DraganNS 9731 Napisano Mart 6 Drug član, 1957 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer, Kawasaki Versys 1000 SE GT Prijavi odgovor kao problematičan Opet hondisti i suzukisti troluju Kawasaki temu... .... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
keš 740 Napisano Mart 6 Zainteresovan, 446 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Tomos Automatik 50, Peugeot Ludix 50, piaggio fly 150, Honda SW 400, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ne trolujemo. Tu smo zato sto nam je lepo ovde medju dobrim ljudima i lepim motorima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
viktorb 5 Napisano Mart 6 U prolazu, 6 postova Lokacija: BG Motocikl: Kawasaki Versys 650 gen2 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, keš je napisao: Мислим да греши, није ништа могао закључити на основу кратког возње од НС до Б.Паланке. Возио га је лаганица, нов је, нема ту гаса ни обртаја. Мислим да га је мирније возио него што би морало у току разрађивања. Само да се не захебе па касније не опали по гасу превисе. Имам неки осећај да ће касније, после овог времена разрађивања, када крене да га мало заврши, да ће променити мишљење. U istoj sam situaciji, polozio u decembru i pravo na versys650, u mom slucaju dobrano razradjen, ali skroz mogu da ga razumem. Svasta tu nije onako kako covek ocekuje i treba vremena da legne, al uglavnom je do pocetnika jbg. Od navike da saltam na 2000 obrtaja, do toga da se trzam na buku, vetar i udare od podloge. Sve sto ja umem i smem je do sada ispratio i sto je jako bitno, bez iznenadjenja - uvek sve ujednaceno i predvidivo. I da... po gradu ga vrtis kao skutercic. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 2214 Napisano Mart 10 Drug član, 650 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nmax 155 Prijavi odgovor kao problematičan Kolege da li je neko voljan da ustupi na kratku probu malog Versys 650 Mk3 ili Mk4? Ispade mi dobra kombinacija za skuter, a ovaj motor mi je jako simpatičan, ali zbog neverovatne poslovnosti i boli u onoj stvari kod naših uvoznika trenutno nema testnih modela, Autopromet možda registruje ako im stigne neki papir, čitaj april... Prošle godine sam se sa NFS zamenio i na kratko probao njegov bivši Versys Mk2 koji je sada kod kolege Bojana, ali bih ipak Mk3 ili Mk4 probao. Neša dosta to prilagođava i cutomize-uje, pa bih neku koliko toliko fabriku verziju da provozam. Prvi ne bih dao svakome da provoza moj motor, al možemo da se zamenimo na krug, častim kafanu itd. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
keš 740 Napisano juče u 11:19 Zainteresovan, 446 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Tomos Automatik 50, Peugeot Ludix 50, piaggio fly 150, Honda SW 400, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice novog Versysa 650 sto ga je drugar kupio, sad onako na drugi pogled i posle malo voznje i ja i on menjamo misljenje. Njemu se ipak svidja motor, mislim da je zadovoljan. Moj utisak je da je motor dobar, imam utisak da je laksi nego sto jeste. Zvuk i nije tako los kako mi se na prvu cinilo. Moj onako ukupan utisak je da bih voleo da ga imam. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 16310 Napisano juče u 11:34 Integrisan, 8371 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Jel vozio neko juče 1000arku na Milošu Velikom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 8979 Napisano pre 23 sati Ne silazi, 3654 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan 8 hours ago, keš said: Sto se tice novog Versysa 650 sto ga je drugar kupio, sad onako na drugi pogled i posle malo voznje i ja i on menjamo misljenje. Njemu se ipak svidja motor, mislim da je zadovoljan. Moj utisak je da je motor dobar, imam utisak da je laksi nego sto jeste. Zvuk i nije tako los kako mi se na prvu cinilo. Moj onako ukupan utisak je da bih voleo da ga imam. E, malo pre smo se tvoj drugar i ja sreli u gradu, išli jedan pored drugog, baaaš je lep motor. Otvorio sam kacigu da ga čujem, prede.. Čini mi se da je taj noviji agregat poprilično upeglaniji sada.. A boja je sjajna 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
keš 740 Napisano pre 22 sati Zainteresovan, 446 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Tomos Automatik 50, Peugeot Ludix 50, piaggio fly 150, Honda SW 400, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da si iz NS, gde si ga sreo, u B.Palanci ? Inace danas je isao za Bg. preko Novog Sada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 22882 Napisano pre 22 sati Integrisan, 7297 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pa da, blize se ljudi Plavni dok razradjuju motore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 2503 Napisano pre 16 sati Drug član, 1464 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan On 10. 3. 2026. at 12:29, vucko23 je napisao: Kolege da li je neko voljan da ustupi na kratku probu malog Versys 650 Mk3 ili Mk4? Ispade mi dobra kombinacija za skuter, a ovaj motor mi je jako simpatičan, ali zbog neverovatne poslovnosti i boli u onoj stvari kod naših uvoznika trenutno nema testnih modela, Autopromet možda registruje ako im stigne neki papir, čitaj april... Prošle godine sam se sa NFS zamenio i na kratko probao njegov bivši Versys Mk2 koji je sada kod kolege Bojana, ali bih ipak Mk3 ili Mk4 probao. Neša dosta to prilagođava i cutomize-uje, pa bih neku koliko toliko fabriku verziju da provozam. Prvi ne bih dao svakome da provoza moj motor, al možemo da se zamenimo na krug, častim kafanu itd. Ako se nisi snasao mozes moj Mk3 da probas. Nije bas fabrika, spusten je, visi volan, 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 2214 Napisano pre 14 sati Drug član, 650 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nmax 155 Prijavi odgovor kao problematičan @malitomic nisam se snašao sa strane da probam, testni primerak će nakon sajma biti. Hvala na gestu, pišem ti poruku, pa ako se uklopimo vrh! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 8979 Napisano pre 13 sati Ne silazi, 3654 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan 9 hours ago, keš said: Vidim da si iz NS, gde si ga sreo, u B.Palanci ? Inace danas je isao za Bg. preko Novog Sada. U NSu, na Bul. Cara Lazara. Da, BP table. Boga mi, ako je tako išao u farmerkama i patikama.. Ne bi mu bio u koži. Pod hitno oprema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 2503 Napisano pre 12 sati Drug član, 1464 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, vucko23 je napisao: @malitomic nisam se snašao sa strane da probam, testni primerak će nakon sajma biti. Hvala na gestu, pišem ti poruku, pa ako se uklopimo vrh! Vazi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
keš 740 Napisano pre 11 sati Zainteresovan, 446 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Tomos Automatik 50, Peugeot Ludix 50, piaggio fly 150, Honda SW 400, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Andrej_Hotstepper said: U NSu, na Bul. Cara Lazara. Da, BP table. Boga mi, ako je tako išao u farmerkama i patikama.. Ne bi mu bio u koži. Pod hitno oprema. To je bio on, moto jakna, kaciga, rukavice, farmerke i patike. Kada je krenuo iz B.P za Bg. vec je bilo oko 13:30. Prvo sto sam mu rekao "bice ti hladno tako ubucen" s obzirom da mi je rekao da se vraca u vecernjim satima. Mislim da nema svrhe ubedjivanje dok sam ne oseti na svojoj kozi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...