Jump to content

Moto Zajednica

Recommended Posts

• Zainteresovan, 480 postova
  • Motocikl: ex Yamaha BT 1100 Bulldog ex V-Strom 650 XT ex Suzuki V-Strom 1050XT now BMW R1250GSA
3 hours ago, zaludan said:

OK, znam koga da pitam za put ubuduće :) 

Gledam šta pišu ljudi, i pitam se gde sam ja redovno bivao pre 15-tak godina...

Kopaonik-Jošanička banja bolji od Doline Jorgovana?? Bio krš put, samo takav.

Ušče - Ivanjica...lelelelelele...samo ko je morao

Ivanjica-Sjenica - "geometrija" puta je dobra, ali asfalt...kukukukuku

Novi Pazar - Sjenica beše 100 puta bolji...

Put za Molitvu??? To se zove put????

Mislim, OK, kad sam poslednji put išao, ni do Markove Ravni se baš nije moglo bilo čime i na Goliji nije postojao asfalt, ali ovo je baš, baš...

Osim Doline Jorgovana (ceo put Rožaje-Kraljevo) nisam se vozikao tuga, mislim od 2010-te.

Eto koliko znači tražiti tuđa iskustva.

Dobro si poceo, pre 15 godina , vreme je da obnovis materiju 😎

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 162 postova

Od Va na Mionicu, Banju Vrujci i Ljig, pa Ibarskom magistralom na Rudnik...posle Topola, Natalinci, Smed. Palanka i dalje ka Požarevcu i Dunavu....ja sam u G. Milanovcu, ako odlučiš ovuda ili na Rudnik, tu sam za sve što treba, slobodno se javi....

Sent from my moto g54 5G using Tapatalk

• Sviđa mi se 1

• Zainteresovan, 489 postova
  • Motocikl: Kawasaki kle 500

@Nightrider Z Od Valjeva do Loznice, garantujem da će ti se svideti, pa od Loznice preko Jadranske lešnice na Tekeriš pa se spustiš taze asfaltom do Šapca pa zatvoriš krug preko Koceljeve do Valjeva i dalje kako već zamisliš. Ako možeš ovo da uklopiš nećeš se pokajati.

• Sviđa mi se 2

• Drug član, 1646 postova
  • Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥

20250724_173141.thumb.jpg.7d4b8a47c6adbde28bf8b4c729fa413a.jpgDa kažemo "novi put' od Sekulića do Drvengrada ,svi koju su na Mitrovcu ili Zaovinskom jezeru  a hoće ka Drvengradu ili Višegradu mogu ovuda.

Put je prelep ali uzak,kvalitetan asfalt kratke krivine ,serpentine ,ponegde moze i do 80 km/h.

Priroda nestvarna i bilo bi greota da se proleti brzo ovuda ..a i opasno ,dovoljno je da vozač automobila ili kombija vrlo malo iseče krivinu i eto nas u problemu.

Nema rizle ,nema odrona,asvalt nov perfektan.Ogledala postoje na jakim "180°"krivinama..

Screenshot_20250724_213231_Maps.jpg

Promenio član Džim Džarmuš
  • Sviđa mi se 3

• Drug član, 3209 postova
  • Motocikl: CBR 1000F - Bedevija

Put sa Dunavske magistrale kod Milanovca prema Majdanpeku...

U istoriji građevinarstva i izgradnje puteva ne postoji materijal koji nije ovde korišćen za krpljenje puta. Mislim da su dodali i neke materijale koji nemaju veze sa građevinom. Bukvalno je kao ono ćebe sastavljeno od krpica, s tim što su ovde krpice razbacane pa spojene i imaju i treću dimenziju, ne tako malu 

Odustao sam posle nekoliko kilometara kada sam saznao da je skroz takav. Nalevokrug.

• Sviđa mi se 1
  • Haha 3

• BJB Maxi Scooter Club, 771 postova
  • Motocikl: Voge 300 Rally

Kakav je ovde put za vožnju? Treba da "spojim" Durmitor i Taru, pa mi je palo na pamet da ručam u Sarajevu. Svi predlozi dobrodošli :) 

day2.png

• Drug član, 970 postova
  • Motocikl: -

Za put do Foče već imaš info. Od Foče do Sarajeva nije nešto loš put, ali nije ni za pamćenje.

