pronto 6588 Napisano Jun 16, 2018 Ne silazi, 6518 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Sve je to super...ako oplevi u trci, pun džep krompira. Da ne pričamo o kolateralnoj šteti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16903 Napisano Jun 16, 2018 Integrisan, 8301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da znam kako će da bidne, al neČu da ti kažem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6588 Napisano Jun 16, 2018 Ne silazi, 6518 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan HoČeš, hoČeš...u drugoj temi do pred start, moraČeš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5325 Napisano Jun 16, 2018 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj mali će da sjebe primicač! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1432 Napisano Jun 16, 2018 Drug član, 1385 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5325 Napisano Jun 16, 2018 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Au! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola Honda 954 173 Napisano Jun 16, 2018 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Prijavi odgovor kao problematičan Lorenco ce sutra posteno da se olupa ili ce da zavrsi 7 8 .... Imao sreca sa S gumama i Zabarskim asfaltom na prosloj trci , sutra kad potrosi gume do pola trke na tamnom Spanskom.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5325 Napisano Jun 16, 2018 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan ^ nije nemoguće! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2384 Napisano Jun 16, 2018 Andragog, 4961 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Nece potrositi gume, promenio je stil voznje. Bice sigurno na podijumu ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Jun 16, 2018 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5958 Napisano Jun 16, 2018 Drug član, 2774 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Nikola Honda 954 je napisao: Lorenco ce sutra posteno da se olupa ili ce da zavrsi 7 8 .... Imao sreca sa S gumama i Zabarskim asfaltom na prosloj trci , sutra kad potrosi gume do pola trke na tamnom Spanskom.... Dobro decko, MM ce da pobedi, osvoji jos 2 titule ove sezone (moze mu se, dere slajdere sa svih strana na FP4, pada po 12 puta u FP1,2,3) i pojebe sve cure sa paddocka! Ja bih jako voleo da odeno do pape da ga zamolimo da se katolici od sad zaklinju Markezu, i do ovog pravoslanog glavnog da se i pravoslavci zaklinju gorepomenutom! No sad, da preskocim ovu crnu decu... JLO se opasno nalozio da zapusi usta Djidjiju. Dovi iz senke, ali generalno, Dukac poceo ozbiljno da radi. Drago mi je! MM (samo da 954 ovo ne procita, ima da se primi) i dalje vozi toliko dobro i nadobudno, da to nije realno. Ako ne tresne ili ne dobije kaznu jer je nekog pokosio, ogromne su sanse da pobedi. Klanjam mu se do poda! Nego mi ona smrljava faca JLOa deluje kao da je sve na mestu. Kad god jebranije bilo tako... osvajao je titule ili bio bas blizu toga! Jel vam se cini da su trenutno najspremnija ekipa komplet ili ja tripujem? (DOV/JLO & DUCATI) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola Honda 954 173 Napisano Jun 17, 2018 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, srbac je napisao: Nece potrositi gume, promenio je stil voznje. Bice sigurno na podijumu ! Ma jok, sigurica stavlja SS gume i cao ....Proslu trku imao srece da je 93 pao , ovi svadbari za njim klaj klaj, lagano ,sigurno i dosao do pobede. Samo da mu neko udje u rep par krugova i gotov je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13557 Napisano Jun 17, 2018 Ne silazi, 6025 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uf kako bih ja voleo da moze moj pogan scenario da se ostvari do kraja sezone al nece da moze. Ovo je scenario: Lorenco i Markez u Valensiju stizu i Lorenco ima recimo 24 boda prednosti Dukati i Gigi vec narucili sampanjac i Lorenco u Poslednjem krugu zakoci parkira motor i pusti Markeza da pobedi i uzme titulu. Gigi-u otpadaju obrve od besa Dezmo Dovi trci da ga tesi a Lorenco kaze izaslo mi Mapping 8 nisam znao sta da radim pa sam stao 3 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale-VFR 457 Napisano Jun 17, 2018 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Branicevski okrug Motocikl: Honda Hornet 600 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Kako je mene nasmejao Xavier Simeon u Q1 odavno se nisam tako smejao gledajuci motogp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1668 Napisano Jun 17, 2018 Drug član, 2261 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan pusti Markeza da pobedi i uzme titulu. Gigi-u otpadaju obrve od besa Dezmo Dovi trci da ga tesi a Lorenco kaze izaslo mi Mapping 8 nisam znao sta da radim pa sam stao hahahahahhaahhSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3861 Napisano Jun 17, 2018 Ne silazi, 5004 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Zašto stalno spominjete Điđija, on ga je doveo u tim? Ok, možda mu nije "100%" verovao u nekom trenutku, ali zar nije glavni krivac Domenicali? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13557 Napisano Jun 17, 2018 Ne silazi, 6025 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nemam pojma ali ako kao sef tima dovedes karakter kakav je Lorenco koji nije hteo da se povinuje Rosiju u piku karijere i od njega trazis da pomogne Doviciozu onda ne znam sta da kazem Ako i ovi u Hondi misle da ce Lorenco pomagati Markezu i krenu da mu salju Mapping 8 i njih ce na k...cu da nosa. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5325 Napisano Jun 17, 2018 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, MOTOM said: Zašto stalno spominjete Điđija, on ga je doveo u tim? Ok, možda mu nije "100%" verovao u nekom trenutku, ali zar nije glavni krivac Domenicali? Pa samo su za Điđija čuli, Domenicali spada u tajna znanja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13557 Napisano Jun 17, 2018 Ne silazi, 6025 postova Prijavi odgovor kao problematičan U pravu si ali sam cuo za Gianfranco Lancija koji je u Ducati i Ferari ulupao gomilu love i sta sad. Ovo spominjem zbog te Italijanske potrebe da bude sve Italijanska pobeda Koliko kapiram korporativne logike Djidji je zaduzen za vozacki kadar i rezultate a ne CEO. Ukoliko stvari normalno funkcionisu Djidji je trazio pare za svoj projekat i obecao rezultate. Projekat je Lorenco. Rezultati nisu dosli jer je premalo vremena bilo (sad vec ocigledno) i jer nije udovoljeno Lorencovim zahtevima (glasine). Djidji se oprao i dozvolio da Domenciali "komunicira" sa Lorencom o rezulatima za koje je Djidji odgovoran = Djidji sisa (po meni) i to je razlog zasto zelim da mu otpadnu obrve. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5325 Napisano Jun 17, 2018 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Upeca se!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13557 Napisano Jun 17, 2018 Ne silazi, 6025 postova Prijavi odgovor kao problematičan Just now, to crank said: Upeca se!? Kao saran 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13557 Napisano Jun 17, 2018 Ne silazi, 6025 postova Prijavi odgovor kao problematičan Proradio mali proleter u meni pa branim radnika (Lorenca) od trulih kapitalista a ne volEm ni njega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeshaXX 285 Napisano Jun 17, 2018 jedan od DDMZ, 807 postova Lokacija: NBG Motocikl: R, gsx R Prijavi odgovor kao problematičan Jao kako se osipa vodeća grupa u Moto3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1099 Napisano Jun 17, 2018 Drug član, 2598 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan ovaj moto3 jbt... kao da gledam wss300 trku. previse kamikaza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6588 Napisano Jun 17, 2018 Ne silazi, 6518 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Borba za poziciju u "zavetrini" obično kumuje žetvi...i vrlo često se govori u množini. Jednostavno su previše blizu. Martin se baš lepo zaleteo...a Boga mi dobra mu je bila i držačica...kišobrana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...