da tražim dalje - znam da neću naći povoljnije. Sada već više nije tako izgleda. Konkretno - mislim recimo na akumulatorske alate i tome slično , između ostalog. Običan pomfrit od 2,5kg (nije 3kg već duže vreme) je skuplji u Lidlu nego u Orašcu na 1kg koji mi je par stotina metara od kuće. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
.milke. 424 Napisano Maj 3, 2022 Svrati ponekad, 422 postova Lokacija: Beograd / Kraljevo Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, mrle je napisao: Običan pomfrit od 2,5kg (nije 3kg već duže vreme) je skuplji u Lidlu nego u Orašcu na 1kg koji mi je par stotina metara od kuće. Kada si već pomenuo... Pisao sam im pre nekih 10 dana jer im je kvalitet pomrita opao. Lidl je imao pomfrit koji je sličan Frikomovom, po značajno nižoj ceni, nižoj i od Premia brenda, koji je krš (sitni komadići krompira, puno crnih tačaka). Poslednji put kada sam kupio, pomfrit je bio u rangu Premia, i to mi je toliko zasmetalo da nisam bio lenj i napisao sam im prigovor. Izgleda ću morati do Orašca u nabavku, nema mi druge. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3416 Napisano Maj 3, 2022 Drug član, 949 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, .milke. je napisao: Kada si već pomenuo... Pisao sam im pre nekih 10 dana jer im je kvalitet pomrita opao. Lidl je imao pomfrit koji je sličan Frikomovom, po značajno nižoj ceni, nižoj i od Premia brenda, koji je krš (sitni komadići krompira, puno crnih tačaka). Poslednji put kada sam kupio, pomfrit je bio u rangu Premia, i to mi je toliko zasmetalo da nisam bio lenj i napisao sam im prigovor. Izgleda ću morati do Orašca u nabavku, nema mi druge. Ja sam im pisao žalbu za pljeskavice. Duže vreme kupujem kod njih pljeske, odlične su. Medjutim, valjda su promenili dobavljača, jer meso se zapeče spolja, a unutra ostane živo, kao da se plastificiralo spolja, užas. Znači odgovorili mi kao moram da pečem na slabijoj vatri, meso je pregledano i ispravno. Hahahaha, bzvz. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 572 Napisano Maj 3, 2022 Drug član, 1698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Apropo štendera iz Lidla, identičan ovom iz Lidla uzeo moj drugar preko Sagmajstera za Hondu Hornet pre godinu dana za zadnji kraj. Posle godinu dana raspad, toliko se klati da jedva sam uspe da podigne motor, mora uz pomoć dvojice da se motor ne izvrne. Na mestima spojeva cevi se razlabavilo vrhunski i onda se štender uvija i ne diže motor bezbedno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6038 Napisano Maj 3, 2022 Drug član, 3012 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Kod svih tih jeftinih metalnih proizvoda (štender, dizalica, podupirači za kola...) jako je bitno da se radi na apsolutno ravnoj podlozi, da se podiže apsolutno ravno, inače se momentalno krivi i raspada. Pleh od kog je sve to napravljeno je izuzetno tanak. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2571 Napisano Maj 3, 2022 Drug član, 1511 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam koliko kostaju cevi sada ( sve je poskupelo), ali mislim da moze za slican novac da se izvari kvalitetno... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...