U zavisnosti od doba dana i dana u sedmici, tek od Sokolca ti se otvara saobraćaj za neku finu, tečnu vožnju.

• Hvala 1

• BJB Maxi Scooter Club, 771 postova
  • Motocikl: Voge 300 Rally

Hvala @vojakis katastrofa u smislu kvaliteta asfalta ili opterećen saobraćajem i sl? Ovo prvo mi i nije toliki problem :lol:

@miki subota bi bila. 

Jedino obavezno su početka i krajnja tačka za taj dan, sve izmedju je fleksibilno :) 

• Drug član, 1172 postova

@andrej.

Taj put od Foče do Huma je katastrofa u smislu katastrofa za putni motor. Za enduro je verujem ok (kada vidim gde ljudi teraju, mogu da kažem da je super 🙂). Ali ne celom dužinom već 14-15 km-a od granice ka Foči (odnosno poslednja deonica do Huma ako ideš od Foče) ako sam dobro izmerio.

Posle je fenomenalan put za vožnju osim što zna da bude kamenja/odrona po putu kroz kanjon Pive.

• Hvala 1

• 4_tocka_i_karoserija, 2182 postova
Pre 1 sat, andrej. je napisao:

Hvala @vojakis katastrofa u smislu kvaliteta asfalta ili opterećen saobraćajem i sl? Ovo prvo mi i nije toliki problem :lol:

Asfaltni put je preuzak za mimoilaženje dva automobila, s tim da je manje-više celom dužinom ugaženo sa strane da svugde mogu da se mimoiđu i dva kamiona ako treba, kad jedan siđe s asfalta.
Nezgodan je ako se zaletiš - sam asfalt nije loš, ali saobraćaja ima dosta, i uvek s druge strane može neko da naiđe, i onda jedno vozilo mora da siđe s asfalta.

A, jeste prelepa priroda.

• Sviđa mi se 1

Toliko puta pominjana deonica Foča-Šćepan polje. Ko je bude prvi put prošao reći će da je očajna a mi koji je svake godine prolazimo reći ćemo da je za 50% bolja nego ranije. Naime, spojili su sve delove koji su bili bez asfalta pa je sada ipak mnogo bolje. Nemojte da se iznenadite ako vidite "zakrpe" od asfalta usred rizle koja je sa strane🤣. Ipak, put je jako talasast i sa dosta oštrih krivina i ludim vozačima kombija koji voze kao sumanuti. Bude tu i autobusa, pazite. Ne znam koliko slika može da dočara

IMG20250628073448.jpg

Pa odjednom

IMG20250628073356.jpg

I nadaleko poznati drveni mostići

IMG20250628073418.jpg

IMG20250628074819.jpg

Poseban oprez

IMG20250628074850.jpg

A tu su i drugari, jako mirni i pitomi

IMG20250628074956.jpg

IMG20250628075044.jpg

IMG20250628075108.jpg

• Sviđa mi se 5

• Svrati ponekad, 115 postova
Put sa Dunavske magistrale kod Milanovca prema Majdanpeku...
U istoriji građevinarstva i izgradnje puteva ne postoji materijal koji nije ovde korišćen za krpljenje puta. Mislim da su dodali i neke materijale koji nemaju veze sa građevinom. Bukvalno je kao ono ćebe sastavljeno od krpica, s tim što su ovde krpice razbacane pa spojene i imaju i treću dimenziju, ne tako malu 

Odustao sam posle nekoliko kilometara kada sam saznao da je skroz takav. Nalevokrug.
Ja sam ga pre par dana provozao celog.. Kada nisam odlepio tada,neću nikada....

Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока

• Sviđa mi se 1

• Drug član, 1810 postova
  • Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer

Jel to onaj put što prolazi pored Kapetan Mišinog brega? Prošao kolima vozeći slalom između kratera prvom-drugom, i tako trideset kilometara. Najgori "put" ikad.

