RankoBg87 2683 Napisano Jun 20, 2023 Drug član, 1625 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Žuti je pobeda, da se ja pitam svi bi bili zuti 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganBenelli 57 Napisano Jun 20, 2023 U prolazu, 75 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Benelli Trk 502x Prijavi odgovor kao problematičan Sad na moto susretu u Trebinju parkirali drugari motore i stoje jedan do drugog KTM 1290 Super Duke GT, Ducati Multistrada V4s crvena, Beneli Trk502X zuti , Varadero 1000...... i dolaze dve devojke i od svih motora staju pored žutog Benelia i slikaju se pored njega 3: Al je pala zajebancija, drugar sa Beneliem je dupe pomerio ovim ostalima 3:da nije UkiПослато са 21061119DG помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7103 Napisano Jun 20, 2023 Drug član, 2980 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam davno žuti motor i mogu da potvrdim ovu priču! Isto tako par motora od kojih je moj bio ubedljivo "najlošiji" medju njima (CB500) i neke klinke sedele s nama - žuti je najlepši! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3091 Napisano Jun 20, 2023 Drug član, 2296 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Istina...samo što ovaj em što izgleda em što prpće sve u šesnaest 9 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10453 Napisano Jun 21, 2023 Hronični Motociklopata, 7310 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Pored onog KTM 1290 svaki motor je lep Mada Benelli je pun pogodak što se tiče dizajna, lep motor, vidi se da su ga Italijani dizajnirali. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3091 Napisano Jun 21, 2023 Drug član, 2296 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 21 minuta, Disko Nindža je napisao: Pored onog KTM 1290 svaki motor je lep Mada Benelli je pun pogodak što se tiče dizajna, lep motor, vidi se da su ga Italijani dizajnirali. Kopiran General Grievous! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 815 Napisano Jun 21, 2023 (promenjeno) MK Obrenovac, 552 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Ja promenio brdo motora i nema šta nisam vozio. Jedne godine odneo zadnji amortizer na servis i motor mi nije bio u funkciji i pozajmim od kuma ŽUTOG Kawasaki ZR7S i odem sa društvom na lokalnu moto žurku ! Ulazimo svi u grupi i kako sam ušao na skup motorom i nisam se ni parkirao prilaze mi dve devojke i pitaju da provozam ovu jednu motorom. Da li je do žute boje ili do toga što je motor bio od kuma poznatog ženskaroša ja ne znam ali nikad me ni jedna nije startovala do tada a ni posle toga Promenio Jun 21, 2023 član NIKOLA 1 2 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3091 Napisano Jun 22, 2023 Drug član, 2296 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Ljudskom oku prijaju konture i linije koje su skladne...a jarke boje podstiču lućenje serotonina koji je odgovoran za dobro raspoloženje i još po nešto Tako da nikako nije čudo što se proizvođači i dizajneri odlučuju na takve kombinacije...vidiš da je i tebi @NIKOLA 1 donelo plezira Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10453 Napisano Jun 22, 2023 Hronični Motociklopata, 7310 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Pre 22 sati, mick je napisao: Kopiran General Grievous! Kad razmislim, ovaj liči i na Ducati Panigale Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2554 Napisano Jun 22, 2023 Drug član, 1501 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan https://www.instagram.com/reel/CsgXc90IYHK/?igshid=MzRlODBiNWFlZA== Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3091 Napisano Jul 5, 2023 Drug član, 2296 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Ok...odrađen servis na 12k. 1. Umesto Shell ulja sipan Motorex, definitivno osetno bolje ponašanje menjača. 2. Ubačene Iridijum svećice. 3. Nabačene ručice sa grejačima na volanu. 4. Ugrađena Denali sirena, sad se sve snebivam da je koristim po gradu 5. Učitana nova mapa motora... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganBenelli 57 Napisano Jul 5, 2023 U prolazu, 75 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Benelli Trk 502x Prijavi odgovor kao problematičan Ok...odrađen servis na 12k. 1. Umesto Shell ulja sipan Motorex, definitivno osetno bolje ponašanje menjača. 2. Ubačene Iridijum svećice. 3. Nabačene ručice sa grejačima na volanu. 4. Ugrađena Denali sirena, sad se sve snebivam da je koristim po gradu 5. Učitana nova mapa motora... koliko te ispalo sveПослато са 21061119DG помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3091 Napisano Jul 5, 2023 Drug član, 2296 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan 11.000 Ulje, filter, svećice Sirena oko 8.000 Grejači ručica oko 80e 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 3995 Napisano Jul 5, 2023 Nemanja Stojanović, 1366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Jel soundbomb, i gde si to pazario? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3091 Napisano Jul 6, 2023 Drug član, 2296 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Skittles je napisao: Jel soundbomb, i gde si to pazario? Jeste...imaš ih u Burnout-u sve tri varijante pa koja ti više paše. Ja sam uzeo split. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganBenelli 57 Napisano Jul 6, 2023 U prolazu, 75 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Benelli Trk 502x Prijavi odgovor kao problematičan Znaci sve je ostalo u garanciji. (ps. samo jos neki izduv i super)Послато са 21061119DG помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3091 Napisano Jul 6, 2023 Drug član, 2296 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 10 minuta, DraganBenelli je napisao: Znaci sve je ostalo u garanciji. (ps. samo jos neki izduv i super) Послато са 21061119DG помоћу Тапатока Nema problema sa garancijom...tj nije bilo problema. Ove sezone ističe garancija pa mi nije problem da ga sredim još malo. Ako bude keša za auspuh ide samo komplet linija...ovako nema svrhe menjati samo lonac jer se lepo čuje i sa fabričkim. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
otolePG-MNE 253 Napisano Jul 6, 2023 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Benelli trk702x Prijavi odgovor kao problematičan Pre 19 sati, mick je napisao: Ok...odrađen servis na 12k. 1. Umesto Shell ulja sipan Motorex, definitivno osetno bolje ponašanje menjača. 2. Ubačene Iridijum svećice. 3. Nabačene ručice sa grejačima na volanu. 4. Ugrađena Denali sirena, sad se sve snebivam da je koristim po gradu 5. Učitana nova mapa motora... @mick kakva nova mapa motora? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganBenelli 57 Napisano Jul 6, 2023 U prolazu, 75 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Benelli Trk 502x Prijavi odgovor kao problematičan Nema problema sa garancijom...tj nije bilo problema. Ove sezone ističe garancija pa mi nije problem da ga sredim još malo. Ako bude keša za auspuh ide samo komplet linija...ovako nema svrhe menjati samo lonac jer se lepo čuje i sa fabričkim.koji auspuh bi uzeoПослато са 21061119DG помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3091 Napisano Jul 6, 2023 (promenjeno) Drug član, 2296 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 36 minuta, otolePG-MNE je napisao: @mick kakva nova mapa motora? Prošle godine sam odradio dekatalizaciju i mapiranje sa tom postavkom. Sad je urađena nova mapa koja je poboljšala prethodnu pa su mi je u servisu učitali. Nema veze sa Beneli servisom već sa servisom koji radi tuning motora. Promenio Jul 6, 2023 član mick 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3091 Napisano Jul 6, 2023 Drug član, 2296 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 24 minuta, DraganBenelli je napisao: koji auspuh bi uzeo Послато са 21061119DG помоћу Тапатока Nešto od ovoga...titanijum linija bi bila fina https://dominator.pl/en_BE/c/TRK-502-X-2018-2021/847 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganBenelli 57 Napisano Jul 15, 2023 U prolazu, 75 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Benelli Trk 502x Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav bajkeri. Imam par pitanja u vezi BenelijaSledece nedelje planiram da odem do BG da pazarim Benelija 502x za kes, zanima me vase iskustvo kada ste kupovali u DucatijuPopust?Kes ili uplata na racun?prevoz do kupca?Kako sa registracijom?Posto sam ja iz Kraljeva pa mi je malo problem, oko prevoza, registracije, hvalaПослато са 21061119DG помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 10997 Napisano Jul 15, 2023 (promenjeno) Ne silazi, 2190 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Primaju i devize.Za prevoz do Panceva/40km/ bilo je malo skuplje,pa sam vozio licno.Odes platis,posalju ti papire da registrujes.Dodjes sa tablicom i vozis kuci. Promenio Jul 15, 2023 član cezarpa 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganBenelli 57 Napisano Jul 15, 2023 U prolazu, 75 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Benelli Trk 502x Prijavi odgovor kao problematičan a ne mogu odma da naprave papire isti dan, pa se ja vratim kuci uzmem tablice pa dodjem po motor?Послато са 21061119DG помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7949 Napisano Jul 15, 2023 Drug član, 2104 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan @DraganBenelli mislim da mogu zašto ne,ali proveri telefonom,pošto si već rešio da ga kupiš.I da.....sa srećom nova mašina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...