Milanezi 2493 Napisano Novembar 8, 2022 Drug član, 1597 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Sumnjam da ima neki veći lager, motori su isporučivani na kašičicu, a sumnjam i da će sadašnji vlasnici 650 preći na 800...a onome ko je dizajnirao 800, dati 10 godina robije, bezuslovno... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1228 Napisano Novembar 8, 2022 BJB Maxi scooter club, 1656 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, mick je napisao: 698cc i 76ks TRK800 još nije objavio specifikacije ali vidim Brembo sistem kočenja i mislim USD viljuške... onda mi bas nije jasna i uloga trk 800. Ali cekamo vise i o njemu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3091 Napisano Novembar 8, 2022 Drug član, 2296 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, DaliborBP je napisao: onda mi bas nije jasna i uloga trk 800. Ali cekamo vise i o njemu. 702 mislim da nije trebao da ide na evropsko tržište već je trebao da pokrije Kinu, Indiju i td...a TRK800 je viđen za Evropu baš zbog agregata koji je italijanski. Izgleda da se nešto kod njih desilo u smislu procene pa su odlučili da izađu sa sve tri varijante obzirom da je 502 drugu sezonu za redom prvi po prodaji u Italiji. Možda žele opet deo tog kolača... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3529 Napisano Novembar 8, 2022 Malinar u pokusaju, 1692 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Ni meni, nisam siguran ni da će da izadje trk 800, koja je poenta. 76 ks je već skroz druga priča i ozbiljniji motor od trk 502. Kinezi polako ali sigurno osvajaju tržište. Mislim da će stari strom 650 imati povoljniju cenu i kao stari model, a nov motor, verovatno će i dalje biti best buy u ovoj klasi dok se zalihe ne potroše. Ovaj novi strom 800 mi se ne svidja ni estetski, ni na papiru, mada ne treba suditi pre probe. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16488 Napisano Novembar 8, 2022 Integrisan, 4935 postova Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Overpressure said: V strom nikad nije bio primer lepog dizajna. Bice zanimljiva sledeća godina kada izađu cene i prvi testovi. Prvi Strom je bio lepsi i ok. Kao i stariji gsxr... Uspevaju da prave ruznije motocikle nego nekada, to radi i Yamaha... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
englis 28 Napisano Novembar 9, 2022 U prolazu, 22 postova Prijavi odgovor kao problematičan Samo da 702(x) ne zeznu sa bojama, a nadam se nekoj ceni od 8-8,5k i najbitnije da će ga biti za Evropu, a ostalo ćemo da vidimo... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16488 Napisano Novembar 9, 2022 Integrisan, 4935 postova Prijavi odgovor kao problematičan 502 je drzao korak sa GS ovima, ovaj ce da ih pretice u grupnim voznjama 2 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12509 Napisano Novembar 9, 2022 Ne silazi, 7312 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ma i 8000 je puno... Za kineski motor. Za ostalo da ne pričam, bez 15 000 nema da uzmeš ništa ozbiljno. Nekad si za 10 000 mogao da uzmeš motorčinu. 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
englis 28 Napisano Novembar 10, 2022 (promenjeno) U prolazu, 22 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jeste puno, ali ima ljudi koji ne mogu da dobace preko 10k i više za novo (klot, japansko), tako da mi je uvek bila prihvatljivija varijanta novo pa i "kinez" sa solidnom opremom u startu, nego da te novce dam za domaću ili stranu polovnjaru. Dao bih, verovatno za tri, eventualno četiri godine star motor sa nekom dodatnom opremom. Ne znam, možda grešim ali me živo zanima cena koja će mu biti. Promenio Novembar 10, 2022 član englis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Decembar 8, 2022 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Benelli - Press-kit Model Year 2023 WWW.PRESSKIT.BENELLI.COM Neki podaci i dalje nisu ažurirani. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
otolePG-MNE 253 Napisano Decembar 8, 2022 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Benelli trk702x Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav ljudi. Interesuje me vaše mišljenje u vezi sipanja adiriva u rezervoar goriva a radi čišćenja dizni. Da li je to preporučljivo raditi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3091 Napisano Decembar 8, 2022 Drug član, 2296 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 54 minuta, otolePG-MNE je napisao: pozdrav ljudi. Interesuje me vaše mišljenje u vezi sipanja adiriva u rezervoar goriva a radi čišćenja dizni. Da li je to preporučljivo raditi? Nisam nikad koristio te stvari za motor za auto jesam i nisam primetio neku razliku, ne znam koliko bi dobio sa tim. Možda je pametnije da skineš dizne i da ih očistiš u servisu jer svakako moraš da kupiš aditiv+pun rezervoar...to mu dođe skoro kao čišćenje u servisu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7102 Napisano Decembar 8, 2022 Drug član, 2980 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan On 11/9/2022 at 12:52 PM, Alekre said: Ma i 8000 je puno... Za kineski motor. Za ostalo da ne pričam, bez 15 000 nema da uzmeš ništa ozbiljno. Nekad si za 10 000 mogao da uzmeš motorčinu. ... jeste... Nekad sam i ja mogao tri puta za redom, sad se umorim na pola... 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cika miloje 70 Napisano Januar 8, 2023 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: QJ SVT 650X Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3091 Napisano Januar 8, 2023 Drug član, 2296 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Kod nas će biti 500-800e skuplji. Mnogo...pored CF-a (koji imaviše opreme) i Stroma pa čak i Yamahinih Tracera i Tenere ne znam koliko se isplati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cika miloje 70 Napisano Januar 8, 2023 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: QJ SVT 650X Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, mick je napisao: Kod nas će biti 500-800e skuplji. Mnogo...pored CF-a (koji imaviše opreme) i Stroma pa čak i Yamahinih Tracera i Tenere ne znam koliko se isplati. Плус још пар стотина за Х верзију. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa_f1 243 Napisano Januar 16, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 288 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli TRK502x Prijavi odgovor kao problematičan Merkam 502X i pratim temu dugo...ugusiste je sa palamudjenjem oko snage. 500cc ima motor, budite svesni toga. Bio sam u salonu, imaju 2 komada X, obican 502 stize danas ili sutra. Merkam X, visok sam, odgovara mi. Kazu uskoro stize novi kontigent, naravno po novoj ceni, spominje se oko 100e vise, nisu jos sigurni u to. Mene je pozitivno iznenadila cena plastike, vizir, retrovizori, bocne plastike...prilicno je povoljno ako nesto pukne. Ako nekome znaci slika zbog gabarita, visok sam oko 192, mrsaviji. Sa punim stopalima hvatam obe strane. Na slici je kraci vizir, postoji opcija da se uzme visi za 11k din Promenio Januar 16, 2023 član sasa_f1 7 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10452 Napisano Januar 16, 2023 Hronični Motociklopata, 7310 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan 11000 za vizir baš i nije povoljno, toliko koštaju i markirani MRA viziri. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SurdaBg 69 Napisano Januar 16, 2023 U prolazu, 31 postova Lokacija: Београд Motocikl: Benelli TRK 502X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, sasa_f1 je napisao: Merkam 502X i pratim temu dugo...ugusiste je sa palamudjenjem oko snage. 500cc ima motor, budite svesni toga. Bio sam u salonu, imaju 2 komada X, obican 502 stize danas ili sutra. Merkam X, visok sam, odgovara mi. И ја сам тако пре годину дана читао тему и питао за савете и мишљења о мотору... И купио га у Марту прошле године. Свакако планирам и дужан сам да напишем мало опширније своја мишљења и утиске, и то ћу и урадити кад заокружим годину дана дружења са Бенелијем. А овако укратко - МОТОР ЈЕ СЈАЈАН! Лепо си рекао - има 500 кубика и 35кw, па су око снаге мало глупа поређења. Свако купује мотор према својим потребама, жељама и могућностима. Ја сам Бенели изабрао због његове величине, јер сам висок 204цм, затим због изгледа, а онда и због цене. А с'обзиром да ми је то први мотор, а имам 40 година, и снага ми је више него довољна за почетак! Као нов је фино јефтинији од конкуренције ТЕ КЛАСЕ И КУБИКАЖЕ, а још је јефтинији од исте те конкуренције а половне која је дебилно и нерално скупа. Елем, ја сам до сада прешо око 8000км, наравно без икаквих проблема! Било је и градске вожње, магистрала, аутопутева до Мађарске, Аустрије... Одрадиће све, и бићеш презадовоњан. Једина мана за сада су предрасуде других свезналица. Визир повишени доста значи, поготово мени са мојом висином. Уосталом то пробаш, па ћеш видети и осетити и сам где ти бије ветар. 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3091 Napisano Januar 16, 2023 Drug član, 2296 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan 11000 za vizir baš i nije povoljno, toliko koštaju i markirani MRA viziri.9k je tačnije i Givi je izvedba. Poslato sa LYA-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8228 Napisano Januar 23, 2023 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Предиван мотор, фотка негде скоро па у дан пре годину дана, пар месеци после овога и пробах га уживо, са лакоћом је терао моју тонажу уз добар успон на фрушкој гори тако да му снаге не мањка, не узех га из разлога јер ми је висок а имам проблема са пребацивањем ноге преко мотора због повреде препоне па не могу да ногу дигнем високо када је на пример задњи кофер на мотору, овде сам добро сео али кад пробах њихов тест модел морали су да скину кофер да бих се попентрао ... да нисам налетео игром случаја на бенгулу скутера сада бих сигурно ово терао али без горњег кофера. Још једном, прелепа и предобра макина ... још поготово у овој комбинацији боја. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3091 Napisano Januar 23, 2023 Drug član, 2296 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 39 minuta, ПИпезос je napisao: Предиван мотор, фотка негде скоро па у дан пре годину дана, пар месеци после овога и пробах га уживо, са лакоћом је терао моју тонажу уз добар успон на фрушкој гори тако да му снаге не мањка, не узех га из разлога јер ми је висок а имам проблема са пребацивањем ноге преко мотора због повреде препоне па не могу да ногу дигнем високо када је на пример задњи кофер на мотору, овде сам добро сео али кад пробах њихов тест модел морали су да скину кофер да бих се попентрао ... да нисам налетео игром случаја на бенгулу скутера сада бих сигурно ово терао али без горњег кофера. Још једном, прелепа и предобра макина ... још поготово у овој комбинацији боја. Heheh kakav danak neiskustvu! Popneš nogu na fuzaster, opkoračiš pa sedneš... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 3995 Napisano Januar 24, 2023 Nemanja Stojanović, 1366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan I ja ga tako penjem, a nemam povredu nikakvu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SurdaBg 69 Napisano Januar 24, 2023 U prolazu, 31 postova Lokacija: Београд Motocikl: Benelli TRK 502X Prijavi odgovor kao problematičan To kad gledam neke da se tako penju, mene uvek bio strah dal' može ona jadna ćopava da izdrži i nagnut motor i pogotovo nekog od 100+kg ko bi da ga uzjaše Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 3995 Napisano Januar 24, 2023 Nemanja Stojanović, 1366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Kod većine motora, zavisi dosta i od tipa motora, ali na svim ovim "adv" su jake. Dovoljno jake da izdrže i više od penjanja, da možeš ceo motor (sa dignutim točkovima) da osloniš na nju (za polukružno u mestu). 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...