Jump to content

Moto Zajednica

Benelli TRK 502

Recommended Posts

• Zainteresovan, 804 postova
  • Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24-------------------------

Zna se kako se ide u kupovinu polovnjaka. Ostavi se 1000eur u rezervu za svaki slucaj. A novo ne mora uvek da znaci da je tako kako si napisao. Svi misle kad nesto zastopa ja teram u ovlasceni oni to meni lepo rese i mirna Backa. U praksi je ipak nesto drugacije.

Znam slucaj Beneli 502c, 2000km, otpada lak sa farbe, pukla copava, a znam i druga losa iskustva sa 502x, a znam i ljude koji su zadovoljni jer su bili u startu svesni sta kupuju i motor ih sluzi lepo.

Promenio član Rider000
  • Podržavam 2

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1210 postova
  • Motocikl: Honda CBF 1000
Ako bih vec uzimao novi na kredit, uzeo bih Vstroma 650 umesto TRK-a. 
Često pričam s kolegama na poslu, ja zagovaram AKO nekome odgovaraju performanse da je kupovina novih modernih kineza za cca 6000 evra odlična kupovina. Moj šef kao iz topa, pa kad kupuješ novo onda uzmi novog stroma. Jbg, nekome je 2000+ evra na tu kupovinu ništa, ali mislim da većini ipak nije. Ipak je to preko 30% više novca.

Mislim da je ovo malo poređenje baba i žaba iskreno. Da kažeš imaš za te pare cfmoto 700mt, mnogo ozbiljniji motor, ili nešto drugo novo u klasi, možda brže, lakše, lepše, bolje... Ovako. Šta znam, možda sam čudan pa na te stvari gledam kroz pare.

Ništa protiv malog stroma, da se razumemo :-)

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

• Drug član, 2304 postova
  • Motocikl: TRK502X......SVT650X
pre 20 minuta, Gordak985 je napisao:

Često pričam s kolegama na poslu, ja zagovaram AKO nekome odgovaraju performanse da je kupovina novih modernih kineza za cca 6000 evra odlična kupovina. Moj šef kao iz topa, pa kad kupuješ novo onda uzmi novog stroma. Jbg, nekome je 2000+ evra na tu kupovinu ništa, ali mislim da većini ipak nije. Ipak je to preko 30% više novca.

Mislim da je ovo malo poređenje baba i žaba iskreno. Da kažeš imaš za te pare cfmoto 700mt, mnogo ozbiljniji motor, ili nešto drugo novo u klasi, možda brže, lakše, lepše, bolje... Ovako. Šta znam, možda sam čudan pa na te stvari gledam kroz pare.

Ništa protiv malog stroma, da se razumemo 🙂

Kod bilo kakvog upoređivanja trebalo bi voditi računa o vrsti i nameni motocikla...TRK upoređuju sa GS-om, Strom-om, eto i CF-om a realno nigde veze sa vezom osim da svi poseduju dva točka :) 

Na žalost dobar deo kupaca oprdeljuje svoj izbor na konto tako nekih paušalnih komentara koji u tom trenutku zvuče primamljivo. 

• Sviđa mi se 1

• U prolazu, 10 postova

Inace takodje jedan od motora koji je isto bio u najuzem izboru je QJ SVT 650X ali sam odustao iz razloga sto vidim da svi kukaju na autopreomet kao ovlasceni servis a i cimanje mi je da na servis idem iz Uzica u BG (skoro 500 km u dva pravca). Ovako Beneli ima ovlascenog servisera u Bajinoj Basti. Takodje, misljenja sam da sutra kad dodje do dalje prodaje lakse je prodati Beneli nego QJ iako je to fakticki isto ali u Uzicu gde je 80% motora koji se voze Yamaha Fazer kad im kazes QJ ne znaju o cemu se radi

Poslato sa RMO-NX1 pomoću Tapatoka

• Drug član, 1210 postova
  • Motocikl: Honda CBF 1000
Kod bilo kakvog upoređivanja trebalo bi voditi računa o vrsti i nameni motocikla...TRK upoređuju sa GS-om, Strom-om, eto i CF-om a realno nigde veze sa vezom osim da svi poseduju dva točka  

