Gordak985 2456 Napisano Octobar 12, 2021 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan On 25.5.2021. at 16:11, Savamalac je napisao: Info za registraciju, 2021 godina, 18900,21 rsd. Za 300 kubika ovolika registracija? Nešto sam mislio da je do 15k, ne znam zašto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1220 Napisano Octobar 12, 2021 BJB Maxi scooter club, 1654 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Prijavi odgovor kao problematičan pre 35 minuta, Gordak985 je napisao: Za 300 kubika ovolika registracija? Nešto sam mislio da je do 15k, ne znam zašto. 2021. godiste .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savamalac 144 Napisano Octobar 12, 2021 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Ne, ne... Nesporazum... Skuter je 2015 godiste, registracija u 2021. godini je 18900,21 rsd. 15k je mozda bez tehnickog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 10959 Napisano Octobar 12, 2021 (promenjeno) Ne silazi, 2186 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Bev 300ie kraj avgusta 22000d,doduse ove godine kupio pa nemam bonuse.7300d tehnicki. Promenio Octobar 12, 2021 član cezarpa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2456 Napisano Octobar 12, 2021 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, cezarpa je napisao: Bev 300ie kraj avgusta 22000d,doduse ove godine kupio pa nemam bonuse.7300d tehnicki. 7300d tehnicki. A jel sme da se psuje na forumu? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 10959 Napisano Octobar 12, 2021 Ne silazi, 2186 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Psovao sam 3 dana,razmisljao da prodam skuter,jbg. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savamalac 144 Napisano Octobar 12, 2021 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Toliko za koliko ti je vise tehnicki (ja sam platio 4k) toliko si iznad mojih 19000... Dakle, to je ta cena. Ali 7300 tehnicki gde nadje? preteruju vec. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 10959 Napisano Octobar 12, 2021 Ne silazi, 2186 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Ove godine sam pazario skuter ,tako da je puna cena polise,jos je po automatizmu htela i saobracajnu da menja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2456 Napisano Octobar 12, 2021 (promenjeno) Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim, od kad su uveli zakon o minimalnim cenama TP ja sam uvek registrovao na istom mestu, priroda posla koji sam radio, uvek su mi naplaćivali zakonski miniimum pa nisam ni razmišljao preterano, ali ovo baš ide gde ne treba. Baš svi gledaju kako i gde da te oderu. Kontam da nije prevelika konkurencija TP koji imaju mogućnost da pregledaju motore pa im se "može"... Promenio Octobar 12, 2021 član Gordak985 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 10959 Napisano Octobar 12, 2021 Ne silazi, 2186 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan 2-3 mesta u gradu,mnogi su pukli kad se prebacivalo na novi teh pregled Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9522 Napisano Octobar 13, 2021 Ne silazi, 2258 postova Lokacija: Beograd. Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, Gordak985 je napisao: 7300d tehnicki. A jel sme da se psuje na forumu? Što na forumu, ne plaćaš ovde...za te pare, psuj na tehničkom ! To nas sve čeka, pa i mene...x2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2456 Napisano Octobar 13, 2021 (promenjeno) Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Blaza je napisao: Što na forumu, ne plaćaš ovde...za te pare, psuj na tehničkom ! To nas sve čeka, pa i mene...x2 Ljudi me čudno gledaju kad psujem na javnim mestima, pa duboko dišem gledajući u plafon, recimo obezbeđenje u nekoj od državnih ustanova... Nego da ne zamlaćujem temu, gledam da pazarim neki ovako "skuterčić" zato i čitam temu, razmišljao o nečemu do 250 pa vidim da preporuke idu na stranu 300-ki jer su modernije, bolji motori generalno itd... Kolika je razlika realno u vožnji između xcitinga 250 sa karburatorom i downtown-a 300i? Većinom bih vozio solo, većinom na otvorenim relacijama, do sat vremena vožnje u pravcu, takve mi potrebe. Promenio Octobar 13, 2021 član Gordak985 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9522 Napisano Octobar 13, 2021 Ne silazi, 2258 postova Lokacija: Beograd. Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan @Gordak985 mala šala za psovke, ne zameri. Kao što napisah, sve nas čeka taj harač... Već sam pisao jednom kolegi ovde, pa da kažem i tebi lično moje mišljenje. Za Bgd min 250 kubika, da se lepo voziš. 500 je možda i previše, za svaki dan, po gradu (ubijaš mašinu). Pišem za skutere. E sad, sve zavisi od želja, i novčanika. Najjeftinija opcija je 250-ka sa karburatorom. Ako imaš finansija, 300i je top ! Ako želiš malo i van grada, 350i, 400i, 500i itd. Kolega @Prgi18 je i sa 50 kubika bez problema otišao do hrvatskog primorja, i vratio se. I verujem da se i dalje lepo vozi sa njim. Sve zavisi šta želiš, i koliko si spreman to da platiš. