dvlns 13912 Napisano Maj 21, 2019 Ne silazi, 6033 postova Prijavi odgovor kao problematičan Aleks ni najmanje nije zasluzio mesto u GP a pogotovo na Hondi. Ako Mark to izboksuje imamo novog Rosija koji rukovodi najvecim timom u šampionatu mislim da Japanci to nece dozvoliti. Mir po meni leti iz Suzukija gotovo sigurno, Vinjales iz Jamahe, iz Dukatija obojica i rekao bih da je i za Lorenca igra gotova ili bi bar ja manje vise tako voleo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5423 Napisano Maj 21, 2019 Ne silazi, 4819 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan čoveče @dvlns obrisao si pola grida Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario Marko 476 Napisano Maj 21, 2019 Zainteresovan, 701 postova Lokacija: Beograd Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Zašto misliš da Mir sigurno leti iz Suzukija? Veliki je talenat i ne verujem da ovi u Suzukiju od njega očekuju čudo u prvoj sezoni, pogotovo što je i u Moto2 bio samo jednu sezonu. To što je Kvartararo ozbiljno pomerio očekivanja od rukija je druga priča. Dukati trenutno nema bolji izbor od Dovija, a neko mora da bude na podijumu ili blizu njega. I zbog sponzora i zbog glavonja koji vode firmu. Banjaja je neko ko bi trebao u budućnosti zameni Dovija ali još nije spreman za fabrički tim. Šanse da u fabrički dukati ide neko ko dukati nikad nije vozio su minimalne, tako da šanse za to mesto imaju Miler, Petući i Bautista. S tim da mislim da je Bautisti bolje u WSBK. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 455 Napisano Maj 22, 2019 Ducatista, 2907 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Bautista je izjavio da se u GP vraća samo u fabrički tim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3317 Napisano Maj 22, 2019 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5454 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Onaj drugi markez je jos odbojniji od ovog...ja bi volio milera u fabrici(atraktivan za gledati).. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13912 Napisano Maj 22, 2019 Ne silazi, 6033 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne mislim da je Kvartararo uticao odnosno da je pomerio granice. Granice je pomerio Markez. Kvartararo je pokazao da zeli i da veruje, Mira gledamo samo u najavi trke i ako padne. Mislim da su očekivanja timova daleko veca od performansi pojedinih vozaca i ako Lorenco nema sansu ne vidim razlog da Mir koji je na nivou Oliveire na satelitskom KTM-u dobije puno prostora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1672 Napisano Maj 22, 2019 Drug član, 2276 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan Mir, je bas bas bled... Ne znam da li ce ga bas odmah posle prve sezone sutnuti ali ako sledece sezone znacajno ne napreduje bice sut karta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3869 Napisano Maj 22, 2019 Ne silazi, 5013 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 9 hours ago, abarth_maniac said: Mada bih voleo petruxa i Milera sledece godine na fabrickim Dukcima. 1 hour ago, BRACO said: ...ja bi volio milera u fabrici (atraktivan za gledati).. Miler već ima fabrički bike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3317 Napisano Maj 22, 2019 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5454 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Mislim na ekipu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5989 Napisano Maj 22, 2019 Drug član, 2775 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Takođe, znam da ima motocikl. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 455 Napisano Maj 22, 2019 Ducatista, 2907 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, rastkojokic je napisao: Mir, je bas bas bled... Ne znam da li ce ga bas odmah posle prve sezone sutnuti ali ako sledece sezone znacajno ne napreduje bice sut karta... Ozbiljno se bojim da su Miru uništili karijeru sa tim brzom skakanjem iz kategorije u kategoriju. Posle 3 trke u Moto2 on dobije fabrički Gp je prebrzo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13912 Napisano Maj 22, 2019 Ne silazi, 6033 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dok i mi kao publika a i menadzeri ekipa ne shvatimo da je Markez jedan u 10 godina ne vredi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1035 Napisano Maj 22, 2019 Ne silazi, 5471 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Ako je mali Markez ovako nekonstantan za Moto 2 motoru, kakav bi tek bio na Moto GP motoru, a pogotovo ako bi to bio Ducati?! Mislim da ima mnogo boljih pikova na draftu iz Moto 2 od junge Markeza. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12744 Napisano Maj 22, 2019 Ne silazi, 7377 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Marquez im pocepao mozgove svima. Ne znaju gde biju, siluju sve redom, od tehničara do vozača. Frustrirani su Čudi me da bar u Dukatiju ne naprave taktiku da Dovi vozi a Petrux i Miller da samo napadaju Marqueza i ulaze u duele. Mada, hteli bi oni to i to Marquez zna, zato ne mogu da ga stignu da ga kecaju. Ništa dok Jorge ne pređe u Petronas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17217 Napisano Maj 22, 2019 Integrisan, 8320 postova Prijavi odgovor kao problematičan Auh, pet trka prošlo i menjate već ceo grid! Posle se čudimo što otpuštaju vozače već posle Muđela... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3869 Napisano Maj 22, 2019 Ne silazi, 5013 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Imaju kratak fitilj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5423 Napisano Maj 22, 2019 Ne silazi, 4819 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Da se Bjb forum pita, menjao bi se grid na svake četiri trke. Kakvo bi to veselje bilo. Rossi neka ide u penziju Posle 3 trke Vraćaj Rosija, Navaro ništa ne zna ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13912 Napisano Maj 22, 2019 Ne silazi, 6033 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da se ja pitam ja bih bio najbrzi vozac na gridu sa najvecom platom makar sva ostala mesta popunjavale simpanze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1237 Napisano Maj 22, 2019 Drug član, 2317 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Ti si najbrzi rookie Navaka, dosta ti je . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13912 Napisano Maj 22, 2019 Ne silazi, 6033 postova Prijavi odgovor kao problematičan I najfotogenicniji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5423 Napisano Maj 22, 2019 Ne silazi, 4819 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljiva stvar. Ducati želi Markeza, nije bitno koliko košta, on bi pristao samo ukoliko može da povede celu svoju ekipu. Ducatiju se to ne sviđa. Ovo su samo glasine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3869 Napisano Maj 22, 2019 Ne silazi, 5013 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ako mlađi bata uleti Guidotti and Alex Marquez discuss Pramac rumours | MotoGP™ WWW.MOTOGP.COM Pramac Racing Team Manager and EG 0,0 Marc VDS Moto2™ rider share their thoughts on the talk of Marquez’ potential... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16854 Napisano Maj 22, 2019 Integrisan, 4995 postova Prijavi odgovor kao problematičan 12 hours ago, dvlns said: Dok i mi kao publika a i menadzeri ekipa ne shvatimo da je Markez jedan u 10 godina ne vredi. Mozda i vise od 10... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16854 Napisano Maj 22, 2019 Integrisan, 4995 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Jovan Ristic said: Zanimljiva stvar. Ducati želi Markeza, nije bitno koliko košta, on bi pristao samo ukoliko može da povede celu svoju ekipu. Ducatiju se to ne sviđa. Ovo su samo glasine. Ovaj Ducati bas ima love... jel to Audi kesira i van Ducatija, nesto sto npr. Kawasaki kaze da nije praksa zato nisu u GP. Ukratko samo prihod od Kawasaki motora moze da finansira to ni slucajno neki drugi ogranak Kawasakija... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12744 Napisano Maj 22, 2019 Ne silazi, 7377 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pusti Kawasakija, oni se bave motorima iz hobija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...