Na žalost dobar deo kupaca oprdeljuje svoj izbor na konto tako nekih paušalnih komentara koji u tom trenutku zvuče primamljivo. 
Ka zato za prvi motor preporučujem polovan, maks pola iznosa koji bi dao za nov, vozi sezonu, dve, tri, znaćeš mnogo više kakav motor zaista želiš i kakav ti treba. A verovatno ni tad, nego drugi, treći, tamo neki :-)

• Sviđa mi se 2

• Drug član, 1640 postova
  • Motocikl: Honda NC750x

TRK 502 ima 235kg, sa njim ti je off malo tesko, kolega ga imao pa prodao posle par meseci, tezak mu za po gradu i off, taj isti motor drugar vozi svaki dan na posao Zemun, Mirjevo, neko je rekao za 525, mislim da on ona nesto malo preko 200kg sto je bolje.
Trenutno ima 24k na satu, da kazem da mu nista nije, redovno odrzavanje.

• Sviđa mi se 1

• U prolazu, 10 postova

Ništa protiv malog stroma, da se razumemo :-)

Apsolutno se slazem. Nov Strom je skuplji za dve hiljade evra i to go nacisto. Dve hiljade nisu male pare. A da je bolji od benelija o tome je suvisno pricati.

Poslato sa RMO-NX1 pomoću Tapatoka

• Sviđa mi se 1

pre 9 minuta, RankoBg87 je napisao:

TRK 502 ima 235kg, sa njim ti je off malo tesko, kolega ga imao pa prodao posle par meseci, tezak mu za po gradu i off, taj isti motor drugar vozi svaki dan na posao Zemun, Mirjevo, neko je rekao za 525, mislim da on ona nesto malo preko 200kg sto je bolje.
Trenutno ima 24k na satu, da kazem da mu nista nije, redovno odrzavanje.

Pazi...imaš jednog ludaka @Skittles koji je TRK prodao nakon vožnje do prvog ćoška...BUKVALNO! Čovek je ukapirao šta mu radi posao, pa uzeo Hondu i nakon određenog vremena ukapirao da mu ni to ne radi posao pa se vratio na kineza koji mu sad paše. Ta teoretisanja da je nešto teško sa nečim a nešto lakše...ne bih ja tu ulazio preterano jer nismo svi isti.

Sa druge strane ukoliko znaš da voziš i koristiš navedeni sklop...kilaža tu nema uticaja. Ja se uvek hvatam za onog ludog italijana Zero Highways koje je sa TRK prošao ono što mi za života ni sa jednim motorom nećemo i sasvim je fino dokazao da apsolutni početnik može šta god poželi sve dok su želje i mogućnosti uz normalan mozak.

Recimo...moj sadašnji motor je nekih 5kg teži od TRK pa se vozi 2x lakše a realno meni je TRK kao bicikla bio. Zašto?

• Sviđa mi se 3

• Nemanja Stojanović, 1370 postova
  • Motocikl: CF RedBull 450 MT

Mislim da je i Ranko mislio na mene kada je pisao taj post 😂

I nije baš do prvog ćoška, stuko sam nekih... 600-800km barem.

Honda je bila divna, raj, za sve osim za off.

Baš mi je odgovarala i bila dobra.

I da mogu da imam dva motora, verovatno bi to bile obe Honde.

Ovaj kinez sada mi je kompromis.

Ne može da se ganja ceo dan 140 na autoputu kao neki putni, tureri, naked itd, ali zato može mnogo više nego ja na offroadu, i pesak i kamenje i blato, na šta ovi ne bi mogli ni da pomisle.

Nema 100-150kg kao "pravi" offroad motori, ali zato može ceo dan da jede magistrale i da se vrati autoputem (120-130 doduše) kući, šta ovi jednocilindraši ne mogu.

Koliko dugo će mi taj kompromis odgovarati, videćemo.

Ni jedan izbor nije najbolji, a definitivno ni jedan nije finalni.

To je lepota posedovanja nečega, kad god poželiš, prodaš i uzmeš nešto drugo.

TRK502X, mi je odgovarao samo po izgledu, veoma je lep motor, ali kao što sam rekao više puta, jednostavno mala je to snaga za tu kilažu.

Naravno, u ruke Mandušića Vuka nema veze, al ja nisam Vuk.

