BRACO 3318 Napisano Avgust 7, 2019 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5457 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Ja stvarno ne znam zašto ona prije prenosa ne ode u wc 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13954 Napisano Avgust 7, 2019 Ne silazi, 6040 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Milky je napisao: Nije ljudki suditi po boji koze, glasa, ociju itd Samo mi nije jasno kako nije ljudski spikeru suditi po boji glasa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17505 Napisano Avgust 7, 2019 Integrisan, 8334 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jesi gledao /slusao ovu novu Dorninu ribu, zvaničnu vodilicu KZŠ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13954 Napisano Avgust 7, 2019 Ne silazi, 6040 postova Prijavi odgovor kao problematičan A jbg sad ako treba zbog toga sto ima i gore da budemo srecni onda do djavola. Kao sto je @Robin Hood napisao moze da bude novinar, moze da bude deo ekipe ali jednostavno nije dobar spiker. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17505 Napisano Avgust 7, 2019 Integrisan, 8334 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa to smo svi odavno utvrdili, a koliko vidim i H:)Erceg je poslusao "glas naroda, glas boga" 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13954 Napisano Avgust 7, 2019 Ne silazi, 6040 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ah da setih se jos jednog cesto ponavljanog nonsensa, "to se na moto gp masini ne radi" 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sreten75 397 Napisano Avgust 7, 2019 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Dorcol Motocikl: zx12r Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je to mila majka naspram motora sa unutrasnjim sagorevanjem. Sta vam je ljudi, pa on je jedan poremeceni narcisoidni tip. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17505 Napisano Avgust 8, 2019 Integrisan, 8334 postova Prijavi odgovor kao problematičan Šuška se da će Ms. Jelena da radi prenos sa "brega igara" (RB ring). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano Avgust 8, 2019 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Ako TO ne prevede izgubiće svako poštovanje koje imam prema njemu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fireblader 322 Napisano Avgust 8, 2019 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Sprint Pulser 125. MTS 1260 Enduro. Husky TE 250tbi Prijavi odgovor kao problematičan Au gde se seti 3k i rts-ovog izleta sa prenosom GP-a. Kad je Vuk Tomanovic sastavljao jednu recenicu po 3 kruga. Sreca tad sam pratio na ES koji je vodio "dream team" najboljih komentatora ikad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Avgust 8, 2019 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan @severian Gde se to "šuška"? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17505 Napisano Avgust 8, 2019 Integrisan, 8334 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa kod HErcega, u tajnoj ekipi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Avgust 8, 2019 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Eto vidiš da baš i ne lupam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17505 Napisano Avgust 8, 2019 Integrisan, 8334 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa mora neko u šervudskoj šumi i da kuje zavere Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5345 Napisano Avgust 8, 2019 Integrisan, 13034 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ovi su tema u svim temema jbt!! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5424 Napisano Avgust 8, 2019 Ne silazi, 4821 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan @to crank zapostavljaš forum i nisi redovan na času pa propuštaš žurke. Samo čekam da se počne sa raspravom i u novoj temi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5345 Napisano Avgust 8, 2019 Integrisan, 13034 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan 10 minutes ago, Jovan Ristic said: @to crank zapostavljaš forum i nisi redovan na času pa propuštaš žurke. Samo čekam da se počne sa raspravom i u novoj temi Nema opravdanja za moje ošljarenje. A biće komentara na komentare garantovano. Jako bih voleo da se ne upecam. Ima nade, nisam neko vreme bio izložen a i proviđenje me spasilo dvlns-ove mine u drolugoj temi... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13954 Napisano Avgust 8, 2019 Ne silazi, 6040 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jaaaooo da si odgledao pa da posle pijes probiotike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5345 Napisano Avgust 8, 2019 Integrisan, 13034 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jabukovo sirće. Neceđeno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ValePA 22 Napisano Avgust 9, 2019 U prolazu, 30 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: BMW S 1000 RR Prijavi odgovor kao problematičan Posle ovog današnjeg komentarisanja treninga ostao sam bez teksta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5345 Napisano Avgust 9, 2019 Integrisan, 13034 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Daj nešto konkretno, u vozu sam, Ruske proizvidnje, nema TV (ni klimu) da se razonodim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Avgust 10, 2019 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Odgovor za Markez ili Markes: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5345 Napisano Avgust 10, 2019 Integrisan, 13034 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nije BAŠ tačno. Srpski dozvoljava obe vatijante, imamo Njujork a ne Nevjork ali imamo Vašington a ne Uošingtn... Ovde nema mesta verziji sa S jer Španci to slovo na kraju i ne izgovaraju. To što izađe iz njih zvuči ovako: Mar' Marke' sa blagim izdahom posle poslednjeg e. Najbliži glas tom izdahu je neko nazalno H. Npr. Jugoslavija zvuči kao Juohlabia. S toga, ako je do zvučne preciznosti, preciznima predlažem: "Markeh" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5345 Napisano Avgust 10, 2019 Integrisan, 13034 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Najviše mi na Q ide Huewen, Lučo Čečinelo... Ako je Lučo onda je Čekinelo ako je Čečinelo onda je Lusio... Tupson.. Ali zna sve što komemtator treba da zna o motorima i trkanju!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17505 Napisano Avgust 10, 2019 Integrisan, 8334 postova Prijavi odgovor kao problematičan Po gramatici srpske varijante juzno slovenskog jezika dileme nema nikakve: u srpskoj transkripciji mora biti MarkeZ. Tačno je da je veliki pisac transkribovan kao Markes, ne znam kako i zašto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...