N.F.S. 22090 Napisano Octobar 5 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Teorija na mestu, cak i viskoznost igra ulogu u ukupnom hladjenju/zagrevanju agregata. Ne odnosi toplotu isto lakotecivo ulje (5w30npr.) i viskozno (20w50), da ne dosadim drugima posto ovo nije tema o tome. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12744 Napisano Octobar 5 Ne silazi, 7377 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pa u suštini sve što je napisao se svodi na neko zdravorazumsko održavanje. Redovne zamene ulja i kontrolisanje nivoa Održavanje aku Održavanje konekcija Korišćenje potrošača 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22090 Napisano Octobar 5 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Drugari ako neko ima crash bar sa versysa 650 (MK2 verzija) neka ponudi, znam da ima novih ali smatram da je cena bezobrazna, platio bih do 80evrica. Da na njih okacim maglenke Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10276 Napisano Octobar 5 Drug član, 3380 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Na prošlom Banditu ofarbah poklopac dekle, ogreban mojom krivicom... Curnulo je jedno 10g. ulja... Instalacija zdrava je ključna, preopterećenje... Evo auto, dizel, da malo offujem, elektronika pumpe se hladi naftom, naravno ljudi zbog "jakog" standarda često voze na rezervama ili blizu, po vrućinama pregravanje iste, ode 500€.Zato barem četvrtina rezervoara uvek...Ima i preletovanja, kratkotrajno. Pre desetak godina pukoh 460€ na Fokusu,tek ga kupih... slao pumpu bošisti u NS, 380 elektronika, 80 rad. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22090 Napisano Octobar 5 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ...ovo je slika zdravog namotaja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12744 Napisano Octobar 5 Ne silazi, 7377 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Kad krene da tamni jbg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8703 Napisano Octobar 5 Drug član, 1879 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, N.F.S. je napisao: Drugari ako neko ima crash bar sa versysa 650 (MK2 verzija) neka ponudi, znam da ima novih ali smatram da je cena bezobrazna, platio bih do 80evrica. Da na njih okacim maglenke Hvala. @Nimmin je mislim pravio.. ili grešim? 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6718 Napisano Octobar 6 (promenjeno) čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan @ProMaster Kolega, svaka čast na pamćenju, ne grešiš. Jesam pravio, ali onako, malo drugačije, cevi nisu savijane nego sečene pod uglom i zavarene: Nemam bolju fotku. I, da dodam, ako je za @N.F.S., onda nije za prodaju, u obzir bi došla razmena: ja napravim barove a kolega odradi detailing moje makine (biće mu loše kad vidi kako izgleda makina stara 2g a nikad oprana). Promenio Octobar 6 član Nimmin 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22090 Napisano Octobar 6 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Bilo bi mi zadovoljsvo da vozim unikatni rollbar! Plastificiram debelo i vrh...Ako si ozbiljan motor bi bar tri dana morao kod mene ostati da ga odradim valjano.Sent from my fontele using Tapatalk 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6718 Napisano Octobar 6 (promenjeno) čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, N.F.S. je napisao: . . Ako si ozbiljan motor bi bar tri dana morao kod mene ostati da ga odradim valjano. Sent from my fontele using Tapatalk Heh druže, to bi i ja tebi rekao. A ozbiljan sam, ovom prilikom. I inače bi mi bilo drago da se upoznamo pa eto povoda. Promenio Octobar 6 član Nimmin 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22090 Napisano Octobar 6 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Trazim dalje a tebi cu zbog gesta odraditi masinu kao da si mi dva napravio! Sva hemija moja i rad, ne kosta te nista... 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8703 Napisano Octobar 6 (promenjeno) Drug član, 1879 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Mene, ako se sete za dan bezbednosti, sete... Promenio Octobar 6 član ProMaster 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22090 Napisano Octobar 6 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Planiraj se od proleca kada os i koliko os, broj imas! Terasa je zatvorena za ovu godinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8162 Napisano Octobar 6 Ne silazi, 2138 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, ProMaster je napisao: Mene, ako se sete za dan bezbednosti, sete... Sve više počinjem da razumem @Darko Mihajlovic 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8703 Napisano Octobar 7 Drug član, 1879 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan On 6. 10. 2024. at 14:26, gebee&co je napisao: Sve više počinjem da razumem @Darko Mihajlovic Vi stariji ljudi se lako razumete... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8162 Napisano Octobar 7 Ne silazi, 2138 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan pre 40 minuta, ProMaster je napisao: Vi stariji ljudi se lako razumete... Ajde,ajde mladunac,i ti stižeš polako..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2121 Napisano Octobar 7 Drug član, 792 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Сигуран знак старости, када ви и ваши зуби почнете одвојено да спавате 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22090 Napisano Octobar 8 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Jedna preporuka, sprej za crne plastike koji zaista "radi"! Ma-Fra Scic zeleni (ne narandzasti ili plavi, totalno drugaciji efekat imaju), obnavlja (razumno!) boju i antistatic svojstva poseduje. Promucka se, naprska pa za 15 sekundi prebrise "magicnom" krpom. Ne ostavlja onaj ruzni, masni trag. Ja ih nemilice trosim i bas sam zadovoljan, kofer, kokpit, zmigavci, retrovizori... Sve je kao novo i drzi taj efekat fino. U mega maxi prodavnicama, 650din boca. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22090 Napisano Octobar 8 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan U Kg ih je tesko naci posto sam potplatio kasira da mi javi cim stignu, sve zelene pokupim odma"! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1067 Napisano Octobar 8 Zainteresovan, 526 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: M1800R, Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ovo uzeo za crne plastike koje su vec lagano izblijedile i odusevljen sam kako radi: DR. WACK Farbauffrischer 300 ml - Farbauffrischung für Motorrad - Schutz vor Ausbleichen - Pflegespray temperaturbeständig - Farbpflege für alle Oberflächen - Hochwertige Motorradpflege : Amazon.de: Auto & Motorrad WWW.AMAZON.DE Kaufen Sie DR. WACK Farbauffrischer 300 ml - Farbauffrischung für Motorrad - Schutz vor Ausbleichen - Pflegespray temperaturbeständig - Farbpflege für alle Oberflächen -... Mislim da sam nedavno vidio tu na forumu, Dr. Wack proizvodi su sada i u Srbiji dostupni. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22090 Napisano Octobar 10 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Sin i ja isli u prirodu da hranimo komarce , pa rekoh da skljocnem kada vec ovako lepo sija, vizir u "zimskom", uspravnom polozaju, kao u autu, nema udara ni zvuka vetra ic! Negoooo, ima li ko vaki kawasaki a? 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3578 Napisano Octobar 10 Malinar u pokusaju, 1705 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Nov, bukvalno, preneseno, u svakom smislu. Očuvaniji motor nisam u životu video. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1656 Napisano Octobar 10 Drug član, 871 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan pre 13 minuta, milomir22 je napisao: Nov, bukvalno, preneseno, u svakom smislu. Očuvaniji motor nisam u životu video. Spremljen za prodaju! Sala mala, svaka cast na entuzijazmu, Neso. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22090 Napisano Octobar 10 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Mene ko poznaje zna da mi nije tesko odvojiti se od stvari! Prodam/kupim stan ili kucu cas, kamoli motorce.... P.S. Ne sprema se ovako motor za prodaju, prvo se sve izrabi i iskoristi/istrosi pa na ogalas 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanhoe 160 Napisano Octobar 11 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: BMW R 1200 GS, BMW R 1200 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pre 16 sati, N.F.S. je napisao: Mene ko poznaje zna da mi nije tesko odvojiti se od stvari! Prodam/kupim stan ili kucu cas, kamoli motorce.... P.S. Ne sprema se ovako motor za prodaju, prvo se sve izrabi i iskoristi/istrosi pa na ogalas Dobro je nisam jedini, jes da sam već zabrazdio u srednje godine ali trebalo bi dosta vremena da se setim šta sam sve izmenjao od vozila pa i stanova do sad, a nije da se nisam naslušao one stare: "kako ti nije žao da ga prodaš... " 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...