Ima malo i do toga što želim da imam gomilu različitih motora, fora je samo što moram jedan po jedan :) 

• Sviđa mi se 2
  • Podržavam 1

• Zainteresovan, 653 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adventure, Benelli TRK 502 X

Cao svima, evo da se i ja javim sa utiscima o Benelli TRK 502 X. 
Nisam dugo bio aktivan na forumu, slabije i vozio motor u poslednje vreme, a od juce sam vlasnik R1200GS Adventure, pa da prenesem svoje utiske posle nepune 4 godine posedovanja motora i preko 47.000km.

Za pocetak da krenemo od 2021. godine i januara kad sam ga kupio. Ogromno odusevljenje prvenstveno samom pojavom motora, a posle i udobnoscu, povoznoscu itd. Tih prvih par meseci su svi bili odusevljeni kako motor izgleda, ko se malo slabije razume nikad ne bi rekao o cemu se zapravo radi. Sa druge strane bilo je opet i komentara kako je to kinez, kako je to slab motor itd, sta ce mi to posle Suzuki Bandita...a ja sam znao zbog cega sam ga kupio, i da mi je sasvim dovoljna ta snaga jer sam pre Bandita dugo godina vozio 125cc i cak isao i do mora tako da nisam gadljiv na "slabo", a jedina potencijalna slabost Benelija je bio autoput, al ko jos vozi motor autoputem... :P E da, kad sam ga kupio vozio sam ga kuci nekih 100km po autoputu, a prvih 1000km sam vozio do nekih 5000-5500 obrtaja zbog, tako da sam se malo smorio jer je to od prilike 100kmh.
Prva polovina godine je protekla lagano, upoznavanje motora, jednodnevne voznjice, po malo i off road jer brat vozi Kawasaki KLE 500. Sve u svemu motor se vrh ponasao, nije pokazivao nikakve nedostatke, kvarove, gluposti. Secam se da mi se odvrnuo sraf ili seger osigurac od centralnog stendera, sto su neki spominjali kao manu, ali sam resio za 5 min u garazi kuci i da mi je bio pukao neki sraf od kres bara, bukvalno gluposti... Servisirao sam ga u Burnoutu gde sam ga i kupio, ono klasika ulje filteri... 100e. 
Doslo leto, razmisljamo se gde cemo na more, konacno  prosla korona, i posle par opcija brat i ja se dogovorimo da idemo u Grcku, ali jednim motorom jer on ima u tom momentu probnu dozvolu. Pakujemo se u 3 kofera, i pravac Polihrono. Motor znatno tezi, 3 puna kofera, jos nas dvojica u tom momentu mozda po 90 kg, ja lagano vozim 120 kmh, motor negde do 7000 obrtaja. Bratu dosadilo nazad, ajde malo on da vozi... on vec blize 130 kmh, a meni sve nesto neprijatno, obrtaji skocili na 7500, jos napolju 40 stepeni taj dan, ja u fazonu aj malo lakse teski smo, sve se nesto bojim za motor. Sve u svemu dosli do Grcke najlaganije, tamo se izvozali, vratili se kuci i ja gledam ma sta je to ide on lagano i po autoputu. Mesec dana posle toga odlazim na more u Porec sa firmom, ali sad vec opusteno jer je Beneli polozio i taj test visesatne voznje po autoputu. Al dzabe sto ja znam da moze, meni opet zao da ga vozim 130, ja negde 120-125 drzim po njegovom satu, sto je po GPS 112-115 kmh, sto mi je ostala praksa do dan danas u 90% slucajeva kako ga vozim kad idem negde na dalji put.
Potrosnja na tim brzinama sa 3 kofera full natovarena ne prelazi nikad 6 litara, kad je dvoje na motoru blize 6, kad sam sam blize 5l/100km. 
Sve u svemu kad se vratim sa tako neke dalje ture meni se Beneli jos vise svidi :D
Kraj 2021. godine i na satu nesto oko 15.000km bez ikakvih problema ako zanemarimo ove gluposti sto sam naveo. 

