severian 17526 Napisano Avgust 15, 2019 Integrisan, 8335 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pratimo te, oni mi, tvoj lik i delo... Bez opuštanja, vidiš da si bitan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13970 Napisano Avgust 15, 2019 Ne silazi, 6040 postova Prijavi odgovor kao problematičan A ja nisam bas siguran ko je sve u klapi, mislim ja bih pivo ako san u klapi 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17526 Napisano Avgust 15, 2019 Integrisan, 8335 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ti možeš da dobiješ pivo i nevezano za klapu, al nećeš do Bg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13970 Napisano Avgust 15, 2019 Ne silazi, 6040 postova Prijavi odgovor kao problematičan A ne pivo nego pivo ka' dalmatinac Da pojasnim, opaska na vic kad Beogradjanin u Splitu kaze konobaru ja bih pivo a ovaj mu odgovori pa pivaj (pevaj) ko ti brani. Jer jelte u klapi se piva 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5345 Napisano Avgust 23, 2019 Integrisan, 13034 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan @severian se ne oglašava ni posle dva FP-a!! Da ga nije Onajštoživismamom odveo na vikend preko?! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Avgust 23, 2019 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan ili na Divčibare? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17526 Napisano Avgust 24, 2019 Integrisan, 8335 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6007 Napisano Avgust 24, 2019 Drug član, 2777 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Molim vas da naucite razliku Jer i Je l'. Molim vas. Pobogu, komentatori ste, morate biti elokventni (sa tebe Srdjane ne znam, verovatno ne masis cim nisam skontao, ali Aleksandar ubija. Ni slucajno ne pogodi!) 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaske4s 1803 Napisano Avgust 25, 2019 Drug član, 838 postova Lokacija: Novi Beograd,Blok 63 Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Rins 0.013s ispred Markesa, Dovijev Dukati goreo! SPORTKLUB.RS Vozač Suzukija Aleks Rins trijumfovao je na 12. trci ovogodišnjeg Moto GP šampionata, Velikoj nagradi Britanije, pošto je pretekao Marka Markesa na Repsol Hondi u cilju. Idemo Markesss...a da..Necete verovati zasto Ducati goreo,nevidjene scene...foto-videoSent from my JSN-L21 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17526 Napisano Avgust 25, 2019 Integrisan, 8335 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pratiš, pratiš seka Jelu, postaje već ozbiljan fetiš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaske4s 1803 Napisano Avgust 25, 2019 Drug član, 838 postova Lokacija: Novi Beograd,Blok 63 Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam vise zabrinut sto ti pratis mene Sent from my JSN-L21 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17526 Napisano Avgust 25, 2019 Integrisan, 8335 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako, tako i treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaske4s 1803 Napisano Avgust 25, 2019 Drug član, 838 postova Lokacija: Novi Beograd,Blok 63 Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Eee,ako supreme intelligence tako kaze...ko sam ja da sumLJam Sent from my JSN-L21 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17526 Napisano Avgust 25, 2019 Integrisan, 8335 postova Prijavi odgovor kao problematičan Tako i nikako. Uopšte nemoj da sumLJaš, sumnjaš, jak Jela fetiš je očigledan! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5431 Napisano Avgust 25, 2019 Ne silazi, 4827 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Iako ne pratim SK, biser dana na Twiterru mi je ovo: Kaže: ulazi se u tu krivinu onako kako je Oliveira ušao! Tačno da me ne mrzi izvukao bih video sa nekoliko putanja kroz tu krivinu. Uostalom, i Zarko bi prošao drugačijom putanjom da ga je Oliveira uočio. No nebitno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaske4s 1803 Napisano Avgust 25, 2019 Drug član, 838 postova Lokacija: Novi Beograd,Blok 63 Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Pricas o sebi pa projektujes na mene? Kad vec caskamo,bila neka kladionica,ko ce prvi odgovoriti...htedoh da stavim neki dinar na tebe,al kvota bila 1.01 EDIT:Ulete Jovan sa postom izmedju...ne znam odakle mu drskosti da kaze nesto protiv znasveckoga Sent from my JSN-L21 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17526 Napisano Avgust 25, 2019 Integrisan, 8335 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sunce mu, ne umeš ni da se raspravljaš k'o zanimljiv sagovornik, odmah pobegneš u "ad hominem". Ima na vikipediji, pogledaj... fascikla levo od "amaterska psihologija" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13970 Napisano Avgust 25, 2019 Ne silazi, 6040 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cekaj iskreno me zanima kako ovo tvoje sad nije ad hominem. Nisam niciji advokat samo me bas zanima gde je razlika kada neko pise o radu javne licnosti i zbog toga bude optuzen da licno napada osobu a kada mu kazes da mu je Jelena fetis to nije licno. Da mi jesmo drugari ali nema vezr sa tim, zasto je u temi o komentatorima nepozeljno komentarisati komentatore? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaske4s 1803 Napisano Avgust 25, 2019 Drug član, 838 postova Lokacija: Novi Beograd,Blok 63 Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Samo cu ostaviti ovo ovde...da se ne mucis po wicki i slicnim sajtovima za ''amatersku psihologiju'' Projekcija je tendencija projektovanja svog ponašanja, osobina i impulsa na nekog drugog. Iako je to naizgled kompleksan fenomen, on je i jedan od najčešće usvojenih mehanizama odbrane. Nju često koristimo kako bi sebe "odbranili" od nas samih, od neke psihičke opasnosti koja je zapravo deo naše ličnosti, koji nismo u stanju da prepoznamo i prihvatimo u sebi samima. Projekcija spada među primitivnije psihološke mehanizme odbrane. Ona se javlja rano tokom razvoja pojedinca i njena efikasnost tokom dužeg perioda je prilično mala. Nju koriste deca da bi izašla na kraj sa anksioznošću i konfliktima i njihova česta reakcija je drugi su krivi. P.S. malo si dosadan sa tim latinskim EDIT:Ulete sada dvlns... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5431 Napisano Avgust 25, 2019 Ne silazi, 4827 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Imam jednu molbu: manite me psihologije, glava mi se raspada bio sam na promaji dva dana i trenutno sam na kafetinima. Teško mi je da pratim temu, doneću opravdanje od lekara ako treba 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13970 Napisano Avgust 25, 2019 Ne silazi, 6040 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Jovan Ristic uzmi vesele tablete bice ti lakse Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5431 Napisano Avgust 25, 2019 Ne silazi, 4827 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, dvlns je napisao: @Jovan Ristic uzmi vesele tablete bice ti lakse Nemam! Ako može neko da pozajmi, vratiću Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17526 Napisano Avgust 25, 2019 Integrisan, 8335 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 30 minuta, dvlns je napisao: Cekaj iskreno me zanima kako ovo tvoje sad nije ad hominem. Nisam niciji advokat samo me bas zanima gde je razlika kada neko pise o radu javne licnosti i zbog toga bude optuzen da licno napada osobu a kada mu kazes da mu je Jelena fetis to nije licno. Da mi jesmo drugari ali nema vezr sa tim, zasto je u temi o komentatorima nepozeljno komentarisati komentatore? Žena i nije komentator, pa je metodicno lovljenje stalno istih gresaka u njenim _tekstovima_ turbo dosadno. Zašto? Zato što je to (po mom mišljenju) pokusaj da se potencira sopstvena upucenost I moto superiornost, koja, opet po mom mišljenju, u ovom slučaju ne postoji. Pun je forum teorije, bez prakse, baš onog što se zamera komentatorima. Kad već pričamo o projekciji. Generalno, lajanje u grupi nije čojstvo, čak i kada je 100% opravdano, pa uzmem da podjebavam i peckam ponekad takve, u okviru svojih skromnih mogućnosti, da balansiramo svemir i jer je zabavno, ovo je forum i ne treba ga shvatati ozbiljno. I ajd jedan po jedan, ljubi te drug... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17526 Napisano Avgust 25, 2019 Integrisan, 8335 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nego, sve smo ovo već ispricali u krug, jurimo svoj rep... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13970 Napisano Avgust 25, 2019 Ne silazi, 6040 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma necu se vise ukljucivati zaista pa nema potrebe ni da pricamo o tome samo cu ti reci da je zena u zizu interesovanja mene i ovog foruma upala kao komentator. I da ti kazem da pozivanje na copor i napade iz copora svaki put ako nekolicini ljudi smeta ista stvar nije nesto sto ocekujem od tebe, suvise mi je snsovski. Izbrisite temu, brisite postove ali realno ti si se ukljucio u odbranu komentatora u temi o komentatorima koju si ti otvorio. Ako je smisao teme da se pisu pohvale ok ali mislim da ce tema biti prazna. Nije nikakav izum ni BJB-a ni Srbije da ljudi vise vole da komentarisu ono sto ih nervira Ovim se zaista nadam da sam zavrsio svoje pisanje o komentatorima jer kako kazu svi oni koje ne volim, daljinski je kod vas sto gledate ako vas nervira. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...