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4673 Napisano Octobar 13, 2021 Drug član, 3587 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan pre 47 minuta, Gordak985 je napisao: Kolika je razlika realno u vožnji između xcitinga 250 sa karburatorom i downtown-a 300i? Downtown ima oko 50% snažniji agregat, bez obzira na oznake. Dosta mu je skuplji prenosni kaiš nego za stari Xciting, ali moderniji je, ima delova da se nabave i tako to. Sjajan skuter, samo ako ti gabariti odgovaraju. Po meni, idealan je za ne previsoke vozače, do 180 i par cm, koji su slik&slim 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 1867 Napisano Octobar 13, 2021 Zainteresovan, 588 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam 180, al bogami nisam slim i meni je ok. Najveci fault u dizajnu su sanke za noge koje su preblizu pa samim tim neupotrebljive. Sve ostalo mogu samo da govorim u superlativu. Sto se snage tice, za 300cc, samo puca! 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savamalac 144 Napisano Octobar 13, 2021 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Moj glas za downtown-a 300i. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomamega 428 Napisano Octobar 13, 2021 Svrati ponekad, 432 postova Motocikl: Kymco Downtown 300i Prijavi odgovor kao problematičan Kao neko ko vozi navedeni model, mogu da vam kazem da je Downtown 300i prava mera, i to za brdoviti, ludi i agresivan grad kao što je Beograd. Savršen za veliki grad, izvlači iz svih situacija, a na otvorenom takodje moze lepo da ide, čak i na autoputu Sent from my iPad using Tapatalk 3 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2456 Napisano Octobar 13, 2021 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 177cm, 67kg (sa 90+, svi se goje od epidemije, ja prop'o), verujem da bi mi gabariti bili zadovoljavajući. Hvala na mišljenima, svakako će biti uzeta u razmatranje pri razgledanju opcija. Aj kad sam ovde, koliko košta "prvi" servis posle kupovine ovakvog polovnjaka, kojem da kažemo ništa ozbiljno ne fali, šta mogu da očekujem? Mislim na vaša iskustva pri kupovini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4673 Napisano Octobar 13, 2021 Drug član, 3587 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan pre 29 minuta, Gordak985 je napisao: koliko košta "prvi" servis posle kupovine ovakvog polovnjaka A sve zavisi naravno. Ja sam prodao svoj skuter nakon što je sasvim sređen. Kupca nije koštalo ništa dodatno, osim ako nešto nepredviđeno ne crkne, pu pu daleko bilo. Ako treba da se menja samo potrošni materijal (kaiš, rolnice, lamelice kvačila, filteri, ulja), računaj bar na 200 evrića, pa na više. Ako ti finansije dozvoljavaju, gledaj naravno što mlađe primerke, od vlasnika, što bolje održavane. Koleza @Savamalac prodaje jedan takav, ako se ne varam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2456 Napisano Octobar 13, 2021 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, boza_kg je napisao: Ako treba da se menja samo potrošni materijal (kaiš, rolnice, lamelice kvačila, filteri, ulja), računaj bar na 200 evrića, pa na više. Baš sam na ovo mislio, hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2456 Napisano Octobar 13, 2021 (promenjeno) Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, boza_kg je napisao: Koleza @Savamalac prodaje jedan takav, ako se ne varam. Pretpostavljam koji je skuter u pitanju, ako ga kolega prodaje, uklapaju se podaci, a i zapao mi je za oko kao lep primerak. Samo nisam gledao tako visoko, bio bi mi to prvi veći dvotočkaš pa sam hteo nešto jeftinije "za upoznavanje". A i bilo bi mi žao da kisne ispred zgrade :-) Mada stvarno izgleda lepo. Promenio Octobar 13, 2021 član Gordak985 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4673 Napisano Octobar 13, 2021 Drug član, 3587 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan A pokloniće ti kolega ceradu u motorin verujem Šalim se malo, sve jo OK što kažeš. Nekako se kod nas početnici zaleću na "zvučna imena" maxi-ja - Honda Silver, Burgman, Yamaha Majesty, Atlantic.., a to su uglavnom debelo izakane makine, pola primeraka sa oglasa je za otpad. Pa se pomalo i iznenadim kad neko razmišlja da napravi nešto pametniji izbor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petar_lord 809 Napisano Octobar 13, 2021 Zainteresovan, 388 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Liberty 150 - Beverly 250ie - Majesty 400 Prijavi odgovor kao problematičan Naviklo se na brend.. jbg standard U pravu si Bozo, jure se brendovi iliti imena koja predstavljaju krem u moto industriji, slabo se gleda ono sto nije zvucno.. a to sto nije zvucno pocinje ili je vec ozbiljan igrac i pretnja konkurenciji u mnogo cemu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 1867 Napisano Octobar 13, 2021 Zainteresovan, 588 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan Kymco je vec duze vreme ozbiljan igrac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7029 Napisano Octobar 13, 2021 Drug član, 2961 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan ...zamisli da se kod nas prodaju BAJAJ, TVS, HERO.... voleo bi te komentare da vidim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...