2022. godina, opet voznja malo do posla, vikend turice, i konacno se dogovaramo na jednu grupnu visednevnu voznju sa standardnom ekipom sa kojom vozim uvek. Sarajevo, Trebinje, Crna Gora, malo kupanja na moru, pa povratak preko Zlatibora... E tu je Beneli izdominirao i to je ono sta mu stvarno prija. Ko voli taj tip voznje i da pri tom uziva u voznji i razgleda okolo, vozi lagano, stvarno ne vidim potrebu za bilo cime jacim jer ovaj motor sve to jede za dorucak, a pri tom nudi tu udobnost, mesto za stvari, ma sve sto treba da ima jedan adventure, a potrosnaj smesna ispod 4.5l/100km. 
Posle te voznje planiram neku turu Slovenija, Italija pa do Poreca na tim bilding. Ali pre toga moram da menjam lanac i lancanike, predjena kilometraza nesto oko 25k km. Ne mogu da se setim da li sam menjao gume pred taj put ili posle, ali eto samo da kazem da sam stavio Mitas Teraforce posle fabrickih Metzeler Tourance i nisam bio bas najzadovoljniji jer su se dosta brze potrosile, a i Metzeler iako je vise okrenut ka offroadu, mnogo bolje je drzao u krivinama pogotovo po hladnijem asfaltu. 
Sve u svemu motor je i dalje u garanciji pa sam radio servis u Burnoutu opet, mislim da sam kupio lanac sam zlatni DID, a kod njih samo lancanike i da nisu imali prednji pa sam kupio u motobike.
Sve u svemu u Sloveniji sam imao kisu po ceo dan, i motor se bas lepo ponasao i po tom mokrom vremenu, bila mi je frka mozda zbog elektronike sto ga vozim par sati po kisi ali nista.
U Italiji mi se javio prvi put problem, motor mi je upao u safe mod, iz kojeg je izlazio sam, palila se check engine lampica i odjredjeno vreme, vise puta se desavalo, nekih 20-30 sekundi nije hteo da predje 6000 obrtaja. Mislio sam da je do loseg goriva ali po povratku u Srbiju kad sam dosao do servisa da vidimo sta je, ispostavilo se da je termodavac poludeo i davao signal kao da je temperatura otisla na 5 tackica (maksimum) a motor bukvalno hladan... pa je zato palio safe mode. Taj deo mi je zamenjen u garanciji, bukvalno za 15-20 min i od tad vise nisam imao problema. 
Kraj 2022. godine i motor je imao nekih 30.000km na satu. 

2023. godina - motor izasao iz garancije, poceo sam da mu radim servise kuci. Godina protekla bez nekih zanimljivih visednevnih tura, sve nesto po lokalu i po koja voznja negde po Srbiji. Kao i do sad sve standardno... Sipaj i vozi, budzio mu kojekakva led svetla igrao se malo sa tim prekidacima sto ima, nisam hteo dok je bio u garanciji :D
Kraj godine sa nesto oko 40.000km na satu, sve u svemu zajebao se i isao 2x na more kolima...

2024. godina. opet nesto slabije krenula, kupio novi auto skroz drugi tip od prethodnog, pa mi bilo zanimljivo da se vozikam a i devojka forsirala kola vise od motora... E dosao red i da se zamene gume opet i odlucim da uzmem opet iste kao fabricke Metzeler Tourance. Planovi za neke voznje se vec prave, a kilometraza prilicno velika, rekoh ajde da vidimo ventile. 
Razmisljam se gde cu, i tu se cujem sa vec poznatim @abarth_maniac da mi to pregleda, jer se ne petljam oko takvih stvari. Na neke 43.000km smo otvorili poklopac, lanac bregaste je bio negde na pola istrosen, Ranko mu je dao jos 20.000km jer se brze trosi od druge polovine, a ventili bas zanimljivi... Nije klasican pristup gde mogu da se zamene plocice u soljicama, nego je komplet soljica i taj deo, kao plocica napravljen iz jednog dela pa se fakticki sve menja... Tu vec frka sta cemo, kako cemo, zovem Burnout oni nemaju taj deo, mora da se porucuje, niko jos to nije stelovao... Tu Ranko nadje neku foru da ga obradi, jer taj jedan nije bio u toleranciji, odneo ga kod nekog lika sredili su tako da je i to pregledano i spremno...
Eto taj deo mi se malo nije svideo, jer treba unapred imati pripremljene delove, a malo je nezgodno kad se otvori ne znas sta te ceka, ali eto na srecu smo resili. Tu smo otkrili jos jednu zanimljivost, Beneli ima neki ventil gasova rezerovara koji ima u sebi tegic/mehanizam, mora da stoji tacno na svom mestu uspravno ili se u suprotnom zatvori ventil i stvara vakum u rezervoaru :D 
Motor spreman za Rumuniju, tura prosla ekstra bez ikakvih problema, opet motor full natovaren kao i uvek, malo autoputa i onda uzivanje po lepotama Rumunije, povratak preko Kladova i voznje uz Dunav. 
Zanimljvo sto uvek nesto tripujem jer ima felne sa zbicama i unutrasnju gumu, i kad krecem na dalji put kao sta ako se probusi guma ko ce to zameniti, ali eto nikad nisam probusio za sve ovo vreme :D
Inace Beneli uspeo i da napoji drugi motor u Rumuniji, zanimljivo kolko malo trosi na tom tempu voznje, negde pred kraj Transalpine, brat vec neko vreme na rezervi na KLE-u (prebaci na rezervu uvek kad predje malo preko 200km da ne mora u krivinama ili uzbrdo kad oseti da mu gubi snagu), nemamo pojma kad ce sledeca pumpa, ja lagano izvlacim gorivo iz Benelija jer ima 5l veci rezervoar od KLE-a i presipamo malo cisto da dignemo za svaki slucaj bar 30-40km domet :)
Najsvezija voznja pre nedelju dana, opet tim bilding u Porec, ali ovaj put drugar @marcos ide Ninjom 250R. Idemo autoputem do Gradiske, pa Banja Luka, Manjaca, Bihac, aerodrom Zeljava, Senj, Rijeka, Porec.. Oko 830 km, ceo dan. @marcos je na par deonica vozio Beneli da se malo odmori od Ninje, i odusevljen je iako je prvo bio skeptican po pitanju snage motora. Nek sam baci neki komentar :D 
Sve u svemu na tom putu opet potvrdjujemo potrosnju iako je full natovaren, to je oko 4.5l, po autoputu oko 5l jer vozim sam... 
I tako dodjosmo do 47.000km, planirao sam da pisem neku rezenciju na 50.000km ali eto kupio sam juce R1200GS Adventure pa nisam siguran hocu ja dogurati na 50.000km. Trenutno je na oglasima, ali ako se ne proda postoji mogucnost da brat nastavi da ga vozi ako odluci da proda njegov :)

Sve u svemu, ja sam prezadovoljan ovim motorom, za te pare nudi bas dosta, kao sto su ljudi pisali videcemo sta ce biti za koju godinu, da se ne lazemo ko me poznaje zna kako vozim, ne mogu reci da sam ga previse mazio, bilo je tu slucajeva i kad ga forsiram i vozim do blokade, na tim kracim deonicama se desavalo i da se vozi pun gas po 20-30km...Voznja zimi na ispod 10 stepeni, leti preko 40, ma u svim mogucim uslovima. 

Juce kad sam parkirao GS-a pored, gledam ih i skontam kolko su u stvari slicni, a Benelli ipak malo lepsi :D

Izvinjavam se ako je tekst malo nabacan, uzeo sam da pisem ovo i rekoh ajde sad kad sam krenuo da zavrsim da ne ostavljam za sutra, ali eto vec je skoro 2 sata posle ponoci :D 

IMG_2169.thumb.jpeg.058c23f250a99258b67e0d9c640ff857.jpeg

IMG_2209.thumb.jpeg.9868b3965df4c6fe0348220c62e951bf.jpeg

IMG_1494.thumb.jpeg.d44af228b2ae9bb00285b381f563396c.jpeg

IMG_1656.thumb.jpeg.7e62204612608002553934c6cefa08d7.jpeg

IMG_1667.thumb.jpeg.544c48151d546b0d3f54aec65afeeca6.jpeg

Promenio član Marko1995
  • Sviđa mi se 18
  • Hvala 1
  • Podržavam 2

• Zainteresovan, 653 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adventure, Benelli TRK 502 X
3 hours ago, vasa.93 said:

I što si na kraju ipak kupio R1200GS Adventure?

