Jump to content

Moto Zajednica

Recommended Posts

• 4_tocka_i_karoserija, 2248 postova
  • Motocikl: -
Pre 15 sati, Bor-i-slave je napisao:

Ako ides preko Kaone

Kako izbegneš Kaonu ako ideš iz Valjeva za Kosjerić? 
I ovo što si ti naveo se valjda spušta u Kaonu?

Ili si hteo da kažeš da je direktan pravac Valjevo-Kaona loš, a preko Divčibara OK?

Ne lazume?

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 218 postova
  • Motocikl: Yamaha Tricity 300
18 hours ago, zaludan said:

Razumem ja šta ti pričaš, ali u tvojoj priči nema saobraćaja na tom putu osim tebe.

Em moraš da kočiš kad se mimoilaziš s nekim, em kad stigneš nekog sporijeg nema preticanja ako te namenski ne propusti.

Da nije toga, složili bismo se. :) 

Nije toliko poenta u saobraćaju, nego da @KoleD priča iz ugla dvotočkaša, koji nemaju takve probleme oko mimoilaženja, a i preticanja su moguća, daleko lakše. A pogledi su sjajni 😀. Ja sam prošle godine prošao, ovde u klipu je od 1. do 6. minuta penjanje i fotke, oduševljen sam i ponoviću takođe. Nisam se vraćao istim putem, išao sam dalje do Mauzoleja/Njegoša, pa se spustio na Cetinje i onda nazad ka moru, tj. Budvi, čisto da bude krug 😀

Da, naravno da je razlika u dva točka i karoseriji.

I da, mimoilaženje nije problem na dva točka, ali preticanje jeste - ne možeš bezbedno da pretičeš ako se četvorotočkaš namenski ne skloni, i verovatno uspori. Mislim, teoretski možeš, ali ne bih o tome.

A, ilustracije radi - od onog mesta gde si i ti slikao, gde je ona tabla izlepljena nalepnicama sam krenuo minut pre troje slovaka na motorima. Kad su me stigli (vrlo brzo) bukvalno prvo nisu hteli da me pretiču - usporio sam i mahnuo im da prođu, i prvi lik je samo odmahnuo. Biće da im je prijalo da imaju nešto široko ispred sebe :D 

Ali, valjda su se smorili nakon par susreta sa vozilima iz suprotnog pravca, kad sam ja morao da stanem, pa posledično i oni, svirnuše mi na prilasku serpentini, ja stanem, i oni prođoše.

Panorame su odlične, ali, do vidikovca kod gondole, i mauzoleja se može "normalnim" putem, i pogled nije ništa lošiji.

Moramo se složiti da se ne slažemo :) 

• Drug član, 1557 postova
  • Motocikl: SMC 300
1 hour ago, zaludan said:

Kako izbegneš Kaonu ako ideš iz Valjeva za Kosjerić? 
I ovo što si ti naveo se valjda spušta u Kaonu?

Ili si hteo da kažeš da je direktan pravac Valjevo-Kaona loš, a preko Divčibara OK?

Ne lazume?

Nikako, osim ako biras alternativne pravce. Od Kaone ka Kosjeri je dosta bolji put. 

Moze sa Divcibara prema Pozegi, pa u Cestobrodici odn Pijesku desno za Kosjeric. Moze i blize ali je los asfalt.

Upravo je deonica od Va do Kaone najlosija i to deo kroz kanjon Gradca.

Tebi posto volis avanture mogu da preporucim par puteva po tom kraju ,kojima se retko ide, ali se ne ide putnickim vozilima...

• Hvala 1

pre 2 minuta, Bor-i-slave je napisao:

Tebi posto volis avanture mogu da preporucim par puteva po tom kraju ,kojima se retko ide, ali se ne ide putnickim vozilima...

Bio sam dva puta ove godine u tim krajevima, jednom Povlen, jednom Maljen, tako da teško da ću opet u skorije vreme :)
Moram malo i na druge strane.

• Sviđa mi se 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja