mick 3280 Napisano Januar 29, 2022 Drug član, 2331 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, SurdaBg je napisao: Таман добијеш нове амортизере за нову сезону Пише да је то за моделе Септ.2018-Април2019. А шта је овај други што се помиње за Бенели (2018-2020), не видим добро ово на енглеском без наочара Tu se navodi curenje amortizera... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
otolePG-MNE 259 Napisano Januar 30, 2022 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Benelli trk702x Prijavi odgovor kao problematičan Pre 22 sati, SurdaBg je napisao: У вези ових неких опозива које сте спомињали, ево и линка о томе: Motorcycle recalls - FEMA WWW.FEMAMOTORCYCLING.EU FEMA motorcycle recalls Zaboravio sam da se zahvalim @Vampa i @SurdaBg na informacijama oko opoziva. Da čekamo ove naše distributere i dilere nikad se nebi ništa zamjenilo. Svakako dugujem piće kad se sretnemo bilo Podgorica, Beograd ili Beč 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3486 Napisano Januar 30, 2022 Drug član, 1107 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, otolePG-MNE je napisao: Zaboravio sam da se zahvalim @Vampa i @SurdaBg na informacijama oko opoziva. Da čekamo ove naše distributere i dilere nikad se nebi ništa zamjenilo. Svakako dugujem piće kad se sretnemo bilo Podgorica, Beograd ili Beč Nema na cemu i ti si pomogao sa mojim problemima (ne ponovilo se nikom),a na pice cemo se valjda nekada sresti. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
John Wayne 35 Napisano Februar 18, 2022 U prolazu, 37 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: BMW R1150 RT Tomos T14 TLS Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo drugari, Video sam da se TRK 251 prodaje ali ne znaam da li je ok za vožnju u dvoje? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Burek 0 Napisano Februar 18, 2022 U prolazu, 10 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: Honda Dominator 650 RD02 Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, John Wayne je napisao: Zdravo drugari, Video sam da se TRK 251 prodaje ali ne znaam da li je ok za vožnju u dvoje? I mene zanima, testovi na youtube su iz Indije uglavnom. Oni nisu bas blagonakloni prema njemu, jer imaju za iste pare KTM 250. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3280 Napisano Februar 18, 2022 Drug član, 2331 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 44 minuta, John Wayne je napisao: Zdravo drugari, Video sam da se TRK 251 prodaje ali ne znaam da li je ok za vožnju u dvoje? Ako skuter od 250cc može dvoje da nosi ne vidim razlog da trk251 ne može. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7428 Napisano Februar 18, 2022 Drug član, 3086 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, mick said: Ako skuter od 250cc može dvoje da nosi ne vidim razlog da trk251 ne može. Zato što je za decu pravljen. Baš je mali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3280 Napisano Februar 18, 2022 Drug član, 2331 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, Andrej_Hotstepper je napisao: Zato što je za decu pravljen. Baš je mali. To znaš iz iskustva, vozio si ga? Poseduješ ga? Ili iz priče nekog ko ga je video na slici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7428 Napisano Februar 18, 2022 Drug član, 3086 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 21 minutes ago, mick said: To znaš iz iskustva, vozio si ga? Poseduješ ga? Ili iz priče nekog ko ga je video na slici Stajao pored njega pre koji dan. I zagledao 10min. Ja sam ti kao žene, meni je dovoljno da ga vidim da shvatim da je mali, ne moram da sednem i da ga zajašem. Pričam o motoru naravno. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3280 Napisano Februar 18, 2022 (promenjeno) Drug član, 2331 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, Andrej_Hotstepper je napisao: Stajao pored njega pre koji dan. I zagledao 10min. Ja sam ti kao žene, meni je dovoljno da ga vidim da shvatim da je mali, ne moram da sednem i da ga zajašem. Pričam o motoru naravno. Pazi...on je za ljude do 180cm visine naravno i u poređenju sa nekim pandanima tipa QY200GY ili onaj Peda trax ili kako se zove najveći je. Ima ga jedan kolega u viber grupi Beneli...čovek se sprema na ozbiljna putovanja sa njim. Baš je juče pričao o planovima za put. Onako hrabro za jedan cilindar i 250cc. inače mnooogo bolja opcija je Zontes...krcat tehnologijom, za nijansu veći. Promenio Februar 18, 2022 član mick Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7428 Napisano Februar 18, 2022 Drug član, 3086 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Just now, mick said: Pazi...on je za ljude do 180cm visine naravno i u poređenju sa nekim pandanima tipa QY200GY ili onaj Peda trax ili kako se zove najveći je. Ima ga jedan kolega u viber grupi Beneli...