Dex VFR 178 Napisano April 23 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha 1200 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan On 4/18/2024 at 7:53 PM, grafigo said: Tablica namestena, nalepnica u novcaniku dok joj se ne nadje neko fino mesto za zalepiti. I napokon ga provozao vise od 100m. Trudim se da budem realan i da shvatim da je lepota u oku posmatrača ali ovaj Versys je ubedljivo naj lepsi motor u klasi novih modela a tek po obimu i kvalitetu opreme pa jos za zadatu cenu....nema dalje.Uvek ima neka mesta za poboljšanja ali je ovde to nivo kozmetike i šminke.Čekam da sa mojim predjem par hiljada kilometara i proverim kako se ponaša na putu,po krivinama i na voznji u cugu od recimo 800 kim pošto sam sklon takvim turama.Ziveo i puno srećnih kilometara ti želim. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2635 Napisano April 30 (promenjeno) Drug član, 1518 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kolega @Pirotehnicar mi je poklonio tanklock torbu, hvala mu puno, bio je pocepan rajsfeslus, i dok se reparirala torba, ja kupio drzac. Rajsfeslus odradjen fabricki, kostalo 2.000din, i postavio je danas. Ja sam prezadovoljan kako stoji... Promenio April 30 član MaxiS 9 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2087 Napisano April 30 Mr., 563 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Pakse Lao PDR Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, MaxiS said: Kolega @Pirotehnicar mi je poklonio tanklock torbu, hvala mu puno, bio je pocepan rajsfeslus, i dok se reparirala torba, ja kupio drzac. Rajsfeslus odradjen fabricki, kostalo 2.000din, i postavio je danas. Ja sam prezadovoljan kako stoji... Bas mi je drago da si uspio. U zdravlju je koristio 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7237 Napisano April 30 (promenjeno) Drug član, 3018 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Dorat i ja u Puli... Preko Bosne i Manjače na Senj pa Rijeka i dole... Ovaj motor je ludilo. Ne znam dal sam vam rekao kolko sam se zaljubio, nisam? U nedelju 780km, auto put samo od Modriče do BL, sve ostalo Bosanski zavijuci... Rođen za Balkan. Promenio April 30 član Andrej_Hotstepper 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano April 30 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Andrej_Hotstepper je napisao: Dorat i ja u Puli... Preko Bosne i Manjače na Senj pa Rijeka i dole... Ovaj motor je ludilo. Ne znam dal sam vam rekao kolko sam se zaljubio, nisam? ja sam to pričao svima još od 2007 pa su me proglasili ....... i kao vidi kako je žnaru 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3234 Napisano Maj 7 Drug član, 794 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Zevam po internetu, trazim nesto, ne znam ni ja sta, pa naleteh na ove Poljake. Mozda nekome bude zanimljiva ponuda kres barova. https://heedshop.eu/en_US/c/KLE-650-VERSYS/91 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3234 Napisano Maj 8 Drug član, 794 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Fali mi sedma brzina. Nisam se jos uvek navikao na zvuk/osecaj 4 cilindra pa me vara da vec na 4.000 obrtaja trazim sledecu brzinu. Ti obrtaji mu dodju oko 100km/h, dok je na 4.7 - 4.800 obrtaja na nekih 127-8 km/h, naravno u 6. brzini. Tempomat radi mada ima nekih oscilacija po par km na vise ili nize, nisam ga uhvatio zasto mu se to desava. Neka moja pretpostavka je da pri nailasku na uzbrdicu kasnije skonta da mu treba malo vise obrtaja da bi odrzavao brzinu, a verovatno se slicno desava kada izadje na vrh brda pa pretera sa gasom. Pri ubrzavanju su mu izrazene vibracije na nekih 6.000 obrtaja. Prilicno se oseti na fuzasterima i pomalo na ruckama i sedistu. Ne znam da li je isto tako i pri duzoj voznji na tim obrtajima ili samo pri ubrzavanju. Brzine 3, 4 i 5 su stvorene za voznju i ubrzavanje pa sama preticanja cine izuzetno ubedljivim i laganim. Nema potrebe izvlaciti motor do krajnjih obrtaja, makar ja nisam osetio nikakav benefit toga. Krece da ubrzava od 2.000 obrtaja i samo vuce do kraja, bez promena u nacinu isporuke snage. Voznja u dvoje je pokazala da i QS radi malo drugacije, mozda zbog zategnutosti lanca? Prva i druga su na kvacilo, treca je nekad uspesna, a nekad ne. Uspesna u smislu da li je mekano usao u brzinu ili je bilo klika. Dalje, 3 - 4 - 5 radi odlicno dok prebacivanje u 6. brzinu da jedno malo "klank". Na nize sam uglavnom menjao sa kvacilom jer mi se ucinilo da zbog mekse voznje sa suvozacem i bez jakih kocenja nije ni sifter radio glatko vec se osecalo blago trzanje. Sve ovo pricam za voznju u dvoje, jer su mi opazanja u solo voznji bila malo drugacija. Sto se samog prostora na motoru tice za voznju u dvoje, njega ima u izobilju. Zena i ja nismo visoki, ali nas ima na kilo. Izmedju nas ima mesta sigurno da se jos jedno preveze. Ne znam da li postoji u toj klasi motor sa vecim sedistem i razmakom od vozaca do suvozaca. Naravno da motor oseca da je dodatni teret na njemu i da se nesto drugacije ponasa, ali je to prilicno manje nego sto je bilo na malom Versysu. Prvi rezervoar je potrosen na opustenu voznju, sa kratkim izletima do 140-150, dok se vecina voznje kretala u rasponu od 80 do 110 km/h. Prosecna potrosnja je bila 5.2l, a nadam se da kako se ja budem opustao u voznji ovih 1000 kubika nece preci 6l. (jesam li optimista?) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3234 Napisano Maj 15 (promenjeno) Drug član, 794 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Potrosio jos jedan rezervoar, sa suvozacicom. Otisli do Vrdnika preko Rume, a nazad preko Rakovca, Lezimira i Sr. Mitrovice pa posle par dana preko Osecine i Loznice do Koviljace i nazad. I dalje opustena voznja, retko preko 100-110 km/h. Imao jedno solo vozanje do Pricevica i nazad (oko 30km) da vidim kako to moze solo da ide. Moze ooozbiljno da ide. Sve u svemu, izgurao 351km sa ovim rezervoarom i sipao 19,5l u rezervoar od zvanicnih 21l. Prosek 5,5l na 100km. Sama rezerva je krenula da blinka jos u Loznici, sto ce reci da je celih 75km izgurala. Porucio sam upravo zadnju Dunlop Roadsmart IV GT jer mi se cini da trenutna zadnja nece jos mnogo preci. Neravnomerno je potrosena kod prethodnog vlasnika, po sredini je na 1mm od markera, a bocno oko 2-3mm. Obzirom da sam u skoro svakoj voznji sa suvozacem, gume su opterecene sa cirka 450kg tako da ni to nece pomoci da traju gume. Ovo kratko vreme sto je kod mene je pokazalo da zadnju gumu mogu vizuelno da pratim koliko se brzo trosi. Prednja guma se mnogo bolje drzi tako da nju necu menjati jos neko vreme. @DraganNS i @Немања, kakva su vasa iskustva sa potrosnjom guma? Ns, ti imas i voznji sa suvozacem, ne znam za Nemanju? Edit: E da, setio sam se da treba i prednje plocice da menjam. Imate li neku preporuku gde da ih potrazim, koji brend da gledam...? Promenio Maj 15 član grafigo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tedybear 895 Napisano Maj 15 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: Bled, SLO Motocikl: Stelvio. Prijavi odgovor kao problematičan pre 26 minuta, grafigo je napisao: Potrosio jos jedan rezervoar, sa suvozacicom. Otisli do Vrdnika preko Rume, a nazad preko Rakovca, Lezimira i Sr. Mitrovice pa posle par dana preko Osecine i Loznice do Koviljace i nazad. I dalje opustena voznja, retko preko 100-110 km/h. Imao jedno solo vozanje do Pricevica i nazad (oko 30km) da vidim kako to moze solo da ide. Moze ooozbiljno da ide. Sve u svemu, izgurao 351km sa ovim rezervoarom i sipao 19,5l u rezervoar od zvanicnih 21l. Prosek 5,5l na 100km. Sama rezerva je krenula da blinka jos u Loznici, sto ce reci da je celih 75km