• Drug član, 2482 postova
  • Motocikl: Honda NC750x

Da li neko prosao ovuda skoro, kakav je put. 

Deljena putanja
Od (44.8152947,20.3750775) do Крашићи, Црна Гора preko E763.

9 s 6 min (537 km)
Za najbolju rutu u trenutnom saobraćaju, posetite

MAPS.APP.GOO.GL

Find local businesses, view maps and get driving directions in...

Deljena putanja
Od Крашићи, Црна Гора do Hladna Uvala, X4WW+2W2, bb 85360, Црна Гора preko P1.

3 s 4 min (130 km)
Za najbolju rutu u trenutnom saobraćaju, posetite

MAPS.APP.GOO.GL

Deljena putanja
Od Hladna Uvala, X4WW+2W2, bb 85360, Црна Гора do Београд preko E851.

8 s 51 min (566 km)
Za najbolju rutu u trenutnom saobraćaju, posetite https://maps.app.goo.gl/AKWiVhSSSKSYiKYx9?g_st=av

• U prolazu, 37 postova
Pre 10 sati, VLAD81 je napisao:

Toliko puta pominjana deonica Foča-Šćepan polje. Ko je bude prvi put prošao reći će da je očajna a mi koji je svake godine prolazimo reći ćemo da je za 50% bolja nego ranije. Naime, spojili su sve delove koji su bili bez asfalta pa je sada ipak mnogo bolje. Nemojte da se iznenadite ako vidite "zakrpe" od asfalta usred rizle koja je sa strane🤣. Ipak, put je jako talasast i sa dosta oštrih krivina i ludim vozačima kombija koji voze kao sumanuti. Bude tu i autobusa, pazite. Ne znam koliko slika može da dočara

IMG20250628073448.jpg

Pa odjednom

IMG20250628073356.jpg

I nadaleko poznati drveni mostići

IMG20250628073418.jpg

IMG20250628074819.jpg

Poseban oprez

IMG20250628074850.jpg

A tu su i drugari, jako mirni i pitomi

IMG20250628074956.jpg

IMG20250628075044.jpg

IMG20250628075108.jpg

E bas mi je drago sto su popravili taj put. Isao jednom na rafting u Bastase... Horor. 

"Popravili" da i bolje je nego što je bilo ali je to daleko, daleko od onog kako bi trebalo biti. To je stalni granični prelaz i najkraći put između Sarajeva i Podgorice. Ako se posmatra sa te strane onda je užasan i sramotan i dalje.

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 3

• Drug član, 970 postova
Pre 5 sati, RankoHonda je napisao:

E bas mi je drago sto su popravili taj put. Isao jednom na rafting u Bastase... Horor. 

Ako je "popravljen", kao da su ga popravljala ona dvojica iz A je to

• Zainteresovan, 419 postova
  • Motocikl: NC 750X RC90, Transalp XL750

Južnjaci!
Kakav je Ruski put (442) i put 234 od Dukata do Bosilegrada. Hteo bi neki krug oko Besne Kobile... 

• Drug član, 1342 postova
  • Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2

Išao sam pre nekoliko godina tuda, i ostao mi je u sećanju kao najgori put kojim sam ikada vozio. :D

Nije šala, zaista. Nije kratka deonica i bilo mi je veliko mučenje da Tracer-om prođem tuda.

Veći deo te deonice je neasfaltiran, makadamski put, ima i dosta krupnog kamenja. Ako se dobro sećam, sve do raskrsnice posle sela Donja Ljubata. Istina, tada su na nekom delu bili i radovi na asfaltiranju nekih delova, pa je sada situacija možda znatno bolja. Uzmi sa rezervom moj komentar.

Inače deonica od magistrale pa gore do Krive Feje je jedna od najboljih deonica za krivinarenje u ovom delu zemlje. :)

I nadalje je bilo interesantno, ne žalim što sam bio i opet bih išao taj krug jer jeste interesantan, samo eto jesam se pošteno pomučio onda. :D

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja