GR 46 4816 Napisano Septembar 24, 2018 Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 380 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan Posto zbog manjka postova ne mogu da pisem u temi " sta vas je obradovalo " uradicu to u ovoj.Taman eto prilike da se predstavim kako red nalaze jer to nisam uradila za ovih 6.god. koliko sam ovde Zovem se Gordana ( Gole ) iz Beograda sam i veliki ,najveci ljubitelj motocilkala kao i svega sto oni nose sa sobom od kako znam za sebe. Ko me licno poznaje vrlo dobro zna o cemu govorim . Kroz zivot zbog raznih razloga nisam ucila da vozim i pored tolike ljubavi. Bila sam samo suvozac Ipak dosao je taj dan, odlucila sam ,upisala skolu i u svojoj 44.godini naucila i polozila za "A" kategoriju tako da sam veoma ponosna na sebe . Moje umece je daleko od svih vas iskusnih vozaca i na meni je jos mnogo toga da ucim i naucim, ali eto dobili ste jos jednu drugaricu na drumu . Prva faza je gotova sada sledi odabir odgovarajuceg motora za mene i radujem se tome . Napomenula bih da se kroz druzenja preko foruma nikada nisam osetila zapostavljenom ili odbacenom zbog toga sto nisam vozac tako da dugujem jedno veliko HVALA svima na BJB-u . Mnogo je fotografija iz proslosti koja govore o tome koliko stvarno i iskreno volim motore ali izdvajam ove dve koje sam spojila kao kolaz. Moj otac kada je vozio motore daleke 1960 i neke ( jer geni su cudo ), i ja pre 4.godine na meni posebnom motoru . Veliki pozdrav od mene pa se vidimo uzivo ili u nekoj drugoj temi 8 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Septembar 24, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Sad krece onaj bolji deo moto druzenja! Voznja u nepoznato ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5838 Napisano Septembar 24, 2018 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosla bajkerko! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makikt 3181 Napisano Septembar 24, 2018 Zainteresovan, 716 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lucifer Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam Goco i dobrodošla na ovu stranu Avantura tek sada počinje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1272 Napisano Septembar 24, 2018 Drug član, 1067 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Srećno i da te motor uvek nasmejanom vrati kući Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenada 289 Napisano Septembar 24, 2018 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilija Pegaso 650 Cube, MZ TS 125, BMW R 65 Prijavi odgovor kao problematičan Sa' ce da vidis u sta si se uvalila Dobrodosla i sretna voznja na dva tocka! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10181 Napisano Septembar 24, 2018 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Sa srećom i polako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VR46 560 Napisano Septembar 24, 2018 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS "13 LC Prijavi odgovor kao problematičan Честитам Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6041 Napisano Septembar 24, 2018 Drug član, 3012 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Stiže ti ovde. Ljubimo te Ljilja i ja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Septembar 24, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosla. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2035 Napisano Septembar 24, 2018 Mr., 561 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Pakse Lao PDR Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan Neka je sa srecom, a kako sam i sam dosta odocnio sa ulaskom u svijet 2 tocka mogu ti reci da te ocekuju mnogi divni momenti u druzenju prvenstveno sa igrackom a onda i sa dosta divnih ljudi sa istim hobijem. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limenko 132 Napisano Septembar 24, 2018 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan Srećno vozila!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Septembar 25, 2018 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošla. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Septembar 25, 2018 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosla, puno lepih kilometara vozila i da se sretnemo nekad na asfaltu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8010 Napisano Septembar 25, 2018 Drug član, 1699 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodošla! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlaveZr 31 Napisano Septembar 25, 2018 U prolazu, 45 postova Lokacija: Belgija Motocikl: BMW R1250RS Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav, Cestitam i nek je sa srecom evo i ja krenuo sa polaganjem u 45-oj 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vortex4borg 391 Napisano Septembar 26, 2018 Zainteresovan, 893 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: Honda CBR 1000f Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke, i nek te vetar na motoru uvek nasmeje od uvo do uvo. A kako je ovo internacionalni forum, imas kolegu/drugara i u Skoplju i za dobro i za problem. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16367 Napisano Septembar 26, 2018 Vozim motor, nisam BAJKER, 2312 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke od mene Gole i ovde, drago mi je ako sam bar malo doprineo svemu ovome... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2710 Napisano Septembar 26, 2018 Drug član, 2105 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan BravoSent from my SM-A530F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 4816 Napisano Septembar 27, 2018 Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 380 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan Podrska je jedna od najvaznijih stvari u zivotu koja nam daje snagu da mozemo sve, zato svima HVALA puno-vise-najvise od srca Ne mogu a da ne izdvojim : misa-pei i moju najdrazu Ljilju BokyBoy VR46 Arakis makikt i posebno se zahvalim na cestitkama, ljubi vas puno Gole 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 4816 Napisano Septembar 27, 2018 Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 380 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan On 26.9.2018. at 3:30, vortex4borg je napisao: Cestitke, i nek te vetar na motoru uvek nasmeje od uvo do uvo. A kako je ovo internacionalni forum, imas kolegu/drugara i u Skoplju i za dobro i za problem. Hvala puno , takodje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 4816 Napisano Septembar 27, 2018 Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 380 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan On 24.9.2018. at 19:03, Pirotehnicar je napisao: Neka je sa srecom, a kako sam i sam dosta odocnio sa ulaskom u svijet 2 tocka mogu ti reci da te ocekuju mnogi divni momenti u druzenju prvenstveno sa igrackom a onda i sa dosta divnih ljudi sa istim hobijem. Hvala , ne mogu ni da zamislim .. do sada sam imala milion fantasticnih trenutaka sa takvim ljudima bez motora , tek sad kada budem imala svoj kukukuuu . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nik_sa015 1813 Napisano Septembar 28, 2018 Zainteresovan, 713 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW R1200GS LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan Pridružujem se čestitkama 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 4816 Napisano Septembar 30, 2018 Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 380 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Octobar 1, 2018 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam na dozvoli! Sa srećom da se voziš! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...