čovek se sprema na ozbiljna putovanja sa njim. Baš je juče pričao o planovima za put. Onako hrabro za jedan cilindar i 250cc. O ne naprotiv, ne mislim da će imati ikakvih problema, mislim da danas nema loših motora. Te priče - Kinez ovo ono, to je meni danas smejurija. Nemam predrasude. S tim da svi proizvođači počinju da nas varaju i prodaju sve manje kvalitet i štede na svemu a sve skuplje. Samo sam rekao da je mali i da nikako nije za dvoje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3280 Napisano Februar 18, 2022 Drug član, 2331 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Andrej_Hotstepper je napisao: O ne naprotiv, ne mislim da će imati ikakvih problema, mislim da danas nema loših motora. Te priče - Kinez ovo ono, to je meni danas smejurija. Nemam predrasude. S tim da svi proizvođači počinju da nas varaju i prodaju sve manje kvalitet i štede na svemu a sve skuplje. Samo sam rekao da je mali i da nikako nije za dvoje. Naravno u pravu si! A ja ću javiti čim budemo išli na vožnju mogu li dvoje na 251 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17299 Napisano Februar 18, 2022 Integrisan, 5123 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Nije za dvoje naravno. Mali i slab. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Februar 18, 2022 Drug član, 1104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my motorola edge 20 pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17299 Napisano Februar 19, 2022 Integrisan, 5123 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Ako vam je 26KS uzivanje za voznju u dvoje, ponekad sa prtljagom, samo napred. Moze se i sa skuterom na more. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13048 Napisano Februar 19, 2022 Ne silazi, 7445 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Kad dođu na brdo, saputnik zavesla malo nogama i nema frke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3280 Napisano Februar 19, 2022 Drug član, 2331 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Ja samo ne znam kako su naši matori vozili one silne Jawe, MZ i ostale 250-ice svuda po svetu. Ovde svi kao da ste Carevi Prcani pa vam treba zilion konjskih snaga i milijarde kubnih santimetara da bi prešli 300km u komadu.Šta ti je megalomanija.... Poslato sa LYA-L29 pomoću Tapatoka 4 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17299 Napisano Februar 19, 2022 Integrisan, 5123 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam vozio GPZ500S, 60ks i nije bio za udobnu voznju sa saputnikom. Moze se ali nije to to. Da ne pricam o ogibljenju itd... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13048 Napisano Februar 19, 2022 Ne silazi, 7445 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 5 minutes ago, mick said: Ja samo ne znam kako su naši matori vozili one silne Jawe, MZ i ostale 250-ice svuda po svetu. Ovde svi kao da ste Carevi Prcani pa vam treba zilion konjskih snaga i milijarde kubnih santimetara da bi prešli 300km u komadu. Šta ti je megalomanija.... Poslato sa LYA-L29 pomoću Tapatoka Vozili što su morali ili što nisu znali za bolje. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3280 Napisano Februar 19, 2022 Drug član, 2331 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Ja se izvinjavam, nisam se ogradio. Moje mišljenje se odnosi na vozača. Eventualno dvoje sa umerenim kilažama Što se tiče dužih tura naravno snaga je potrebna ali realno koliko nas koristi slabije motore za duge ture? Može ali samostalno...Ovde se priča o 250cc i kraćim relacijama za dvoje. Što 30ks može da izvuče... Poslato sa LYA-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5501 Napisano Februar 19, 2022 Ne silazi, 4891 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan pre 10 minuta, mick je napisao: Ja se izvinjavam, nisam se ogradio. Moje mišljenje se odnosi na vozača. Eventualno dvoje sa umerenim kilažama Da otvorimo još jednu raspravu, šta je umerena težina? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7428 Napisano Februar 19, 2022 Drug član, 3086 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Odma da napomenem svoj stav: Nema velikih sisa samo malih šaka. A ne čekaj ... Niste mislili na tu težinu.... 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17299 Napisano Februar 19, 2022 Integrisan, 5123 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 16 minutes ago, Andrej_Hotstepper said: Odma da napomenem svoj stav: Nema velikih sisa samo malih šaka. A ne čekaj ... Niste mislili na tu težinu.... Al ima malih sisa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneZ 151 Napisano Februar 19, 2022 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Kad se već ide u off topic, reče neko jednom da je za ženu najvažnije da ima male šake, jer u malim šakama sve izgleda veliko . 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
John Wayne 35 Napisano Februar 19, 2022 U prolazu, 37 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: BMW R1150 RT Tomos T14 TLS Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovorima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...