mick 3280 Napisano Avgust 26, 2020 Drug član, 2331 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Ne verujem tako brzo, jer je ipak znanje na strani Japana mnogo ispred, mada opet, uvek mogu da pokupuju neke fabrike itd. ali sigurno ce se priblizavati sve vise.Japan nije imao koga da kopira ni od koga osim od Amerikanaca i Britanaca i to na njihovim tržištima. Kina sad bez problema kupi celu tehnologiju. Samo je pitanje da li žele ili ne da se bave tim stvarima. Poslato sa LYA-L29 pomoću Tapatoka 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grasko.car 77 Napisano Avgust 27, 2020 GRASKO.N, 108 postova Lokacija: Bezanijska kosa Motocikl: BMW 650 CS- BIVŠA LJUBAV Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro su iskopirali Amere i Britance, napravili su 10x bolje masine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3280 Napisano Avgust 27, 2020 Drug član, 2331 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Grasko.car je napisao: Pa dobro su iskopirali Amere i Britance, napravili su 10x bolje masine Da a to je bio proces od skoro 30 godina uz dosta ulaganja, inovacija, posvećenosti negovanju i razvijanju brendova što Kinezi ne rade i to je najveći problem. Da su Japanci na bližim cenama verujem da bi Kina pukla ali ide se na ime tako da ništa od toga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrmiki 431 Napisano Septembar 4, 2020 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara, Mirijevo Motocikl: Suzuki GSF 650S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Septembar 4, 2020 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Test vozac koji vozi off road je obucen u Honda opremu :-) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
otolePG-MNE 259 Napisano Septembar 4, 2020 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Benelli trk702x Prijavi odgovor kao problematičan Ima puno djelova po kojima se vidi da je u pitanju TRK model. Npr. Štitnici ruku koji su isti kao kod novog trk502x modela, takođe auspuh, nosač kofera, itd... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Septembar 4, 2020 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nema zezanja...Brembo kociona klesta napred na ovom snimku. Samo je skroz bzvz ovaj crash bar koji ide napred ispod kljuna. Isti takav je i na onom drugom kinezu Voge 500 DS. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrmiki 431 Napisano Septembar 8, 2020 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara, Mirijevo Motocikl: Suzuki GSF 650S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Jedva sam docekao, ko malo dete sa zveckom 26 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Septembar 8, 2020 Drug član, 1104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Sa srećom, i puno bezbednih kmSent from my POCOPHONE F2 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko81 1013 Napisano Septembar 8, 2020 Zainteresovan, 682 postova Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pre nekoliko dana gledao sam ga u moto salonu u Bugarskoj. Prelep motocikl. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15967 Napisano Septembar 9, 2020 Integrisan, 9325 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Srećno Miki, jedva čekam da ga vidim uživo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8563 Napisano Septembar 9, 2020 Drug član, 384 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Са срећом те служио, заиста изгледа озбиљно и лепо. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrmiki 431 Napisano Septembar 9, 2020 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara, Mirijevo Motocikl: Suzuki GSF 650S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drugari Pre 2 sati, Satelis je napisao: jedva čekam da ga vidim uživo. Ubrzo pre 27 minuta, branko_stefanovic je napisao: Cisto, znatizelje radi, koliko dugo se ceka da stigne nakon sto se poruci? Malo jace od mesec dana, 03.08. uplacen, 07.09. javili mi da je stigao, 08.09. stigle tablice i preuzeo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
englis 28 Napisano Septembar 10, 2020 U prolazu, 22 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 9/4/2020 at 3:14 PM, otolePG-MNE said: Ima puno djelova po kojima se vidi da je u pitanju TRK model. Npr. Štitnici ruku koji su isti kao kod novog trk502x modela, takođe auspuh, nosač kofera, itd... Iskreno se nadam da osim agregata neće ništa drugo imati zajedničko sa Qj SRB 750... Mislim na vizuelne stvari jer sa izgledom ne može prići trk-u 502x, e sad, vidićemo... @mrmiki, sa srećom druže! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2841 Napisano Septembar 10, 2020 Drug član, 2754 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan On 9/4/2020 at 2:41 PM, TA96 said: Test vozac koji vozi off road je obucen u Honda opremu :-) Mozda MM testira . Samo da ne prebace 300 kg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
otolePG-MNE 259 Napisano Septembar 10, 2020 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Benelli trk702x Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se pohvalim da je konačno Benelli_montenegro napravio dnevnu turu po Žabljaku i okolini 16 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
englis 28 Napisano Septembar 11, 2020 U prolazu, 22 postova Prijavi odgovor kao problematičan Lepe slike! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
otolePG-MNE 259 Napisano Septembar 11, 2020 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Benelli trk702x Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, englis je napisao: Lepe slike! Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko1995 891 Napisano Septembar 14, 2020 Zainteresovan, 653 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS Adventure, Benelli TRK 502 X Prijavi odgovor kao problematičan Šta mislite kad je najpametnije kupiti? Ja se bas izložio u poslednje vreme, stavio sam Bandita na oglase pa nešto kontam na proleće na sajmu ili ako bude neka akcija, bukvalno ću čekati povoljan trenutak, ne žuri mi se sad, a i dok prodam stari. Još uvek lupam glavu i gledam šta bih voleo i šta bih mogao da priuštim i na kraju mi se izbor svede na V Strom i TRK X al opet nekako kad podvučem šta očekujem od sledećeg motora, uporedim prednosti i mane, pa na kraju razliku u ceni tu sam negde na sredini, možda čak i Beneli prevagne... Nekako mi je Strom XT preskup, pogotovo kad se dodaju 3 alu kofera koje svakako planiram da stavim. A onaj sa alu felnama mi nije nešto, a i morao bih mu dodavati svu opremu polako.Ps. udjem u temu da vidim jel neko piše, pa ajde da napišem i ovde, da ne bude da smaram samo po kući, na poslu, po selu o mojoj dilemi Sent from my Mi A1 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrmiki 431 Napisano Septembar 14, 2020 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara, Mirijevo Motocikl: Suzuki GSF 650S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Sve si sam odradio, i pitao i odgovorio Ja sam prezadovoljan, mada nisam nesto merodavan da uporedjujem sobzirom da sam sa burgmana presao na trk, sto se mene tice ko da sam seo u avion 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JunioR. 932 Napisano Septembar 14, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 430 postova Lokacija: Žabalj-NS Prijavi odgovor kao problematičan Neće tu biti nikakvih popusta, cena je već nategnuta (i nemaju potrebe da je spuštaju dok se ovako prodaje), a njima kupovina "za keš" ne znači ništa, svejedno im je da li uplaćuješ ti ili banka na račun. Sačekaš proleće da bude 2021. u saobraćajnoj i uživaš Sent from my MI 8 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1522 Napisano Septembar 15, 2020 Drug član, 1087 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se zavarao tako da su na sajmu popusti. Nema tamo ničega.Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Septembar 15, 2020 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan jel moze neko da snimi realno ubrzanje, preticanje? Ok, lepo izgleda, kako ide.......... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
a.c.a 61 Napisano Septembar 15, 2020 Svrati ponekad, 191 postova Lokacija: Niš Motocikl: Suzuki Intruder M800 K5 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je kad sam ga probao, imam 120kg. I jbg nisam ga goreo jer još nije bio razradjen.Послато са Mi 9T помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6798 Napisano Septembar 15, 2020 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Ubrzanje na 8:35 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...