izgurala. Porucio sam upravo zadnju Dunlop Roadsmart IV GT jer mi se cini da trenutna zadnja nece jos mnogo preci. Neravnomerno je potrosena kod prethodnog vlasnika, po sredini je na 1mm od markera, a bocno oko 2-3mm. Obzirom da sam u skoro svakoj voznji sa suvozacem, gume su opterecene sa cirka 450kg tako da ni to nece pomoci da traju gume. Ovo kratko vreme sto je kod mene je pokazalo da zadnju gumu mogu vizuelno da pratim koliko se brzo trosi. Prednja guma se mnogo bolje drzi tako da nju necu menjati jos neko vreme. @DraganNS i @Немања, kakva su vasa iskustva sa potrosnjom guma? Ns, ti imas i voznji sa suvozacem, ne znam za Nemanju? Edit: E da, setio sam se da treba i prednje plocice da menjam. Imate li neku preporuku gde da ih potrazim, koji brend da gledam...? Najbolje su original. Ja sam, pametan, uzeo neke ultra tvrde i skupe. Kao bolje. Rezultat: posle dve sezone morao sam menjati prednje diskove. I pločice, naravno. 237 + 237€ + 80€= cena za " pametnog". 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8044 Napisano Maj 15 Drug član, 1701 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan @grafigo Ja ti nisam baš merodavan po pitanju trajanja guma pošto meni traju doooosta dugo jer sam umereno-defanzivan vozač i uglavnom solo. Prethodne Mišelinke PR4 na GSX650F preko 20 hiljada, (prodao sam motor sa njima), na Versisu sam stavio Pirelli GTII 2022, prešao oko 12 hiljada i još će one da se kotrljaju. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2121 Napisano Maj 15 Drug član, 792 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan @grafigo на мом мотору су биле Ангел ГТ 2 гуме, тад када сам куповао прешле можда 4-5.000. После тога ја сам прешао 20.000 и биле су истрошене, али су имале до маркера можда 2-3м. Сад када је друг купио од мене мотор прешао је можда 2-3000 и готове су, за замену. Ја мотор углавном возим сам тако да не знам како би се понашале са сувозачицом. Оно што могу са сигурношћу да ти кажем, гума је ОДЛИЧНА, никада ни једно проклизавање и држи до самог краја како код мене тако сад и код друга,попустила није…. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3234 Napisano Maj 15 Drug član, 794 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Dragane, bio sam ubedjen da si ti cesto sa zenom na motoru. Losa pretpostavka, a bas bi mi znacilo iskustvo nekoga ko tera opterecen motor. A ne znam sto sam se odlucio za Dunlop. Gledao sam Conti RoadAttack 4 GT, Pireli GT2 i Dunlop. I bio sam za Pireli, ali sam se nesto predomislio u poslednjem trenutku. Ne znam ni sam zasto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8044 Napisano Maj 15 (promenjeno) Drug član, 1701 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno zbog onih slika sa čarde Tikvara, pre neki dan... Btw. mislim da su to sve dobre gume, i da tu nema greške jer mi nismo na tom vozačkom nivou da nijansiramo različitosti voznih karakteristika guma iz premijum segmenta. Ja sam se načitao toliko oprečnih utisaka o istom tipu gume, što mi govori da možda ipak nije toliko do gume već (još više) do vozača. Govorim o istoj klasi guma. Promenio Maj 15 član DraganNS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12730 Napisano Maj 15 Ne silazi, 7372 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Dragane, pravo zboriš. Sve mislim da je izbor gume intimna stvar. Različitim vozačima prijaju različita ponašanja. Što nije nužno loše, samo gume rade posao na ovaj ili način ali rade dobar posao. Čitam tekstove, tj. recenzije guma, pa sad piše, npr. Dunlop brže ulazi u nagib od Continentala npr. Onda dolazimo do toga što kažeš, nismo na tom nivou da to osetimo. Ja te razlike "ne vidim". Inače vozim na Continentalu ima već 10 godina. Kad sam gledao recenziju RoadAttack 3, videh šta rade toj gumi profesionalci na BMW S1000XR... Pa ja sa mojom vožnjom i motorom koji ima "samo" 86 konja ne mogu ni trećinu da je napnem koliko ta guma može. Nemam pravo da se žalim na gume. Doduše ono što meni znači je samopouzdanje na kočenju i da mi ne sklizne kad ja pogrešim do neke mere. Ako se desi da loše potrefim ulazak u krivinu, znam da mi guma daje mogućnost da se "čupam". Sve psiha. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4677 Napisano Maj 15 Drug član, 1474 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan iiiiii jos... da se potrose bas za 6,7k km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MiroslavNS 7 Napisano Maj 16 U prolazu, 1 post Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan On 15. 5. 2024. at 17:06, grafigo je napisao: Potrosio jos jedan rezervoar, sa suvozacicom. Otisli do Vrdnika preko Rume, a nazad preko Rakovca, Lezimira i Sr. Mitrovice pa posle par dana preko Osecine i Loznice do Koviljace i nazad. I dalje opustena voznja, retko preko 100-110 km/h. Imao jedno solo vozanje do Pricevica i nazad (oko 30km) da vidim kako to moze solo da ide. Moze ooozbiljno da ide. Sve u svemu, izgurao 351km sa ovim rezervoarom i sipao 19,5l u rezervoar od zvanicnih 21l. Prosek 5,5l na 100km. Sama rezerva je krenula da blinka jos u Loznici, sto ce reci da je celih 75km izgurala. Porucio sam upravo zadnju Dunlop Roadsmart IV GT jer mi se cini da trenutna zadnja nece jos mnogo preci. Neravnomerno je potrosena kod prethodnog vlasnika, po sredini je na 1mm od markera, a bocno oko 2-3mm. Obzirom da sam u skoro svakoj voznji sa suvozacem, gume su opterecene sa cirka 450kg tako da ni to nece pomoci da traju gume. Ovo kratko vreme sto je kod mene je pokazalo da zadnju gumu mogu vizuelno da pratim koliko se brzo trosi. Prednja guma se mnogo bolje drzi tako da nju necu menjati jos neko vreme. @DraganNS i @Немања, kakva su vasa iskustva sa potrosnjom guma? Ns, ti imas i voznji sa suvozacem, ne znam za Nemanju? Edit: E da, setio sam se da treba i prednje plocice da menjam. Imate li neku preporuku gde da ih potrazim, koji brend da gledam...? Ja prednju gumu obavezno pregledam dlanom a ne okom. Ukoliko ima onih izbočina (eng. tyre cupping) guma je za zamenu nezavisno od šare i starosti... Kad sam kupio Versys 650 na njemu su bili Conti Road Attack 3, stare oko 8 meseci, ja sam ih vozio još godinu dana. Šta znam, nisam nešto oduševljen gumom. Posle sam stavio Pirelli Angel ST i osećaj je možda malo bolji, mada bih tu pre rekao da je do iskustva sa skroz novom gumom. Sledeća će biti neka skuplja pa ćemo videti. Do sad sam sa Pirelli Angel ST za 3 meseca prešao cca 6000km (50/50 solo/u paru). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2635 Napisano Maj 27 Drug član, 1518 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22074 Napisano Jun 4 Integrisan, 9516 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, izvinjavam se sto sa teme skrecem! Ako neko bude zeleo da menja versus 1000 ili 650 od 2015god. za moju Hondicu neka se javi, sve cu mu predociti. NC750xa, malte ne nova, ima i opreme, skoro skidoh fabricke gume Do detalja ispravna, registrivana, ne zahteva nikakvo ulaganje. Model sa manualnim menjacem. Nista lomljeno/krpljeno/zafarbavano/popravljano nije. Hvala (Nisam je oglasio, pitam ovako "medju nama" sto bi se reklo...) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7237 Napisano Jun 4 Drug član, 3018 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Iz Kine stiglo za 7 dana, pa u pošti bilo 3 meseca... Ali... Konačno stiglo (ruku na srce, totalno sam zaboravio da sam naručio) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2353 Napisano Jun 5 (promenjeno) Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Drugar prodaje njegov Versys 650 2012 godiste. Akrapovic, sva 3 kofera sa nosacima, povisen vizir, maglenke, rolbar, sw motech stitnici ruku, preradjeno sediste. Uz motor daje i set novih guma koje nisu montirane. Pirelli Angel. On je ja msm drugi vlasnik i kod njega je 7-8 godina. Na satu oko 60k. Dobar i pouzdan motor redovno odrzavan. Pisem ovako jer motor jos nije na oglasima, bice danas-sutra, a cini mi se od svih iz oglasa da je njegov trenutno najbolja opcija u smislu opreme i cene. Ako ima neko zainteresovan njegov broj je 0641380777-Nemanja. Promenio Jun 5 član lestra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22074 Napisano Jun 6 Integrisan, 9516 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Cim se razdani (nema jos ni 5h ) zovem da narucim ovog versysa sa linka! Nema skuplji na oglasima (a da je ovako bas klot ) ali stanje je presudno... Sa slika i po recima prodavca kao iz salona. Nocas sam izdvajao opremu da porucim, termin za preradu sedista sam za Hondicu zakazao, mesto njenog odradicu sediste Kawino (model/izgled sam vec izabrao!). Danas krece ono sto volim, potraga i narucivanje delova/opreme, servisnih potrepstina... Da iscitam servisni manual, budem spreman kada masina stigne! Sve kada saberem ulazim cifrom u zonu poslednjeg modela ovog motora ali odlucio sam vec, porucicu ovaj pa kako bude! Nadam se da je kao na slikama i ispravan. Niti sam ga cuo u radu, video uzivo... Javljam kako se razvija situejsn (Tesko mi "padaju" jedino ove registracije, u februaru je otislo 40K za tigra, u maju 32000 za hondicu pa za kawu me jos toliko ceka..) https://www.polovniautomobili.com/motori/22867434/kawasaki-versys-650-abs? 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22074 Napisano Jun 6 Integrisan, 9516 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan U "Moto bike" iz Kac-a sam nasao lep kappa blatobran i nosac kofera, imaju i vecinu potrosnog materijala... Bas volim na jednom mestu kada pronadjem tako 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8159 Napisano Jun 6 Ne silazi, 2138 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Nešoooo,ovi iz poreske,i teh.pregleda,se baš raduju kad te vide.Izvini.....ne zameri....ali morao sam. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1067 Napisano Jun 6 Zainteresovan, 526 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: M1800R, Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, N.F.S. je napisao: Cim se razdani (nema jos ni 5h ) zovem da narucim ovog versysa sa linka! Nema skuplji na oglasima (a da je ovako bas klot ) ali stanje je presudno... Sa slika i po recima prodavca kao iz salona. Nocas sam izdvajao opremu da porucim, termin za preradu sedista sam za Hondicu zakazao, mesto njenog odradicu sediste Kawino (model/izgled sam vec izabrao!). Danas krece ono sto volim, potraga i narucivanje delova/opreme, servisnih potrepstina... Da iscitam servisni manual, budem spreman kada masina stigne! Sve kada saberem ulazim cifrom u zonu poslednjeg modela ovog motora ali odlucio sam vec, porucicu ovaj pa kako bude! Nadam se da je kao na slikama i ispravan. Niti sam ga cuo u radu, video uzivo... Javljam kako se razvija situejsn (Tesko mi "padaju" jedino ove registracije, u februaru je otislo 40K za tigra, u maju 32000 za hondicu pa za kawu me jos toliko ceka..) https://www.polovniautomobili.com/motori/22867434/kawasaki-versys-650-abs? Nisam zabavniji motor u zivotu vozio. Bas mi nekad zao bude sto sam svoga prodao, ali ogibljenje mu nije bilo bas za nas tezu kategoriju. Naravno, prodao sam ga kao i svaki drugi kad vise nisam imao sta na njemu raditi i srediti 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22074 Napisano Jun 6 Integrisan, 9516 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Porucen! Sutra uvece stize valjda, kaze covek da je ok Jedino su vidim gume drljave, ovako deluje kao nov... 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...