bdada 14843 Napisano Maj 18, 2022 moto merkat °°, 4929 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 18 minuta, mick je napisao: mislim da se stvara neka nova fela Kljunasi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3592 Napisano Maj 18, 2022 Malinar u pokusaju, 1711 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Nije šala, stvarno se javljaju, ranije to nije bio slučaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3280 Napisano Maj 18, 2022 Drug član, 2331 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Pa sve više tih kako @bdada kaže kljunaša ide sa cenama dole u polovnom segmentu pa se polako dolazi valjda u balans normalnih kolega kojima je ok javiti se. Poslato sa LYA-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Maj 18, 2022 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Koliko puta su me ispalili s tim javljanjem, javljam se samo paši ako ga sretnem. Prepoznam ga po svaji sa belom kacigom. Možda ima neki fazon, turing se ne javlja dual sportu, avantura eru itd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4929 Napisano Maj 18, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 6022 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Zasto se toliko opterecujete tim javljanjem. Blicni ili pruzi ruku pa odgovori - odgovori. XY puta su mi se BMW-jasi javljali a maxiskuterasi nisu, R-asi jesu a neki drugi nisu... Nema to veze sa motorom vec sa INDIVIDUOM koja ga vozi. Stavljati sve u isti kos je u rangu onog - svi motorasi divljaju u saobracaju i uvek su krivi za udes. To bas ne volimo kad cujemo, procitamo jel' da? Uzivaj u voznji i javi se kolegi. Ako ti nije odgovorio, mozda te nije video, mozda je nov na motoru, mozda je ok lik ali ne voli da se javlja drugima... Mozda je samo seronja... Eto koliko je prosto 4 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Overpressure 608 Napisano Maj 18, 2022 Svrati ponekad, 401 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda SH150i, Suzuki GSX-650FA Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima trk 2022 model za probu? Zanima me jel i dalje vibrira levi fuzaster kao na starom modelu. Navodno sad za 2022. imaju i slipper clutch, pa je i kvačilo mekše. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5638 Napisano Maj 18, 2022 Drug član, 1404 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, alexanto je napisao: Zasto se toliko opterecujete tim javljanjem. Blicni ili pruzi ruku pa odgovori - odgovori. XY puta su mi se BMW-jasi javljali a maxiskuterasi nisu, R-asi jesu a neki drugi nisu... Nema to veze sa motorom vec sa INDIVIDUOM koja ga vozi. Stavljati sve u isti kos je u rangu onog - svi motorasi divljaju u saobracaju i uvek su krivi za udes. To bas ne volimo kad cujemo, procitamo jel' da? Uzivaj u voznji i javi se kolegi. Ako ti nije odgovorio, mozda te nije video, mozda je nov na motoru, mozda je ok lik ali ne voli da se javlja drugima... Mozda je samo seronja... Eto koliko je prosto У праву си, ал' увек полазим од себе, ја се јавим колеги макар био у сред кривине, на колену... Некако ми то примарно кад седнем на мотор. Можда је претерано са моје стране, али очекујем то и од других. Једино да не виде или да је нов на мотору, али тешко, јер кад видим да ми иде у сусрет спуштам руку чим га угледам, макар био и на 200 метара од мене, а сви, па и нови, знају за наше обичаје на друму. Сва образложења кад изанализираш, на крају дођеш до тога или ти се јавио или је, што ти кажеш, сероња. Ово друго ме изнервира, некако ми буде труло... ал' оно, сви гледамо другим очима. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrela 950 Napisano Maj 18, 2022 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, cikamike said: Zar se nije vec negde komentarisala ova fotografija... Po dokaznom materijalu: 1. R1250GS/adv - 1822 2. TRK 502e/x - 1554 Pa benellisti koriste kineski digitron, ne moze vise od 1600 da sabira zato jbg 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13030 Napisano Maj 18, 2022 Ne silazi, 7442 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Sretnu se dva vozača. Jedan vozi Multistradu V4 Pikes Peak a drugi TRK. Pita ovaj sa TRK-om kako se vozi Multistrada? -Veli dukatisa, ma odlično, Brembo kočnice, radarski sistem napred nazad, OHLINS napred nazad... Prezadovoljan sam. -Odgovara ovaj na TRK-u - Pa ne znam baš... Slabo ih nešto voze ljudi Nije ni čudo, TRK iz daljine ume da prevari i zaliči na GS-a pa se ovi zeznu i jave se. Kad shvate, posle kasno. 4 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3280 Napisano Maj 18, 2022 Drug član, 2331 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Nije ni čudo, TRK iz daljine ume da prevari i zaliči na GS-a pa se ovi zeznu i jave se. Kad shvate, posle kasno. Istina...baš liče, pogotovo na kljunu i farovima oO Poslato sa LYA-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13030 Napisano Maj 18, 2022 Ne silazi, 7442 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ma idi... Sad može da se prevari neka sponzoruša da misli kako je skup motor A ono prc, 6500 još kreditiran. Da mi ne zameri neko, teramo šegu malo. Mada ko vas šiša, da ste neki vi bi organizovali neku vožnju ili druženje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2658 Napisano Maj 18, 2022 Drug član, 1521 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Gs je ovaj zuti? E, a jel uporedjivan ovde negde na forumu cf 650 mt sa 502??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3486 Napisano Maj 18, 2022 Drug član, 1107 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan E ja nisam to nasao ali sam nasao da je 10x vise golfova prodato od S-class-e 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3280 Napisano Maj 18, 2022 Drug član, 2331 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Gs je ovaj zuti? E, a jel uporedjivan ovde negde na forumu cf 650 mt sa 502???MT jači agregat, manji motor, više gradska varijanta. Nije loš ali nije za visoke ljude...bio je debelo u prednosti po ceni dok mu nisu povećali istu za 1000e.502 veći, robusniji, grad-magistrala pun pogodak, za ljude 190cm i više sasvim udoban. Poslato sa LYA-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale600 318 Napisano Maj 19, 2022 Svrati ponekad, 391 postova Lokacija: Valpovo Motocikl: MT 07 Prijavi odgovor kao problematičan Iz prve ruke, a ja sam druga pa prenosim. U razgovoru sa Talijanima zašto ga kupuju odgovor je jednostavan. Nostalgija i poštivanje svog bivšeg brenda. Bez obzira na to gdje se sada proizvodi. Ista je situacija i u Austriji. Najprodavaniji je Ktm. Odgovor je isti. U Češkoj se pojavila nova Jawa i prodaja ide kao luda. Motor je 350ccm 4T, a cijena oko 6t evra. Opet nostalgija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3486 Napisano Maj 19, 2022 Drug član, 1107 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan Imas pravo za nostalgiju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2658 Napisano Maj 19, 2022 Drug član, 1521 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 19 sati, mick je napisao: MT jači agregat, manji motor, više gradska varijanta. Nije loš ali nije za visoke ljude...bio je debelo u prednosti po ceni dok mu nisu povećali istu za 1000e. 502 veći, robusniji, grad-magistrala pun pogodak, za ljude 190cm i više sasvim udoban. Poslato sa LYA-L29 pomoću Tapatoka Ja sam 178, znaci mera? U Nemackoj prodato cirka 16-18.000 motora??? Za prva 4 meseca. Bogato trziste, nema sta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Maj 19, 2022 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan Јес да није Бенели, али је будући мотор исте кинеске компанија која је власник Бенелија. Мож се преведе сас гуглета, куј неће да гледа само слике. Le trail QJ Motor de 650 cm3 arrive sur le marché WWW.CARADISIAC.COM Marque appartenant au géant chinois Qianjiang, à l’instar de Benelli, QJ Motor a développé un trail de moyenne cylindrée équipé d’un V2 de 650 cm3 assez proche de celui utilisé par la... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8534 Napisano Maj 19, 2022 Drug član, 382 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se na off-u, neko pomenu Jawu, model RVM 500 konkurencija TRK, ne izgleda uopšte loše. Jeste sve postalo copy paste, ali se svako bori za deo tržišta. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Maj 19, 2022 Drug član, 1104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Јес да није Бенели, али је будући мотор исте кинеске компанија која је власник Бенелија. Мож се преведе сас гуглета, куј неће да гледа само слике. Le trail QJ Motor de 650 cm3 arrive sur le marché WWW.CARADISIAC.COM Marque appartenant au géant chinois Qianjiang, à l’instar de Benelli, QJ Motor a développé un trail de moyenne cylindrée équipé d’un V2 de 650 cm3 assez proche de celui utilisé par la... Bilo je priče o ovome pre nekoliko...Ko new TRK...Ako bude V650 sa 75 KS...TopSent from my motorola edge 20 pro using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мркс 1 Napisano Maj 19, 2022 U prolazu, 6 postova Motocikl: Suzuki Burgman 200 Prijavi odgovor kao problematičan On 5/18/2022 at 12:58 PM, Marko05 said: У праву си, ал' увек полазим од себе, ја се јавим колеги макар био у сред кривине, на колену... Некако ми то примарно кад седнем на мотор. Можда је претерано са моје стране, али очекујем то и од других. Једино да не виде или да је нов на мотору, али тешко, јер кад видим да ми иде у сусрет спуштам руку чим га угледам, макар био и на 200 метара од мене, а сви, па и нови, знају за наше обичаје на друму. Сва образложења кад изанализираш, на крају дођеш до тога или ти се јавио или је, што ти кажеш, сероња. Ово друго ме изнервира, некако ми буде труло... ал' оно, сви гледамо другим очима. Priznaje li se ablendovanje ili sirena? Nov na motoru u krivini, opravdaj to :) Ne piše mu na kacigi da je nov. Nov sam na dva točka, ne računajući moped, i stvarno mi je bio poseban utisak to pozdravljanje na putu, iako sam skuteraš. Od Pakovraće do Užica 20-30 motocikala u susret i isto toliko pozdrava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5638 Napisano Maj 19, 2022 Drug član, 1404 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, Мркс je napisao: Priznaje li se ablendovanje ili sirena? Nov na motoru u krivini, opravdaj to :) Ne piše mu na kacigi da je nov. Nov sam na dva točka, ne računajući moped, i stvarno mi je bio poseban utisak to pozdravljanje na putu, iako sam skuteraš. Od Pakovraće do Užica 20-30 motocikala u susret i isto toliko pozdrava. Признаје се све, маши и рукицама и ногицама, пали бакље... само немој проћи к'о поред турског гробља. 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eol 966 Napisano Maj 19, 2022 (promenjeno) Zainteresovan, 488 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Marko05 je napisao: Признаје се све, маши и рукицама и ногицама, пали бакље... само немој проћи к'о поред турског гробља. Mare....javljaju se oni nego ti mnogo zalegnes u krivini pa ne vidis ....pogotovo preko Borove glave(preriljao si fuzasterima asfalt ...tako se prica ...) Promenio Maj 19, 2022 član Eol 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5638 Napisano Maj 20, 2022 Drug član, 1404 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Eol je napisao: Mare....javljaju se oni nego ti mnogo zalegnes u krivini pa ne vidis ....pogotovo preko Borove glave(preriljao si fuzasterima asfalt ...tako se prica ...) Ахахаха, ја одвозим Топола-Уе за сат и 5-6 минута (са точење горива у Чачку) па се опет свима јавим. Нема оправдања за нејављање. Зезај, зезај, од тебе сам то најмање очекивао... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3486 Napisano Maj 20, 2022 (promenjeno) Drug član, 1107 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan Pokazuje mi danas jedan poznanik benelli(hoce da kupi),objasnjava mi kako mu lepo pase polozaj sedenja kako je glomazan i naravno pita za moje misljenje "Pa gde mene prijatelju nadje" Samo sam mu prosledio link https://youtu.be/0TrFj3svGQE Promenio Maj 20, 2022 član Vampa 6 14 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...