Bojan_Jgd 2157 Napisano pre 4 sati Drug član, 1582 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan 19 minutes ago, bajker71 said: Često je i do težine i fizičke spreme vozača, kondicije... Većina ne želi ni deo opterećenja da bude na rukama, umara ih to pa stavljeju podizače na volan. Hoće da sede uspravno kao da imaju kolac u leđima. I stvarno, ruke se ne umaraju ali zato dupe i leđa razvaljuju jer je svo opterećenje na njima. Onda guraj memorijske pene, gelove i ostala sranja dok se sedište ne naduva kao gajde... Vozio sam sam sport turing. BMW F800ST i njime sam najviše kilometara prešao. Nikada mi nije odgovarao taj položaj. Ruke, da...nekako me zglobovi čudno bole. Ali najveći problem sam imao u gornjem delu leđa i ispod vrata od držanja glave uspravno. To mi je baš smetalo. Iako je teoretski taj sport turing položaj ergonomski najispravniji sa najmanjim opterećenjem kičme. ADV položaj najviše opterećuje donji deo leđa i oseti se. Ali očigledno da nam ne smetaju iste stvari. Meni je to daleko prihvatljiviji položaj os sport turing položaja. A i osećaj na kormanu je potpuno drugačiji. Mnogo rasterećeniji i lakše se upravlja motorom. Pogotovo ako je neki motor težak kao što je to Bandit. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 24003 Napisano pre 4 sati Integrisan, 7764 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Meni na nejkedu nista ne smeta za ruke, ledja itd. Nekada kada sidjem me boli donji deo ledja ali misici jer su mi mlitavi pa sam poceo raditi vezbe. To mi se desi i kada dizem teret duze vreme tako da nije do polozaja. Ali eto ja nekako imam problem za medjunozjem koje hoce da utrne u zavisnosti kako se namestim. Bice da je do ergonomije i ugla kolena itd. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 16923 Napisano pre 3 sati Drug član, 1968 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pa počni i međunožje da vežbaš, oženjen si... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 2157 Napisano pre 3 sati Drug član, 1582 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Sve zavisi i koliko vremena se provede na motoru na dan u toku vožnje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 16923 Napisano pre 3 sati (promenjeno) Drug član, 1968 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan pre 23 minuta, Bojan_Jgd je napisao: Pogotovo ako je neki motor težak kao što je to Bandit. Kao što reče, ne smetaju nam iste stvari. Meni Bandit nije tako težak pošto ga u gradu ne koristim, za otvoreni put je odličan, nema vibracija, nema voblinga, bočni vetar mu ne remeti putanju... Meni eto vibracije smetaju pa motocikle sa dva cilindra ne gledam. Promenio pre 3 sati član bajker71 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 12132 Napisano pre 3 sati Hronični Motociklopata, 7927 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600 Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Bandit 600 mk2 je meni ergonomski bio skoro pa savršen za mojih 188cm i stotinak kg, po gradu, lokal, autoput, nikakav problem, samo gaaas. Da su samo izvukli malo više konjića iz njega bio bi savršen, bar da se izjednače sa konkurencijom (Hornet i Fazer) Čak ni ona uljara 650 nije nešto naročito jača, ima isto 77ks ali nešto više obrtnog momenta, isprobao sam jednog kolko-tolko kad sam bio u potrazi za motorom, i sad u trenucima očaja (i dokolice) pod dejstvom lekova razmišljam da utopim Fazera i da uzmem tu 650 uljaru, samo još nju nisam imao, ali opet, Fazer mi je super motor, sve na njemu je do jaja, samo to sedište me smorilo u pm, a ne rizikuje mi se 250eura za preradu, skupa mi ta lutrija u pm, ne znam više, nisam pametan... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 24003 Napisano pre 2 sati Integrisan, 7764 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Bojan_Jgd said: Sve zavisi i koliko vremena se provede na motoru na dan u toku vožnje. Jako malo provodim. Mozda je i do kondicije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 2157 Napisano pre 1 sat Drug član, 1582 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Mora da se uštavi čovek malo....jbga.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 16923 Napisano pre 1 sat (promenjeno) Drug član, 1968 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Disko Nindža je napisao: Bandit 600 mk2 je meni ergonomski bio skoro pa savršen za mojih 188cm i stotinak kg, po gradu, lokal, autoput, nikakav problem, samo gaaas. Da su samo izvukli malo više konjića iz njega bio bi savršen, bar da se izjednače sa konkurencijom (Hornet i Fazer) Banditova konkurencija su tada bile vazdušare slične radne zapremine, Diverzija 600, Kawa ZR 7, Honda CB 750 F2 pa i Ducati Monster 600/750 i od svih njih ima više konjića... Hornet i Fazer su neka druga priča. Promenio pre 50 minuta član bajker71 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 7906 Napisano pre 1 sat Ne silazi, 6817 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Postoji i Bandit 750, samo on nije tako čest. Pošto je u osnovi jako sličan Inazumi, bio je rezervisan uglavnom za Japan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 24003 Napisano pre 41 minuta Integrisan, 7764 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Postoji i GSR400 ali ga verovatno nikada niste videli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...