sasa_f1 248 Napisano April 12 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli TRK502x Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, mick je napisao: Ima dobavljače sa više strana...kad se čuješ sa njima objasni šta ti treba i to je to. Javio se, nema ni on... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1778 Napisano April 12 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko gde mogu da nabavim zadnji lancanik za 502x a da nije Burnout? Set lanac lancanici Benelli TRK 502 17- - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM * * * POZVATI POSLE 18:00 h * * * JT prednji lancanik 14z - 1430dinJT zadni lancanik 42z - 3140dinLanac DID 525 VX3 sivi - 10.790dinLanac DID 525 VX3 zlatni - 11.120dinU ponudi jos: Akumulatori - BS Battery Disk - kocione plocice - TRW Lucas, Vicma, Kyoto Filteri ulja i vazduha - Hiflofiltro Gume spoljasnje i unutrasnje - Michelin Kocioni diskovi - TRW Lucas, EBC, Motomaster Koferi - Kappa, M-case Lamele - TRW Lucas Lancanici - JT i Esyot Pogonski lanci - DID Poluge kocnica i kvacila - Vicma Retrovizori - Vicma Semerinzi vila - Ariete i Athena Svecice - NGK i Denso Ulja, maziva, sprejevi - Ipone Zmigavci - Vicma Sent from my M2101K9G using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa_f1 248 Napisano April 13 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli TRK502x Prijavi odgovor kao problematičan Nije za X, niti moze da nabavi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1778 Napisano April 13 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan To je ono što je problem sa kinezima, to me i odbija, dostupnost delova u Srbiji.Evo ovo je najprodavaniji, najpopularniji i najzastupljeniji kineski motor u Srbiji i nema potrošnih delova.Srećna potraga, nadam se da ćeš uskoro naći to što ti treba.Sent from my M2101K9G using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12781 Napisano April 13 Ne silazi, 7381 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 7 hours ago, sasa_f1 said: Nije za X, niti moze da nabavi Mozda bih mogao da porucim ali ne verujem da ce biti ispod 50ak evra, ili da odmah uzmemo komplet, prednji zadnji i lanac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3226 Napisano April 13 Drug član, 2323 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 16 sati, sasa_f1 je napisao: Javio se, nema ni on... Cimni Beneli CG…ako imaju zamoli da pošalju u BO. Ranije su to tako radili… Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
otolePG-MNE 259 Napisano April 13 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Benelli trk702x Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, mick je napisao: Cimni Beneli CG…ako imaju zamoli da pošalju u BO. Ranije su to tako radili… +38269040996 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1234 Napisano April 13 BJB Maxi scooter club, 1660 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Ima ga preko,nadji nekog u Hr adresu,plati,posalji i provozas se motorom do najblizeg mesta u HR. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
overtone 1438 Napisano April 13 Zainteresovan, 273 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel to ovo? Order rear sprocket t44 of Benelli, article number 60002P310000 at PartsRepublik.com PARTSREPUBLIK.COM Order your rear sprocket t44 from Benelli here, with article number 60002P310000. We supply original Benelli spare parts for your motorcycle! 82€ + poštarina (20€ za Hr, 50€ za Srb ) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa_f1 248 Napisano April 13 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli TRK502x Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam u Carpi Moto IT sa dostavom za Srb 37e, inace na sajtu kosta 20e 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16920 Napisano Maj 19 Integrisan, 5010 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7299 Napisano Jun 16 Drug član, 3040 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Danas u Mladenovcu ulazimo u desnu krivinu, dugačka, traje, nepregledna, od jednom kolega iz suprotnog smera pretiče auto, zaleže u našoj je traci, puna linija. Pošto je sve trajalo jako kratko, kad sam ga spazio sam tražio očima gde da bežim, ne mogu da budem siguran da je TRKa ali sam 90%... Crni.. Ako čita temu - čestitam majmune nema bržeg od tebe! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3226 Napisano Jun 16 Drug član, 2323 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, Andrej_Hotstepper je napisao: Danas u Mladenovcu ulazimo u desnu krivinu, dugačka, traje, nepregledna, od jednom kolega iz suprotnog smera pretiče auto, zaleže u našoj je traci, puna linija. Pošto je sve trajalo jako kratko, kad sam ga spazio sam tražio očima gde da bežim, ne mogu da budem siguran da je TRKa ali sam 90%... Crni.. Ako čita temu - čestitam majmune nema bržeg od tebe! TRK nije pravio u crnoj varijanti modele...bele sa crnim nlepnicama da ali crne ne. Moguće je da su to bile kolege na GS-ovima. Primetio sam da veliki broj onih koji voze GS modele bukvalno divljaju u krivinama na tom potezu. I meni se desilo pre koju nedelju 3 komada su praktično u krivinama izletali bez pardona u suprotnom smeru su vozili. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
otolePG-MNE 259 Napisano Jun 16 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Benelli trk702x Prijavi odgovor kao problematičan pre 14 minuta, mick je napisao: TRK nije pravio u crnoj varijanti modele...bele sa crnim nlepnicama da ali crne ne. Moguće je da su to bile kolege na GS-ovima. Primetio sam da veliki broj onih koji voze GS modele bukvalno divljaju u krivinama na tom potezu. I meni se desilo pre koju nedelju 3 komada su praktično u krivinama izletali bez pardona u suprotnom smeru su vozili. Jeste. Ima ga u tamno sivoj boji. Kao da je crn Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
otolePG-MNE 259 Napisano Jun 16 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Benelli trk702x Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, otolePG-MNE je napisao: Jeste. Ima ga u tamno sivoj boji. Kao da je crn 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3226 Napisano Jun 16 (promenjeno) Drug član, 2323 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan To je siva ne crna egzaktna nauka! mada mislim da je taj na slici tamno plava… Promenio Jun 16 član mick 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7299 Napisano Jun 16 Drug član, 3040 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, mick said: To je siva ne crna egzaktna nauka! mada mislim da je taj na slici tamno plava Poenta priče je da takav ludak može jednog dana nekog od nas da ubije. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3226 Napisano Jun 16 Drug član, 2323 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Andrej_Hotstepper je napisao: Poenta priče je da takav ludak može jednog dana nekog od nas da ubije. Da, da to je jasno…suludo bi bilo da se to ne podrazumeva. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaBG 29 Napisano Jun 18 U prolazu, 23 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli TRK 502X Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima od novog vlasnika Benellija 502x, uzeo sam ga pre mesec dana u Burnoutu, oni su ga uzeli u zamenu staro za novo tako da je mozda i prethodni vlasnik ucestvovao u ovoj temi. Imao je 8000km kad sam ga uzeo, sive boje ( u nedelju nisam bio u Mladenovcu samo da napomenem ) i generalno sam zadovoljan. 7 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa_f1 248 Napisano Jun 18 (promenjeno) Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli TRK502x Prijavi odgovor kao problematičan Sa srecom, i da pravis kilometre. Ja sam moj uzeo isto sa 8k prosle god, sad je na 22 Promenio Jun 18 član sasa_f1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3226 Napisano Jun 18 Drug član, 2323 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Neka je sa srećom!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladags 131 Napisano Jun 18 Svrati ponekad, 103 postova Prijavi odgovor kao problematičan Srećna vožnja i uživanje u kilometrima sa njim... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baron 3 Napisano Avgust 26 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, i dalje sam u razmatranju motora za narednu sezonu i izbor sam sveo na dva modela. Definitivno će biti ili nov Beneli TRK 502X ili polovna Honda Transalp 700. Godišnje ću prelaziti do 3000 km i to 80% asfalt i 20% lagani off po Tari i Zlatiboru. Vozio sam i jedan i drugi motor nekako se Honda Transalp mnogo lakše vozi, što bi rekli kao bicikla. Možda sam promašio gde da pišem, ako treba admini neka premeste. Molim za pomoć u odabiru kao i konkretne za/protiv opcije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1321 Napisano Avgust 26 (promenjeno) Drug član, 860 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Ja glasam za lepo ocuvan Transalp. Bolji motor u svemu. 60ks vs 48ks na 220+kg. V-twin agregat vs 360° twin koji razbija kamenje u bubrezima koliko vibrira Svakako ces uzivati koji god da uzmes. TRK je udoban ali ide kao vezan za drvo. Ne znam kome je bila ideja da napravi touring motor od 250kg i 48ks. Moje misljenje je da je Transalp bolja kupovina, ako nadjes lep primerak. Promenio Avgust 26 član Rider000 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladags 131 Napisano Avgust 26 Svrati ponekad, 103 postova Prijavi odgovor kao problematičan Honda je Honda i tu nema šta... Drugo pitanje je taj kako već rekoše "Lep" primerak kod nas, za razumne novce. Treba naći... Sad, nov TRK je nov motor, nove kompomente, ništa pohabano, garancija bar te 2 godine da je čovek miran da u koliko se nešto desi biće sredjeno. TRK se već pokazao kao korektan motor, od 2018 je u upotrebi. Vozi se po celom svetu, delova ima čak i na Aliexpresu, što za ostale kineze nije slučaj. Šta god odlučiš nećeš pogrešiti, samo je stvar želja i konkretnih primeraka koje budeš gledao... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...