Smorilo me da se javljam ljudima 😂

Pa iskreno oduvek sam imao zelju da probam GS, u neku ruku me i Benelli zainteresovao prvenstveno izgledom koji dosta podseca… I kao sto sam rekao nekako mi bas zao da ga peglam po auto putu 130, a u poslednje vreme mi se dosta voznji svelo na to da ako ne odem, da se bar vracam autoputem sa ture. 
A mislim da jos ljudi nisu stekli poverenje u Benelli, pa sam se isto uplasio ako ga ostavim sledecu sezonu da tek onda niko nece hteti da ga kupi sa tom kilometrazom (a pitanje hoce neko I sad)

• Sviđa mi se 2
  • Hvala 1

• Svrati ponekad, 291 postova
  • Motocikl: Benelli TRK502x

Nema sta, iz teksta se vidi da si "prerastao" motor, i da je realno sa tim rutama ici na jaci .

Srecno i hvala za rezime! 🫡

• Drug član, 1932 postova
  • Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere

Baš lep review, svaka čast.
Mislim i da sam čitao putopis iz Slovenije, nema ništa lepše nego kad ti legne motor, a imaš vremena i finansija da se vozaš. Baš fina kilometraža.
Neka je sa srećom nova mašina!

Promenio član živke

• Drug član, 1932 postova
  • Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere

Nego mi je čudno kako to da se nisu znali ti detalji oko ventila - pa sigurno su radili ljudi po netu, yt itd. ? A na kraju krajeva tu je servisna knjiga, zar ne ?

Pitam jer sam ja uzeo čistokrvnog kineza, pa me baš takve stvari malo brinu, jer volim sam da održavam svoj motor, a verovatno ću čekati da izađe iz garancije. A ovo malo što sam ga rasturao i gledao - stekao sam utisak da su mnoge stvari dosta komplikovanije (rekao bih nepotrebno) nego na yamahi recimo.

• Drug član, 2774 postova
  • Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000

Saznali smo ih tek kad smo otvorili. Izgleda da ih niko kod nas nije podesavao, samo proveravao.

Soljice ide u kompletu, a niko ih u srbiji nema. Sto mi govori da nikad niko nije menjao.

Pri tom, ne mogu da se poruce napamet dok se ne otvori agregat. Onda agonija zvana cekanje...

• Sviđa mi se 2
  • Hvala 1

• Svrati ponekad, 156 postova
  • Motocikl: Benelli trk702x

Pozdrav ljudi. Nisam se odavno javljao jer sam promjenio svoj trk502x za trk702x. Bio sam par mjeseci bez motora.

Šaljem vam slike a ubrzo i utiske sa vožnje trk702x

20240910_182022.jpg

20240910_181958.jpg

• Sviđa mi se 11
  • Podržavam 1

• Drug član, 2774 postova
  • Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000
5 hours ago, sasa_f1 said:

To pise u servisnom uputstvu.

IMG-7880d1857001b0a0554d82b7661fba69-V.jpg

Jeste, samo sto calibrated pad cesto bude prevod za plocice (valve shim, tappet shim, tappet pad), jer kinezi i njihovi prevodi. A i generalno, taj naziv na prvu i deluje da se radi o plocici.

Pri tom, nije mi palo na pamet da se menja cela solja pa nisam pre otvaranja istrazivao na tu stranu, jer sam prvi put naisao na tako nesto. Nikad nisam otvorio agregat da je tako reseno podesavanje zazora.

• Svrati ponekad, 105 postova
  • Motocikl: u potrazi

Zasto bi neko otvarao nov motor posle 40kkm... na arvno da niko nije stelovao ventile... (u ovl. servisu posebno, ako postoji samo menjaju ulje)

Ja nekako vidim da Beneli ide u nazad...Ova 900ka bi trebalo sa šasijom da bude 502X, mislim da je 502X šasija savršena za agregat većeg kalibra...samim tim i off je prijemčiviji.

U ovoj konstalaciji su napravili sve neke agresivne linije koje nisu baš dobrodošle za off jer mi nekako nije logično da motor koji ćeš koristiti na terenu gde je normalno da se padne konstruktorski napraviš sa zilion neravnina, uglova i ćoškova koji vrište POLOMIĆU SE PRI PRVOM KONTAKTU SA ZEMLJOM!

Možda je do mene...ali ovakav dizajn sa off gumama i naginjanjem ka off sefmentu ne ide nikako!

Ne sumnjam da nije loš...ali od 702 je taj motor po mom nekom mišljenju isključivo za asfalt.

• Sviđa mi se 3
  • Podržavam 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja