Jump to content

Moto Zajednica

Savamalac

Članovi
  • Broj tema i poruka

    227
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

1 Pratilac

O članu Savamalac

  • Rođendan 09.09.1979.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Beograd
  • Motocikl
    Honda NC750X

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Savamalac's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

143

Reputacija u zajednici

  1. Savamalac

    NC750X 2016

    Dragi forumasi, Iako smatram da je glupo da u temi pod nazivom NC750X, u kojoj diskutuju motoristi koji imaju NC750X, objavim prodaju NC750X, pomislio sam da mozda neko cita temu i razmilja se da kupi ovakav motor... Kako bilo, ako je nepristojno ili ako je izvinjavam se i zamolicu admine da uklone post (postvaljeno je i u temi prodajem). Dakle, na prodaju je moj motor, a vazne informacije su date u oglasu. Honda NC750XD WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Honda NC750XD, 2020. godište, Ostalo, vozilo prešlo 32000 km, Beograd. Cena 8.200 € - Motori - Polovni Automobili Za vise detalja slobodno me kontaktirajte. Motiv za promenu je kupovina drugog motora, a da li su ce kajati, pa verovatno. Svi znamo koliko je ovo vozilo fantasticno. No, znate i sami kako to ide... daj jos KS, daj jos NM... daj vece, daj teze, daj brze... daj skuplje...daj Motor iz oglasa je spreman za putovanje, i narednih 4000km, do servisa na 36000km nema ulaganja.
  2. Dragi forumasi, Na prodaju je moj motor, a vazne informacije su date u oglasu. Za vise detalja slobodno me kontaktirajte. Motiv za promenu je kupovina drugog motora, a da li su ce kajati, pa verovatno. No, znate i sami kako to ide... daj jos KS, daj jos NM... daj vece, daj teze, daj brze... Motor iz oglasa je spreman za putovanje, i narednih 4000km nema ulaganja. Honda NC750XD WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Honda NC750XD, 2020. godište, Ostalo, vozilo prešlo 32000 km, Beograd. Cena 8.200 € - Motori - Polovni Automobili
  3. Savamalac

    NC750X 2016

    Ovde, cini mi se, imamo dva pitanja, odnosno dve dileme... Za prvu dilemu je vrlo jednostavno... imas novca za nov+novac za prvi servis+novac za registraciju odmah+novac za opremanje novog (svasta treba dokupiti)+spreman si na servis u Hondi u garanciji 2 godine... Kupi nov, ne razmisljaj. Nemas novca za nov, kupi polovan, ne razmisljaj. Rekose ti vec, Honda je to! A sto se tice DCT, ako se dobro secam elektromotor moze da bude problem (moze, ne mora), ali ovde prisutan doktor je to vec resavao na svom i na tudjim motorima bez vece muke. I ne za mnogo novca. Gledajuci moj motor, i citajuci iskustva drugih, misljenja sam ako motor nije izvadjen iz poplave, doziveo havaruju pa sklepan i slicno, 7 godina je nista za taj motor.
  4. Savamalac

    NC750X 2016

    Ako Big Rock Moto kaze tako...
  5. Na tehnickom pregledu gde ja idem (ne pisem koji je jer ne znam da li se to sme) traze samo da skinem maglenke. Crash bar i nosaci kofera ostaju.
  6. Savamalac

    NC750X 2016

    Srecno prvo grebanje fuzastera svima koji slave!
  7. Savamalac

    NC750X 2016

    Potvrdjujem ovo iz licnog iskustva!
  8. Savamalac

    NC750X 2016

    Ne unosim ih. Ne skidam ih po 7 dana dok sam na putu, a vadim samo onu torbu koja mi treba za tu noc (tako organizujem pakovanje). Mnogo! Ne zna lopov sta je unutra i uzme. Iz naseg ugla, besmisleno. Iz ugla lopova, vise puta vidjeno, ima nekog smisla. I ne stoje u koferima samo prljave gace... ima tu vredne obuce, jakni, kisnih odela, rukavica, termo slojeva, kupacih kostima, poklona za drage osobe ili kupljenih stvari na putovanjima, lepih vina i maslinovog ulja, retkih knjiga, itd. itd... I ono najvaznije, ne trebaju mi ni stres ni razmisljanje o tome.
  9. Savamalac

    NC750X 2016

    Slazem se sa svime i dodao bih i aspekt bezbednosti samih bisaga, odnosno stvari u njima. Da, znam da je ''dovoljno malo jace udariti'' i odose koferi, ali bisage se za par sekundi dobrim skalpelom odnesu. Za kofere ipak treba malo vise vremena i truda. Dodatno, ne vidi se da li u koferima ima ili nema stvari. Sve to cini ovakve bisage kao na slici neprakticnim ukoliko se tokom putovanja udaljavamo od motora (idemo da posetimo pecinu, sednemo u restoran unutra, prosetamo do vidikovca, odemo na kupanje na plazu itd.). Isto vazi i za rancevi i torbe koje se nose na suvozacevom sedistu ili slicno. Imam i bisage i GIVI ranac, ali sam presao posle prvog putovanja na tvrde kofere.
  10. Savamalac

    NC750X 2016

    I vredi svaku paru, kako na desnoj, tako i na levoj strani. Proverio.
  11. Savamalac

    NC750X 2016

    Lose sam napisao... U principu gledam gde je 95 oktana, pa padnem na foru, ima obican 95 i ima eko-mega-plus-giga 95 (citaj skuplji za ovce), e ja se uhvatim za taj skuplji. Gledam da bude MOL, OMW, NIS itd... ali kada si u sred Bosne i El Tarik Oil je super!
  12. Savamalac

    NC750X 2016

    Ja iskljucivo najkvalitetniji koji mogu da nadjem od 95 oktana. Iz honde u Beogradu porucuju da se NE sipa 100 oktana jer pali check-engine.
  13. Ja mislim da se ti sa ostalima uparujes preko BT, tj ako je 4+ sa jos max 3 vozaca+ti. Hajde bas isprobaj pa nam javi, bas me zanima. Svakako, uredjaji sa mesh tehnologijom mnogo vise kostaju, odnosno uredjaji sto vise vozaca povezuju to vise kostaju. Zato je jako vazan kriterijum koliko cesto imate potrebu (i mogucnost) da se uparite sa vise od 3 vozaca. Ne zaboravite da u tom slucaju i 5, 6, 7 ...vozac moraju da koriste iste uredjaje.
  14. Savamalac

    NC750X 2016

    Takav se jos nije rodio. Hoces. Imaces.
  15. Savamalac

    NC750X 2016

    Ako u mestu ide na bok, to je dokazano sasvim dovoljna zastita. Ne strada rucica kvacila ili kocnice, preuzme sve na sebe ta plastika. I pokrive se i plastika i ta tanana plocica koja stoji popreko. Ali ne pukne nista i odradi posao. Jednom sigurno. Sledeci put ne znam. Nadam se i da necu saznati.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja