shoyyka 10179 Napisano Avgust 15, 2022 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Šta ovo brunda ispod dupeta?Pa ja konačno čujem zvuk Bandita,jeeeee... Položio deflektor 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21691 Napisano Avgust 15, 2022 Integrisan, 9458 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Daaaa, isti taj vizir na gsx-f nije bio dovoljan, tek je sa deflektorom "proradio". To je to. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10179 Napisano Avgust 15, 2022 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Neverovatna razlika za par cm i par stepeni ugla. Kolega @Alekre hvala na poklonu,prepravio sam samo vezu,uzeo od fabričkog,radi...aj veri 'epi 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GrunfNS 9 Napisano Avgust 29, 2022 U prolazu, 5 postova Lokacija: NS Motocikl: Bandit 1250 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav iz NS ! Pridružio bih se temi, iako Bandita 1250 imam tek desetak dana i oko 500 km. Temu i diskusije sam protrčao, tako da se izvinjavam unapred ako sam nešto preskočio , pa ponovim. Primećujem da ima, i to sa razlogom dosta diskusije oko motornog ulja koje koristimo. Prilažem zato fotku sa servisne knjižice za model K8. Ne mogu se setiti da li je tada Suzuki imao Motul kao sponzora za GP ekipu ili ne , ali preporuka je tu. Ono što bih svima preporučio , a znate i sami , je da sipate isključivo originalna ulja. Motocikle ne toliko, ali auta sam navozao sigurno 2 mil. km. Motor (mislim na mašinu) praktično ne možete da uništite. Verovatno Vas nema mnogo koji pređu godišnje 10000 km. Pa izračunajte to puta 20 godina je svega 200000 km. Ovaj motor, a i mnogi drugi lako pređu tu cifru, a da li možemo mi? Voleo bih da pročitam komentar na fotku, a i to da li i Vi imate slične ili drugačije preporuke. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10179 Napisano Avgust 30, 2022 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Nema komentara drug dok ne vidimo mašinu. U suštini nema se šta komentarisati,malo oko gradacija,a i tu nema nekih grešaka...10w40 je po fabrici,po iskustvu vozača neka mera 10w50 ako se ne vozi po 'ladnoći,samo originalno,Motul 7100 neprevaziđen,a i druga su ok,šta im fali? U mom je Shell 10w40 advance ultra,drugo menjanje,dobro se pokazao,(šteta što ga nema u gradaciji 10w50,to bi bilo pravo),hteo probati,a i malo iz protesta zbog cene Motula,kog sam preferirao...Sledeće menjanje je Motul 10w50... Dosta ti je...daj fotos! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GrunfNS 9 Napisano Avgust 30, 2022 U prolazu, 5 postova Lokacija: NS Motocikl: Bandit 1250 Prijavi odgovor kao problematičan Stiže, samo da stignem kući s' posla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10179 Napisano Avgust 31, 2022 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan U svakom trenu momenta časa,moraš imati u "džepu" spremne fotose i samo ih ispališ?! 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10179 Napisano Octobar 7, 2022 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kavke 302 Napisano Octobar 7, 2022 Svrati ponekad, 167 postova Motocikl: Suzuki Bandit 1250 Prijavi odgovor kao problematičan Daj mu ga malo po obrtajimaSent from my PPA-LX2 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10179 Napisano Octobar 7, 2022 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Numem 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Octobar 7, 2022 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Kavke je napisao: Daj mu ga malo po obrtajima Sent from my PPA-LX2 using Tapatalk Nema potrebe posto taj motocikl ide veoma dobro od 3000rpm do 4000rpm u 6-toj brzini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kavke 302 Napisano Octobar 7, 2022 Svrati ponekad, 167 postova Motocikl: Suzuki Bandit 1250 Prijavi odgovor kao problematičan Nema potrebe posto taj motocikl ide veoma dobro od 3000rpm do 4000rpm u 6-toj brzini. Znam, ja ga vozimSent from my PPA-LX2 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10179 Napisano Octobar 7, 2022 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan pre 32 minuta, Kavke je napisao: Znam, ja ga vozim Sent from my PPA-LX2 using Tapatalk Ne verujem dok ne vidim fotos 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kavke 302 Napisano Octobar 7, 2022 Svrati ponekad, 167 postova Motocikl: Suzuki Bandit 1250 Prijavi odgovor kao problematičan Ne verujem dok ne vidim fotosEvo gaSent from my PPA-LX2 using Tapatalk 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10179 Napisano Octobar 7, 2022 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Tako brate...lepa Suzi na ćupriji! Da ne bude da samo ja kačim fotose,pišem gluposti...Ostali se nešto stisli... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10179 Napisano Octobar 7, 2022 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Aj' sad kad sam krenuo sa pisanijem da turim klip o menjanju filterčića u pumpi...i čišćenje drugog,znači dva ima.Ovaj drugi je nešto kao metalik-mesh i u plastičnom je kućištu,neizmenjljiv je,samo se očisti nekim preparatom,trljanjem... Mnogi to ne znaju,slučajno pročitah negde,a jedva nađoh neki klip... Na mom bajku sam sve zamenio sem ovoga,to tokom zimskih dana. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2322 Napisano Octobar 10, 2022 Zainteresovan, 624 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan On 10/7/2022 at 3:13 PM, shoyyka said: Ovo put za La? Ih brate pa kako omasi krivinu, ako nisi prosao ovuda milion puta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10179 Napisano Octobar 10, 2022 (promenjeno) Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan @lestra Baš zato... Da nisi svraćao kod Zvonka u Darosavi,pre neki dan? Promenio Octobar 10, 2022 član shoyyka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2322 Napisano Octobar 11, 2022 Zainteresovan, 624 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan On 10/10/2022 at 12:20 PM, shoyyka said: @lestra Baš zato... Da nisi svraćao kod Zvonka u Darosavi,pre neki dan? Jesam. Malo dotegli lanac, pokazao mu moped i tako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10179 Napisano Octobar 11, 2022 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan pre 34 minuta, lestra je napisao: Jesam. Malo dotegli lanac, pokazao mu moped i tako... Prošao...ne svratih!Vidim nešto se plavi,koferi...pomislih novi GS Zvone je žiška! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10179 Napisano Octobar 14, 2022 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pade mi na pamet da vidim kol'ko sam prešao...od prve registracije,od kraja Marta... Trip B ne diram,to mi je pređena km. sa Suzi... Ukupna... 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10179 Napisano Octobar 15, 2022 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pređoh/vrnuh se sa testerola na Mol-ov sprej za lanac,nenačet,dugo mi stoji,aj' da ga potrošim...ne čuje se lancanik... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8017 Napisano Octobar 15, 2022 Drug član, 2115 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan shoyyka al si ga naglancao,iiiiiiiiii. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Octobar 15, 2022 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan Bandit, monstrum i monster .. a strasilo vozi ... da ga *ebeš ne može biti dobro .. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10179 Napisano Octobar 15, 2022 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan pre 28 minuta, gebee&co je napisao: shoyyka al si ga naglancao,iiiiiiiiii. E jesam ali crno...lep dok ne kreneš! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...